Mäklare Anders Johansson

Anders Johansson

Om mig

Varje bostadsförsäljning ser jag som en utmaning att få både säljare och köpare nöjda. Vi har alla olika behov och det är en trevlig utmaning att lyckas hitta just de som passar i Ert hus. Kullahalvön, den delen av Skåne jag älskar mest. Jag kan byarna och de senaste 30 åren har jag bott och arbetat som fastighetsmäklare på Kullahalvön, den delen av Skåne jag älskar mest.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tunnbyvägen 110, Fjälastorp, Höganäs kommun

Tunnbyvägen 110

Villa
Fjälastorp, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
7 200 000 kr
230 m²
10 rum

Välkommen till denna förtrollande fastighet som bjuder in till en livsstil fylld av möjligheter och naturskönhet. Beläget i ett lugnt och vackert landskap med vidsträckt utsikt över fälten och närhet till Höganäs, erbjuder denna fastighet en fantastisk potential för den som söker en kombination av boende och verksamhet. Boende och verksamhet: Fastigheten erbjuder en bostad på 230 kvm fördelat på 10 rum, varav 4 är sovrum med högt i tak. Med en underbar parkliknande trädgård som blickar ut över åkrarna och Kullaberg, är detta en plats där lugn och harmoni möter inspirerande omgivningar. För den som är intresserad av att driva verksamhet finns möjlighet att överta och fortsätta den populära Tunnbygårdens Bed & Breakfast, en antik- och kuriosabutik, fyndlada och ett litet café. Bed & Breakfast har tre rum med totalt 8 bäddar, var och en med egen toalett och dusch, samt en fristående gäststuga för extra utrymme och flexibilitet. Omgivning och läge: Fastigheten har ett utmärkt läge med närhet till S:t Arilds Golfbana, Skäret Arild och Höganäs med dess bekvämligheter. Med endast ca 20 minuters bilfärd till Ängelholms flygplats samt pendlingsavstånd till Höganäs, Helsingborg och Ängelholm erbjuder detta hem både närhet till naturen och stadslivet. Sammanfattning: Möjlighet till bed & breakfast och antikaffär Bostad med 10 rum och 4 sovrum Underbar parkliknande trädgård med utsikt Lokal för loppisförsäljning, kök, café och orangeri Verkstad, förråd och ekonomibyggnader Nära till golfbana, havet och stadens bekvämligheter Endast 20 minuter till flygplatsen Denna fastighet är en sällsynt möjlighet att kombinera boende med en mångsidig verksamhet i en naturskön och inspirerande miljö. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Välkommen till ett liv fyllt av möjligheter och skönhet!

Astrakangatan 1, Viken, Höganäs kommun
Astrakangatan 1, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Astrakangatan 1, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Astrakangatan 1

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
3 350 000 kr
120 m²
6 rum
6 409 kr/mån
27 917 kr/m²

Välkommen till detta stilfulla radhus som erbjuder en perfekt kombination av modern komfort. Med en boarea på 120 kvm fördelat över två plan, en trädgård och närhet till all tänkbar service, är detta hemmet där livskvalitet möter bekvämlighet. Boendeyta: På bottenvåningen möts du av en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum flyter samman, vilket skapar en känsla av rymd och ljus. Här finns också ett helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. På ovanvåningen välkomnas du av ett ljust allrum med högt i tak samt fyra mysiga sovrum och ett badrum med badkar och helkaklade ytor kompletterar detta plan, vilket erbjuder maximal komfort för hela familjen. Utomhusutrymmen: I trädgården finns en väl tilltagen altan med trädäck, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Dessutom finns ett förråd där du kan förvara trädgårdsredskap och annat. Omgivning och bekvämligheter: Närheten till skolor, dagis, mataffärer och restauranger gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom erbjuds utmärkta kommunikationer till både Helsingborg och Höganäs. Sammanfattning: Modernt radhus med trädgård Boarea på 120 kvm fördelat över två plan Öppen planlösning på bottenvåningen Helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter Ljust allrum och fyra sovrum på ovanvåningen Altan med trädäck och förråd i trädgården Nära till skolor, dagis, mataffärer och restauranger Bra kommunikationer till Helsingborg och Höganäs Närhet till hav, strand och hed för en hög livskvalitet Detta radhus är den perfekta platsen att kalla hem, med modern komfort, naturnära omgivningar och närhet till allt du behöver. Kontakta oss för att boka en visning. Välkommen till en livsstil av bekvämlighet och skönhet!

  • Premium
  • Energieffektiv
Höganäsvägen 76B, null, Höganäs kommun
Höganäsvägen 76B, null, Höganäs kommun, bild 2
Höganäsvägen 76B, null, Höganäs kommun, bild 3

Höganäsvägen 76B

Villa
Höganäs kommun
Mäklarhuset Höganäs
13 500 000 kr
300 + 33 m²
7 rum
1 029 m² tomt

Unik byggmästarvilla vid Vikens Golfbana, ca 300 kvm, med fantastisk rymd och öppenhet till vacker vindstilla trädgård. Detta extraordinära boende är en sällsynt kombination av modern komfort och klassisk elegans. Här finns såväl stora öppna sällskapsytor som en privat del med 3 sovrum, 2 badrum och stor balkong. Närheten till golfbanan och havet fulländar bilden av detta unika hus. Höjdpunkter: Modern elegans: Byggd av byggnadsmästaren Gösta Husberg kombinerar fastigheten kvalitet och moderna bekvämligheter med tidlös elegans. Du möts av högkvalitativa materialval och en öppen planlösning som, med sina stora skjutdörrar i glas, skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Praktisk planlösning: Med 3-4 sovrum och 3 badrum erbjuds generösa utrymmen för hela familjen. De rymliga sällskapsutrymmena skapar en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Det intill byggda dubbelgaraget ger dessutom stor flexibilitet att användas som garage eller ett mångsidigt hobbyrum. Trädgårdsidyll: Den magnifika och vindstilla trädgården, skapad av trädgårdsarkitekten Ulla Molin, inbjuder till en fridfull känsla av avskildhet oavsett om du är inomhus eller utomhus. Den helt insynsskyddade trädgården är en fristad för den som söker lugn och avskildhet. Perfekt läge: Närheten till skola, havet, en av Sveriges äldsta golfbanor och naturreservat gör att du har alla dina vardagsbehov nära till hands. En kort bilresa tar dig till Höganäs eller Helsingborg, där ett rikt utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang väntar. Dessutom har du närheten till det vackra Kullabergs området. Kontakta Anders Johansson, 070-493 11 41, för mer information och boka en privat visning.

  • Premium

Visar alla 3