Mäklare Rickard Länsberg

Rickard Länsberg

Om mig

”Jag är född och uppvuxen i bygden, jag kan byarna och älskar denna del av Skåne. Det är en enorm fördel eftersom kunderna inte bara köper ett hus på Kullahalvön, utan lika mycket en plats. Sedan 1992 har jag arbetat som mäklare på Kullahalvön och mäklarfirman Länsbergs startade jag 1999. Nu har Länsbergs blivit Mäklarhuset Höganäs, där vi vägleder er till en trygg och lönsam bostadsaffär!"

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Nygatan 7B, Höganäs Nedre, Höganäs kommun
 • Tor 14 dec kl 14:00
Stora Nygatan 7B, Höganäs Nedre, Höganäs kommun, bild 2
Stora Nygatan 7B, Höganäs Nedre, Höganäs kommun, bild 3

Stora Nygatan 7B

Villa
Höganäs Nedre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
7 375 000 kr
155 m²
5 rum
520 m² tomt

Tilltalande och rymligt boende för familjen som gillar ljusa och öppna ytor. Här bor man lugnt och trivsamt på Höganäs Nedre med gångavstånd till Saluhallen, Magasin 36 samt restaurang Garage och Barbara, Höganäs centrum, småbåtshamnen och Kvicks fina badplats med mera. Tre badrum samt stort härligt kök, stora skjutbara glaspartier ut mot trädgården. Lättskött tomt inhägnad av vitmålad mur, 2,5 meter hög lagerhägg, gräsmatta samt stort härligt trädäck med olika nivåskillnader, utespa, stor elektrisk terrassmarkis som går att fästa i trallen m.m. Vinterbonad och isolerad gäststuga med boendestandard om ca 15 kvm. Rymlig biluppställningsplats för flera bilar. Insynsskyddad trädgård med flera påkostade uteplatser med exklusiva trätrallen Cumaru. Japanskinspirerad entre med Bonsai, spång med mosaik/vattenfylld samt belysning. Hela byggnaden och trädgården har utomhusbelysning som ger ett varmt och trivsamt intryck. Staket, viss fasad och fönsterkupor i cederträ. Entrédörren är en Teakdörr från BOVALLS dörr med digitalt lås.

 • Premium
Ekorrvägen 2, Höganäs på Backarna, Höganäs kommun
Ekorrvägen 2, Höganäs på Backarna, Höganäs kommun, bild 2
Ekorrvägen 2, Höganäs på Backarna, Höganäs kommun, bild 3

Ekorrvägen 2

Villa
Höganäs på Backarna, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 975 000 kr
130 m²
5 rum
456 m² tomt

På Backarna i södra delen av Höganäs finner ni denna otroligt trevliga, välvårdade och trivsamma villa vid kanten av skogen. Detta är en riktig medelhavsdröm; stor pool med trappa över ena gaveln, skjutbart pooltak, stort trädäck. Stor härlig pergola med trädäck, gräsmatta med vacker lavad stenmur ut mot gatan. Villan är i mycket gott skick med höga materialval och tilltalande lösningar. Fina badrum och kök samt tvättstuga. Gatustensbelagd entré/uppfart, rymligt och isolerat garage med elektrisk port samt elladdare för två bilar.

 • Premium
Lilly Håkanssons gata 6a, Viken, Höganäs kommun
Lilly Håkanssons gata 6a, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Lilly Håkanssons gata 6a, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Lilly Håkanssons gata 6a

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 825 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
5 326 kr/mån
35 759 kr/m²

Välbelägen och trivsam 3:a en trappa upp med fina materialval, öppna ytor och stor ombonad balkong med generöst med sol. Här finns två sovrum och både gäst-WC och badrum. Härlig gemensam takterrass med gott om plats för avkoppling. Omedelbar närhet till affär, busshållplats samt gångavstånd till Gamla Vikens utbud med restauranger, bageri, blomsterbutiker, ostbutik med mera.

