Mäklare Biljana Milinovic

Biljana Milinovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kummingränd 7, Västerhaninge - Jägartorp, Haninge kommun
 • Borttagen före visning

Kummingränd 7

Radhus
Västerhaninge - Jägartorp, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
3 850 000 kr
122 + 11 m²
5 rum
256 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Växelbruksvägen 43, Västerhaninge - Nedersta, Haninge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Växelbruksvägen 43, Västerhaninge - Nedersta, Haninge kommun, bild 2
Växelbruksvägen 43, Västerhaninge - Nedersta, Haninge kommun, bild 3

Växelbruksvägen 43

Radhus
Västerhaninge - Nedersta, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
3 875 000 kr
121 m²
5 rum
5 430 kr/mån
32 025 kr/m²

Med ett fantastiskt läge mot allmänning och natur ligger detta moderna och väldigt stilfulla radhus om 121 kvm med altaner på fram och baksida samt generösa vistelseytor inomhus som utomhus. Huset präglas av harmoniska färgval, trendsäkra interiöra detaljer och anpassningar gjorda för ett fridfullt familjeliv från start. Här finns fyra generösa sovrum, två helkaklade badrum, en rymlig tvättstuga samt ett påkostat Marbodalkök med modern vitvarupark och exklusiva kompositbänkar. På ett elegant sätt övergår köket via matplatsen till det luftiga vardagsrummet med stora fönster och utgång till en fantastisk uteplats med en generös tomt med staket runt om. Här finns en pergola, en mindre lekstuga för barnen, ett redskapsförråd samt en robotgräsklippare som ingår i köpet. Vid huset framsida ryms ett fordon med möjlighet till totalt två-tre fordon. Här finns även en fin insynsskyddad uteplats och en stilfull entréträdgård. Från huset är det en stenkast bort till den omtyckta lekplatsen, utegymmet med löpspår samt Jensens förskola belägen endast ett par hundra meter bort. Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse i naturnära omgivningar. Här finns allt från ishall, fotbollsplaner och ridskolor samt flertal golfanläggningar. För barnfamiljen finns mångfaldig barnomsorg att välja mellan med allt från flera förskolor till nybyggda Ribby högstadieskola. I Västerhaninge centrum finns all närservice familjen kan behöva som bl.a matbutiker, restauranger, vårdcentral, bank, apotek och systembolag. Bostaden är belägen mellan Västerhaninge och Krigslida, båda med pendeltågsstation varifrån Stockholm City nås inom 30 min. Välkommen med ditt intresse och till detta familjära och bekväma boende!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Vallavägen 77, Centrala Handen, Haninge kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vallavägen 77

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 300 000 kr
43 m²
1.5 rum
4 374 kr/mån
30 233 kr/m²

Med ett av områdets bästa lägen finns nu denna stambytta och generösa 1,5:a med stora möjligheter till "egen enklare prägelsättning" samt uteplatsvistelser i insynsskyddat läge. Lägenheten om 43 kvm består av ett stamrenoverat badrum 2022, rymligt kök, vardagsrum, sovalkov och en rymlig klädkammare samt en inglasad balkong med möjlighet till både staket och altanbygge utanför. Bekvämligheter som cykelförråd/barnvagnsförråd på samma plan finns och ett rymligt förråd ingår. Här bor du i en bra förening med de stora kostnaderna bakom sig samt med ett centralt läge. Inom föreningen finns tillgång till flertal tvättstugor, föreningslokal i separat byggnad samt extra förråd att hyra. Parkeringsplats, carport och garage finns. Utanför bostaden finns flertal grönområden, lekparker, grillplatser, fotbollsplan, Valla livs med Postnord paketbox samt Ica Nära med utsökt närservice. Från bostaden nås såväl pendeltåg, buss, Haninge Centrum som Slätmossens samt Rudans naturreservat inom 10 minuter. Gott om strövområden, motionsstigar, badhus samt ishall finns. Varmt välkommen för en upplevelse på plats!

