Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklare Johan Tusa (f.d. Sjögren)

Johan Tusa (f.d. Sjögren)

Om mig

Att välja mäklare är ett förtroendeval och mitt främsta mål är att du som kund ska känna dig trygg i hela processen. Med tydlig kommunikation, effektivitet, noggrannhet och ett stort engagemang når jag bästa tänkbara resultat för dig som kund. Jag drivs av en stark tävlingsinstinkt vilket får mig att ge 100% i varje affär. Med stort personligt engagemang, målmedvetenhet och flexibilitet tar jag dig tryggt genom din bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Allévägen 6, Centrum, Härnösands kommun

Allévägen 6

Villa
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 550 000 kr
163 + 70 m²
7 rum
1 147,9 m² tomt

Nu har jag glädjen att presentera Allévägen 6. Ett hus med stor karaktär! Villan har genomgått flera stora renoveringar och entréplanet erbjuder en trevlig farstu, duschrum, modernt kök, vardagsrum med fungerande kakelugn, allrum och matsalen/glasverandan. Övreplan erbjuder fyra sovrum, en hall och ett större duschrum med stort ljusinsläpp. På källarplanet finns en matkällare, tvättstuga och två förråd. Garaget byggdes år 2020 och här får två bilar plats på djupet samt en bil i carporten. Tomten har gott om utrymme och passar både för barnens lekar eller för dig med gröna fingrar. Här finns även flera uteplatser att njuta av och i det fina växthuset finns det självbevattning. Allévägen 6 är belägen på ett av de mest centrala villaområdena på Härnön på en lugn gata. Här får man närhet till skolor idrottsanläggningar, butiker och restauranger. Här kan du njuta av en livsstil av högsta kvalitet och en bekväm vardag med allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa, boka en visning idag!

  • Uteplats
Fagottgatan 50, Gånsvik, Härnösands kommun

Fagottgatan 50

Radhus
Gånsvik, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 495 000 kr
115 m²
4 rum
159 m² tomt

Varmt välkommen till Fagottgatan 50 och detta välrenoverade radhus. Radhuset är i genomgående utmärkt skick och inbjuder till ett lättsamt boende på 1,5-plan. Entréplanet erbjuder en rymligt hall med gott om förvaring i den stora garderoben. Här finns även ett nyrenoverat duschrum, ett fint kök med matplats och fina arbetsytor för matlagning. Vardagsrummet är rymligt och ljust med en tillhörande uteplats. Från passagen när man även tvättstugan. Övre plan erbjuder en hall med åtkomst till övriga rum. Tre sovrum i fint skick och ett gudomligt badrum. Här är det bara att flytta in utan att behöva tänka på renoveringar! I samfällighetsavgiften ingår bland annat garageplats i länga, parkeringsplats, snöröjning och renhållning. På Fagottgatan bor man med närhet till både grundskola, flera förskolor, livsmedelsaffär, idrottsanläggningar och Härnösands hästsportarena. Centrum och Smitingens havsbad hittar du endast några minuter bort med bilen. Välkommen på visning!

Lasarettsgatan 6, Centrum, Härnösands kommun

Lasarettsgatan 6

Villa
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 700 000 kr
260 + 50 m²
682,7 m² tomt

Varmt välkommen till Lasarettsgatan 6 och denna hyresfastighet med tre lägenheter. Huset är belägen centralt i Härnösand med närhet till det mesta som centrum kan erbjuda. Idag är alla tre lägenheter fullt uthyrda. Lägenheten på entréplanet kommer att få ett renoverat badrum nu i maj. Hyresintäkterna genererar totalt 282 480 kr/år. Det är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola/dagis, mataffär, bensinmack och apotek. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om fastigheten.

Fagottgatan 36, Gånsvik, Härnösands kommun

Fagottgatan 36

Radhus
Gånsvik, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 185 000 kr
115 m²
4 rum
159 m² tomt

Varmt välkommen till Fagottgatan 36. På entrésidan möts man av ett fristående förråd samt ett altandäck i söderläge. Vid entrén i hallen möts man av både ingången till köket samt trappan till övre plan. Köket är i bra skick och här finns en tydlig plats för matgruppen. Innanför köket finns en passage där även tvättstugan finns. Vardagsrummet har gott om plats för både soffan och en extra matplats om man önskar. Duschrummet är renoverat och fint. På övre plan finns tre sovrum, ett rymligt badrum samt en klädkammare. Garageplats ingår för varje husägare. På Fagottgatan bor man med närhet till både grundskola, flera förskolor, livsmedelsaffär, idrottsanläggningar och Härnösands hästsportarena. Här bor man endast några minuters bilväg ifrån centrum eller till havsbadet vid Smitingen. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Sjöviken 155 & Sjöviken 157, Sjöviken, Härnösands kommun

