Mäklarhuset Höganäs

Mäklarhuset Höganäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mossvägen 5, Mölle, Höganäs kommun
  • Imorgon kl 10:30
Mossvägen 5, Mölle, Höganäs kommun, bild 2
Mossvägen 5, Mölle, Höganäs kommun, bild 3

Mossvägen 5

Villa
Mölle, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
8 900 000 kr
153 m²
6 rum
847 m² tomt

Unik villa med hög arkitektonisk känsla, här finns det spännande lösningar runt varje hörn. En villa för dig som önskar lite mer av allt och som ingen annan har. Högt i tak, flera uteplatser med havsutsikt, lummig och härligt blommande tomt med växter, bäck och damm skapar en rogivande känsla intill bokskogen. Ljus och öppen planlösning med harmonisk känsla. Stort kök med Cronspis kakelugn intill vardagsrummet som har öppet upp i nock. Flera utgångar till olika uteplatser i varierande väderstreck. Isolerat förråd.

  • Premium
Lönngatan 9, Höganäs havsnära, Höganäs kommun
  • Idag kl 15:00
Lönngatan 9, Höganäs havsnära, Höganäs kommun, bild 2
Lönngatan 9, Höganäs havsnära, Höganäs kommun, bild 3

Lönngatan 9

Villa
Höganäs havsnära, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
6 975 000 kr
157 + 23 m²
5 rum
577 m² tomt

På strandnära läge med utsikt över Öresund och Danmark där handels- och kryssningsfartyg är i ständig rörelse finns detta rymliga boende fullt med möjligheter. Generöst sällskapsrum med burspråk som blickar över sundet, flera uterum och lummiga utemiljöer för sköna stunder i solen. Gott om förvaring, garage samt parkering för flera bilar. Unika strövområden längs strandängarna till såväl gamla Lerberget och Viken som Höganäs hamn. Närhet till bad, hamn, butiker och service. Ett attraktivt boende utöver det vanliga.

  • Premium
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun
  • Sön 28 apr kl 10:45
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 2
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 3

Ruuthsesplanaden 8

Lägenhet
Höganäs Övre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 675 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/3
7 093 kr/mån
29 076 kr/m²

I Höganäs äldre kvarter finner ni denna vackra våning på markplan med egen uteplats. Ruutsesplanaden 8 är belägen i ett vacker parkområde med närhet till Höganäs Museum m.m. Våningen har under 2022 genomgått en stilren och modern ombyggnad med inredning som passar väl ihop med den generösa takhöjd, breda och djupa fönsternischer som skapar ett vacker ljusinsläpp. Byggnaden är uppförd 1855 och har ett vackert utförande, f.d bankhus innan det 2007 genomgick en ombyggnad för att inhysa BRF Ruuthsesplanaden med 7 lägenheter. Allt i ett plan gör denna våning till ett perfekt boende där man slipper trappor m.m. En unik våning i en unik miljö i Höganäs äldre delar.

  • Premium
  • Hiss
Lilly Håkanssons gata 6a, Viken, Höganäs kommun
Lilly Håkanssons gata 6a, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Lilly Håkanssons gata 6a, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Lilly Håkanssons gata 6a

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
6 658 kr/mån
34 114 kr/m²

Välbelägen och trivsam 3:a en trappa upp med fina materialval, öppna ytor och stor ombonad balkong med generöst med sol. Här finns två sovrum och både gäst-WC och badrum. Härlig gemensam takterrass med gott om plats för avkoppling. Omedelbar närhet till affär, busshållplats samt gångavstånd till Gamla Vikens utbud med restauranger, bageri, blomsterbutiker, ostbutik med mera.

