Mäklarhuset Höganäs

Mäklarhuset Höganäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vallmogatan 17, Höganäs- Övre, Höganäs kommun
  • Idag kl 10:00
Vallmogatan 17, Höganäs- Övre, Höganäs kommun, bild 2
Vallmogatan 17, Höganäs- Övre, Höganäs kommun, bild 3

Vallmogatan 17

Radhus
Höganäs- Övre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 150 000 kr
98 + 8 m²
3 rum
370 m² tomt

Ljust och fräscht med tilltalande planlösning. Här kommer tillfället att överta en modern 1-plansvilla som kedjehus. Genomtänkta materialval. Härliga ljusinsläpp, flera utgångar till den mysiga trädgården med uteplats med terrassmarkis. Lättskött tomt med vackra rosor, buskar och gräsmatta. Här bor du nära till det mesta mitt i Höganäs. Flera förråd, carport. En fin bostad för familjen som vill ha allt i ett plan utan trappor.

  • Premium
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun
  • Idag kl 12:00
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 2
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 3

Ruuthsesplanaden 8

Lägenhet
Höganäs Övre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 675 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/3
7 093 kr/mån
29 076 kr/m²

I Höganäs äldre kvarter finner ni denna vackra våning på markplan med egen uteplats. Ruutsesplanaden 8 är belägen i ett vacker parkområde med närhet till Höganäs Museum m.m. Våningen har under 2022 genomgått en stilren och modern ombyggnad med inredning som passar väl ihop med den generösa takhöjd, breda och djupa fönsternischer som skapar ett vacker ljusinsläpp. Byggnaden är uppförd 1855 och har ett vackert utförande, f.d bankhus innan det 2007 genomgick en ombyggnad för att inhysa BRF Ruuthsesplanaden med 7 lägenheter. Allt i ett plan gör denna våning till ett perfekt boende där man slipper trappor m.m. En unik våning i en unik miljö i Höganäs äldre delar.

  • Premium
  • Hiss
Lilly Håkanssons gata 6a, Viken, Höganäs kommun
Lilly Håkanssons gata 6a, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Lilly Håkanssons gata 6a, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Lilly Håkanssons gata 6a

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
6 658 kr/mån
34 114 kr/m²

Välbelägen och trivsam 3:a en trappa upp med fina materialval, öppna ytor och stor ombonad balkong med generöst med sol. Här finns två sovrum och både gäst-WC och badrum. Härlig gemensam takterrass med gott om plats för avkoppling. Omedelbar närhet till affär, busshållplats samt gångavstånd till Gamla Vikens utbud med restauranger, bageri, blomsterbutiker, ostbutik med mera.

  • Premium
  • Hiss
Allégatan 26, Höganäs, Höganäs kommun
  • Mån 29 jul kl 14:30
Allégatan 26, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Allégatan 26, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Allégatan 26

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 395 000 kr
138 m²
6 rum
481 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på Allégatan 26 i Höganäs. Med sina generösa ytor fördelat på sex rum, varav fyra sovrum är detta ett perfekt familjeboende. Fräscha helkaklade badrum som renoverats 2018 av nuvarande ägare. Den härliga uteplatsen i vindskyddat läge bjuder på många soltimmar och plats för många. Här finns även en pool med trädäck i västerläge och en lättskött barnvänlig trädgård med både plommon-, päron- och körsbärsträd. Här har du nära till skola och förskola, vårdcentral, parker och kulturhus. Ett perfekt boende för den som söker en lugn och trivsam miljö att kalla sitt hem. Varmt välkommen att boka visning och upptäcka potentialen i denna villa med fantastiska möjligheter!

