Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklare Line Tallberg

Line Tallberg

Om mig

Jag är till stor del uppvuxen i Härnösand och älskar att bo och jobba som fastighetsmäklare just här. Mitt stora intresse för bostäder och mötet med människor gjorde mitt yrkesval enkelt. Jag gläds över att varje dag kunna kombinera dessa faktorer och träffa nya människor som är på väg att genomföra en av sitt livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lasarettsgatan 37, Rotudden, Härnösands kommun

Lasarettsgatan 37

Lägenhet
Rotudden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
395 000 kr
72,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 344 kr/mån
5 448 kr/m²

Önskar du bo med närhet till stadens centrum och i en fin och välhållen lägenhet med radhuskänsla. Då har du hittat rätt! Men egen ingång på entréplan och ett förråd i anslutning till lägenheten. När man kliver in i lägenheten finns en mindre hall på bottenplan där man kan hänga av sig ytterkläder vidare upp för trappen möts man av en fin och ljus lägenhet med genomgående parkettgolv. Lägenheten renoverades för ca 10 år sedan men ljusa materialval. Här finns ett rymligt kök, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, sovrum och fint duschrum med tvättmaskin. I närheten finns en matvarubutik, Gulf, förskola och grundskola. Några minuters promenad bort ligger stadens centrum och busshållsplats för enkel pendling till Sundsvall.

Gådeåvägen 8, Gådeåstaden, Härnösands kommun

Gådeåvägen 8

Lägenhet
Gådeåstaden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
475 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/4
5 565 kr/mån
6 169 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet på Gådeåvägen 8. Lägenheten har det man vill ha såsom en inglasad balkong med härligt solläge och en klädkammare i hallen som ger lite extra förvaringsmöjligheter samt rymliga rum och ett stamrenoverat duschrum med tvättmaskin. I föreningen finns ett centralgarage med kort kö. Lägenheten ligger belägen med närhet till stadens centrum, pendlingsmöjligheter och matvarubutik. Detta boende passar perfekt för den som vill bo i en trivsam lägenhet med närhet till allt Härnösand har att erbjuda. Ett utmärkt tillfälle för en singel, ett par eller en liten familj att skapa en trygg plats att kalla hem. Välkommen på visning!

  • Balkong
Tullportsgatan 9, Centrum, Härnösands kommun

Tullportsgatan 9

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
365 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 938 kr/mån
6 636 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrätt på Tullportsgatan 9 i Härnösand. Med sina 55 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett bekvämt och funktionellt boende. Hallen imponerar med inte mindre än två klädkammare, perfekt för att hålla ordning på kläder och skor. Det stora köket rymmer en matplats och ger dig gott om utrymme för matlagning och umgänge. Sovrummet är utrustat med en generös garderob som tillfredsställer dina förvaringsbehov. Den stora balkongen erbjuder många soltimmar. I närområdet finns en matbutik bara några minuters promenad bort, vilket underlättar vardagen. Stadens centrum ligger även det bara några minuter bort och skulle pendling till Sundsvall vara aktuellt ligger busshållplatsen ett stenkast bort. Ta chansen att förvärva denna bostadsrätt och njut av bekvämt boende i Härnösand. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3