Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklare Line Tallberg

Line Tallberg

Om mig

Jag är till stor del uppvuxen i Härnösand och älskar att bo och jobba som fastighetsmäklare just här. Mitt stora intresse för bostäder och mötet med människor gjorde mitt yrkesval enkelt. Jag gläds över att varje dag kunna kombinera dessa faktorer och träffa nya människor som är på väg att genomföra en av sitt livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästgränd 1, Centrum, Härnösands kommun

Prästgränd 1

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 695 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/6
7 321 kr/mån
27 784 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet från 2022 i vackra Härnösand! Här erbjuds en modern och ljus fyrarumslägenhet med en smart planlösning som maximerar både funktion och trivsel. Lägenheten har tre sovrum, alla tre med förvaringsmöjligheter varav ett med en garderobsvägg för optimal förvaring. Det stilrena köket med bänkskiva i marmor är fullt utrustat med moderna vitvaror och har en öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som erbjuder en härlig plats att koppla av på, oavsett årstid och njuta av kvällssolen. Badrummet är smakfullt inrett med dusch, tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen. I hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter och en praktisk gästtoalett. Bostaden har ett oslagbart läge med närhet till centrum, badhus och båthamnen där det finns möjlighet till bad både sommar som vinter. Här har du allt du behöver inom bekvämt avstånd, samtidigt som du kan njuta av lugnet och närheten till naturen. I början av 2025 öppnar Härnö Gin hotell vilket öppnar upp för ett mycket nära boende för långväga gäster om lägenhetens rum inte räcker till. Denna lägenhet passar perfekt för dig som söker ett bekvämt och modernt boende med alla tänkbara bekvämligheter. Varmt välkommen att boka en visning och upplev denna fantastiska bostad på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Betesvägen 20, Bondsjöhöjden, Härnösands kommun

Betesvägen 20

Villa
Bondsjöhöjden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 845 000 kr
149 + 103 m²
8 rum
865 m² tomt

Välkommen till detta stora och välplanerade hus med många sociala ytor. Huset har ett stort vidbyggt garage som är funktionellt, bilen är lätt att köra in och plats finns både på sidorna och framför bilen. Antingen så går man in i huset genom garaget eller så tar man huvudentrén som ligger på framsidan. Både från gatan och garageuppfarten finns fina gångar i skiffer som leder till entrén. När man går in i entrén möts man av den rymliga hallen där trappen finns för att ta sig upp till övervåningen. Här finns stora ytor både i matrummet och vardagsrummet. På baksidan har huset byggts ut med ett isolerat uterum och därifrån når man altanen och trädgården. Vidare på detta plan finns tre sovrum och ett badrum samt utgången till balkongen. På souterrängplanet finns förutom hallen ett sovrum, wc-rum, stor gillestuga, pannrum/hobbyrum, tvättstuga med bastu och ett utrymme som kan användas som groventré eller kontor som det tidigare använts som. Det finns även en matkällare och en dörr ut till garaget. I närområdet finns bland annat skogen, elljusspår, pulkabacke, fotbollsplan men även skola och förskola. Betesvägen är en lugn gata och området är mycket omtyckt.

Furuvägen 64, Hälletorp, Härnösands kommun

Furuvägen 64

Radhus
Hälletorp, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 095 000 kr
114 + 25 m²
5 rum
160 m² tomt

Radhuset på Furuvägen ligger i närheten av el-ljusspåret och är ett mycket barnvänligt område. På entréplan finns kök, ett rymligt vardagsrum och en praktisk tvättstuga. Dessutom finns ett wc-rum och en utbyggd hall som ger extra utrymme för förvaring och avhängning. På övervåningen finns ett duschrum och två sovrum som rymmer bekvämt boende för hela familjen. Det finns också ett allrum som kan byggas om till ett tredje sovrum om det behövs. En inredd vindsvåning ger ytterligare utrymme för boende med ett extra sovrum och ett förråd. På baksidan av radhuset finns en inglasad altan som ger möjlighet till att njuta av solen och vädret i ett skyddat uterum. Det finns också ett trädäck där man kan sitta och avnjuta sommaren med familj och vänner. Odlingslådor med söta jordgubbar ger det lilla extra till barnen. Till radhuset hör en garageplats i en länga som ger trygg och bekväm parkering för bilen. Sammanfattningsvis är detta ett välplanerat och trivsamt radhus med många praktiska och bekväma funktioner för hela familjen.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Aspnäs 262, Aspnäs, Härnösands kommun
Aspnäs 262, Aspnäs, Härnösands kommun, bild 2
Aspnäs 262, Aspnäs, Härnösands kommun, bild 3

