Mäklare Cecilia Berg

Cecilia Berg

Om mig

Jag ser fram emot varje dag på jobbet! Att jag sadlade om till fastighetsmäklare 2006 har jag inte ångrat en sekund. Varje dag innebär spännande möten med människor som skall göra sin största affär i livet och som skall byta bostad för att de vill eller för att de måste. Jag hoppas att min arbetsglädje, erfarenhet och inlevelseförmåga gör att du känner att det är tryggt och enkelt att samarbeta med mig och Mäklarhuset. Välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagedalslider 120, Hindås, Härryda kommun
  • Sön 26 mar kl 12:00

Hagedalslider 120

Gård/Skog
Hindås, Härryda kommun

5 975 000 kr

146 m²

2 ha tomt

Gården "Hagehill" 30 minuter från Göteborg med 2 HA mark med boningshus om 146 kvm, nybyggd vagnhall, stall, paddock, hönsgård, växthus, köksträdgård, isolerad klubbstuga och gästhus kan vara svaret på dina drömmar! Fastigheten ligger högt, ljust och lantligt strax utanför Hindås och är bebyggd med ett hus om 146 kvm i gott skick. Förutom boningshus finns stall med 8 spiltor samt sadelkammare och uppställningsplats, fungerande paddock och ängar med bete. Här finns också ett nybyggt kallgarage om 60 kvm, gäststuga med sovloft och en isolerad "klubbstuga" om ca 30 kvm. Stor fin trädgård runt huset med gräsytor, buskar och träd samt växthus och köksträdgård. Huvudbyggnaden är i gott skick och är tillbyggd 2013. Tak, fasad och fönster är utbytta 2009-2019. Ny altan efter tillbyggnaden 2013. Man har två luft-luftvärmepumpar och eldar med ved i vedspis och kronspis och håller därmed nere driftskostnaderna. Förberedelse för försäljning pågår för fullt och jag får erbjuda en förhandsvisning den 26/2 för er som är mest på hugget. Anmäl intresse här intill så får du mer information!

  • Plus
Fagerhultsvägen 45, Hindås, Härryda kommun

Fagerhultsvägen 45

Tomt
Hindås, Härryda kommun

Pris saknas

Nu är det dags att presentera tre fina tomter runt Fagerhultsvägen 45 i Hindås. Förhandsbesked om bygglov och Lantmäteriförrättning är klar så du har möjlighet att tillträda omgående. Området är attraktivt för familjer som vuxit ur sina radhus eller lägenheter och upptäckt hur tryggt och bekvämt man bor med barn i Hindås. Här finns mycket aktiviteter för både stora och små människor och du har nära till skola och förskola, buss, service, och inte minst Västra Nedsjön och skogens skafferi. Vålkommen att anmäla intresse så får du mer information och möjlighet till personlig visning!

Löparvägen 20, Hindås, Härryda kommun

Löparvägen 20

Radhus
Hindås, Härryda kommun

3 275 000 kr

103 m²

4 rum

497 m² tomt

Parhusgavel som har allt en familj behöver! Vad sägs om 4 rum och kök, två badrum, tvättstuga och klädkammare? Carport och parkeringsplats intill huset där även husvagnen får plats. Extra mycket förvaring i både kall- och varmförråd. Till det en av områdets större tomter med plats för både lek och odling. Området är mycket populärt med sin närhet till bad, buss och service. Här trivs både barnfamiljer och äldre och det är en omtalad grannsämja. Som extra bonus kan du även njuta av uteplats i både norr och söder och kan följa solen från morgon till kväll. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus

Visar alla 3