Mäklarhuset Hyltebruk

Mäklarhuset Hyltebruk

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Holländaregatan 10, Kanalstaden, Hylte kommun

Holländaregatan 10

Villa
Kanalstaden, Hylte kommun
890 000 kr
63 + 70 m²
3 rum
1 072 m² tomt

Kanalstaden i Hyltebruk är ett barnvänligt och lugnt villa område som gränsar till handeln längs Storgatan och förskola i direkt anslutning. Man tar sig också till Elias Fries skola utan att behöva korsa någon större väg. Detta är ett av de äldsta områdena i Hyltebruk och består av mysiga hus i mindre storlek. Ett av dessa har du nu chansen att köpa! Källaren är vidgjord och här finns möjlighet att bedriva hobby, anlägga en relaxavdelning eller bara ha den för förvaring. Taket är nytt och inne i huset har man påbörjat en uppfräschning av rummen. Här har man ett trivsamt boende för den mindre familjen. Det stora garaget behöver lite kärlek men har potentialen att bli ett trevligt utrymme för den bilintresserade som vill ha en hemmaverkstad för sin ögonsten. Välkommen på visning, välkommen till Holländaregatan 10!

Bofinkvägen 6, null, Hylte kommun
  • Idag kl 10:30

Bofinkvägen 6

Villa
Hylte kommun
1 690 000 kr
170 + 7 m²
752 m² tomt

Välkommen till Bofinkvägen 6 i utkanten av Torup. Här finner vi ett välvårdat hus på 1½-plan. Huset bjuder på två badrum, kök med god plats för matbordet, hela fem sovrum och ett vardagsrum med trevlig utsikt mot den vackert blomstrande trädgården. Fiber finns indraget och nytt för i år installerad luft/vatten-värmepump som gjort stor nytta för att få huset mer kostnadseffektivt. I närheten finns på kort promenad skolan för årkurs F-6 och Bosgårdsfallet för skön naturupplevelse. Torup har allt man behöver som exempelvis sjö med anlagd badplats, matbutik, konditori, gästgiveri med övernattningsmöjlighet och byggshop. På cykelavstånd finns Rydöbruk med golfbana, ridhus och restauranger. God kommunikation med buss och tåg till Halmstad men även mot Jönköping/Nässjö. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
Kalvhult 112, null, Hylte kommun

Kalvhult 112

Villa
Hylte kommun
2 175 000 kr
160 + 25 m²
5 rum
4 868 m² tomt

På kort avstånd från Hyltebruk hittar vi denna enplansvilla med naturen som granne. Huset har ett insynsskyddat läge med en stor trädgård och naturtomt som lämpar sig väldigt bra för odling. I huset möts vi av ett stort kök med gott om skåp för förvaring, plats för stort frukostbord och trevligt ytskikt. Förutom de fyra sovrummen finns ett ljust rymligt vardagsrum som leder till en inbyggd isolerad altan. Genom tvättstugan når vi groventrén med tillgång till pannrum, garage och förråd. Huset är väl underhållet och här kan man flytta in direkt. Gillar man bad så är det kortare sträcka med cykel till Bexet och badplatsen vid stugbyn. Välkommen ut till naturen och ett trivsamt boende, välkommen till Kalvhult 112.

  • Plus
Landerydsvägen 29, Örnabäckshult, Hylte kommun

Landerydsvägen 29

Villa
Örnabäckshult, Hylte kommun
1 450 000 kr
180 + 90 m²

Längs Landerydsvägen hittar vi detta Q-märkta hus där en trevlig uppfart och grillstuga anlagts, genomgående renoveringar i källare och entréplan är utförda och ovanvåning har delats av till egen lägenhet. Idag hyrs ovanvåningen ut och ägarna bor på entréplan. Detta är perfekt för dig som vill ha billigt boende och kan tänka dig ha en hyresgäst på ovanvåningen. Två fastigheter har sammanslagits så här erbjuds stor tomt för lek och spring. MIssa inte detta charmiga hus med möjlighet till billigt boende.

