Mäklare Pär Emilsson

Pär Emilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klarälvsvägen 40, null, Torsby kommun
  • Fre 12 apr

Klarälvsvägen 40

Gård/Skog
Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors
495 000 kr
151 m²
4 rum
4,9 ha tomt

Välkommen till Klarälvsvägen 40 i Sysslebäck och denna charmiga en och halvplansvilla som erbjuder bekvämt boende i en familjevänlig miljö. Med goda ytor om 151 kvm fördelat på fyra rum och kök, är detta hemmet där du kan skapa minnen för livet. Villan erbjuder i entréplanet en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Lantligt kök med plats för matbord och förvaring. Vardagsrum med parkettgolv, allrum, badrum och pannrum. Ovanvåningen inrymmer en hall, två sovrum och fyra rejäla kattvindar där två av dem är isolerade. Övrigt på fastigheten som ska avstyckas finns ett dubbelgarage på platta, redskapsbod och jordkällare. Den nya fastigheten efter avstyckning kommer att bli ca 3000 kvm. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
Sjöändan 20, Lakene, Hagfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sjöändan 20

Gård/Skog
Lakene, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 150 000 kr
146 + 99 m²
4 rum
2,2 ha tomt

Välkomna till sjöändan 20 och denna lantligt belägna fastighet. Då bostaden är belägen i en idyllisk miljö, är detta hus perfekt för både fritids- och helårsboende. Omgiven av natur, sjö & strövområden är detta en plats där du verkligen kan uppleva naturens skönhet och lugn. Det första man möts av är en härlig entréveranda i västerläge där man kan sitta och njuta av utsikten. Innanför ytterdörren välkomnas man av en hall med god förvaring av ytterkläder. Lantligt kök med moderna maskiner och goda arbetsytor samt plats för matbord. Vardagsrum med utgång till baksidan samt en värmande braskamin. Badrum med badkar och duschplats. Ovanvåningen inrymmer möblerbar hall, toalett och tre sovrum. Källarvåningen inrymmer gillestuga, hobbyrum, tvättstuga med dusch och bastu och matkällare. Villan har en generös tomt, vilket ger dig gott om utrymme att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Övrigt på tomten finns en uthuslänga som inrymmer ved & redskapsbod, garage, förråd och hönshus. Huset värms praktiskt upp med jordvärme och fiber finns installerat.

Där Väst i Högberg, null, Sunne kommun

Där Väst i Högberg

Gård/Skog
Sunne kommun
Mäklarhuset Hagfors
5 500 000 kr
210 + 32 m²
7 rum
46,7 ha tomt

Välkommen till Där Väst i Högberg. Upptäck en harmonisk livsstil och en perfekt symbios mellan komfort och naturlig skönhet på denna väl underhållna gård. Belägen i en idyllisk omgivning, erbjuder denna egendom allt du behöver för att skapa ditt eget privata paradis. Denna charmiga villa i 1½ plan sträcker sig över generösa 210 kvadratmeter och bjuder på en varm och inbjudande atmosfär. Med 7 rum och kök finns det gott om plats för familj och vänner att trivas i. Varje rum är av hög standard, valt med omsorg, vilket skapar en känsla av hemtrevnad och välbefinnande. Villans entréplan disponeras följande: En välkomnande entré där besökare kan ta av sig skorna och hänga sina jackor. Ett funktionellt kök med plats för matlagning och förvaring av köksutrustning och matvaror. Vardagsrummet är bekvämt och avslappnat utrymme där familjen kan umgås. Sällskapsrum och matrum med god plats för familjen och vänner. Planets enda sovrum. Badrum med duschplats. Groventré. Ovanvåningen inrymmer en möblerbar hall med utgång till balkong, tre stora sovrum, arbetsrum och badrum med badkar. Men det är inte bara villan som gör detta till ett drömboende. Den omgivande tomten är utrustad med en mängd olika byggnader och faciliteter som är perfekta för den som älskar livet på landet. En ladugård med höränne erbjuder möjligheter för djurhållning och hobbyverksamhet. En maskinhall och ett fristående dubbelgarage ger gott om utrymme för fordon och verktyg. Ett växthus är perfekt för trädgårdsentusiaster som vill odla sina egna grönsaker och blommor året runt. För den som behöver extra förvaringsutrymme eller plats för fler fordon finns också ett separat garage för tre bilar. Tre gödselbrunnar där två av dem är godkända och ensilagesilos för lantbruksändamål. Oavsett om du är intresserad av boskap, hästar eller andra lantbruksdjur, är denna anläggning redo att möta dina behov. Idag bedrivs dock ingen djurhållning. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Duvenäs 11, Duvenäs, Hagfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Duvenäs 11

