Mäklare Daniel Ekdahl

Daniel Ekdahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenhamravägen 15, null, Haninge kommun
  • Sön 5 maj

Stenhamravägen 15

Villa
Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
6 995 000 kr
213 + 44 m²
2 653 m² tomt

Välkommen till Stenhamravägen 15 – din drömvilla väntar! Här får du chansen att förvärva en villa utöver det vanliga. Stor och välplanerad, erbjuder inte bara denna villa plats för hela familjen utan ger även möjligheten att ha din egen verkstad med imponerande takhöjd för kreativitet och affärsidéer. Fastigheten är uppdelad i tre sektioner: huvudhus, garage och en generös verkstad, vilket öppnar upp för en mängd spännande möjligheter. Huvudhuset sträcker sig över två våningar. På entréplanet finner du ett sovrum som även kan användas som uthyrningsdel, en avkopplande relaxavdelning med bastu, ett elegant badrum, praktiska förråd samt en tvättstuga. På övre plan möts du av en härlig rymd där ett öppet vardagsrum och kök utgör hjärtat i hemmet. Här finner du även fyra sovrum, ett mysigt tv-rum och ett stilrent badrum. Utöver detta leder dörrarna ut till en rymlig balkong och en trivsam uteplats med både vanligt och vedeldat spabad – perfekt för avkoppling! Tomten är en idyll för hela familjen, med generösa lekytor för barn och fyrbenta vänner. Den imponerande uppfarten och det rymliga dubbelgaraget ger gott om plats för fordon och förvaring. För den entreprenör som vill driva egen verksamhet finns dessutom en imponerande verkstad med fantastisk takhöjd, vilket skapar en inspirerande arbetsmiljö. Missade inte att uppleva denna fantastiska villa. Kontakta mäklare Daniel Ekdahl, [email protected] redan idag för att få mer information och ta det första steget mot ditt nya hem!

  • Plus
Mellanvägen 1A, Fullersta, Huddinge kommun

Mellanvägen 1A

Tomt
Fullersta, Huddinge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 500 000 kr
687 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt? Här finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i populära och barnvänliga Fullersta. En kuperad och högt belägen hörntomt om 687 kvadratmeter med stor potential. Detaljplanen Minsta tomtstorlek är 600 kvm. Högst en femtedel (1/5) av tomten får bebyggas där en huvudbyggnad samt ett garage får uppföras. Byggnaden får högst konstrueras med två våningar där maxhöjden är 7,6 meter. El Anslutning till elnät kostar ca 40 000 kr. För exakt uppgift kontakta Vattenfall. Bygglov Huddinge kommun kan svara på frågor kring bygglov 08-535 30 000. På tomten finns en liten förvaringsbyggnad med tak. Inom gångavstånd finns både förskolor, skolor, naturområden och en busshållplats. Fina asfalterade cykel- och gångvägar till Huddinge C. Till Huddinge C tar det ca 15 minuter att promenera och med buss 5 minuter.

Huggarvägen 48, Ribby, Haninge kommun

Huggarvägen 48

Lägenhet
Ribby, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
6 685 kr/mån
18 519 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna stambytta 3a belägen högst upp, med både fransk och vanlig balkong! Lägenheten erbjuder härligt ljusinsläpp och möjligheter till att skapa ett generationsboende eller uthyrningsdel tack vare de dubbla ingångarna. Här finner man gott om praktiska förvaringslösningar, genomtänkt planlösning, två stora sovrum och ett kök där hela familjen ryms. Bostaden erbjuder även två badrum som är i fint skick då de stambytts och renoverats 2018, helt enkelt en fin lägenhet i original som på enkelt sätt kan fixas till och skapa ett drömboende. Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av privata festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns! Varmt välkommen med ditt intresse!

Långvägen 41, Tungelsta-Krigslida, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Långvägen 41

Radhus
Tungelsta-Krigslida, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 795 000 kr
90 + 20 m²
4 rum
395 m² tomt

Välkommen till Långvägen 41 och chansen att skapa ditt drömboende! Här möts du av ett enplanshus med välplanerade kvadratmeter. Huset har idag stort vardagsrum, kök, badrum, gästwc och 2 sovrum. Ett tredje sovrum skapas enkelt genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet. I övrigt finns även förrådsdel, tvättdel och förråd på baksidan med ingång från både hus och uteplats. På baksidan finns altan och gräsmatta med utsikt över gräsområde och lekplats. Huset har renoveringsbehov vilket skapar den perfekta möjligheten för dig som vill skapa ditt drömboende. Huset är beläget i idylliskt kvarter med stor gemenskap med vacker natur runt hörnet och tomten gränsar mot öppna gräsytor och lekplats. Området uppskattas för sin närhet till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor. Endast en kort promenad bort finns Krigslida pendeltågsstation som tar en till Stockholm C på 40 minuter.

Arrendatorsvägen 2B, Huddinge C, Huddinge kommun

Arrendatorsvägen 2B

Lägenhet
Huddinge C, Huddinge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 100 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 417 kr/mån
42 000 kr/m²

Välkommen till Arrendatorsvägen 2B och denna lägenhet i oslagbart läge i huset. Här har du en insynsskyddad lägenhet med en balkong som slår de mesta. Här kan du sitta och njuta av utsikten eller grönskan beroende på årstid. Lägenheten i sig är välplanerad med rejält vardagsrum och sovrum. Sovrummet vätter ut mot grönska och man har möjlighet att vakna upp till fågelkvitter istället för att höra trapphuset, vilket många andra lägenheter gör. Kök med plats för matbord samt utgång till balkong. Badrummet är stambytt, har golvvärme och är helkaklat. För den som vill renovera lägenheten finns en renoveringsfond om 15.000kr. Gångavstånd till Huddinge centrum med butiker, restauranger, cafeer och mycket annat. Här ligger även Huddinge station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm central. En lägenhet som inte får missas för den som söker efter bästa läget i området. Flexibelt och omgående tillträde!

Visar alla 5