Aspnäs 262

Villa
Aspnäs, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 100 000 kr
225 + 35 m²
7 rum
6 140 m² tomt

I Aspnäs bor man i en mycket lugn och lantlig miljö med närhet till bad och härliga skogsutflykter. Huset är stort och här kan man skapa sin egna idylliska oas, mycket är redan gjort så som bergvärme, djupborrat vatten och fiberindragning. Den personliga prägeln har man möjlighet att sätta själv. På fastigheten står förutom bostadshuset en äldre jordkällare och en äldre stuga (dessa två har inte använts på många år) samt en förrådsbyggnad. En härlig och stor tomt med möjlighet till egen odling. Till fastigheten finns dessutom ett servitut för båtplats nere vid sjön. Från Aspnäs tar det ca 25 minuter in till Härnösands centrum men endast 15 minuter till Älandsbro där det finns bensinmack, matvarubutik, förskola samt låg- och mellanstadieskola.

  • Premium
  • Energieffektiv
Klövervägen 10, Hälledal, Härnösands kommun

Klövervägen 10

Villa
Hälledal, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
795 000 kr
144 + 47 m²
7 rum
907 m² tomt

Letar ni efter en trevlig familjevilla i ett lugnt område, då har du hittat rätt. Här bor man på en återvändsgata i ett hus med många sovrum och flera sociala ytor. På nedervåningen finns tre sovrum, ett kök, badrum, tvättstuga och ett vardagsrum med utgång till en inglasad altan. Från den inglasade altanen tar man sig till antandäcket och vidare ner till gräsmattan. Följer man vägen nedanför tomten kommer man till en närliggande badplats för ett svalkande kvällsdopp. Eller så tar man sig några minuter längre bort, till Snibben där det finns en fin sandstrand, camping och minigolfbana mm. I husets övervåning finns ett sovrum, en hall som kan delas av till ytterligare ett sovrum. Men det finns även ett allrum och ett duschrum. Vid entrén finns en gång mellan garaget och huset, denna gång har tak och är ett utmärkt ställe att förvara cyklar och barnvagnar på under både regniga och snöiga dagar. Förutom badplatserna som finns i området finns även bland annat, förskola och låg- och mellanstadieskola, en affär, idrotthall med gym och bassäng. Givetvis finns också bra bussförbindelser till både Härnösand och Kramfors.

Johan Nybergs Väg 16 C, Härnön, Härnösands kommun

Johan Nybergs Väg 16 C

Lägenhet
Härnön, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
345 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
6 066 kr/mån
4 859 kr/m²

Välkommen till denna fina trea, där ljusinsläppet kommer från två håll! Här bor man på första våningen endast några trappsteg upp. I lägenheten finns en hall med flera förvaringsmöjligheter, två rymliga sovrum, ett kök som blivit uppdaterat med nya köksluckor 2014, samt ett stort och trevligt vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong. I området finns skolor, både grundskolor och gymnasieskola samt förskolor. I närheten finns även idrottsanläggning, fina promenadstråk och några minuters promenad bort ligger stadens centrum. I månadsavgifter ingår internet, värme, vatten och kabel-tv.

  • Balkong
Tullportsgatan 9, Centrum, Härnösands kommun

Tullportsgatan 9

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 938 kr/mån
6 364 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrätt på Tullportsgatan 9 i Härnösand. Med sina 55 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett bekvämt och funktionellt boende. Hallen imponerar med inte mindre än två klädkammare, perfekt för att hålla ordning på kläder och skor. Det stora köket rymmer en matplats och ger dig gott om utrymme för matlagning och umgänge. Sovrummet är utrustat med en generös garderob som tillfredsställer dina förvaringsbehov. Den stora balkongen erbjuder många soltimmar. I närområdet finns en matbutik bara några minuters promenad bort, vilket underlättar vardagen. Stadens centrum ligger även det bara några minuter bort och skulle pendling till Sundsvall vara aktuellt ligger busshållplatsen ett stenkast bort. Ta chansen att förvärva denna bostadsrätt och njut av bekvämt boende i Härnösand. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 7