  • Premium
  • Hiss
Allégatan 26, Höganäs, Höganäs kommun
Allégatan 26, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Allégatan 26, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Allégatan 26

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 550 000 kr
138 m²
6 rum
481 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på Allégatan 26 i Höganäs. Med sina generösa ytor fördelat på sex rum, varav fyra sovrum är detta ett perfekt familjeboende. Fräscha helkaklade badrum som renoverats 2018 av nuvarande ägare. Den härliga uteplatsen i vindskyddat läge bjuder på många soltimmar och plats för många. Här finns även en pool med trädäck i västerläge och en lättskött barnvänlig trädgård med både plommon-, päron- och körsbärsträd. Här har du nära till skola och förskola, vårdcentral, parker och kulturhus. Ett perfekt boende för den som söker en lugn och trivsam miljö att kalla sitt hem. Varmt välkommen att boka visning och upptäcka potentialen i denna villa med fantastiska möjligheter!

  • Premium
Centralgatan 4, Höganäs Nedre, Höganäs kommun
  • Mån 29 apr
Centralgatan 4, Höganäs Nedre, Höganäs kommun, bild 2
Centralgatan 4, Höganäs Nedre, Höganäs kommun, bild 3

Centralgatan 4

Villa
Höganäs Nedre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
4 650 000 kr
122 + 69 m²
7 rum
481 m² tomt

Upplev denna centralt belägna och gedigna stenvilla i 1 1/2-plan med en tillbyggd modern och ljus del som skapar en spännande arkitektonisk utformning. Med fyra sovrum finns gott om plats för den större familjen att trivas och växa. Uteplatser utanför tillbyggnaden lockar till avkoppling och sociala stunder utomhus, omgivna av den lummiga trädgården med dess praktfulla rosor, lavendel och andra växter. Allt inom gångavstånd till centrum, hamnen med sin vackra strandpromenad och Kvickbadet, vars långgrunda sandstrand under sommarmånaderna blir till en trivsam lekmiljö i havet. Dessutom finns flera restauranger, minigolf, utegym och gatukök inom räckhåll. Dessutom erbjuder området närhet till Sundstorget med dess olika lokala torgstånd och den mycket populära Café Bistro. Här bor man lugnt och tryggt med allt runtomkring sig. En kort promenad bort finne du Bruksskolan med klasser 1-9.

  • Premium
Astrakangatan 1, Viken, Höganäs kommun
Astrakangatan 1, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Astrakangatan 1, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Astrakangatan 1

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 350 000 kr
120 m²
6 rum
6 409 kr/mån
27 917 kr/m²

Välkommen till detta stilfulla radhus som erbjuder en perfekt kombination av modern komfort. Med en boarea på 120 kvm fördelat över två plan, en trädgård och närhet till all tänkbar service, är detta hemmet där livskvalitet möter bekvämlighet. Boendeyta: På bottenvåningen möts du av en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum flyter samman, vilket skapar en känsla av rymd och ljus. Här finns också ett helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. På ovanvåningen välkomnas du av ett ljust allrum med högt i tak samt fyra mysiga sovrum och ett badrum med badkar och helkaklade ytor kompletterar detta plan, vilket erbjuder maximal komfort för hela familjen. Utomhusutrymmen: I trädgården finns en väl tilltagen altan med trädäck, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Dessutom finns ett förråd där du kan förvara trädgårdsredskap och annat. Omgivning och bekvämligheter: Närheten till skolor, dagis, mataffärer och restauranger gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom erbjuds utmärkta kommunikationer till både Helsingborg och Höganäs. Sammanfattning: Modernt radhus med trädgård Boarea på 120 kvm fördelat över två plan Öppen planlösning på bottenvåningen Helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter Ljust allrum och fyra sovrum på ovanvåningen Altan med trädäck och förråd i trädgården Nära till skolor, dagis, mataffärer och restauranger Bra kommunikationer till Helsingborg och Höganäs Närhet till hav, strand och hed för en hög livskvalitet Detta radhus är den perfekta platsen att kalla hem, med modern komfort, naturnära omgivningar och närhet till allt du behöver. Kontakta oss för att boka en visning. Välkommen till en livsstil av bekvämlighet och skönhet!