 • Balkong
 • Uteplats
Vendelsö Skolväg 7, Vendelsö, Haninge kommun

Vendelsö Skolväg 7

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 000 000 kr
84 m²
4.5 rum
vån 3/3
5 481 kr/mån
23 810 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Nu finns möjligheten att förvärva en unik lägenhet där nuvarande ägare nyttjat varje kvadratmeter till fördel för den stora familjen. Insynsskyddat läge fördelat på 84 kvm där man tagit tillvara på alla kvadratmetrar och skapat hela 7 rum varav 4 rum med fönster. I samtliga rum får ordinärt möblemang plats och i köket ryms den stora familjen runt middagsbordet såväl som i vardagsrummet. Här finns ett renoverat badrum 2016 som inkluderar dusch, wc, handfat och tvättmaskin. Köket är äldre men maskinellt välutrustat. Lägenheten är belägen högst upp i hus med HISS samt med ett barnvagns/cykelrum intill den egna entrédörren och i husets källardel finns ett rymligt förråd. Lägenheten passar den större familjen som önskar bo med gångavstånd till utmärkta kommunikationer, skolor och barnomsorg samt naturfaciliteter som erbjuds kring den populära badsjön Drevviken samt Tyresta nationalpark. Brf Folkparken är en välhållen förening där det mesta ingår i den låga månadsavgiften. Föreningen är ombildad 2011 och består av 208 lägenheter varav ca 30 lägenheter fortfarande upplåts med hyresrätt. Inom föreningen finns förråd, cykel och barnvagnsförråd, en modernt renoverad tvättstuga samt en föreningslokal att hyra vid privata festligheter. Flertal lekplatser finns inom föreningen och en stor idrottsplats är belägen precis intill med fotboll och tennisplan. Närområdet erbjuder flera handelsplatser samt utmärkta busskommunikationer som når Gullmarsplan och Stockholm innerstad inom 30 minuter. Kontakta mäklaren för privatvisning - Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Odenvägen 19, 1 tr, Centrala Handen, Haninge kommun

Odenvägen 19, 1 tr

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
6 125 kr/mån
23 750 kr/m²

Bekvämt belägen 1 tr upp i låghus, ett stenkast från Haninge Centrum, finns denna välplanerade och rymliga 3:a till försäljning. Lägenheten disponerar över generösa och välvårdade ytor med inglasad söderbalkong och är belägen i en välskött HSB förening med de stora kostnaderna bakom sig. Här bor du bekvämt med allt det nödvändigaste inom gångavstånd. Bostaden lämpar sig bäst för dig som önskar modernisera ditt boende utefter egen smak. Brf Vikingen är en stabil och betrodd förening. I föreningens månadsavgift ingår bredband, tv och ip-telefoni såväl som värme, vatten samt kollektivt el-abonnemang (egen förbrukning tillkommer). För föreningens medlemmar finns flera tvättstugor att nyttja, föreningslokal för diverse festligheter, välutrustat gym och ett pingisrum. Även den aktiva seniorföreningen Vikingarna huserar här. Utmärkta parkeringsmöjligheter med boendeparkering finns samt även privata parkeringsplatser med motorvärme och garage. Utmärkta kommunikationer erbjuds till Stockholm Central som nås inom 30 min oavsett om du åker pendeltåg, buss eller bil. Inom en radie om 500 m finns flertal skolor och gymnasieskola samt Haninge Centrum med brett serviceutbud såväl som kulturhus. Några busshållplatser bort finns flertal större handelsplatser, däribland Port 73 och Länna handelsplats. På gångavstånd nås Slätmossens naturpark, Rudans friluftsområde med badsjö och härliga skidspår och motionsslingor samt Eskilsparken med intilliggande Torvalla idrottsanläggning med bl. a inomhusbassäng, fotbollsplaner och ishall. Hjärtligt välkommen med ditt intresse och till detta familjära och centrala läge!

 • Balkong

Visar alla 5