Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklare Johan Tusa (f.d. Sjögren)

Johan Tusa (f.d. Sjögren)

Om mig

Att välja mäklare är ett förtroendeval och mitt främsta mål är att du som kund ska känna dig trygg i hela processen. Med tydlig kommunikation, effektivitet, noggrannhet och ett stort engagemang når jag bästa tänkbara resultat för dig som kund. Jag drivs av en stark tävlingsinstinkt vilket får mig att ge 100% i varje affär. Med stort personligt engagemang, målmedvetenhet och flexibilitet tar jag dig tryggt genom din bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ankarvägen 12, Bondsjöhöjden, Härnösands kommun
  • Ons 31 jul kl 15:00
Ankarvägen 12, Bondsjöhöjden, Härnösands kommun, bild 2
Ankarvägen 12, Bondsjöhöjden, Härnösands kommun, bild 3

Ankarvägen 12

Villa
Bondsjöhöjden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
895 000 kr
113 m²
5 rum
855 m² tomt

Varmt välkommen till Ankarvägen 12 på barnvänliga Bondsjöhöjden. Denna charmiga enplansvilla erbjuder den perfekta möjligheten att skapa ditt ideala boende. Med flera rum i bra storlekar och en rymlig trädgård är detta hemmet där familjen kan växa och trivas. Ta chansen att forma ditt nya hus precis som du vill ha det. Här du i ett lugnt villaområde som passar barnfamiljen ypperligt med promenadavstånd till både förskola & grundskola. Endast en kort promenad ifrån huset återfinns Bonsjöhöjdens grundskola och den flitigt välbesökta ishockeyplanen. Inom promenadavstånd från huset finns gott om lekplatser, flertalet stigar för den bär & svamp intresserade. Populära Björnesbacke finns i området samt den mycket välskötta idrottsanläggningen med fotbollsplaner, utegym, skid- och motionsspår m.m. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Kiörningsgatan 24, Brännan, Härnösands kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00

Kiörningsgatan 24

Villa
Brännan, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 795 000 kr
198 + 100 m²
6 rum
866 m² tomt

Varmt välkommen till Kiörningsgatan 24 och en otroligt vacker sekelskiftesvilla. Huset är beläget på barnvänliga och populära Brännan med närhet till det mesta du kan önska dig. Entréplanet erbjuder en rymlig hall, badrum, kök med tillhörande matplats och balkong, ett ljust och rymligt vardagsrum samt en klädkammare. Samtliga rum är i fint och renoverat skick med vackra detaljer. På entréplanet finns även en täljstenskamin samt en vacker kakelugn som ett komplement till fjärrvärmen. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum, ett tv rum som man kan bygga om till ett extra sovrum samt ett renoverat duschrum. Båda våningsplanen har varsin balkong som inte bara erbjuder en mysig kvällssol utan även en bedåraren utsikt över norra hamninloppet. Här bor du med en absolut närhet till förskolor, havsbad, idrottsanläggningar och till centrums trevliga utbud når du efter en kort cykeltur. Välkommen med din visningbokning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Häggsjö 114, Häggdånger, Härnösands kommun
  • Imorgon kl 15:00

Häggsjö 114

Fritidshus
Häggdånger, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 055 000 kr
46 m²
1 524 m² tomt

Varmt välkommen till denna sommarpärla i natursköna Häggsjö. Här bor du i ett fritidshus byggt på 2000 talet med fantastisk sjötomt vid Öjesjön med egen brygga, perfekt för sommarens lata dagar och båtturer. Endast en kort promenad bort hittar du områdets gemensamma badstrand. Söker du avkoppling under sommaren men önskar ett bekvämt pendlingsavstånd till både Härnösand och Sundsvall så har du hittat rätt. Välkommen med din visningsbokning.