  • Premium
  • Energieffektiv
Svanebäcksvägen 35, Viken Svanebäck, Höganäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 10:45
Svanebäcksvägen 35, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 2
Svanebäcksvägen 35, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 3

Svanebäcksvägen 35

Villa
Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 975 000 kr
147 m²
4 rum
748 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välskötta 1-plansvilla belägen i trivsamma Svanebäck. Detta ljusa och luftiga hem erbjuder en yta om 147 kvadratmeter, perfekt planerad för att skapa en bekväm livsstil. Här finns 3-4 sovrum och ett härligt vardagsrum med ryggåstak och braskamin. Trädgården är insynsskyddad och erbjuder en fridfull oas, särskilt med det inglasade uterummet som skapar extra utrymme för umgänge och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, hav och strand samt den vackra Svanebäcksskogen. Här finns även bekvämligheter som livsmedelsbutiker, vårdcentral, gym, förskolor och skola inom räckhåll. Denna välskötta villa erbjuder låga driftskostnader och har mycket att erbjuda för den som söker ett naturnära men ändå bekvämt boende. Välkommen till Svanebäcksvägen 35 - ett hem att trivas i!

  • Premium
Lingonvägen 7, Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Lingonvägen 7, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 2
Lingonvägen 7, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 3

Lingonvägen 7

Villa
Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 750 000 kr
197 + 22 m²
6 rum
550 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa belägen i ett barnvänligt och tryggt område på Lingonvägen 7 i Viken, Svanebäck. Här erbjuds en pedantiskt skött bostad som passar perfekt för den stora familjen. Bostaden är insynsskyddad och ligger i en återvändsgränd, vilket ger en lugn och avskild atmosfär. Här finns ett stort poolområde där hela familjen kan njuta av soliga dagar. Dessutom finns ett nedsänkt spa för en stunds avskildhet. Förutom de fantastiska utomhusfaciliteterna erbjuder bostaden även andra fördelar. Här finns fyra sovrum, 3 fräscha helkaklade badrum och stort vardagsrum med utgång till det vinterbonade uterummet med braskamin som värmer upp året om. Badavdelningen har genomgått renoveringar under 2019 och erbjuder moderna bekvämligheter som omklädningsrum, en helkaklad dusch med tak- och handdusch från Grohe och bastu. Läget är perfekt för den aktiva familjen, med närhet till både havet, strandängar, promenadstråk, tennisbana och Svanebäcksskogen. Dessutom finns förskolor, skola, busshållplats och närbutik inom bekvämt avstånd. Denna välplanerade villa erbjuder en trivsam miljö för hela familjen. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad i Viken. Kontakta oss för mer information och visning.

  • Premium
Höganäsvägen 76B, null, Höganäs kommun
Höganäsvägen 76B, null, Höganäs kommun, bild 2
Höganäsvägen 76B, null, Höganäs kommun, bild 3

Höganäsvägen 76B

Villa
Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
13 500 000 kr
300 + 33 m²
7 rum
1 029 m² tomt

Unik byggmästarvilla vid Vikens Golfbana, ca 300 kvm, med fantastisk rymd och öppenhet till vacker vindstilla trädgård. Detta extraordinära boende är en sällsynt kombination av modern komfort och klassisk elegans. Här finns såväl stora öppna sällskapsytor som en privat del med 3 sovrum, 2 badrum och stor balkong. Närheten till golfbanan och havet fulländar bilden av detta unika hus. Höjdpunkter: Modern elegans: Byggd av byggnadsmästaren Gösta Husberg kombinerar fastigheten kvalitet och moderna bekvämligheter med tidlös elegans. Du möts av högkvalitativa materialval och en öppen planlösning som, med sina stora skjutdörrar i glas, skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Praktisk planlösning: Med 3-4 sovrum och 3 badrum erbjuds generösa utrymmen för hela familjen. De rymliga sällskapsutrymmena skapar en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Det intill byggda dubbelgaraget ger dessutom stor flexibilitet att användas som garage eller ett mångsidigt hobbyrum. Trädgårdsidyll: Den magnifika och vindstilla trädgården, skapad av trädgårdsarkitekten Ulla Molin, inbjuder till en fridfull känsla av avskildhet oavsett om du är inomhus eller utomhus. Den helt insynsskyddade trädgården är en fristad för den som söker lugn och avskildhet. Perfekt läge: Närheten till skola, havet, en av Sveriges äldsta golfbanor och naturreservat gör att du har alla dina vardagsbehov nära till hands. En kort bilresa tar dig till Höganäs eller Helsingborg, där ett rikt utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang väntar. Dessutom har du närheten till det vackra Kullabergs området. Kontakta Anders Johansson, 070-493 11 41, för mer information och boka en privat visning.

