Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklare Line Tallberg

Line Tallberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Mosstigen 3, Gådeåberget, Härnösands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mosstigen 3

Villa
Gådeåberget, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand

995 000 kr

130 m²

6 rum

388 m² tomt

Nu finns denna rymliga och framförallt barnvänliga villa till salu på Mosstigen. Villan har en boyta om 130 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök, varav samtliga fyra sovrum är placerade på övervåningen. Entréplanet är rymligt och välkomnade med sitt stora kök och välplanerade vardagsrum. På båda planen finns våtutrymmen och på nedervåningen finns även en tvättstuga med utgång till trädgården. I samfällighetsavgiften ingår bland annat anslutning till Tele2:s bredbandsnät och en garageplats med motorvärmaruttag. Samt parkeringsmöjlighet invid garagelängan. I närområdet finns mysiga promenadstråk, matvarubutik och förskolor och grundskola. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Johan Nybergs Väg 2, Centrum, Härnösands kommun

Johan Nybergs Väg 2

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand

155 000 kr

26,5 m²

1 rum

2 697 kr/mån

5 849 kr/m²

För privat visning kontakta 070-348 85 30. Här bor du med utmärkt läge, med närhet till gymnasiet, stadens centrum, skogen och mycket mer! I lägenheten finns en öppen köksdel, ett rum med sovalkov, badrum och en klädkammare. Perfekt för dig som söker första bostad eller en övernattningslägenhet. Internet via Telenor ingår i månadsavgiften.

Gådeåvägen 10, Gådeåstaden, Härnösands kommun

Gådeåvägen 10

Lägenhet
Gådeåstaden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand

315 000 kr

72,5 m²

3 rum

4 818 kr/mån

4 345 kr/m²

För privat visning kontakta 070-348 85 30. En lägenhet om tre rum i föreningen Staren. Rummen i denna lägenhet är alla rymliga och med tre inbyggda garderober vardera i sovrummen. Tvättmaskinen är installerad i klädkammaren vilket ger större plats i badrummet. Balkongen erbjuder en härlig kvällssol och en del eftermiddagssol, här kan man sitta i solens strålar fram till solnedgången. På några minuter når du matvarubutiken som finns i området och med en enkel promenad kommer du ner till centrum. Precis bakom lägenheten finns en stor lekpark för både mindre och lite äldre barn. Lägenhetens inre fonden har en summa på drygt 14 000 kr, som kan användas för renoveringar och förbättringar. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3