Villa
Duvenäs, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
450 000 kr
51 m²
3 rum
1 082 m² tomt

Välkommen till Duvenäs 11 och detta charmiga fritidshus vid Grässjön! Denna pärla erbjuder en fantastisk utsikt över det glittrande vattnet som sträcker sig så långt ögat kan nå. Med tre rum och kök på 51 kvm finns gott om plats för avkoppling och mysiga stunder med familj och vänner. Huset inrymmer vardagsrum med öppenspis, kök med plats för matbord, två sovrum och badrum med duschplats. Övrigt på tomten finns en redskapsbod om ca 25 kvm som kan byggas om till gäststuga.

Duvenäs 13, Duvenäs, Hagfors kommun

Duvenäs 13

Villa
Duvenäs, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 800 000 kr
153 + 22 m²
4 rum
1,5 ha tomt

Välkommen till denna idylliska pärla vid sjön! Detta charmiga hus med fyra rum och kök på en yta om 153 kvm erbjuder inte bara en fantastisk bostad, utan även en livsstil nära naturen. Innanför ytterdörren möts man av ett stort matrum med optimalt ljusinsläpp, lantligt kök med gott om plats för matlagning och matbord. Vardagsrum med parkettgolv, allrum, badrum och gästtoalett. Ovanvåningen inrymmer en möblerbar hall och två sovrum. Utanför huset finner du en expansiv tomt om cirka 1.5 hektar där du möts av en spektakulär vy över Grässjön. Här kan du njuta av lugnet och skönheten av omgivande ängsmark samtidigt som du har direkt tillgång till vattnet. Förutom bostadshuset finner du tre rymliga uthus där det ena inrymmer två stallboxar, perfekt för den hästälskaren eller den som söker extra förvaringsmöjligheter. Dessutom erbjuds ett praktiskt enkelt garage för bekväm bilparkering. Huset värms praktiskt upp med jordvärme och fiber finns installerat. Här bor du med ca 5 min bilfärd in till Sunnemo där matbutik och F-6 skola finns.

Deglunden 18, Deglunden, Hagfors kommun

Deglunden 18

Fritidshus
Deglunden, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
725 000 kr
2 rum
810 m² tomt

Välkommen till Deglunden 18 och ditt egna paradis vid vattnet, där varje ögonblick fylls med stillhet och skönhet. Detta fritidshus ger en chans att uppleva harmonin och enkelheten i att leva nära naturen, med de flesta bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse. Huset inrymmer en öppenhet med kombinerat kök och vardagsrum med en värmande täljstenskamin samt ett sovrum. En tilltalande inglasad veranda med en panoramautsikt över den glittrande sjön. Utanför dörrarna finns goda möjligheter till utomhusliv och avkoppling. De två redskapsbodarna ger gott om plats för förvaring av allt du behöver för trädgårdsarbete eller utomhusaktiviteter Den ena boden inrymmer en förbränningstoalett. Den vedeldade badtunnan bjuder in till skön avkoppling under stjärnklara nätter. Varmt välkommen med att boka in dig för visning!