  • Plus
Lägdom södra 151, null, Härnösands kommun
  • Borttagen före visning

Lägdom södra 151

Villa
Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
645 000 kr
145 + 80 m²
6 rum
1 820 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Vålånger 326 & 328, Rö, Härnösands kommun
  • Tor 1 aug
Vålånger 326 & 328, Rö, Härnösands kommun, bild 2
Vålånger 326 & 328, Rö, Härnösands kommun, bild 3

Vålånger 326 & 328

Gård/Skog
Rö, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
875 000 kr
133 m²
2,3 ha tomt

Upptäck denna charmiga fastighet med ett trevligt havsläge och stor potential. Gården är belägen intill Rö folketshus och här finns en bostadsbyggnad om 1,5-plan med äkta karaktär och potential för modernisering, ett gästhus samt en fantastiskt fräsch strandstuga precis vid vattnet. Dessutom ingår en mindre loge med en tillbyggd dubbel carport. Fastigheten är i gott skick men skulle må bra av att lyftas ytterligare med flera renoveringar. Yttertaket på både hus och loge/carport är nytt sedan ett par år sedan. Här finns en enastående möjlighet att skapa ditt drömboende med en förtrollande havsutsikt från strandstugan mot Hemsön. Missa inte chansen att förvandla denna pärla till en fantastisk gård med oändliga möjligheter! Välkommen på visning!

  • Premium
Åkermansgatan 11, Geresta, Härnösands kommun
  • Tis 30 jul kl 12:00

Åkermansgatan 11

Villa
Geresta, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 995 000 kr
134 + 90 m²
7 rum
857 m² tomt

Varmt välkommen till Åkermansgatan 11 och denna utmärkta villa. Här erbjuds det bästa av båda världar - en rymlig och familjevänlig bostad kombinerat med en oslagbar placering i ett av stadens mest eftertraktade och barnvänliga områden. I bostaden möts man av ett hemtrevligt hem som med sina generösa ytor och ljusa rum skapar en trygg plats där varje familjemedlem kommer att trivas. Bostaden har genomgått många och stora renoveringar och erbjuder ett välskött och inbjudande skick. Bostaden har bland annat fyra sovrum, två vardagsrum, ett allrum, badrum, duschrum med tvättstuga och generöst med förvaringsmöjligheter. Läget kan inte heller bli bättre med närhet till skola, dagis och matvarubutik samt skogen med tillhörande motionsspår bara runt hörnet. Med endast 15 minuters promenad når man även stadens hjärta och dess affärer, restauranger samt evenemang. För mer information huset och möjlighet till en förhandsvisning, ta kontakt med ansvarig mäklare!

  • Plus
Sälstensgränd 5 E, Sälsten, Härnösands kommun

Sälstensgränd 5 E

Lägenhet
Sälsten, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
125 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 4/4
3 595 kr/mån
3 247 kr/m²

Varmt välkomna till en renoverad och välplanerad etta som har ett högt och fritt läge på Härnön! Hela 38,5 kvm fördelat över en hall med klädkammare, kokvrå med öppna praktiska ytor, allrum med fin vy mot hamnen och Älandsfjärden. Allrummet är även avdelat med en vägg och dörr in till sovplatsen. Här finns även ett renoverat duschrum. I månadsavgiften ingår bland annat 300Mbit bredband och föreningen har dessutom gemensamhetsel. Här bor du med närhet till både havet, idrottsanläggningar och centrums utbud finner du en kort cykeltur bort. Välkommen att anmäla dig till visningen!

Brunne 624 & 626, Brunne, Härnösands kommun

Brunne 624 & 626

Villa
Brunne, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
750 000 kr
109 + 142 m²
4 rum
2 017 m² tomt

Välkommen till denna villa belägen i det lugna samhället Brunne, bara en kort bilresa från Härnösand. Denna fastighet erbjuder ett hemtrevligt boende med både ett större garage och ett gästhus på tomten, perfekt för besökande gäster. Villan har en trevlig planlösning och bjuder på gott om utrymme för hela familjen. Här möts du av en hall som leder dig vidare till ett vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är praktiskt med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter, idealiskt för den matlagningsintresserade. De tre sovrummen erbjuder bra ytor och potential att skapa egna personliga rum. Badrummet har de grundläggande bekvämligheterna, och en extra toalett finns också för ökad funktionalitet. På tomten finns även ett gästhus som erbjuder ytterligare boendemöjligheter. Detta hus kan användas som ett bekvämt boende för gäster. Tomten är stor och ger möjligheter för trädgårdsarbete eller utomhusaktiviteter och den natursköna omgivningen runt Brunne erbjuder fina möjligheter till friluftsliv med närhet till både skog och sjöar. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Finsvik 133, Älandsbro, Härnösands kommun

