Mäklarhuset Härryda

Mäklarhuset Härryda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skolvägen 10 E, Mölnlycke, Härryda kommun
  • Idag

Skolvägen 10 E

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun

2 375 000 kr

57 m²

2 rum

3 392 kr/mån

41 667 kr/m²

Välkommen till Skolvägen 10 och denna trevligt planerade lägenhet mitt i centrala Mölnlycke! Lägenheten har renoverat fräscht kök med fin matplats, ett rymligt sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i sydväst läge. Fräscht renoverat badrum med dusch. Lägenheten ligger behändigt en halv trappa upp. Här bor man med perfekt läge nära all service. Mataffärer, caféer, restauranger, apotek och bokhandel finns alldeles runt hörnet! Populär bostadsrättsförening med god ekonomi med låg belåning. Varmt välkomna att boka in er på förhandsvisning!

  • Plus
Häggsjöhultsvägen 39, Hindås, Härryda kommun
  • Ons 7 jun kl 18:30

Häggsjöhultsvägen 39

Tomt
Hindås, Härryda kommun

3 000 000 kr

1,5 ha tomt

Är detta ditt drömprojekt? Här erbjuds nu ett attraktivt markområde om 14680 kvm endast 2 kilometer från centrala Hindås. Området gränsar till kommunens översiktsplan och är under utveckling. Här får man själv spekulera och ansöka om byggrätter för ett antal tomter. En byggklar tomt med detta läge om ca 1500 kvm betalar man idag mellan 1,3-1,6 miljoner för. Hör av dig för mer information och visning!

  • Plus
Bandyvägen 22, Hindås, Härryda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bandyvägen 22

Radhus
Hindås, Härryda kommun

2 975 000 kr

113 m²

8 rum

5 920 kr/mån

26 327 kr/m²

Minns ni Musse Piggs husvagn? Här bor du mysigt, bekvämt och ekonomiskt. Kom och upplev alla smarta lösningar som ger eget utrymme för alla i denna stora familj som nu byter liv och bosätter sig på en gård granne med Klarälven. Förutom 4 sovrum och ett sovloft finns här kontor, två badrum , sällskapsrum för både stora och små människor och inte minst ett stort inglasat uterum. Till bostadsrätten hör också garage, förråd och en härlig trädgårdstäppa med fruktträd och bärbuskar. Det finns två insynsskyddade uteplatser i form av "Atriumgård" med morgonsol och altan med kvällssol och plats för utekök under tak. Du promenerar till buss, badstrand, service, skola och förskola på några minuter och behöver inte tänka på yttre underhåll och värmesystem som föreningen ansvarar för. Huset är väl omhändertaget och man har renoverat och målat inför försäljningen. Välkommen att anmäla dig till förhandsvisning. Nu får bilderna tala!

Björkelidsvägen 8, Rävlanda, Härryda kommun
  • Idag kl 18:30

Björkelidsvägen 8

Lägenhet
Rävlanda, Härryda kommun

1 150 000 kr

42,5 m²

1.5 rum

3 147 kr/mån

27 059 kr/m²

Vill du bo billigt, bekvämt och centralt med egen uteplats? Perfekt för bara dig eller en liten familj som vill spara pengar på lång eller kort sikt. Mitt i Rävlanda hittar du denna trivsamma gavellägenhet som du enkelt kan göra om till en tvåa. Ta inspiration av grannarna och skapa ett "sommarrum" på uteplatsen där du både kan sitta och njuta men även pyssla med lite blommor och grönt om du tycker om det. Du klarar dig utan bil då det tar några få minuter till buss, tåg, vårdcentral, matbutik, bibliotek, skola och förskola. Lugnt och tryggt område i vackra och natursköna omgivningar och en välskött förening med god ekonomi.

  • Plus
  • Hiss
Fagerhultsvägen 45, Hindås, Härryda kommun

Fagerhultsvägen 45

Tomt
Hindås, Härryda kommun

Pris saknas

En är såld men två fina tomter finns kvar runt Fagerhultsvägen 45 i Hindås. Förhandsbesked om bygglov och Lantmäteriförrättning är klar så du har möjlighet att tillträda omgående. Området är attraktivt för familjer som vuxit ur sina radhus eller lägenheter och upptäckt hur tryggt och bekvämt man bor med barn i Hindås. Här finns mycket aktiviteter för både stora och små människor och du har nära till skola och förskola, buss, service, och inte minst Västra Nedsjön och skogens skafferi. Vålkommen att anmäla intresse så får du mer information och möjlighet till personlig visning!

Visar alla 5