Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklare Ester Sundin Hemström

Ester Sundin Hemström

Om mig

Jag är VD på Mäklarhuset i Härnösand och mitt kontor blev vinnare av Årets Mäklarkontor Guldhemmet 2021. Något jag är mycket stolta över! Mina främsta egenskaper är att jag har ett stort personligt engagemang. En driven mäklare som är rak, tydlig, snabb och med en grym känsla för vad situationen kräver. Med andra ord en mäklare med förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare genom hela processen. Min drivkraft är glada människor, nya utmaningar och framgång!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Kyrkogatan 39, Härnön, Härnösands kommun
  • Borttagen före visning

Norra Kyrkogatan 39

Lägenhet
Härnön, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
445 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 821 kr/mån
7 355 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Franzéngatan 14, Centrum, Härnösands kommun
Franzéngatan 14, Centrum, Härnösands kommun, bild 2
Franzéngatan 14, Centrum, Härnösands kommun, bild 3

Franzéngatan 14

Övrigt
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
5 750 000 kr
1 103 m² tomt

Är det äntligen dags att ta tag i drömmen? Eller är företagandet nästa steg för dig att utvecklas och kunna leva på din näringsverksamhet? Har du letat länge efter rätt lokaler? Fastigheten överlåtes som friköpt och inga kontrakt kommer finnas för nya ägaren, utan man får fritt förfoga över hela fastigheten själv. Välkommen att kontakta oss för mer information.

  • Premium
Sälsten 18 B, Sälsten, Härnösands kommun

Sälsten 18 B

Övrigt
Sälsten, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
6 500 000 kr
2,3 ha tomt

Välkommen till Villa Fridhem - En pärla för framtidens möjligheter! Är du redo att förälska dig i en historisk skatt som bjuder på oändliga möjligheter? Villa Fridhem är inte bara en fastighet; det är en resa genom tid och rum, belägen i den skimrande juvelen strax utanför Härnösands stadskärna. Denna exklusiva pärla är omfamnad av naturens outsagda skönhet och erbjuder en fristad där drömmar blir verklighet. En naturidyll som inspirerar Föreställ dig en plats där kreativiteten flödar lika fritt som de omgivande vattendragen. Villa Fridhem ligger i hjärtat av en betagande natur, perfekt för de som söker inspiration eller en paus från vardagens brus. Vare sig du är ute efter en lugn promenad i den mysiga parken, en funderarstund på en av de många fina uteplatserna, eller ett aktivt äventyr, har Villa Fridhem det du söker. En mångsidig arena för varje tillfälle Med sin unika kombination av historisk charm och modern flexibilitet tjänar Villa Fridhem som den ultimata platsen för kurser, konferenser, festligheter och som ett Bed & Breakfast. Tänk dig att väcka liv i ditt nästa stora evenemang eller att starta dagen med en inspirerande workshop, allt inramat av denna anmärkningsvärda fastighets tidlösa elegans. Oändliga möjligheter för framtidens entreprenörer Drömmer du om att starta ett retreat-center för välbefinnande, en kreativ verkstad, eller kanske ett innovativt co-working space för digitala nomader? Med flera byggnader som erbjuder oändlig anpassningsbarhet är Villa Fridhem en lekplats för entreprenöriella själar. Föreställ dig att dela upp denna historiska pärla i mindre enheter, skapa unika rum för olika företag eller organisationer och blås liv i dina mest kreativa idéer. En resa genom tiden Byggd år 1868 som en kärleksgåva, har Villa Fridhem en rik historia att berätta. Från dess timrade väggar som en gång forslades över isen, till dess liv som en sommaridyll för familjen Kempe, bär varje hörn av denna fastighet på en berättelse väntande på att utforskas. Ditt nästa kapitel väntar Villa Fridhem är mer än en fastighet; det är en inbjudan till att skapa, utforska och inspireras. Oavsett om du drömmer om att förvandla det till ett blomstrande företagscenter, ett kulturellt nav, eller behålla dess nuvarande charm som en oas för gäster och deltagare, är denna plats redo att anpassa sig efter din vision. Är du den nästa visionären som tar Villa Fridhem in i framtiden? Låt oss ta det första steget tillsammans mot att förverkliga dina drömmar. Välkommen hem till Villa Fridhem – där historien möter framtiden.

Sundsgatan 8 A, B, C, D, null, Härnösands kommun

Sundsgatan 8 A, B, C, D

Övrigt
Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
4 000 000 kr
732 m² tomt

Fin fastighet med 4 lägenheter med närhet till allt! Hyresintäkter uppgår idag till 260 000 kr men en hyreshöjning är på gång med ökade intäkter som kommer. En lättskött fastighet med vattenburet system och låga driftkostnader. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Saltviksvägen 12, Saltvik, Härnösands kommun

Saltviksvägen 12

Övrigt
Saltvik, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 300 000 kr
1 996 m² tomt

Nu kan du få möjligheten att etablera din verksamhet i ett industriområde med befintlig infrastruktur och sedan länge etablerade företag som grannar. Det är en perfekt logistik fastighet med nära (inom synhåll) access till E4:an. Denna industrifastighet inrymmer idag ett kontor, lager, uppställnings yta, stort garage, garage med lyftkran samt ett flertal förråd. Saltviks industriområde erbjuder en bra industrimiljö av olika slag. I närområdet finns flera etablerade verksamheter och väg-, VA- el samt fibernätet är redan på plats.

Visar alla 5