Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklare Line Tallberg

Line Tallberg

Om mig

Jag är till stor del uppvuxen i Härnösand och älskar att bo och jobba som fastighetsmäklare just här. Mitt stora intresse för bostäder och mötet med människor gjorde mitt yrkesval enkelt. Jag gläds över att varje dag kunna kombinera dessa faktorer och träffa nya människor som är på väg att genomföra en av sitt livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ramsåsvägen 9 B, Älandsbro, Härnösands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ramsåsvägen 9 B

Lägenhet
Älandsbro, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
175 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/2
4 445 kr/mån
3 017 kr/m²

Nu finns denna tvåa på bottenplan i Brf Brolyckan till försäljning. Här bor du i ett trivsamt område med närhet till bland annat bensinmack, matvarubutik, skola och förskola. Lägenheten erbjuder hall, stort vardagsrum och kök, sovrum och ett duschrum med egen tvättmaskin. Från köket tar man sig ut till uteplatsen där solen lyser under kvällen, invid entrén finns möjlighet att njuta av solen tidigare på dagen. Föreningen erbjuder förutom en naturskön natur ett stenkast bort bland annat en fin relax som kan lånas av medlemmar och en lekplats.

  • Uteplats
Tegvägen 5, Härnön, Härnösands kommun

Tegvägen 5

Villa
Härnön, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 295 000 kr
157 + 79 m²
7 rum
792,5 m² tomt

Ta chansen att förvärva denna villa från 1921. Här finns möjligheten att ge tillbaka dess 20-tals charm med en prunkande trädgård, fint utsmyckad fasad, spröjsade fönster och varma hemtrevliga färger. Huset har liksom de flesta hus i området haft två lägenheter därav liknande planlösningar på båda våningarna och två kök. Några detaljer är bevarade så som spegeldörrarna på bottenplan och skjutdörren mellan köket och matsalen. I området bor man med närhet till det mesta, några minuters promenad till centrum, sportanläggning, matvarubutik och både förskolor och skolor ligger i närområdet. Idag står huset tomt och väntar på sin nya familj som vill kalla detta sitt hem.

Theodor Hellmans Väg 60, Murberget, Härnösands kommun

Theodor Hellmans Väg 60

Lägenhet
Murberget, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
320 000 kr
64,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 460 kr/mån
4 946 kr/m²

Varmt välkommen till denna tvårumslägenhet på första våningen, endast en halv trapp upp. I denna lägenhet bor du bekvämt då tvättstugan ligger i samma hus och det är förberett för tvättmaskin i det renoverade duschrummet. I månadsavgiften ingår internet, värme, vatten och kabel-tv. När man stiger in i lägenheten möts man av en hall med tre garderober, vidare in finns ett vardagsrum, duschrum, sovrum och kök. Vid sovrummet finns balkongen där solen lyser från morgonen och ett tag efter lunch. Om man vill fortsätta njuta av solen på eftermiddagen finns en gemensam uteplats på föreningens gård.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Gådeåvägen 8, Gådeåstaden, Härnösands kommun

Gådeåvägen 8

Lägenhet
Gådeåstaden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
475 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/4
5 565 kr/mån
6 169 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet på Gådeåvägen 8. Lägenheten har det man vill ha såsom en inglasad balkong med härligt solläge och en klädkammare i hallen som ger lite extra förvaringsmöjligheter samt rymliga rum och ett stamrenoverat duschrum med tvättmaskin. I föreningen finns ett centralgarage med kort kö. Lägenheten ligger belägen med närhet till stadens centrum, pendlingsmöjligheter och matvarubutik. Detta boende passar perfekt för den som vill bo i en trivsam lägenhet med närhet till allt Härnösand har att erbjuda. Ett utmärkt tillfälle för en singel, ett par eller en liten familj att skapa en trygg plats att kalla hem. Välkommen på visning!

  • Balkong
Tullportsgatan 9, Centrum, Härnösands kommun
  • Mån 13 maj kl 14:00

Tullportsgatan 9

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
365 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 938 kr/mån
6 636 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrätt på Tullportsgatan 9 i Härnösand. Med sina 55 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett bekvämt och funktionellt boende. Hallen imponerar med inte mindre än två klädkammare, perfekt för att hålla ordning på kläder och skor. Det stora köket rymmer en matplats och ger dig gott om utrymme för matlagning och umgänge. Sovrummet är utrustat med en generös garderob som tillfredsställer dina förvaringsbehov. Den stora balkongen erbjuder många soltimmar. I närområdet finns en matbutik bara några minuters promenad bort, vilket underlättar vardagen. Stadens centrum ligger även det bara några minuter bort och skulle pendling till Sundsvall vara aktuellt ligger busshållplatsen ett stenkast bort. Ta chansen att förvärva denna bostadsrätt och njut av bekvämt boende i Härnösand. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5