Finsvik 133

Fritidshus
Älandsbro, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
365 000 kr
1 354 m² tomt

Välkommen till Finsvik och detta charmiga fritidshus! Här kan du njuta av lugna sommardagar och friska skogspromenader. Huset erbjuder mysig atmosfär med en nyrenoverad insida. Här får du ett förrådsrum, duschrum, vardagsrum och kök i en öppen planlösning samt ett mysigt sovloft. På tomten finns massor av grönområden för dig som gillar att vara utomhus. Från altanen får du en solig plats för matbordet som är perfekt för långa sommardagar. Här får du direkt närhet till sjön Finsviken där man kan bada och med båten som ingår kan man ta sig ut på sjön och fiska. Ta en tur upp på Uvberget och kolla in utsikten tillsammans med lite picknick. Finsvik 133 är den ultimata platsen för avkoppling och friluftsliv. Välkommen med din visningsbokning!

  • Plus
Frideborgsgatan 25, Brännan, Härnösands kommun

Frideborgsgatan 25

Villa
Brännan, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 495 000 kr
115 + 68 m²
5 rum
974,5 m² tomt

Nu har jag glädjen att presentera en familjevilla i ett renoverat skick i ett av centrums populära villaområden. Huset har genomgått väldigt stora förändringar både utvändigt och invändigt. På tomten finns ett dubbelgarage med två förråd, stenlagd uppfart, flera altaner och ett utekök. Här finns även ett 29kvm stort inglasat uterum med en tillhörande altan där man kan bada i ett uppvärmt ute-spa året runt. Entréplan erbjuder en rymlig hall, helkaklat duschrum och kök med matplats i en öppen planlösning för socialt umgänge. Här finns även en lämplig plats för en loungegrupp utanför vardagsrummet. Övre plan erbjuder tre sovrum i varierande storlekar, wc rum och en balkong. Källarplanet har en fint renoverad tvättstuga med tillhörande förråd, matkällare och ett större rum som idag används som sovrum. Här bor man på en lugn & barnvänlig gata med närhet till både förskola, grundskola, matvarubutik och idrottsplatser. Centrum hittar du en kort promenad bort vilket gör det enkelt att ta sig till allt som staden har att erbjuda. Det är alltså det perfekta huset för familjen som vill ha en avkopplande och samtidigt central livsstil. För mer information om huset och möjlighet till förhandsvisning, ta kontakt med ansvarig mäklare.

Gådeåvägen 9 & 11, Gådeåstaden, Härnösands kommun

Gådeåvägen 9 & 11

Villa
Gådeåstaden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 575 000 kr
251 + 199 m²
8 rum
1 698 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa som nyligen genomgått en omfattande totalrenovering och erbjuder allt du kan önska dig i ett modernt boende. Med en smart och trevlig planlösning, fina materialval och generösa utrymmen är detta hemmet för dig som värdesätter både komfort och stil. Fastigheten inkluderar ett separat gästhus som genererar en stabil hyresintäkt, vilket gör detta till ett attraktivt köp både som privatbostad och investering. Här finns också en nyinstallerad bergvärmeanläggning som garanterar en energieffektiv uppvärmning året om. Här på Gådevägen bor man centralt och nära till både förskolor, grundskolor, livsmedelsbutik och centrums alla möjligheter. För mer information och möjlighet till en privatvisning, ta kontakt med ansvarig mäklare.

Solum 245, Härnön, Härnösands kommun
Solum 245, Härnön, Härnösands kommun, bild 2
Solum 245, Härnön, Härnösands kommun, bild 3

Solum 245

Villa
Härnön, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 985 000 kr
50 + 22 m²
5 rum
2 458 m² tomt

Nu har jag glädjen att presentera en riktig pärla vid havet! Oavsett om du vill ha ett landställe på sommaren eller planerar att bygga en åretrunt villa så har du hittat rätt! Här på Solum 245 i Härnösand, Höga Kusten får du allt de flesta önskar sig. Här möts du av en egen havstomt med en privat sandstrand där du kan njuta av långa sommardagar. Den nybyggda piren/bryggan erbjuder alla bekvämligheter med el, sötvattenkran och fiber – perfekt för både avkoppling och arbete. Huset har kommunalt vatten och avlopp samt installerat fiber. Entréplan erbjuder kök, duschrum, vardagsrum och en mindre allrum med fin utsikt mot vattnet. Övre plan erbjuder två sovrum och ett tv rum. Trots det avskilda läget är det bara 8 minuters bilfärd till centrala Härnösand, och endast 30 minuter till närmaste flygplats. Upplev det bästa av två världar med denna unika pärla! För mer information och möjlighet till en privatvisning, ta kontakt med ansvarig mäklare.