  • Premium
Centralgatan 4, Höganäs Nedre, Höganäs kommun
Centralgatan 4, Höganäs Nedre, Höganäs kommun, bild 2
Centralgatan 4, Höganäs Nedre, Höganäs kommun, bild 3

Centralgatan 4

Villa
Höganäs Nedre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
4 650 000 kr
122 + 69 m²
7 rum
481 m² tomt

Upplev denna centralt belägna och gedigna stenvilla i 1 1/2-plan med en tillbyggd modern och ljus del som skapar en tilltalande arkitektonisk utformning. Med fyra sovrum finns gott om plats för den större familjen att trivas och växa. Uteplatser utanför tillbyggnaden lockar till avkoppling och sociala stunder utomhus, omgivna av den lummiga trädgården med dess praktfulla rosor, lavendel och andra växter. Allt inom gångavstånd till centrum, hamnen med sin vackra strandpromenad och Kvickbadet, vars långgrunda sandstrand under sommarmånaderna blir till en trivsam lekmiljö i havet. Dessutom finns flera restauranger, minigolf, utegym och gatukök inom räckhåll. Dessutom erbjuder området närhet till Sundstorget med dess olika lokala torgstånd och den mycket populära Café Bistro. Här bor man lugnt och tryggt med allt runtomkring sig. En kort promenad bort finne du Bruksskolan med klasser 1-9.

  • Premium
Höganäsvägen 76B, null, Höganäs kommun
Höganäsvägen 76B, null, Höganäs kommun, bild 2
Höganäsvägen 76B, null, Höganäs kommun, bild 3

Höganäsvägen 76B

Villa
Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
13 500 000 kr
300 + 33 m²
7 rum
1 029 m² tomt

Unik byggmästarvilla vid Vikens Golfbana, ca 300 kvm, med fantastisk rymd och öppenhet till vacker vindstilla trädgård. Detta extraordinära boende är en sällsynt kombination av modern komfort och klassisk elegans. Här finns såväl stora öppna sällskapsytor som en privat del med 3 sovrum, 2 badrum och stor balkong. Närheten till golfbanan och havet fulländar bilden av detta unika hus. Höjdpunkter: Modern elegans: Byggd av byggnadsmästaren Gösta Husberg kombinerar fastigheten kvalitet och moderna bekvämligheter med tidlös elegans. Du möts av högkvalitativa materialval och en öppen planlösning som, med sina stora skjutdörrar i glas, skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Praktisk planlösning: Med 3-4 sovrum och 3 badrum erbjuds generösa utrymmen för hela familjen. De rymliga sällskapsutrymmena skapar en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Det intill byggda dubbelgaraget ger dessutom stor flexibilitet att användas som garage eller ett mångsidigt hobbyrum. Trädgårdsidyll: Den magnifika och vindstilla trädgården, skapad av trädgårdsarkitekten Ulla Molin, inbjuder till en fridfull känsla av avskildhet oavsett om du är inomhus eller utomhus. Den helt insynsskyddade trädgården är en fristad för den som söker lugn och avskildhet. Perfekt läge: Närheten till skola, havet, en av Sveriges äldsta golfbanor och naturreservat gör att du har alla dina vardagsbehov nära till hands. En kort bilresa tar dig till Höganäs eller Helsingborg, där ett rikt utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang väntar. Dessutom har du närheten till det vackra Kullabergs området. Kontakta Anders Johansson, 070-493 11 41, för mer information och boka en privat visning.

  • Premium
Stubbarps Byaväg 79, Arild, Höganäs kommun
Stubbarps Byaväg 79, Arild, Höganäs kommun, bild 2
Stubbarps Byaväg 79, Arild, Höganäs kommun, bild 3

Stubbarps Byaväg 79

Villa
Arild, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
Pris saknas
172 + 122 m²
5 rum
5 584 m² tomt

Nu finns chansen förvärva en fridfull oas i natursköna Arild i Nordvästra Skåne. En unik, vidsträckt och parkliknande tomt som sträcker sig över mer än 5 500 kvadratmeter. Berg i dagen och omedelbar närhet till havet med magisk vy mot Bjärelandet och Hallands Väderö, samtidigt inbäddat i en nästintill insynsskyddad och egen liten värld. Denna representativa bostad erbjuder en blandning av klassisk elegans och modern bekvämlighet. Med sina rymliga och ljusa rum, stora fönster som bjuder in naturen och en generös takhöjd är detta ett hem som andas kombinationen exklusivitet och hemtrevnad. Stor ateljé med ryggåstak och panoramavy som sträcker sig över skogspartier och öppen parktomt och inte minst - havet intill. Detta är ett drömhem för skapande och kreativitet och vid behov vila och retreat från omvärlden. Här finns plats för hela familjen att trivas och växa. Utomhus väntar en fantastisk trädgård som skulle kunna kallas Lilla Sofiero; en privat park komplett med välskötta gräsmattor, blomstrande rabatter, rhododendron och mogna träd som skänker skugga och skönhet året runt. Det finns även flera olika uteplatser och terrasser där du kan njuta av långa sommarkvällar, grilla med vänner eller bara välja koppla av med en bok. Som granne finns hagmarken och bokskogen och fem minuters promenad till klipporna med havsbad. Huset ligger i det pittoreska kustsamhället Arild i Kullabygden. Arild är känt för sitt ljus, sina vackra vyer, de mysiga smågatorna och närheten till havet. En plats som varje dag erbjuder känslan av att vara på semester. Befintlig detaljplan medger avstyckningar om man så önskar.

