Mäklarhuset Höganäs

Mäklarhuset Höganäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ekorrvägen 2, Höganäs på Backarna, Höganäs kommun
 • Mån 26 feb kl 16:00
Ekorrvägen 2, Höganäs på Backarna, Höganäs kommun, bild 2
Ekorrvägen 2, Höganäs på Backarna, Höganäs kommun, bild 3

Ekorrvägen 2

Villa
Höganäs på Backarna, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 975 000 kr
130 m²
5 rum
456 m² tomt

På Backarna i södra delen av Höganäs finner ni denna otroligt trevliga, välvårdade och trivsamma villa vid kanten av skogen. Detta är en riktig medelhavsdröm; stor pool med trappa över ena gaveln, skjutbart pooltak, stort trädäck. Stor härlig pergola med trädäck, gräsmatta med vacker lavad stenmur ut mot gatan. Villan är i mycket gott skick med höga materialval och tilltalande lösningar. Fina badrum och kök samt tvättstuga. Gatustensbelagd entré/uppfart, rymligt och isolerat garage med elektrisk port samt elladdare för två bilar.

 • Premium
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 2
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 3

Ruuthsesplanaden 8

Lägenhet
Höganäs Övre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 795 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/3
7 093 kr/mån
30 380 kr/m²

I Höganäs äldre kvarter finner ni denna vackra våning på markplan med egen uteplats. Ruutsesplanaden 8 är belägen i ett vacker parkområde med närhet till Höganäs Museum m.m. Våningen har under 2022 genomgått en stilren och modern ombyggnad med inredning som passar väl ihop med den generösa takhöjd, breda och djupa fönsternischer som skapar ett vacker ljusinsläpp. Byggnaden är uppförd 1855 och har ett vackert utförande, f.d bankhus innan det 2007 genomgick en ombyggnad för att inhysa BRF Ruuthsesplanaden med 7 lägenheter. Allt i ett plan gör denna våning till ett perfekt boende där man slipper trappor m.m. En unik våning i en unik miljö i Höganäs äldre delar.

 • Premium
 • Hiss
Stora Nygatan 7B, Höganäs Nedre, Höganäs kommun
Stora Nygatan 7B, Höganäs Nedre, Höganäs kommun, bild 2
Stora Nygatan 7B, Höganäs Nedre, Höganäs kommun, bild 3

Stora Nygatan 7B

Villa
Höganäs Nedre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
7 375 000 kr
155 m²
5 rum
520 m² tomt

Tilltalande och rymligt boende för familjen som gillar ljusa och öppna ytor. Här bor man lugnt och trivsamt på Höganäs Nedre med gångavstånd till Saluhallen, Magasin 36 samt restaurang Garage och Barbara, Höganäs centrum, småbåtshamnen och Kvicks fina badplats med mera. Tre badrum samt stort härligt kök, stora skjutbara glaspartier ut mot trädgården. Lättskött tomt inhägnad av vitmålad mur, 2,5 meter hög lagerhägg, gräsmatta samt stort härligt trädäck med olika nivåskillnader, utespa, stor elektrisk terrassmarkis som går att fästa i trallen m.m. Vinterbonad och isolerad gäststuga med boendestandard om ca 15 kvm. Rymlig biluppställningsplats för flera bilar. Insynsskyddad trädgård med flera påkostade uteplatser med exklusiva trätrallen Cumaru. Japanskinspirerad entre med Bonsai, spång med mosaik/vattenfylld samt belysning. Hela byggnaden och trädgården har utomhusbelysning som ger ett varmt och trivsamt intryck. Staket, viss fasad och fönsterkupor i cederträ. Entrédörren är en Teakdörr från BOVALLS dörr med digitalt lås.

 • Premium
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun, bild 2
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun, bild 3

Lerbergsvägen 84

Villa
Höganäs havsnära, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
6 000 000 kr
135 + 68 m²
4 rum
300 m² tomt

På 2:a raden ett stenkast från grusvägen som ligger granne med Öresund som tar dig på en härlig promenad till såväl Höganäs som Lerbergets hamn. Här sitter man och njuter på de båda inglasade uteplatserna i västerläge med utsikt över båttrafiken i Öresund och Danmarks blinkande fyrar. En lagom stor 1 1/2 -plansvilla med källare på ett lättskött havsnära läge. Detta boende passar perfekt för året runt eller fritids/weekendboende för dig som vill ha kontakt med vårt vackra Kullabygden. Ett unikt läge för finsmakaren.

 • Premium
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 2
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 3

Svanebäcksvägen 13

Villa
Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 500 000 kr
182 + 106 m²
7 rum
1 143 m² tomt

Tilltalande och ljus villa med generösa ytor, flexibel planlösning som med lätthet kan ändras efter behov. Stort vardagsrum i vinkel med generösa fönsterpartier helt utan insyn. Fem sovrum samt badrum och två toaletter. Stor källare i behov av renovering/dränering men med utmärkt plats för både samvaroutrymmen , gästrum, dusch/bastu/tvättutrymme, förrådsutrymmen med mera. Lättskött och insynsskyddad trädgård i söder/västerläge med uteplats för mysiga stunder. 250 meter till hav och fina strandängar/sandstränder. Närhet till bland annat förskola, livsmedelsbutiker, Vikens skola f-9, samt busshållplats mot såväl Höganäs som Helsingborg. På ca 15 minuters promenad finner du Gamla Viken med hamn, bastubad, sandstrand, affärer, restaurang Hamnplan 9, hamnkrogen Mavi m.m.

