Mäklare Cecilia Berg

Cecilia Berg

Om mig

Jag ser fram emot varje dag på jobbet! Att jag sadlade om till fastighetsmäklare 2006 har jag inte ångrat en sekund. Varje dag innebär spännande möten med människor som skall göra sin största affär i livet och som skall byta bostad för att de vill eller för att de måste. Jag hoppas att min arbetsglädje, erfarenhet och inlevelseförmåga gör att du känner att det är tryggt och enkelt att samarbeta med mig och Mäklarhuset. Välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Erik Wästvägen 15, Hindås, Härryda kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 13:00

Erik Wästvägen 15

Radhus
Hindås, Härryda kommun
2 750 000 kr
127 m²
5 rum

Välskötta BR-parhus som kommer att friköpas ! Enhälligt beslut om detta fattades den 8/2-2024 och processen är påbörjad och kommer att ta ca ett år. Detta innebär att medlemmarna köper loss huset från föreningen (för motsvarande en andel av lånen) och äger och ansvarar sedan för hus och mark . En ekonomisk fördel då värdet ökar med mer än det kostar och avgiften till föreningen tas bort. Detta trivsamma hus med 5 rok, garage och trädgårdstäppa ligger centralt i Hindås. Du har buss till Göteborg snett över gatan och bara några minuters gångavstånd till närmaste badplats, service, förskola samt skola mitt i byn, I området trivs både stora och små människor och det är lätt att få kontakt med grannarna då man har föreningen gemensamt. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Fagerhultsvägen 45, Hindås, Härryda kommun

Fagerhultsvägen 45

Tomt
Hindås, Härryda kommun
Pris saknas

En är såld men fyra fina tomter finns kvar runt Fagerhultsvägen 45 i Hindås. Förhandsbesked om bygglov och Lantmäteriförrättning är klar så du har möjlighet att tillträda omgående. Området är attraktivt för familjer som vuxit ur sina radhus eller lägenheter och upptäckt hur tryggt och bekvämt man bor med barn i Hindås. Här finns mycket aktiviteter för både stora och små människor och du har nära till skola och förskola, buss, service, och inte minst Västra Nedsjön och skogens skafferi. Vålkommen att anmäla intresse så får du mer information och möjlighet till personlig visning!

Visar alla 2