  • Premium
Båtbyggarevägen 8, Gamla Viken, Höganäs kommun
Båtbyggarevägen 8, Gamla Viken, Höganäs kommun, bild 2
Båtbyggarevägen 8, Gamla Viken, Höganäs kommun, bild 3

Båtbyggarevägen 8

Villa
Gamla Viken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
11 500 000 kr
129 + 77 m²
4 rum
1 154 m² tomt

Välkommen till denna trevliga bostad som är belägen i ett av Gamla Vikens mest eftertraktade områden. Här bor du endast 75 meter från stranden och Vikens vackra strandhed. Villan erbjuder en magnifik utsikt över inloppet till Öresund. Fastigheten: Denna fastighet är en dröm för dig som söker ett lugnt och bekvämt boende i Gamla Viken precis intill hav och strand. Med en stor insynsskyddad trädgård om 1.154 kvm blir detta en privat oas där du kan njuta av lugnet året runt. Boarean är idag 129 kvm med tillhörande källare om 77 kvm. Till bostaden hör en fristående kontorsbyggnad om ca 28 kvm som ger stora möjligheter för den som vill arbeta hemifrån eller som vill driva egen verksamhet från bostaden. Befintlig detaljplan ger stora möjligheter för den som eventuellt vill göra en utbyggnad av bostaden. Omgivning och bekvämligheter: Här bor du med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Gamla Viken erbjuder ett stort utbud av mataffärer, skolor, restauranger och fritidsaktiviteter som alla finns på bekvämt räckhåll från bostaden på Båtbyggarevägen 8. Sammanfattning: Unikt läge i Gamla Viken med utsikt över havet och strandheden. Endast 75 meter till stranden. Stor och insynsskyddad trädgård. Fristående kontorsbyggnad om ca 28 kvm för avskild arbetsplats eller praktik. Närhet till mataffärer, skolor, restauranger och övrig service. Kontakta Anders Johansson, Tel 070 493 11 41 för att boka en privat visning.

  • Premium
Väsbygatan 20A, Höganäs Övre, Höganäs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00
Väsbygatan 20A, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 2
Väsbygatan 20A, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 3

Väsbygatan 20A

Villa
Höganäs Övre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 475 000 kr
104 + 90 m²
5 rum
431 m² tomt

Välkommen till denna gedigna 30-talsvilla belägen i ett mycket trevligt och fridfullt område på Höganäs Övre. Här möts du av vackra original tegeldekorationer som ger huset ett tilltalande och stilrent uttryck. Skyddad hörntomt med lummig, uppväxt, lagom stor trädgård och stensatt innergård som skapar en lugn, barnvänlig och insynsskyddad atmosfär. Dessutom erbjuder trädgården flera uteplatser i både söder- och västerläge där du kan njuta av sociala sommarkvällar. Denna väldisponerade villa har tre fina sovrum, trevliga sällskapsytor och rymliga förråd och källare. Huset är något utöver det vanliga och erbjuder en unik boendemiljö i en idyllisk omgivning med de historiska tegel detaljerna bevarade. Detta fina boendet vänder sig till såväl året runt som till sommarboende.

  • Premium
Ekorrvägen 2, Höganäs på Backarna, Höganäs kommun
Ekorrvägen 2, Höganäs på Backarna, Höganäs kommun, bild 2
Ekorrvägen 2, Höganäs på Backarna, Höganäs kommun, bild 3

Ekorrvägen 2

Villa
Höganäs på Backarna, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 975 000 kr
130 m²
5 rum
456 m² tomt

På Backarna i södra delen av Höganäs finner ni denna otroligt trevliga, välvårdade och trivsamma villa vid kanten av skogen. Detta är en riktig medelhavsdröm; stor pool med trappa över ena gaveln, skjutbart pooltak, stort trädäck. Stor härlig pergola med trädäck, gräsmatta med vacker lavad stenmur ut mot gatan. Villan är i mycket gott skick med höga materialval och tilltalande lösningar. Fina badrum och kök samt tvättstuga. Gatustensbelagd entré/uppfart, rymligt och isolerat garage med elektrisk port samt elladdare för två bilar.

