Mäklare Pär Emilsson

Pär Emilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gästisvägen 4, null, Hagfors kommun

Gästisvägen 4

Villa
Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
895 000 kr
120 m²
5 rum
1 138 m² tomt

Nu har vi äran att saluföra denna välvårdade villa om fem rum och kök fördelat på 120 kvm i populära Råda. Huset ligger längst in på en återvändsgata och har en stor härlig sluttande tomt. På tomten finns planteringar som hallon, svarta och röda vinbär och plats för andra planteringar. Huset ligger centralt med gångavstånd till både till skola, fritids, Rådastrands bad, Uddeholms golfbana, kommunikation och mataffär. Huset går att nyttja som fritidsbostad eller permanentboende och fiber finns indraget. Villan inrymmer i entréplanet en välkomnande hall, rymligt modernt kök med utbyggd matplats. Från köket tar man sig ut till altanen med västerläge. Vardagsrum med en värmande kakelugn, arbetsrum, sovrum och helkaklat badrum med golvvärme. Ovanvåningen inrymmer hall med utgång till balkong och två sovrum med en kakelugn i det ena rummet. Övrigt på tomten finns en carport, friggebod och en redskapsbod. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Balkong
Bengtssons väg 2, Dalen, Hagfors kommun

Bengtssons väg 2

Villa
Dalen, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 395 000 kr
157 + 37 m²
3 rum
879 m² tomt

Välkomna till Bengtssons väg 2 i Hagfors och denna mycket tilltalande villa som upplevs rymlig och välplanerade med en härlig inglasad veranda och en öppen ovanvåning med inglasad balkong. Villan inrymmer i entréplan en rymlig, välkomnande hall med god ytor för avhängning av ytterkläder. Luftigt kök med moderna vitvaror och gott om plats för matlagning och umgänge. I anslutning till köket finns ett allrum med burspråk som ger ett härligt ljusinsläpp samt inglasad veranda - en perfekt plats att njuta av solen och grönskan oavsett väder. Två sovrum, tvättstuga, helkaklat badrum och gästtoalett. Helt öppen ovanvåning som kan byggas med extra sovrum om så önskas. Inglasad balkong i söderläge med nedgång till verandan. Villan är upprättad på en plan trädgårdstomt i ett lugnt bostadsområde med närhet till strövområden och belyst gång/cykelbana som leder hela vägen in till Hagfors centrum. Här finner du affärer, restauranger, skola och andra bekvämligheter . Övrigt finns ett vidbyggt dubbelgarage med bakomliggande kontor/förråd. Redskapsbod för extra förvaring. Fiber finns installerat. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
Åkervägen 12, Sund, Hagfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åkervägen 12

Villa
Sund, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
450 000 kr
138 m²
5 rum
443 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna familjevilla om fem rum och kök fördelat på 138 kvm. Villan inrymmer i entréplanet en öppen hall med plats för avhängning av ytterkläder. Ljust luftigt kök med goda arbetsytor och matplats. Från köket tar man sig ut till altanen. Stort vardagsrum med en värmande braskamin. Rymligt sovrum, badrum med badkar och tvättstuga/groventré med modern utrustning såsom tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare. På övre plan finns tre sovrum, ett badrum med duschplats och gott om förvaringsutrymmen. Alla sovrummen är rymliga och har gott om förvaringsutrymme. Fiber finns installerat. I direkt anslutning till huset finns en sambyggd redskapsbod och carport med plats för en bil. Utanför, på uppfarten finns plats för ytterligare en bil att parkera. Villan ligger på en plan tomt i ett barnvänligt bostadsområde längs med en återvändsgata, med närhet till strövområden, bad & fiskesjö, Inom ca 2,5 km från bostaden finns affärer, skola, restauranger och andra förnödenheter.

Filarevägen 10c, Filaren, Hagfors kommun

Filarevägen 10c

Lägenhet
Filaren, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
75 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 555 kr/mån
1 250 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna välplanerade lägenhet som är belägen på första våningen i huset med balkong i västerläge! Från hallen som är i vinkel når du köket som har gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för en matgrupp intill fönstret. Vidare in i lägenheten når du ett nyligen renoverat och rymligt vardagsrum där du får plats med såväl en stor soffgrupp och valfritt möblemang, här når du även balkongen i ett härligt västerläge. Sovrummet rymmer en dubbelsäng. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Lägenheten är ljus och fräsch och det är bara att flytta in! Med sitt centrala läge har du promenadavstånd till, grönområden, skola, idrottshallar och centrum och dess utbud av busskommunikation, restauranger, butiker och mycket mer. Brf Filaren är en stabil förening med bra ekonomi och låga avgifter och utfört renoveringar såsom Badrum och Stambyte - 2010, Tak - 2012, och Fönster - 2015 Under 2024 planeras utbyte av värmesystem till fjärrvärme.

  • Plus
  • Balkong
Backa 37, null, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Backa 37

Villa
Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors
475 000 kr
90 + 50 m²
4 rum
2 240 m² tomt

Välkomna till Backa 37 och denna trevliga villa om 90 kvm fördelat på 4 rum och kök. Till detta tillkommer källare med pannrum, tvättstuga med intilliggande torkrum med badkar och matkällare. Entréplanet inrymmer hall, kök med plats för mindre matbord och ett separat matrum. Vardagsrum och badrum. Ovanvåningen inrymmer hall och två sovrum med rejäl kattvind. Här bor man i lugnt område med närhet till naturen, samt endast ca 15 km till Branäs Alpinområde. Villan står på en plan tomt med bra ytor för aktiviteter och det finns en redskapsbod med carport och växthus.