 • Premium
 • Hiss
Gullregnsvägen 5, Nyhamnsläge Norra delen, Höganäs kommun
Gullregnsvägen 5, Nyhamnsläge Norra delen, Höganäs kommun, bild 2
Gullregnsvägen 5, Nyhamnsläge Norra delen, Höganäs kommun, bild 3

Gullregnsvägen 5

Villa
Nyhamnsläge Norra delen, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 975 000 kr
167 + 90 m²
7 rum
741 m² tomt

Här kommer tillfället för den större familjen att förvärva en underbar villa med ett lugnt och fridfullt läge i villaområdet. Här finns det en källare med stor gillestuga och arbetsrum med klinker/golvvärme samt öppen spis med energikassett. Många sovrum och stora öppna ytor. Stort garage med plats för två bilar, uppgång från källaren. Närhet till hav och bad samt Krapperups underbara park. Cykelavstånd till Holy Smoke, Mölle, Arild samt Lerhamn med dess fina badplats.

 • Premium
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 2
Ruuthsesplanaden 8, Höganäs Övre, Höganäs kommun, bild 3

Ruuthsesplanaden 8

Lägenhet
Höganäs Övre, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 795 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/3
7 093 kr/mån
30 380 kr/m²

I Höganäs äldre kvarter finner ni denna vackra våning på markplan med egen uteplats. Ruutsesplanaden 8 är belägen i ett vacker parkområde med närhet till Höganäs Museum m.m. Våningen har under 2022 genomgått en stilren och modern ombyggnad med inredning som passar väl ihop med den generösa takhöjd, breda och djupa fönsternischer som skapar ett vacker ljusinsläpp. Byggnaden är uppförd 1855 och har ett vackert utförande, f.d bankhus innan det 2007 genomgick en ombyggnad för att inhysa BRF Ruuthsesplanaden med 7 lägenheter. Allt i ett plan gör denna våning till ett perfekt boende där man slipper trappor m.m. En unik våning i en unik miljö i Höganäs äldre delar.

 • Premium
 • Hiss
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 2
Svanebäcksvägen 13, Viken Svanebäck, Höganäs kommun, bild 3

Svanebäcksvägen 13

Villa
Viken Svanebäck, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
5 500 000 kr
182 + 106 m²
7 rum
1 143 m² tomt

Tilltalande och ljus villa med generösa ytor, flexibel planlösning som med lätthet kan ändras efter behov. Stort vardagsrum i vinkel med generösa fönsterpartier helt utan insyn. Fem sovrum samt badrum och två toaletter. Stor källare i behov av renovering/dränering men med utmärkt plats för både samvaroutrymmen , gästrum, dusch/bastu/tvättutrymme, förrådsutrymmen med mera. Lättskött och insynsskyddad trädgård i söder/västerläge med uteplats för mysiga stunder. 250 meter till hav och fina strandängar/sandstränder. Närhet till bland annat förskola, livsmedelsbutiker, Vikens skola f-9, samt busshållplats mot såväl Höganäs som Helsingborg. På ca 15 minuters promenad finner du Gamla Viken med hamn, bastubad, sandstrand, affärer, restaurang Hamnplan 9, hamnkrogen Mavi m.m.

 • Premium
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun, bild 2
Lerbergsvägen 84, Höganäs havsnära, Höganäs kommun, bild 3

Lerbergsvägen 84

Villa
Höganäs havsnära, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
6 000 000 kr
135 + 68 m²
4 rum
300 m² tomt

På 2:a raden ett stenkast från grusvägen som ligger granne med Öresund som tar dig på en härlig promenad till såväl Höganäs som Lerbergets hamn. Här sitter man och njuter på de båda inglasade uteplatserna i västerläge med utsikt över båttrafiken i Öresund och Danmarks blinkande fyrar. En lagom stor 1 1/2 -plansvilla med källare på ett lättskött havsnära läge. Detta boende passar perfekt för året runt eller fritids/weekendboende för dig som vill ha kontakt med vårt vackra Kullabygden. Ett unikt läge för finsmakaren.