Sjöviken 155 & Sjöviken 157

Villa
Sjöviken, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 750 000 kr
120 + 25 m²
6 rum
2 861 m² tomt

Varmt välkommen till en riktigt fin havsnära villa från 2017. Här får man en havsnära och barnvänlig tomt på 1 419 kvm + 1 442 kvm som erbjuder sol över hela dagen, ett förråd, ett gårdshus samt den fina villan om två plan. Genom de stora fönsterpartierna får man ett fint ljusinsläpp, en modern planlösning med stora sällskapsytor och en låg driftskostnad. Förläng utomhussäsongen med de 25 kvm stora inglasade uterummet med skjutbara fönsterpartier åt alla håll. I det fina gårdshuset finns ytterligare sovrum, köks del, duschrum och förråd som kan bli en utmärkt tvättstuga. Här bor man i ett energisnålt hus! I Sjöviken finns en fin barnvänlig sandstrand och fina klippor att sola på. Vill man utforska naturen så finns fina klapperstensfält med grillplats i närheten. Här kan man njuta av den vackra naturen vid skog & hav med ca 300 meter till sandstranden. Här bor man vid havet och endast 15 minuter från centrala Härnösand. Visas endast på begäran!

  • Uteplats
Finsviksstrand 141, Finsviksstrand, Härnösands kommun

Finsviksstrand 141

Villa
Finsviksstrand, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 890 000 kr
128 m²
5 rum
6 386 m² tomt

Varmt välkommen till denna havsnära villa i natursköna Finsviksstrand. Entréplanet erbjuder en rymlig hall med klädavhängning och ett intilliggande duschrum. Efter hallen når man en öppen och socialt tillgänglig yta där vardagsrummet, det lantliga köket och matsalsplatsen smälter ihop till ett. Husets naturliga hjärta. Havsutsikten innifrån huset är iögonfallande vacker! På övre plan finns ett wc rum och tre sovrum i varierande storlek med ytor för både skrivbord och klädförvaring. Tomten är belägen på båda sidorna om vägen där den nedre delen sträcker sig nästa hela vägen ner till havskanten. Från vägkanten finns en stig ner till ett äldre båthus och sen ut till udden där man kan njuta av pickning och allt övrigt som havet kan erbjuda. Den övre delen av tomten har flertalet byggnader, här finns bostadsvillan (huvudhuset) med en tillhörande pool & trädäck, ett enkelgarage, två logbyggnader där den stora logen har både en verkstad och ateljé på markplan samt en stor öppen logdel på övre plan som passar ypperligt till midsommarfesten eller varför inte en bröllopsfest. Bussen går precis utanför tomten och endast en kort promenad ifrån huset finns populära Härnösands Golfklubb med sin fina golfbana och den trevliga restaurangen som välkomnar alla under hela sommaren. Fastigheten säljs med trygghetstjänsten Skyddat köp. För mer information,ta kontakt med ansvarig mäklare.

  • Uteplats
Gådeåvägen 3 B, Centrum, Härnösands kommun

Gådeåvägen 3 B

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
195 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/3
2 149 kr/mån
6 724 kr/m²

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta etta på Gådeåvägen 3. Bostaden är belägen endast en halv trappa upp från entrén. Allrummet har plats för både säng, soffa och matbord. Köksdelen i modern tappning erbjuder spis, diskho och en kombinerad kyl & frys. Här finns stora fönsterpartier för gott ljusinsläpp. Lägenheten står idag tom och erbjuder ett snabbt tillträde om så önskas. Här på Gådeåvägen 3B bor man centralt och nära till allt som centrum kan erbjuda. Perfekt boende för dig som behöver en övenattningslägenhet eller för dig som studerar. Föreningen tillåter juridisk person(företag) som köpare. Varmt välkommen med din visningsbokning.

Norra Kyrkogatan 21 C, Centrum, Härnösands kommun

Norra Kyrkogatan 21 C

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
320 000 kr
30,9 m²
1 rum
vån 3/4
2 394 kr/mån
10 356 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga etta med inglasad balkong. Denna luftiga bostadsrätt, med 30.9 kvadratmeter erbjuder ett rymligt allrum med gott om plats för både soffa och en dubbelsäng. Här finns även en kokvrå med tillhörande plats för matbord och stolar, en luftig hall med inbyggda garderober samt plats för ytterkläder. Lägenheten ligger på tredje våningen och månadsavgiften är 2 394 kr. Med sitt centrala läge har du nära till det mesta - restauranger, shopping och resecentrum. Härnösands gymnasium finner du endast en gata upp. Ett perfekt läge för den som söker en övernattningslägenhet eller är studerande. Välkommen på visning!