 • Premium
Korgatan 4, Väsby, Höganäs kommun
Korgatan 4, Väsby, Höganäs kommun, bild 2
Korgatan 4, Väsby, Höganäs kommun, bild 3

Korgatan 4

Villa
Väsby, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 600 000 kr
140 + 151 m²
6 rum
694 m² tomt

I lugna trygga Väsby ligger denna ljusa och mycket trevliga villa med generös planlösning. Detta är ett perfekt boende för den större familjen. Källarplanet är mycket användbart då det är en ljus källare med klinkergolv i hela planet. Ljus och trivsam trädgård med sol från morgon till kväll. Härligt inglasat uterum samt en separat loungedel med trädäck skapar en mysig och trivsam utemiljö.

 • Premium
Fångstvägen 18A, null, Höganäs kommun
Fångstvägen 18A, null, Höganäs kommun, bild 2
Fångstvägen 18A, null, Höganäs kommun, bild 3

Fångstvägen 18A

Villa
Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 200 000 kr
130 m²
5 rum
597 m² tomt

Välkomna till en mycket välskött och välplanerad 1-plans villa beläget endast ca 100 meter från strand och hamn. Här finns ett rymligt kök med öppen spis, vardagsrum, 3 sovrum, tv-rum och två badrum samt en härlig insynsskyddad innegård med pool och här finns även solpaneler som ger en låg driftkostnad av fastigheten. Ett stenkast från huset finns Gerdas äng, en grön oas, som sträcker sig ända från Jonstorpsvägen hela vägen ner till havet. Där på ängen firas bl a traditionellt midsommarfirande. I Byn finns en väldigt aktiv idrottsförening (i år 90 år) med fotboll, hockey och separat gymnastikförening. Här har man fotbollsskola och hockeyskola varje år. I Jonstorp anlades en av Sveriges första konstfrusna isbanor redan på 50-talet. Några kända ishockeyproffs har startat sin karriär i Jonstorps klubben. I hamnen anordnas seglarskola varje sommar sedan 1975 (JOJK startad av 2 personer och säljaren själv). Nu finns en nyanlagd stor konstgräsplan och tillika ett ute gym och flera boulebanor samt tennisbana. Även en aktiv scoutkår ligger intill byn. Närbeläget finns rika ridmöjligheter. Inom en timmes radie finns ca 20 golfbanor. Kullaleden löper vid hamnen norr och söderut längs med havet.

 • Premium
Centralgatan 5, Höganäs Centralt, Höganäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Centralgatan 5

Lägenhet
Höganäs Centralt, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 150 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/4
37 952 kr/m²

Upptäck denna fantastiska 4-rumslägenhet som förvandlar din boendeupplevelse! Från sin ursprungliga 3-rumskonfiguration har den smidigt omvandlats till en fyra, med möjlighet att enkelt återställa till det större vardagsrummet om så önskas. Hela layouten är elegant planerad och smakfullt designad med moderna materialval som lyfter varje hörn av rummet till enastående nivåer av komfort och stil. Och som pricken över i:et finns hiss, vilket ger enkel tillgång och bekvämlighet. Upplev även fördelen med en gemensam uteplats och trädgård där du kan njuta av ljumma kvällar och umgås med grannarna. Placerad mitt i det charmiga Höganäs, erbjuder denna lägenhet det bästa av två världar - en lugn tillflyktsort med alla bekvämligheter och aktiviteter inom bekvämt gångavstånd. Skynda dig att boka din visning och ta chansen att bo i detta underbara hem! Upptäck denna fantastiska 4-rumslägenhet som förvandlar din boendeupplevelse! Från sin ursprungliga 3-rumskonfiguration har den smidigt omvandlats till en fyra, med möjlighet att enkelt återställa till det större vardagsrummet om så önskas. Hela layouten är elegant planerad och smakfullt designad med moderna materialval som lyfter varje hörn av rummet till enastående nivåer av komfort och stil. Och som pricken över i:et finns hiss, vilket ger enkel tillgång och bekvämlighet. Upplev även fördelen med en gemensam uteplats och trädgård där du kan njuta av ljumma kvällar och umgås med grannarna. Placerad mitt i det charmiga Höganäs, erbjuder denna lägenhet det bästa av två världar - en lugn tillflyktsort med alla bekvämligheter och aktiviteter inom bekvämt gångavstånd. Skynda dig att boka din visning och ta chansen att bo i detta underbara hem!

 • Hiss
 • Äganderätt
Norra Kustvägen 315, Rekekroken, Höganäs kommun

Norra Kustvägen 315

Tomt
Rekekroken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
1 600 000 kr
425 m² tomt

Här ges tillfället att förvärva en av de sista tomterna i Svanshall, här kan man bygga ett litet drömhus alternativ sätta dit ett attefallshus, viss utsikt över Skälderviken och Bjärelandet. Gångavstånd till badplats. Positivt förhandsbesked daterat 2023-06-20 fins , se bifogad pdf, Anslutningsavgiften för v/a är 66 452 kronor enligt VA-avdelningen i Höganäs. Gällande bygglovsfrågor kontakta bygglovsavdelningen på Höganäs kommun 042-337100

Visar alla 9