  • Premium
Stora Nygatan 7B, Höganäs Nedre, Höganäs kommun
Stora Nygatan 7B, Höganäs Nedre, Höganäs kommun, bild 2
Stora Nygatan 7B, Höganäs Nedre, Höganäs kommun, bild 3

Stora Nygatan 7B

Villa
Höganäs Nedre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
7 375 000 kr
155 m²
5 rum
520 m² tomt

Tilltalande och rymligt boende för familjen som gillar ljusa och öppna ytor. Här bor man lugnt och trivsamt på Höganäs Nedre med gångavstånd till Saluhallen, Magasin 36 samt restaurang Garage och Barbara, Höganäs centrum, småbåtshamnen och Kvicks fina badplats med mera. Tre badrum samt stort härligt kök, stora skjutbara glaspartier ut mot trädgården. Lättskött tomt inhägnad av vitmålad mur, 2,5 meter hög lagerhägg, gräsmatta samt stort härligt trädäck med olika nivåskillnader, utespa, stor elektrisk terrassmarkis som går att fästa i trallen m.m. Vinterbonad och isolerad gäststuga med boendestandard om ca 15 kvm. Rymlig biluppställningsplats för flera bilar. Insynsskyddad trädgård med flera påkostade uteplatser med exklusiva trätrallen Cumaru. Japanskinspirerad entre med Bonsai, spång med mosaik/vattenfylld samt belysning. Hela byggnaden och trädgården har utomhusbelysning som ger ett varmt och trivsamt intryck. Staket, viss fasad och fönsterkupor i cederträ. Entrédörren är en Teakdörr från BOVALLS dörr med digitalt lås.

  • Premium
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun, bild 2
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun, bild 3

Lerbergsvägen 84

Villa
Höganäs havsnära, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
6 000 000 kr
135 + 68 m²
4 rum
300 m² tomt

På 2:a raden ett stenkast från grusvägen som ligger granne med Öresund som tar dig på en härlig promenad till såväl Höganäs som Lerbergets hamn. Här sitter man och njuter på de båda inglasade uteplatserna i västerläge med utsikt över båttrafiken i Öresund och Danmarks blinkande fyrar. En lagom stor 1 1/2 -plansvilla med källare på ett lättskött havsnära läge. Detta boende passar perfekt för året runt eller fritids/weekendboende för dig som vill ha kontakt med vårt vackra Kullabygden. Ett unikt läge för finsmakaren.

  • Premium
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 2
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 3

Svanebäcksvägen 13

Villa
Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 500 000 kr
182 + 106 m²
7 rum
1 143 m² tomt

Tilltalande och ljus villa med generösa ytor, flexibel planlösning som med lätthet kan ändras efter behov. Stort vardagsrum i vinkel med generösa fönsterpartier helt utan insyn. Fem sovrum samt badrum och två toaletter. Stor källare i behov av renovering/dränering men med utmärkt plats för både samvaroutrymmen , gästrum, dusch/bastu/tvättutrymme, förrådsutrymmen med mera. Lättskött och insynsskyddad trädgård i söder/västerläge med uteplats för mysiga stunder. 250 meter till hav och fina strandängar/sandstränder. Närhet till bland annat förskola, livsmedelsbutiker, Vikens skola f-9, samt busshållplats mot såväl Höganäs som Helsingborg. På ca 15 minuters promenad finner du Gamla Viken med hamn, bastubad, sandstrand, affärer, restaurang Hamnplan 9, hamnkrogen Mavi m.m.