  • Premium
Vägnön 122, Älandsbro, Härnösands kommun

Vägnön 122

Villa
Älandsbro, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 675 000 kr
75 m²
2 rum
4 187 m² tomt

Varmt välkommen till Vägnön 122 och denna unika möjlighet. På tomten finns idag en strandstuga, båthus med räls, gäststuga, flera förrådsutrymmen samt en villa som byggdes år 2011 och erbjuder allt som du kan tänkas behöva ha i ett sommarhus eller året runt boende. Vart du än står på tomten så har du en magisk havsutsikt över Älandsfjärden. Inventarier ingår i köpet och det finns även en flytbrygga. Servitut för brygga och båtplats finns. En kort promenad från huset hittar du Härnösands Golfklubb där du kan ta dig an en rolig och vacker 18 hålsbana. En bit bort finns Lustholmen som både har en gästhamn och en vacker sandstrand. Känner du för att gå på restaurang eller shoppa inne i centrum så tar du bara båten i cirka 15 minuter. För mer information om huset och möjlighet till en privatvisning, ta kontakt med ansvarig mäklare!

  • Uteplats
Norra Kyrkogatan 37, Centrum, Härnösands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norra Kyrkogatan 37

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
375 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 919 kr/mån
6 303 kr/m²

Varmt välkommen till Norra Kyrkogatan 37 och denna tvåa med en fin utsikt över hamnen. Beläget på andra våningen med en boarea om 59,5 kvm gör sig denna bostad lämpad för de flesta oavsett ålder. I bostaden har du samtliga fönster och balkongen ut mot vattnet. Här erbjuds ett kök i äldre standard, ett rymligt sovrum med utrymme för säng och skrivbord. Duschrummet är helkaklat och fint. I vardagsrummet får du gott om plats för både ett matbord och en soffa. I månadsavgiften ingår det mesta däribland värme, vatten, tv, bredband och kollektivt bostadsrättstillägg. Föreningen har dessutom gemensamhetsel och man betalar enbart för sin förbrukning. Välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
Nordanö 370, Hemsön, Härnösands kommun

Nordanö 370

Fritidshus
Hemsön, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 250 000 kr
50 m²
3 rum
4 666 m² tomt

Varmt välkommen till natursköna Hemsön. Nu har du ett utmärkt tillfälle att förvärva två fastigheter i ett fint havsnära läge om totalt 4 666m². Här finns en fin stuga i bra skick med två sovrum, duschrum och ett vardagsrum med kök kombinerat i ett. På tomterna finns flera mindre byggnader med bland annat två sovstugor. Endast en kort promenad bort når du havslinjen med en mysig liten vik och flera klippor. Hemsön är perfekt för dig som letar efter ett fritidsboende långt bort från stadspulsen men samtidigt vill ha närhet till det mest nödvändiga. På Hemsön är man ständigt nära naturen med dess vackra havsbad och fina grönområden och efter en kort biltur finns populära turistattraktionen Hemsö fästning. Tomterna kan även säljas separat. Välkommen till lugnet!

  • Uteplats
Båtsmansvägen 29, Bondsjöhöjden, Härnösands kommun

Båtsmansvägen 29

Villa
Bondsjöhöjden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 475 000 kr
124 + 124 m²
5 rum
991 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och familjevänliga enplansvilla med källare på populära Bondsjöhöjden! På entréplanet finner du ett kök, ett vardagsrum, fyra sovrum och ett duschrum. I källaren finns ett stort hobbyrum, flera förråd, matkällare och tvättstuga. Från de två altanerna har du utsikt över den soliga trädgården, perfekt för barnens lek och bus. Här finns också ett dubbelgarage med plats för två bilar samt ytterligare parkeringsutrymme för två bilar på uppfarten. Bostaden värms upp med fjärrvärme. Båtsmansvägen ligger i ett lugnt område med närhet till både natur, förskola och skola. Det är också nära till Bondsjöhöjdens IP som erbjuder fina fotbollsplaner, utegym, motionsslingor och välpreparerade skidspår under vintern. Välkommen att boka din visning!