Granitvägen 27, Kallkälldalen, Hagfors kommun

Granitvägen 27

Villa
Kallkälldalen, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
195 000 kr
94 + 97 m²
4 rum
888 m² tomt

Centralt belägen villa med stora renoveringsbehov. Bostadshuset inrymmer på bottenplanet: Kök med matplats. Allrum med öppen spis. Vardagsrum. Två sovrum. Utgång till inglasad altan under tak. Påbörjat badrum. Entréhall. Övervåningen: Ett sovrum. Hel källarvåning som inrymmer bl. a: Pannrum. Matrum. Hobbyrum. Jordkällare. Vidbyggt finns garage.

Filarevägen 10c, Filaren, Hagfors kommun

Filarevägen 10c

Lägenhet
Filaren, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
75 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 555 kr/mån
1 250 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna välplanerade lägenhet som är belägen på första våningen i huset med balkong i västerläge! Från hallen som är i vinkel når du köket som har gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för en matgrupp intill fönstret. Vidare in i lägenheten når du ett nyligen renoverat och rymligt vardagsrum där du får plats med såväl en stor soffgrupp och valfritt möblemang, här når du även balkongen i ett härligt västerläge. Sovrummet rymmer en dubbelsäng. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Lägenheten är ljus och fräsch och det är bara att flytta in! Med sitt centrala läge har du promenadavstånd till, grönområden, skola, idrottshallar och centrum och dess utbud av busskommunikation, restauranger, butiker och mycket mer. Brf Filaren är en stabil förening med bra ekonomi och låga avgifter och utfört renoveringar såsom Badrum och Stambyte - 2010, Tak - 2012, och Fönster - 2015 Under 2024 planeras utbyte av värmesystem till fjärrvärme.

  • Plus
  • Balkong
Backa 37, null, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Backa 37

Villa
Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors
475 000 kr
90 + 50 m²
4 rum
2 240 m² tomt

Välkomna till Backa 37 och denna trevliga villa om 90 kvm fördelat på 4 rum och kök. Till detta tillkommer källare med pannrum, tvättstuga med intilliggande torkrum med badkar och matkällare. Entréplanet inrymmer hall, kök med plats för mindre matbord och ett separat matrum. Vardagsrum och badrum. Ovanvåningen inrymmer hall och två sovrum med rejäl kattvind. Här bor man i lugnt område med närhet till naturen, samt endast ca 15 km till Branäs Alpinområde. Villan står på en plan tomt med bra ytor för aktiviteter och det finns en redskapsbod med carport och växthus.

Bergslagsvägen 2A, null, Filipstads kommun

Bergslagsvägen 2A

Övrigt
Filipstads kommun
Mäklarhuset Hagfors
850 000 kr
3 887 m² tomt

Välkommen till Bergslagsgatan 2 i Nykroppa. Nykroppa ligger ca 13 km sydöst om Filipstad vid Östersjön. Byggnaden är en bostadsfastighet om totalt 8 st lägenheter fördelat i två plan och två trappuppgångar. Till detta finns källare med förråd och pannrum. Lägenheterna är av enklare standard och varje lägenhet har balkong med sjöutsikt. Fastigheten är idag fullt uthyrd och varje lägenhet har en parkeringsplats. Fastigheten avyttras idag från en privatperson. Fint läge med närhet till skola, kommunikation bad och fiske sjö med bevakad småbåtshamn och rekreationsområden. Lägenhetsfördelning enligt nedan; 1 st 1 rok á 46 kvm 2 st 2 rok á 52 kvm 1 st 2 rok á 54 kvm 1 st 2 rok á 55 kvm 1 st 2 rok á 58 kvm 2 st 4 rok á 85 kvm Totalt 8 lägenheter om 487 kvm boyta.