  • Premium
Astrakangatan 1, Viken, Höganäs kommun
Astrakangatan 1, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Astrakangatan 1, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Astrakangatan 1

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 350 000 kr
120 m²
6 rum
6 409 kr/mån
27 917 kr/m²

Välkommen till detta stilfulla radhus som erbjuder en perfekt kombination av modern komfort. Med en boarea på 120 kvm fördelat över två plan, en trädgård och närhet till all tänkbar service, är detta hemmet där livskvalitet möter bekvämlighet. Boendeyta: På bottenvåningen möts du av en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum flyter samman, vilket skapar en känsla av rymd och ljus. Här finns också ett helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. På ovanvåningen välkomnas du av ett ljust allrum med högt i tak samt fyra mysiga sovrum och ett badrum med badkar och helkaklade ytor kompletterar detta plan, vilket erbjuder maximal komfort för hela familjen. Utomhusutrymmen: I trädgården finns en väl tilltagen altan med trädäck, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Dessutom finns ett förråd där du kan förvara trädgårdsredskap och annat. Omgivning och bekvämligheter: Närheten till skolor, dagis, mataffärer och restauranger gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom erbjuds utmärkta kommunikationer till både Helsingborg och Höganäs. Sammanfattning: Modernt radhus med trädgård Boarea på 120 kvm fördelat över två plan Öppen planlösning på bottenvåningen Helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter Ljust allrum och fyra sovrum på ovanvåningen Altan med trädäck och förråd i trädgården Nära till skolor, dagis, mataffärer och restauranger Bra kommunikationer till Helsingborg och Höganäs Närhet till hav, strand och hed för en hög livskvalitet Detta radhus är den perfekta platsen att kalla hem, med modern komfort, naturnära omgivningar och närhet till allt du behöver. Kontakta oss för att boka en visning. Välkommen till en livsstil av bekvämlighet och skönhet!

  • Premium
  • Energieffektiv
Malörtsvägen 34, Viken Svanebäck, Höganäs kommun
  • Idag kl 11:00
Malörtsvägen 34, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 2
Malörtsvägen 34, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 3

Malörtsvägen 34

Radhus
Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 975 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
377 m² tomt

Välplanerat boende för den större familjen med soliga härliga uteplatser i privat trädgård med både öster/söder och västerläge, gränsande till grönområde. Fräscht kök med generösa ytor öppet mot vardagsrum, modernt designade badrum och tre bra sovrum. Helt inredd källare med både sällskapsytor och rymliga rum/gästrum/arbetsrum. Här promenerar man till skolan, livsmedelsbutiker samt hav och stränder. Bekvämt och njutbart! Flertalet grönområden för olika aktiviteter. Mycket lättskött trädgård med rymlig loungedel i trä under tak med trappa för sköna stunder, samt även stort trädäck för utemöblemang samt solstolar.

  • Premium
Gränden 11, Svanshall, Höganäs kommun
Gränden 11, Svanshall, Höganäs kommun, bild 2
Gränden 11, Svanshall, Höganäs kommun, bild 3

Gränden 11

Villa
Svanshall, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
6 750 000 kr
89 m²
5 rum
225 m² tomt