Bergslagsvägen 2A, null, Filipstads kommun

Bergslagsvägen 2A

Övrigt
Filipstads kommun
Mäklarhuset Hagfors
850 000 kr
3 887 m² tomt

Välkommen till Bergslagsgatan 2 i Nykroppa. Nykroppa ligger ca 13 km sydöst om Filipstad vid Östersjön. Byggnaden är en bostadsfastighet om totalt 8 st lägenheter fördelat i två plan och två trappuppgångar. Till detta finns källare med förråd och pannrum. Lägenheterna är av enklare standard och varje lägenhet har balkong med sjöutsikt. Fastigheten är idag fullt uthyrd och varje lägenhet har en parkeringsplats. Fastigheten avyttras idag från en privatperson. Fint läge med närhet till skola, kommunikation bad och fiske sjö med bevakad småbåtshamn och rekreationsområden. Lägenhetsfördelning enligt nedan; 1 st 1 rok á 46 kvm 2 st 2 rok á 52 kvm 1 st 2 rok á 54 kvm 1 st 2 rok á 55 kvm 1 st 2 rok á 58 kvm 2 st 4 rok á 85 kvm Totalt 8 lägenheter om 487 kvm boyta.

Stationsvägen 2D, null, Filipstads kommun

Stationsvägen 2D

Övrigt
Filipstads kommun
Mäklarhuset Hagfors
550 000 kr
2 048 m² tomt

Flerfamiljshus med fyra lägenheter vackert beläget i Nykroppa med närhet till tågstation och livsmedelsbutik. Ett trevligt hus med många möjligheter. Fint läge med närhet till skola, kommunikation bad och fiske sjö med bevakad småbåtshamn och rekreationsområden. Lägenheterna är av enklare standard och är idag fullt uthyrda. Fastigheten avyttras idag från en privatperson. Våning 1 har två stycken lägenheter om 2 rum och kök. Lägenheterna är 55 kvm/st. Våning 2 har två stycken lägenheter om 2 rum och kök. Lägenheterna är 55 kvm/st. Det är separata ingångar till lägenheterna på våning 1 och ett gemensamt trapphus till lägenheterna på våning 2. Det finns ett dubbelgarage på tomten.

Nybacka 4, null, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nybacka 4

Villa
Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors
795 000 kr
87 + 58 m²
4 rum
1 915 m² tomt

Välkomna till Nybacka 4 i Stöllet! Denna trevliga 1½ plansvilla med källare erbjuder en boyta om 87 kvm, fördelat på fyra rum och kök. På entréplan finner du en hall med plats för avhängning av ytterkläder. Rakt fram finns ett stort vardagsrum med utgång till uteplats. Till vänster finns ett kök med matplats. Köket är utrustat med spis, kyl, fläkt och diskmaskin. Innanför köket finns ett sovrum/allrum. Badrum med duschkabin. På övre plan finns två sovrum och en liten hall med förvaringsutrymmen. Källarplanet inrymmer garage, pannrum, matkällare och förråd. Villan värmas praktiskt upp med jordvärme och fiber finns installerat. Villan är uppförd på en plan tomt med övriga byggnader såsom en uthuslänga med förråd, hobbyrum m.m. Mysigt gästhus i timmer som inrymmer kombinerat kök och allrum och badrum. Till Branäs alpinområde är det endast ca 4 mil. Välkomna att boka er för visning!

  • Uteplats
Västra Sund Älvnäs, Västra Sund, Hagfors kommun

Västra Sund Älvnäs

Gård/Skog
Västra Sund, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 800 000 kr
68 m²
3 rum
2,1 ha tomt

Välkomna till Västra Sund Älvnäs! Denna stallfastighet är perfekt för dig som är hästägare och vill ha en trygg och trivsam plats för dina hästar. Fastigheten ligger i ett lugnt och naturskönt område i Hagfors, med närhet till skog och mark. Fastigheten består av ett bostadshus som inrymmer i entréplanet en hall, stort lantligt kök med matplats, vardagsrum med braskamin och badrum med duschplats. Ovanvåningen inrymmer två sovrum. Stort stall med 4 boxar, en sadelkammare och foderrum. Stallet är välbyggt och har bra standard. Boxarna är stora och det finns gott om utrymme för både hästar och utrustning. Utöver stallet finns det även en stor hage med gott om utrymme för hästarna att röra sig på. Här finns allt du behöver för att dina hästar ska ha det bra. Med ca 6 km bilväg når ni Hagfors centrum med affärer, skola, apotek och andra faciliteter. Lantmäteriförrättning ska utföras. Välkomna att boka tid för visning!

Kållerud Viken 45, Kållerud, Grums kommun

Kållerud Viken 45

Villa
Kållerud, Grums kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 450 000 kr
70 m²
2 rum
2 052 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en fritidsfastighet med ca 50 m ner till Vänern från tomtgräns! Huset är om 70 kvm som fördelar sig på två rum och kök. Två uteplatser där den ena vätter ut mot Vänern och den andra mot syd/väst med eftermiddag/kvällssol . Huset inrymmer hall med bra plats för avhängning av ytterkläder. Kök med plats för matbord och förvaring. Från köket kan man beträda den ena verandan med sjöutsikt. Stort vardagsrum, sovrum och badrum. Övrigt på tomten finns en uthuslänga med förråd, redskapsbod, verkstad med arbetsbänk, bastu och carport. Välkommen att boka tid för visning!!

Visar alla 10