  • Premium
Långgatan 19I, Höganäs Centralt, Höganäs kommun
Långgatan 19I, Höganäs Centralt, Höganäs kommun, bild 2
Långgatan 19I, Höganäs Centralt, Höganäs kommun, bild 3

Långgatan 19I

Radhus
Höganäs Centralt, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 595 000 kr
100 + 13 m²
5 rum
280 m² tomt

Stilrent och tilltalande funkis-radhus med charmiga detaljer och ett oslagbart läge mitt i Höganäs! Denna pärla är inte bara ett hem utan en livsstil - där stil möter bekvämlighet. Med genomtänkt design och eleganta detaljer bjuder detta radhus in till en harmonisk tillvaro i en av stadens mest eftertraktade områden. Upplev fördelen av att ha allt du behöver inom bekvämt räckhåll, från shopping till restauranger och grönområden. Missa inte chansen att äga detta exklusiva hem - din drömdestination väntar! Ljus och mysig tomt i både öster och västerläge med flertalet uteplatser, gräsmatta, buskar samt stort trädäck i väster för mysiga grillstunder.

  • Premium
Fångstvägen 18A, null, Höganäs kommun
Fångstvägen 18A, null, Höganäs kommun, bild 2
Fångstvägen 18A, null, Höganäs kommun, bild 3

Fångstvägen 18A

Villa
Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 200 000 kr
130 m²
5 rum
597 m² tomt

Välkomna till en mycket välskött och välplanerad 1-plans villa beläget endast ca 100 meter från strand och hamn. Här finns ett rymligt kök med öppen spis, vardagsrum, 3 sovrum, tv-rum och två badrum samt en härlig insynsskyddad innegård med pool och här finns även solpaneler som ger en låg driftkostnad av fastigheten. Ett stenkast från huset finns Gerdas äng, en grön oas, som sträcker sig ända från Jonstorpsvägen hela vägen ner till havet. Där på ängen firas bl a traditionellt midsommarfirande. I Byn finns en väldigt aktiv idrottsförening (i år 90 år) med fotboll, hockey och separat gymnastikförening. Här har man fotbollsskola och hockeyskola varje år. I Jonstorp anlades en av Sveriges första konstfrusna isbanor redan på 50-talet. Några kända ishockeyproffs har startat sin karriär i Jonstorps klubben. I hamnen anordnas seglarskola varje sommar sedan 1975 (JOJK startad av 2 personer och säljaren själv). Nu finns en nyanlagd stor konstgräsplan och tillika ett ute gym och flera boulebanor samt tennisbana. Även en aktiv scoutkår ligger intill byn. Närbeläget finns rika ridmöjligheter. Inom en timmes radie finns ca 20 golfbanor. Kullaleden löper vid hamnen norr och söderut längs med havet.

  • Premium
Nygårdavägen 115, Höganäs-Nygårda- på landet, Höganäs kommun
  • Ons 1 maj kl 16:00
Nygårdavägen 115, Höganäs-Nygårda- på landet, Höganäs kommun, bild 2
Nygårdavägen 115, Höganäs-Nygårda- på landet, Höganäs kommun, bild 3

Nygårdavägen 115

Villa
Höganäs-Nygårda- på landet, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
4 975 000 kr
164 + 8 m²
7 rum
932 m² tomt

Välkommen till denna vackra, ljusa och rymliga villa, skapad för finsmakaren som uppskattar stil och komfort. Den öppna och ljusa planlösningen erbjuder generösa ytor, och det generösa ljusinsläppet skapar en härlig atmosfär. Matplatsen öppnar upp sig till ett allrum med balustrad, vilket ger en känsla av rymd och samhörighet i detta fantastiska hem. Med flera utgångar till trädgården kan du enkelt njuta av dess skönhet och lugn. Trädgården är inhägnad av en vacker vitmålad mur med en elegant smidesgrind och en imponerande tujahäck, som skapar en trivsam insynsskyddad atmosfär. Ett dubbelgarage på cirka 45 kvadratmeter med två elportar och en luft-luftvärmepump erbjuder både praktisk parkering och extra förvaringsutrymme. Här är verkligen ett hem att trivas och njuta av. Missa inte chansen att uppleva denna oas av elegans och bekvämlighet.