Stationsvägen 2D, null, Filipstads kommun

Stationsvägen 2D

Övrigt
Filipstads kommun
Mäklarhuset Hagfors
550 000 kr
2 048 m² tomt

Flerfamiljshus med fyra lägenheter vackert beläget i Nykroppa med närhet till tågstation och livsmedelsbutik. Ett trevligt hus med många möjligheter. Fint läge med närhet till skola, kommunikation bad och fiske sjö med bevakad småbåtshamn och rekreationsområden. Lägenheterna är av enklare standard och är idag fullt uthyrda. Fastigheten avyttras idag från en privatperson. Våning 1 har två stycken lägenheter om 2 rum och kök. Lägenheterna är 55 kvm/st. Våning 2 har två stycken lägenheter om 2 rum och kök. Lägenheterna är 55 kvm/st. Det är separata ingångar till lägenheterna på våning 1 och ett gemensamt trapphus till lägenheterna på våning 2. Det finns ett dubbelgarage på tomten.

Nybacka 4, null, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nybacka 4

Villa
Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors
795 000 kr
87 + 58 m²
4 rum
1 915 m² tomt

Välkomna till Nybacka 4 i Stöllet! Denna trevliga 1½ plansvilla med källare erbjuder en boyta om 87 kvm, fördelat på fyra rum och kök. På entréplan finner du en hall med plats för avhängning av ytterkläder. Rakt fram finns ett stort vardagsrum med utgång till uteplats. Till vänster finns ett kök med matplats. Köket är utrustat med spis, kyl, fläkt och diskmaskin. Innanför köket finns ett sovrum/allrum. Badrum med duschkabin. På övre plan finns två sovrum och en liten hall med förvaringsutrymmen. Källarplanet inrymmer garage, pannrum, matkällare och förråd. Villan värmas praktiskt upp med jordvärme och fiber finns installerat. Villan är uppförd på en plan tomt med övriga byggnader såsom en uthuslänga med förråd, hobbyrum m.m. Mysigt gästhus i timmer som inrymmer kombinerat kök och allrum och badrum. Till Branäs alpinområde är det endast ca 4 mil. Välkomna att boka er för visning!

  • Uteplats
Västra Sund Älvnäs, Västra Sund, Hagfors kommun

Västra Sund Älvnäs

Gård/Skog
Västra Sund, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 800 000 kr
68 m²
3 rum
2,1 ha tomt

Välkomna till Västra Sund Älvnäs! Denna stallfastighet är perfekt för dig som är hästägare och vill ha en trygg och trivsam plats för dina hästar. Fastigheten ligger i ett lugnt och naturskönt område i Hagfors, med närhet till skog och mark. Fastigheten består av ett bostadshus som inrymmer i entréplanet en hall, stort lantligt kök med matplats, vardagsrum med braskamin och badrum med duschplats. Ovanvåningen inrymmer två sovrum. Stort stall med 4 boxar, en sadelkammare och foderrum. Stallet är välbyggt och har bra standard. Boxarna är stora och det finns gott om utrymme för både hästar och utrustning. Utöver stallet finns det även en stor hage med gott om utrymme för hästarna att röra sig på. Här finns allt du behöver för att dina hästar ska ha det bra. Med ca 6 km bilväg når ni Hagfors centrum med affärer, skola, apotek och andra faciliteter. Lantmäteriförrättning ska utföras. Välkomna att boka tid för visning!

Kållerud Viken 45, Kållerud, Grums kommun

Kållerud Viken 45

Villa
Kållerud, Grums kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 450 000 kr
70 m²
2 rum
2 052 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en fritidsfastighet med ca 50 m ner till Vänern från tomtgräns! Huset är om 70 kvm som fördelar sig på två rum och kök. Två uteplatser där den ena vätter ut mot Vänern och den andra mot syd/väst med eftermiddag/kvällssol . Huset inrymmer hall med bra plats för avhängning av ytterkläder. Kök med plats för matbord och förvaring. Från köket kan man beträda den ena verandan med sjöutsikt. Stort vardagsrum, sovrum och badrum. Övrigt på tomten finns en uthuslänga med förråd, redskapsbod, verkstad med arbetsbänk, bastu och carport. Välkommen att boka tid för visning!!

Visar alla 14