  • Energieffektiv
Storgatan 20, Centrum, Härnösands kommun

Storgatan 20

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 195 000 kr
122,5 m²
4 rum
vån 2/3
8 262 kr/mån
9 755 kr/m²

Stilfull fyra om 122,5 kvm mitt i hjärtat av Härnösand! Denna bostad erbjuder det bästa av ett stadsboende. Här får du en välkomnande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en atmosfär av gemenskap och bekvämlighet. I det största sovrummet finns en walk-in closet, som gör klädförvaringen till en fröjd. Vidare får du ett duschrum, en gästoalett, två extra sovrum och en klädkammare. Här kan du flytta in utan att behöva tänka på stora renoveringar. Föreningen har även uthyrningslägenheten med 2 sovrum, vardagsrum och kök. På Storgatan 20 har du en omedelbar närhet till shopping, caféer, restauranger och teater samt andra nöjen. Allt av det bästa som ett stadsboende kan erbjuda. Välkommen på visning.

Krokvägen 9 A, Brännan, Härnösands kommun

Krokvägen 9 A

Lägenhet
Brännan, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
640 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
5 064 kr/mån
8 889 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska bostadsrätt på Krokvägen 9 A. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modern renovering och en härlig atmosfär. Med sina tre rum och 72 kvadratmeter finns det gott om plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Lägenheten är belägen på tredje våningen med balkongen i ett soligt söderläge. Köket är modernt och stilfullt med stora arbetsytor och alla de vitvaror man vill ha i ett kök. Båda sovrummen är generösa i sin storlek och möjliggör både säng, garderob och skrivbord. I det renoverade duschrummet finns allt du behöver. Vardagsrummet är stort och erbjuder plats för både den större matgruppen och en soffgrupp. Här på södra brännan bor man endast en kort från både livsmedelsbutik, frisör, idrottsanläggning, förskolor, grundskolor och högstadieskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lasarettsgatan 6, Centrum, Härnösands kommun

Lasarettsgatan 6

Villa
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 700 000 kr
260 + 50 m²
682,7 m² tomt

Varmt välkommen till Lasarettsgatan 6 och denna fastighet med tre lägenheter. Huset är belägen centralt i Härnösand med närhet till det mesta som centrum kan erbjuda. Idag är alla tre lägenheter fullt uthyrda. Lägenheten på entréplanet kommer att få ett renoverat badrum nu i maj. Hyresintäkterna genererar totalt 282 480 kr/år. Det är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola/dagis, mataffär, bensinmack och apotek. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om fastigheten.

Sjöviken 155 & Sjöviken 157, Sjöviken, Härnösands kommun

Sjöviken 155 & Sjöviken 157

Villa
Sjöviken, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 750 000 kr
120 + 25 m²
6 rum
2 861 m² tomt

Varmt välkommen till en riktigt fin havsnära villa från 2017. Här får man en havsnära och barnvänlig tomt på 1 419 kvm + 1 442 kvm som erbjuder sol över hela dagen, ett förråd, ett gårdshus samt den fina villan om två plan. Genom de stora fönsterpartierna får man ett fint ljusinsläpp, en modern planlösning med stora sällskapsytor och en låg driftskostnad. Förläng utomhussäsongen med de 25 kvm stora inglasade uterummet med skjutbara fönsterpartier åt alla håll. I det fina gårdshuset finns ytterligare sovrum, köks del, duschrum och förråd som kan bli en utmärkt tvättstuga. Här bor man i ett energisnålt hus! I Sjöviken finns en fin barnvänlig sandstrand och fina klippor att sola på. Vill man utforska naturen så finns fina klapperstensfält med grillplats i närheten. Här kan man njuta av den vackra naturen vid skog & hav med ca 300 meter till sandstranden. Här bor man vid havet och endast 15 minuter från centrala Härnösand. Visas endast på begäran!