Denna q-märkta pärla utstrålar hög charmfaktor och är Svanshalls äldsta fiskarlänga, som brann ner hösten 2022, har återuppbyggts och står nu starkare än någonsin. Ursprungligen flyttad från strandläget 1838 till sin nuvarande plats, erbjuder den en lummig och vacker hörntomt med flera mysiga uteplatser, några med förtrollande havsutsikt. Med sitt karakteristiska vasstak, homeja, korsvirkeshus/träfasad och synliga takbjälkar, är detta ett underbart sommar- eller weekendboende för den som söker en genuin och fridfull tillflyktsort vid havet. Något utöver det vanliga. Här bor du granne med både Skälderviken och Svanshalls hamn med både fiskebåtar samt fritidsbåtar, bla. så kallade "Svanshallssnipor" som varje sommar har kappsegling "väderönrunt". Svanshall krog med dess underbara uteservering med obruten utsikt över hamn och hav är ett populärt tillhåll. Badplatsen "Tvätteshallen" ligger på vita hällar av klappersten som går i dagen endast på få ställen i landet. "Tvättehallen" är ej en kommunal badplats utan det finns en badförening som sköter omgivningen runt badplatsen. På Svanshallsdagarna samlar byaföreningen ihop pengar såväl unga som gamla för skötsel och underhåll. Svanshall är en fin plats att bo på.

  • Premium
Pimpelstigen 5, Norra Häljaröd, Höganäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Pimpelstigen 5, Norra Häljaröd, Höganäs kommun, bild 2
Pimpelstigen 5, Norra Häljaröd, Höganäs kommun, bild 3

Pimpelstigen 5

Villa
Norra Häljaröd, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 595 000 kr
62 m²
3 rum
1 192 m² tomt

Möjligheternas tomt för familjen som antingen vill njuta av ett mysigt äldre sommarhus med närhet till Skälderviken alternativt bygga om till en större åretruntvilla. Här kan man bygga en större villa som kommer generera vacker utsikt över byn, landskapet samt Skälderviken och Bjärelandet. Fina promenadstråk och sandstränder utanför dörren. En stor och underbar tomt med mycket möjligheter för dig med drömmar. En kort promenad finner du Albertsgården i Norra Häljaröd, här tillåts tiden stå still. Hit kommer man för att dricka gammaldags kaffe med dopp, äta sju sorters kakor på mormors virkade dukar och uppleva hur ett hem såg ut långt före alla moderna påfund. Den vackra kuststräckan runt Farhult och Norra Häljaröd är den minst exploaterade kuststräckan av Kullahalvön, man får en känsla av att tiden har stannat upp och allt är lika vackert som det alltid har varit. Kanske ta ett dopp i Skälderviken om morgonen och se fågelstrecken över Sandön i skymningen. För dig som har ett stort djur och fågelintresse finner du Rönnens skyddsområde i närområdet. Norra Häljaröd ligger strategiskt belägen med närheten till såväl Höganäs, Ängelholm samt Helsingborg via ett bra vägnät. Pimpelstigen 5 är väl värt att investera framtiden i på många olika sätt.

  • Premium
Lingonvägen 7, Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Lingonvägen 7, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 2
Lingonvägen 7, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 3

Lingonvägen 7

Villa
Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 750 000 kr
197 + 22 m²
6 rum
550 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa belägen i ett barnvänligt och tryggt område på Lingonvägen 7 i Viken, Svanebäck. Här erbjuds en pedantiskt skött bostad som passar perfekt för den stora familjen. Bostaden är insynsskyddad och ligger i en återvändsgränd, vilket ger en lugn och avskild atmosfär. Här finns ett stort poolområde där hela familjen kan njuta av soliga dagar. Dessutom finns ett nedsänkt spa för en stunds avskildhet. Förutom de fantastiska utomhusfaciliteterna erbjuder bostaden även andra fördelar. Här finns fyra sovrum, 3 fräscha helkaklade badrum och stort vardagsrum med utgång till det vinterbonade uterummet med braskamin som värmer upp året om. Badavdelningen har genomgått renoveringar under 2019 och erbjuder moderna bekvämligheter som omklädningsrum, en helkaklad dusch med tak- och handdusch från Grohe och bastu. Läget är perfekt för den aktiva familjen, med närhet till både havet, strandängar, promenadstråk, tennisbana och Svanebäcksskogen. Dessutom finns förskolor, skola, busshållplats och närbutik inom bekvämt avstånd. Denna välplanerade villa erbjuder en trivsam miljö för hela familjen. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad i Viken. Kontakta oss för mer information och visning.