  • Balkong
Krokvägen 9 A, Brännan, Härnösands kommun

Krokvägen 9 A

Lägenhet
Brännan, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
660 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
5 064 kr/mån
9 167 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska bostadsrätt på Krokvägen 9 A. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modern renovering och en härlig atmosfär. Med sina tre rum och 72 kvadratmeter finns det gott om plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Lägenheten är belägen på tredje våningen med balkongen i ett soligt söderläge. Köket är modernt och stilfullt med stora arbetsytor och alla de vitvaror man vill ha i ett kök. Båda sovrummen är generösa i sin storlek och möjliggör både säng, garderob och skrivbord. I det renoverade duschrummet finns allt du behöver. Vardagsrummet är stort och erbjuder plats för både den större matgruppen och en soffgrupp. Här på södra brännan bor man endast en kort från både livsmedelsbutik, frisör, idrottsanläggning, förskolor, grundskolor och högstadieskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Rosenbäcksallén 35, Geresta, Härnösands kommun

Rosenbäcksallén 35

Villa
Geresta, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 600 000 kr
168 m²
8 rum
1 246 m² tomt

Nu har jag glädjen att presentera en riktigt fin familjevilla på omtyckta Geresta. Tomten har ett utmärkt och soligt läge högt upp i området. Här finns även ett garage, en hundgård, ett växthus och ett förråd. På två sidor om huset finns det en rymlig och härlig altan som garanterat blir sommarens samlingsplats. Tack vare den fullvuxna häcken och tomtens läge gör det att man känner sig ostörd runt om på tomten. Entréplanet erbjuder en hall, wc rum, två sovrum, ett kontor med ett intilliggande tv rum. Här finns även husets hjärta i det moderna köket med sin öppna planlösning in mot matsalen. Det är husets naturliga mötesplats med sin sociala utformning. Vidare på entréplan finns den nyaste delen av huset där man byggt en tvättstuga och ett duschrum med dubbla duschar och en groventré. Övre planet har tre sovrum, ett förråd, plats för skrivbord och ett badrum av äldre karaktär. Här på Geresta bor man med närhet till det mesta. Förskola, grundskola och Gerestavallen når man endast 150 meter bort. Hästsportarenan finns en bit längre bort och åt andra hållet finns både livsmedelsbutik, tankstation och restaurang. För mer information om huset och förfrågan om förhandsvisning, kontakta ansvarig mäklare.

Sehlstedtsvägen 27, Murberget, Härnösands kommun

Sehlstedtsvägen 27

Lägenhet
Murberget, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
385 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 919 kr/mån
4 400 kr/m²

Varmt välkommen till denna stamrenoverade trea på Sehlstedtsvägen 27. Endast en trappa upp hittar du denna rymliga lägenhet. Då bostaden är belägen i norr & söderläge erbjuds ett fint ljusinsläpp i alla rum. Här erbjuds dubbelt stamrenoverade badrum, ett rymligt vardagsrum, stora sovrum, klädkammare och ett kök med tillhörande matplats intill balkongen. Lägenheten är på 87,5 kvm och i månadsavgiften på 5 919 kr ingår värme, vatten, el, grundutbud tv, bredband samt kollektivt bostadsrättstillägg. Lägenhetens stora förråd hittar du precis utanför ytterdörren. På murberget bor man i ett lugnt område med närhet till det mesta. Välkommen med din visningsbokning.

  • Balkong
Gådeåvägen 1 A, Gådeåstaden, Härnösands kommun

Gådeåvägen 1 A

Lägenhet
Gådeåstaden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
225 000 kr
29,6 m²
1 rum
vån 1/3
2 184 kr/mån
7 601 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade etta. Perfekt för dig som söker en övernattningslägenhet centralt. Bostaden är belägen endast en halvtrappa upp från entrén. Duschrummet i fint skick och har under 2023 fått ett ansiktslyft i form av en ny wc-stol, nytt handfat och en nyinstallerad handdukstork. Allrummet är i fint skick och erbjuder gott om plats för både säng, soffa och matbord. Allrummet har fått två gardinskenor i taket, jalusigardin och en ny fönsterbräda. Från fönsterpartiet ser man stora delar av Nattviken. Köksdelen är modernt inredd. Elen är omdragen med jordade uttag. Här på Gådeåvägen 1A bor man centralt och har nära till både pendling och centrums alla möjligheter. Varmt välkommen med din visningsbokning.

Tulegatan 3, Fastlandet, Härnösands kommun

Tulegatan 3

Villa
Fastlandet, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 995 000 kr
8 rum

Varmt välkommen till denna fastighet med stora utvecklingsmöjligheter. Denna fastighet passar utmärkt till ett vårdhem, stödboende, ungdomsverksamhet, pensionärsboende, kontorslandskap eller som en privatbostad för er som söker många rum. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fastigheten är handikappanpassad med bland annat en installerad hiss. Varmt välkommen att boka en vising.

Visar alla 13