  • Premium
Lupingatan 2, Höganäs Övre, Höganäs kommun

Lupingatan 2

Villa
Höganäs Övre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 875 000 kr
98 + 123 m²
4 rum
761 m² tomt

Utforska denna charmiga 1-plansvilla på hörntomt, en idealisk bostad för dem som önskar stora ytor. Byggd år 1961, den erbjuder en rymlig och funktionell källare som öppnar upp för en mängd olika möjligheter. Belägen på en hörntomt, omgiven av frodiga buskar som ger avskildhet och integritet till din trädgård. Inne i huset välkomnas du av ett vardagsrum med en mysig öppen spis, perfekt för att skapa en inbjudande atmosfär under vinterkvällarna. Ett generöst allrum med stora fönster ger gott om naturligt ljus och en luftig känsla. Slappna av och njut av den vackra utsikten från vinterträdgården med ytterligare en öppen spis för extra mysiga stunder. Med en rymlig källare som öppnar upp för en mängd möjligheter kan du skapa det extra utrymme eller den funktion du behöver, från gästrum till arbetsutrymmen eller en underhållande lekplats för familjen. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer.

Centralgatan 5, Höganäs Centralt, Höganäs kommun

Centralgatan 5

Lägenhet
Höganäs Centralt, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 150 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/4
37 952 kr/m²

Upptäck denna fantastiska 4-rumslägenhet som förvandlar din boendeupplevelse! Från sin ursprungliga 3-rumskonfiguration har den smidigt omvandlats till en fyra, med möjlighet att enkelt återställa till det större vardagsrummet om så önskas. Hela layouten är elegant planerad och smakfullt designad med moderna materialval som lyfter varje hörn av rummet till enastående nivåer av komfort och stil. Och som pricken över i:et finns hiss, vilket ger enkel tillgång och bekvämlighet. Upplev även fördelen med en gemensam uteplats och trädgård där du kan njuta av ljumma kvällar och umgås med grannarna. Placerad mitt i det charmiga Höganäs, erbjuder denna lägenhet det bästa av två världar - en lugn tillflyktsort med alla bekvämligheter och aktiviteter inom bekvämt gångavstånd. Skynda dig att boka din visning och ta chansen att bo i detta underbara hem! Upptäck denna fantastiska 4-rumslägenhet som förvandlar din boendeupplevelse! Från sin ursprungliga 3-rumskonfiguration har den smidigt omvandlats till en fyra, med möjlighet att enkelt återställa till det större vardagsrummet om så önskas. Hela layouten är elegant planerad och smakfullt designad med moderna materialval som lyfter varje hörn av rummet till enastående nivåer av komfort och stil. Och som pricken över i:et finns hiss, vilket ger enkel tillgång och bekvämlighet. Upplev även fördelen med en gemensam uteplats och trädgård där du kan njuta av ljumma kvällar och umgås med grannarna. Placerad mitt i det charmiga Höganäs, erbjuder denna lägenhet det bästa av två världar - en lugn tillflyktsort med alla bekvämligheter och aktiviteter inom bekvämt gångavstånd. Skynda dig att boka din visning och ta chansen att bo i detta underbara hem!

  • Hiss
  • Äganderätt
Norra Kustvägen 315, Rekekroken, Höganäs kommun

Norra Kustvägen 315

Tomt
Rekekroken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
1 495 000 kr
425 m² tomt

Här ges tillfället att förvärva en av de sista tomterna i Svanshall, här kan man bygga ett litet drömhus m.m., viss utsikt över Skälderviken och Bjärelandet. Gångavstånd till badplats, hamnen och sommarrestaurangen Svanshall Krog. En pärla i vårt vackra Kullabygden. Positivt förhandsbesked daterat 2023-06-20 finns , se bifogad pdf, Anslutningsavgiften för v/a är 66 452 kronor enligt VA-avdelningen i Höganäs. Gällande bygglovsfrågor kontakta bygglovsavdelningen på Höganäs kommun 042-337100

Visar alla 22