Mäklare Pär Emilsson

Pär Emilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Edebäck 20, null, Hagfors kommun

Edebäck 20

Villa
Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors

750 000 kr

145 m²

5 rum

755 m² tomt

Varmt välkomna till Edebäck 20! Här finns möjlighet till att bo i ena planet samt hyra ut det andra, eller varför inte ha hela villan för sig själv. Villan om 154 kvm inrymmer i entréplanet följande. Gemensam hall till entréplanet samt ovanvåningen, kök med utgång till takad veranda med sambyggt soldäck, tre sovrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ovanvåningen inrymmer hall med utgång till balkong, kök, vardagsrum med mycket ljusinsläpp och öppen spis, sovrum och badrum. Källarplanet inrymmer pannrum, förrådsutrymmen och matkällare. Övrigt på tomten finns redskapsbod med sambyggd carport, carport sambyggd med huset och jordkällare Välkomna att boka in er för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Röbjörkeby 90, null, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Röbjörkeby 90

Villa
Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors

425 000 kr

62 m²

2 rum

1,3 ha tomt

Hus med potential när du önskar forma ditt nya boende. Huset inrymmer hall, öppet kök, allrum och badrum i entréplanet. Ovanplanet inrymmer hall, sovrum och ett oinrett vindsrum. Fastigheten har en areal på 12.669 kvm där merparten är skog som omringar huset. Här bor i ett lugnt område med naturen runt dig. In till Torsby centrum är det ca 6 km, där det B.la finns skola. affärer, sjukhus. Välkomna att boka in en visningstid!!

Åkervägen 15, Sund, Hagfors kommun

Åkervägen 15

Villa
Sund, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors

895 000 kr

158 m²

6 rum

863 m² tomt

Välkomna till Åkervägen 15 i Hagfors! Nu finns chansen att förvärva denna familjevilla om sex rum och kök fördelat på 158 kvm. Villan ligger på en plan tomt med sjöutsikt, i ett barnvänligt område längs med en återvändsgata. Bostaden har en praktisk planlösning fördelad i två våningsplan. På entréplanet finns en hall, kök med matplats och arbetsplats, vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasad veranda i söderläge, två sovrum, badrum med duschplats. En våning upp finns en möblerbar hall, tre sovrum, klädkammare samt badrum med badkar. Fiber finns installerat. Varmt välkomna med er intresseanmälan för en digital eller fysisk visning!

  • Plus

Visar alla 3