  • Premium
Stora vägen 171-5, Arild, Höganäs kommun
Stora vägen 171-5, Arild, Höganäs kommun, bild 2
Stora vägen 171-5, Arild, Höganäs kommun, bild 3

Stora vägen 171-5

Villa
Arild, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
4 950 000 kr
136 m²
5 rum
3 956 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus som är beläget i en skogsdunge på en tomt om 3 956 kvm, där lugnet och naturen möter dig så snart du kliver utanför dörren. Med en kvarts promenad till Arilds fiskeläge och närhet till S:t Arilds golfbana, men ändå avskilt och privat, erbjuder detta fritidshus den perfekta platsen att koppla av och komma närmare naturen. Boendeyta och rumsfördelning: Fritidshuset har en boyta på 135 kvm fördelat på tre rymliga sovrum och ett vardagsrum med öppen spis, vilket skapar en mysig och inbjudande atmosfär. Trots det äldre ytskicket har huset en charm och karaktär som ger det en unik känsla av hemtrevnad. Omgivning och tomt: Tomten om 3 956 kvm erbjuder gott om utrymme för utforskning och avkoppling. Omgiven av grönska och skogsmiljö ger den en känsla av avskildhet och ro. Här kan du njuta av promenader i skogen, picknickar under trädkronorna och stillheten som endast naturen kan erbjuda. Närhet till Arild: Trots den avskilda belägenheten är fritidshuset bara en kort bilresa från Arild, där du kan upptäcka pittoreska gator, charmiga kaféer och restauranger samt njuta av den vackra kustlinjen och havet. Sammanfattning: Charmigt fritidshus beläget i en skogsdunge Tomt om 3 956 kvm med avskildhet och ro Boyta på 135 kvm med tre sovrum Vardagsrum med öppen spis för mysiga kvällar Äldre ytskick med charm och karaktär Närhet till Arild med dess bekvämligheter och havet Detta fritidshus är en unik möjlighet att äga en fristad mitt i naturen med närhet till både avkoppling och aktiviteter. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Välkommen till ett liv fyllt av lugn och skönhet i naturen!

  • Premium
Blåklocksvägen 14, Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Blåklocksvägen 14, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 2
Blåklocksvägen 14, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 3

Blåklocksvägen 14

Villa
Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
7 750 000 kr
160 + 20 m²
6 rum
628 m² tomt

Exklusivt boende på exklusivt läge. Lugnt och mycket välbeläget nära hav/strandängar och Helsingborg/Vikens golfbana samt skola, förskola, busshållplats. Tilltalande design, HTH-kök med medvetna materialval och påkostade vitvaror, vackert vardagsrum i vinkel med stora fönsterpartier ut mot trädgården samt utgång till den ljusa och vackra vinterträdgården med golvvärme, braskamin samt vikbara dörrpartier av glas. Tilltalande utemiljö som för tankarna till Medelhavet, byasten och trädäck i kombination med örtträdgård/gräsmatta, stort trädäck som ringar in den fina saltvattenpoolen med bred pooltrappa över ena sidan, mosaikliner, skjutbart pooltak med dörr. Generös utomhusbelysning skapar trivsel och trygghet runtom hela tomten. Fantastiskt utekök med pergola som har ett skydd av markisväv som kan dras ut efter behov soliga dagar. Rostfria bänkar, vask för sköljning av grönsaker m.m. En perfekt villa för familjen som vill ha elegans, rymd samt närhet till hav och golf samt allt vad Viken har att erbjuda med affärer och ett rikt restaurangliv året runt. Ett underbart boende på lugna gatan helt enkelt. 4-5 sovrum. Villan har under 2024 i april förbättrats med ommålning av nedanvåningen samt att man bytt ut de flesta takspottarna till dimmningsbara ledspottar.