 • Premium
Korgatan 4, Väsby, Höganäs kommun
Korgatan 4, Väsby, Höganäs kommun, bild 2
Korgatan 4, Väsby, Höganäs kommun, bild 3

Korgatan 4

Villa
Väsby, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 600 000 kr
140 + 151 m²
6 rum
694 m² tomt

I lugna trygga Väsby ligger denna ljusa och mycket trevliga villa med generös planlösning. Detta är ett perfekt boende för den större familjen. Källarplanet är mycket användbart då det är en ljus källare med klinkergolv i hela planet. Ljus och trivsam trädgård med sol från morgon till kväll. Härligt inglasat uterum samt en separat loungedel med trädäck skapar en mysig och trivsam utemiljö.

 • Premium
Centralgatan 5, Höganäs Centralt, Höganäs kommun

Centralgatan 5

Lägenhet
Höganäs Centralt, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 200 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/4

Här finner du en väldigt trevlig och välplanerad 4:a som ursprungligen var en 3:a, det ditsatta sovrummet kan lätt tas bort om man vill ha ett större vardagsrum. hela våningen är modern och med tilltalande materialval. Hiss finns. Gemensam uteplats/trädgård. Här bor du mitt i Höganäs med gångavstånd till centrum, hamn och bad, en krot promenad bort finner du Höganäs busstorg som tar dig till såväl Mölle/Arild/Jonstorp eller mot Lerberget/Viken/Helsingborg.

 • Hiss
 • Äganderätt
Norra Kustvägen 315, Rekekroken, Höganäs kommun

Norra Kustvägen 315

Tomt
Rekekroken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
1 600 000 kr
425 m² tomt

Här ges tillfället att förvärva en av de sista tomterna i Svanshall, här kan man bygga ett litet drömhus alternativ sätta dit ett attefallshus, viss utsikt över Skälderviken och Bjärelandet. Gångavstånd till badplats. Positivt förhandsbesked daterat 2023-06-20 fins , se bifogad pdf, Anslutningsavgiften för v/a är 66 452 kronor enligt VA-avdelningen i Höganäs. Gällande bygglovsfrågor kontakta bygglovsavdelningen på Höganäs kommun 042-337100

Yxvägen 8a, lgh 5B, Farhult, Höganäs kommun

Yxvägen 8a, lgh 5B

Lägenhet
Farhult, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
1 995 000 kr
55,5 + 6 m²
3 rum
vån 1/2
3 547 kr/mån
35 946 kr/m²

Med påkostad och hög standard ligger den mycket trivsamma och modernt designade brf Josefinelust på ett lugnt och trivsamt område nära strand och dramatisk natur, granne med grönområde och lekplats. På första plan ligger denna ljusa och tilltalande våning med öppen planlösning samt mysig utemiljö med trädäck om ca 30 kvm med utespa. Här bor man med öppen planlösning och stora ljusinsläpp. Vackert och rymligt kök skapar utrymme för trevliga umgängen i fil med vardagsrummet. Stor mysig uteplats med härlig utsikt. En rakt igenom toppmodern och stilren våning för finsmakaren.

 • Plus
Hästhagevägen 33F, Viken, Höganäs kommun

Hästhagevägen 33F

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
2 700 000 kr
86 m²
3 rum
6 271 kr/mån
31 395 kr/m²

Här bor man lugnt och tryggt med allt i ett plan. Välskött förening med god sammanhållning. Flera uteplatser skapar utrymmen för härlig rekreation. Lättskött trädgård med två olika trädäck med belysning, inglasat uterum förlänger säsongen. Förråd samt garage. Här är det mesta nyrenoverat i toppskick. Ett ljust och trivsamt boende på lugna gatan.

 • Plus

Visar alla 12