  • Uteplats
Finsviksstrand 141, Finsviksstrand, Härnösands kommun

Finsviksstrand 141

Villa
Finsviksstrand, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 890 000 kr
128 m²
5 rum
6 386 m² tomt

Varmt välkommen till denna havsnära villa i natursköna Finsviksstrand. Entréplanet erbjuder en rymlig hall med klädavhängning och ett intilliggande duschrum. Efter hallen når man en öppen och socialt tillgänglig yta där vardagsrummet, det lantliga köket och matsalsplatsen smälter ihop till ett. Husets naturliga hjärta. Havsutsikten innifrån huset är iögonfallande vacker! På övre plan finns ett wc rum och tre sovrum i varierande storlek med ytor för både skrivbord och klädförvaring. Tomten är belägen på båda sidorna om vägen där den nedre delen sträcker sig nästa hela vägen ner till havskanten. Från vägkanten finns en stig ner till ett äldre båthus och sen ut till udden där man kan njuta av pickning och allt övrigt som havet kan erbjuda. Den övre delen av tomten har flertalet byggnader, här finns bostadsvillan (huvudhuset) med en tillhörande pool & trädäck, ett enkelgarage, två logbyggnader där den stora logen har både en verkstad och ateljé på markplan samt en stor öppen logdel på övre plan som passar ypperligt till midsommarfesten eller varför inte en bröllopsfest. Bussen går precis utanför tomten och endast en kort promenad ifrån huset finns populära Härnösands Golfklubb med sin fina golfbana och den trevliga restaurangen som välkomnar alla under hela sommaren. Fastigheten säljs med trygghetstjänsten Skyddat köp. För mer information,ta kontakt med ansvarig mäklare.

  • Uteplats
Norra Kyrkogatan 21 C, Centrum, Härnösands kommun

Norra Kyrkogatan 21 C

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
320 000 kr
30,9 m²
1 rum
vån 3/4
2 394 kr/mån
10 356 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga etta med inglasad balkong. Denna luftiga bostadsrätt, med 30.9 kvadratmeter erbjuder ett rymligt allrum med gott om plats för både soffa och en dubbelsäng. Här finns även en kokvrå med tillhörande plats för matbord och stolar, en luftig hall med inbyggda garderober samt plats för ytterkläder. Lägenheten ligger på tredje våningen och månadsavgiften är 2 394 kr. Med sitt centrala läge har du nära till det mesta - restauranger, shopping och resecentrum. Härnösands gymnasium finner du endast en gata upp. Ett perfekt läge för den som söker en övernattningslägenhet eller är studerande. Välkommen på visning!

  • Balkong
Johan Nybergs Väg 2, Centrum, Härnösands kommun

Johan Nybergs Väg 2

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 350 000 kr
98,5 m²
5 rum
vån 3/4
8 614 kr/mån
13 706 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska bostad med en ljuvlig utsikt över norra hamninloppet. Denna rymliga och centrala bostad har det mesta som ni behöver för ett bekvämt boende. Med sina generösa 98.5 kvadratmeter och fem rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Den ljusa och fräscha atmosfären ger en känsla av hemtrevnad och lugn. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både en soffgrupp, en matgrupp och har en mysig eldstad, perfekt för att skapa en varm och trivsam atmosfär under kyliga kvällar. Duschrummet är nyligen renoverat i tjusiga färgval och detaljer. Dess centralt belägna läge ger er närhet till alla bekvämligheter som Härnösand har att erbjuda, inklusive butiker, restauranger och offentlig kommunikation. I månadsavgiften ingår både värme, vatten, tv och bredband. Föreningen har även gemensamhetsel och det har även installerats både solpaneler och laddstolpar för elbilar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om visning!

  • Plus
  • Balkong
Tulegatan 3, Härnösand, Härnösands kommun

Tulegatan 3

Villa
Härnösand, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 995 000 kr
8 rum

Varmt välkommen till denna fastighet med stora utvecklingsmöjligheter. Denna fastighet passar utmärkt till ett vårdhem, stödboende, ungdomsverksamhet, pensionärsboende, kontorslandskap eller som en privatbostad för er som söker många rum. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fastigheten är handikappanpassad med bland annat en installerad hiss. Varmt välkommen att boka en vising.

Visar alla 24