  • Premium
Väsbygatan 20A, Höganäs Övre, Höganäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Väsbygatan 20A, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 2
Väsbygatan 20A, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 3

Väsbygatan 20A

Villa
Höganäs Övre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 475 000 kr
104 + 90 m²
5 rum
431 m² tomt

Välkommen till denna gedigna 30-talsvilla belägen i ett mycket trevligt och fridfullt område på Höganäs Övre. Här möts du av vackra original tegeldekorationer som ger huset ett tilltalande och stilrent uttryck. Skyddad hörntomt med lummig, uppväxt, lagom stor trädgård och stensatt innergård som skapar en lugn, barnvänlig och insynsskyddad atmosfär. Dessutom erbjuder trädgården flera uteplatser i både söder- och västerläge där du kan njuta av sociala sommarkvällar. Denna väldisponerade villa har tre fina sovrum, trevliga sällskapsytor och rymliga förråd och källare. Huset är något utöver det vanliga och erbjuder en unik boendemiljö i en idyllisk omgivning med de historiska tegel detaljerna bevarade. Detta fina boendet vänder sig till såväl året runt som till sommarboende.

  • Premium
Gamla Rekekroken 14, Gamla Rekekroken, Höganäs kommun
Gamla Rekekroken 14, Gamla Rekekroken, Höganäs kommun, bild 2
Gamla Rekekroken 14, Gamla Rekekroken, Höganäs kommun, bild 3

Gamla Rekekroken 14

Villa
Gamla Rekekroken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
Pris saknas
120 + 20 m²
5 rum
412 m² tomt

Välkommen till din drömboende på första parkett, bara ett stenkast från havet! Denna pärla av en röd och vit korsvirkesvilla är en sällsynt skatt, välbevarad och i utmärkt skick. Njut av enastående utsikt över Skälderviken och Bjärelandet, med de majestätiska svanarna som ditt dagliga sällskap. Inne i huset välkomnas du av vackra bjälkar i taket och en atmosfär av tidlös charm. Ute i trädgården möts du av en frodig oas av växtlighet, där du kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Med strandheden och hamnen bara en kort promenad bort, är detta det perfekta hemmet för den som älskar det marina livet och naturens skönhet. Missa inte chansen att uppleva denna unika pärla vid havet. En unik bostad på ett unikt läge.

  • Premium
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun, bild 2
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun, bild 3

Lerbergsvägen 84

Villa
Höganäs havsnära, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 750 000 kr
135 + 68 m²
4 rum
300 m² tomt

På 2:a raden ett stenkast från grusvägen som ligger granne med Öresund som tar dig på en härlig promenad till såväl Höganäs som Lerbergets hamn. Här sitter man och njuter på de båda inglasade uteplatserna i västerläge med utsikt över båttrafiken i Öresund och Danmarks blinkande fyrar. En lagom stor 1 1/2 -plansvilla med källare på ett lättskött havsnära läge. Detta boende passar perfekt för året runt eller fritids/weekendboende för dig som vill ha kontakt med vårt vackra Kullabygden. Ett unikt läge för finsmakaren.

  • Premium
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 2
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 3

Svanebäcksvägen 13

Villa
Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 500 000 kr
182 + 106 m²
7 rum
1 143 m² tomt

Tilltalande och ljus villa med generösa ytor, flexibel planlösning som med lätthet kan ändras efter behov. Stort vardagsrum i vinkel med generösa fönsterpartier helt utan insyn. Fem sovrum samt badrum och två toaletter. Stor källare i behov av renovering/dränering men med utmärkt plats för både samvaroutrymmen , gästrum, dusch/bastu/tvättutrymme, förrådsutrymmen med mera. Lättskött och insynsskyddad trädgård i söder/västerläge med uteplats för mysiga stunder. 250 meter till hav och fina strandängar/sandstränder. Närhet till bland annat förskola, livsmedelsbutiker, Vikens skola f-9, samt busshållplats mot såväl Höganäs som Helsingborg. På ca 15 minuters promenad finner du Gamla Viken med hamn, bastubad, sandstrand, affärer, restaurang Hamnplan 9, hamnkrogen Mavi m.m.

  • Premium
Kullabergsvägen 13, Mölle, Höganäs kommun
Kullabergsvägen 13, Mölle, Höganäs kommun, bild 2
Kullabergsvägen 13, Mölle, Höganäs kommun, bild 3

Kullabergsvägen 13

Villa
Mölle, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
14 000 000 kr
1 538 m² tomt

Högt beläget med panoramautsikt över Mölle by och horisonten finner du detta unika boende. Detta var tidigare den Kungliga hovfotografen Peter P. Lundhs sommarateljé. Ursprungshuset, byggt 1894, är en del av en charmig fastighet som även inkluderar två ytterligare byggnader på tomten – en f.d. affär och ett uthus, perfekta för generationsboende eller kreativa projekt. Med sin rika historia och otroliga utsikt erbjuder detta boende något utöver det vanliga. Här får du en unik möjlighet att äga en del av historien och samtidigt njuta av moderna bekvämligheter i en av de mest natursköna och eftertraktade miljöerna. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hem till ditt eget! En fastighet med tre charmiga och olika byggnader, mycket passande för den större familjen eller för uthyrning, generationsbonde m.m. Magisk uteplats på höjden med underbar utsikt, perfekt för trivsamma luncher, grill eller champagnekvällar. Ett dubbelgarage har byggts om till förråd men kan lätt ändras tillbaka.

  • Premium
Tunnbyvägen 110, Fjälastorp, Höganäs kommun
Tunnbyvägen 110, Fjälastorp, Höganäs kommun, bild 2
Tunnbyvägen 110, Fjälastorp, Höganäs kommun, bild 3

Tunnbyvägen 110

Villa
Fjälastorp, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
7 200 000 kr
230 m²
10 rum

Välkommen till denna förtrollande fastighet som bjuder in till en livsstil fylld av möjligheter och naturskönhet. Beläget i ett lugnt och vackert landskap med vidsträckt utsikt över fälten och närhet till Höganäs, erbjuder denna fastighet en fantastisk potential för den som söker en kombination av boende och verksamhet. Boende och verksamhet: Fastigheten erbjuder en bostad på 230 kvm fördelat på 10 rum, varav 4 är sovrum med högt i tak. Med en underbar parkliknande trädgård som blickar ut över åkrarna och Kullaberg, är detta en plats där lugn och harmoni möter inspirerande omgivningar. För den som är intresserad av att driva verksamhet finns möjlighet att överta och fortsätta den populära Tunnbygårdens Bed & Breakfast, en antik- och kuriosabutik, fyndlada och ett litet café. Bed & Breakfast har tre rum med totalt 8 bäddar, var och en med egen toalett och dusch, samt en fristående gäststuga för extra utrymme och flexibilitet. Omgivning och läge: Fastigheten har ett utmärkt läge med närhet till S:t Arilds Golfbana, Skäret Arild och Höganäs med dess bekvämligheter. Med endast ca 20 minuters bilfärd till Ängelholms flygplats samt pendlingsavstånd till Höganäs, Helsingborg och Ängelholm erbjuder detta hem både närhet till naturen och stadslivet. Sammanfattning: Möjlighet till bed & breakfast och antikaffär Bostad med 10 rum och 4 sovrum Underbar parkliknande trädgård med utsikt Lokal för loppisförsäljning, kök, café och orangeri Verkstad, förråd och ekonomibyggnader Nära till golfbana, havet och stadens bekvämligheter Endast 20 minuter till flygplatsen Denna fastighet är en sällsynt möjlighet att kombinera boende med en mångsidig verksamhet i en naturskön och inspirerande miljö. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Välkommen till ett liv fyllt av möjligheter och skönhet!

  • Premium
Selmas Guda 2, Gamla Viken, Höganäs kommun
Selmas Guda 2, Gamla Viken, Höganäs kommun, bild 2
Selmas Guda 2, Gamla Viken, Höganäs kommun, bild 3

Selmas Guda 2

Lägenhet
Gamla Viken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 800 000 kr
81 + 6 m²
3 rum
vån 1/2
6 600 kr/mån
46 914 kr/m²

Detta är en av de eftertraktade marklägenhet om 81 kvm av de fem som finns i Tre Gudor. Här bor du bekvämt och enkelt med en solig uteplats och en mindre trädgård om ca 90 kvm i söderläge, vilket skapar en perfekt plats för avkoppling. Bostadsbeskrivning: Lägenheten är fördelad på två rymliga sovrum, ett vardagsrum och ett kök som smälter samman i en öppen och ljus planlösning. De stora, vackra fönsterpartierna i vardagsrummet vetter ut mot den privata uteplatsen och trädgården, vilket ger ett härligt ljusinsläpp och en naturlig förlängning av bostaden. Badrummet är modernt utrustat med dusch och en praktisk tvättavdelning. Utomhus och parkering: Den privata uteplatsen och trädgården i söderläge erbjuder en solig och trivsam miljö för både avkoppling och sociala tillställningar. I anslutning till bostaden finns en carport för bekväm parkering av bilen samt ett förråd för extra förvaringsutrymme. Omgivning och läge: Denna lägenhet har ett idealiskt läge med promenadavstånd till Vikens badplatser, småbåtshamnen, restauranger, caféer, livsmedelsbutik, konditori, blomsterbutik, bibliotek med mera. Här bor du i en lugn och trivsam miljö med bra bussförbindelser till både Höganäs och Helsingborg, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Sammanfattning: Marklägenhet om 81 kvm på ett plan Söderläge med solig uteplats och mindre trädgård Två sovrum, öppet vardagsrum och kök Badrum med dusch och tvättavdelning Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp Carport och förråd i anslutning till bostaden Närhet till badplatser, småbåtshamn, restauranger och butiker Lugnt och trivsamt område med bra bussförbindelser Denna ljusa, fräscha och tilltalande bostad är perfekt för dig som söker bekvämlighet och närhet till både natur och service. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Välkommen till ditt nya hem i Tre Gudor!

  • Premium
Nygårdavägen 115, Höganäs-Nygårda- på landet, Höganäs kommun
Nygårdavägen 115, Höganäs-Nygårda- på landet, Höganäs kommun, bild 2
Nygårdavägen 115, Höganäs-Nygårda- på landet, Höganäs kommun, bild 3

Nygårdavägen 115

Villa
Höganäs-Nygårda- på landet, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
4 975 000 kr
164 + 8 m²
7 rum
932 m² tomt

Välkommen till denna vackra, ljusa och rymliga villa, skapad för finsmakaren som uppskattar stil och komfort. Den öppna och ljusa planlösningen erbjuder generösa ytor, och det generösa ljusinsläppet skapar en härlig atmosfär. Matplatsen öppnar upp sig till ett allrum med balustrad, vilket ger en känsla av rymd och samhörighet i detta fantastiska hem. Med flera utgångar till trädgården kan du enkelt njuta av dess skönhet och lugn. Trädgården är inhägnad av en vacker vitmålad mur med en elegant smidesgrind och en imponerande tujahäck, som skapar en trivsam insynsskyddad atmosfär. Ett dubbelgarage på cirka 45 kvadratmeter med två elportar och en luft-luftvärmepump erbjuder både praktisk parkering och extra förvaringsutrymme. Här är verkligen ett hem att trivas och njuta av. Missa inte chansen att uppleva denna oas av elegans och bekvämlighet.

  • Premium
Midgårdsgatan 11 f, Höganäs, Höganäs kommun

Midgårdsgatan 11 f

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 452 kr/mån
23 545 kr/m²

Med närhet till både natur och centrums bekvämligheter finns denna luftiga lägenhet som maximerar både smart rumsfördelning och rymd. Modern design och fräscha material i både kök, badrum och samvaroutrymmen. Förråd finns intill lägenheten. Apotek och stormarknad alldeles intill.

  • Balkong
Lupingatan 2, Höganäs Övre, Höganäs kommun

Lupingatan 2

Villa
Höganäs Övre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 875 000 kr
98 + 123 m²
4 rum
761 m² tomt

Utforska denna charmiga 1-plansvilla på hörntomt, en idealisk bostad för dem som önskar stora ytor. Byggd år 1961, den erbjuder en rymlig och funktionell källare som öppnar upp för en mängd olika möjligheter. Belägen på en hörntomt, omgiven av frodiga buskar som ger avskildhet och integritet till din trädgård. Inne i huset välkomnas du av ett vardagsrum med en mysig öppen spis, perfekt för att skapa en inbjudande atmosfär under vinterkvällarna. Ett generöst allrum med stora fönster ger gott om naturligt ljus och en luftig känsla. Slappna av och njut av den vackra utsikten från vinterträdgården med ytterligare en öppen spis för extra mysiga stunder. Med en rymlig källare som öppnar upp för en mängd möjligheter kan du skapa det extra utrymme eller den funktion du behöver, från gästrum till arbetsutrymmen eller en underhållande lekplats för familjen. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer.

Visar alla 24