  • Plus
Södra vägen 32, Unnaryd, Hylte kommun

Södra vägen 32

Villa
Unnaryd, Hylte kommun
575 000 kr
95 + 30 m²
5 rum
410 m² tomt

På en liten tomt ligger denna stuga vid södra delen av Unnaryd. Stugan består av tre sovrum, stort vardagsrum med eldstad och kök med större matplats. Fungerar bra för permanentboende men har använts för semesterboende. Stugan är i behov av viss modernisering. Välkommen på visning av Södra Vägen 32!

Långaryds Borgen 301, Segelsbo, Hylte kommun

Långaryds Borgen 301

Villa
Segelsbo, Hylte kommun
1 200 000 kr
100 m²
5 rum
1,6 ha tomt

Välkommen till Borgen utanför Torup. Här hittar vi denna välvårdade villa på 1½-plan och källare. Till huset tillkommer också gott om mark för dig som vill ha lite djurhållning som höns och får. Här lever man i naturen med få grannar men samtidigt kort körsträcka till affärer, skola, sjukvård och andra tjänster. Missa inte chansen att förvärva detta härliga boende för dig och din familj! Välkommen på visning, välkommen till ditt nya hem!

HYLTE LÅNGARYDS-ÅKER 2:7, Åker, Hylte kommun

HYLTE LÅNGARYDS-ÅKER 2:7

Gård/Skog
Åker, Hylte kommun
1 750 000 kr
14,9 ha tomt

Skogsfastighet i två skiften belägen mellan Hyltebruk och Unnaryd i området Åker. Marken är uppdelad enligt följande: Skogsmark ca 10 ha, skogsimpediment ca 1 ha, Åkermark ca 1 ha och Betesmark ca 2 ha. Skogsmarken består av mestadels ungskog och ett större område är planerat för björk. Jakträttigheter finns på marken och fiskerätt i Färgen-sjöarna. Kontakta mäklaren för mer information och bokning av eventuell visning av skogen.

  • Plus
Furuvägen 18, null, Hylte kommun

Furuvägen 18

Villa
Hylte kommun
1 575 000 kr
142 m²
5 rum
744 m² tomt

Välkommen till Torup och Furuvägen 18! En väl omhändertagen villa med bra fördelning av utrymmen och där man öppnat upp planlösningen på ett snyggt och smart sätt. Stort vardagsrum med matplats som leder direkt till köket och åt andra hållet har vi en väl tilltagen överbyggd altan som gränsar mot en insynsskyddad trädgård med lummig del där det idag sker odling. De tre stora sovrummen är fördelade med ett på nedervåning och två på ovanplan, vi har även ett badrum på varje våning. Missa inte detta fantastiska hem för många år av trivsamt boende!

Hestravägen 5, Broaryd, Gislaveds kommun

Hestravägen 5

Villa
Broaryd, Gislaveds kommun
975 000 kr
172 + 63 m²
10 rum
2 509 m² tomt

På Hestravägen i Broaryd hittar vid detta stora hus som genomgått flera renoveringar. Huset kan med enkelhet delas upp i två lägenheter eller användas av den stora familjen eller er som vill ha de där extra utrymmena. Huset ligger på en hörnfastighet och kurvan utanför kallas idag för Stinas kurva, efter kvinnan som drev butik i huset under 70 år. Butikslokalen finns kvar och har påbörjats renoveras. Så här kan fortsätta traditionen efter Kristina Bard som hon hette. I källaren finns ett garage och på tomten står ett uthus med dubbelgarage och gott om utrymme för förvaring. Huset värms av en pelletsbrännare och har ett stort bulkförråd. Missa inte detta charmiga hus i trevliga Brorayd! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller tidsbokning för visning.

Nyhemsgatan 2, Staffansbo, Hylte kommun

Nyhemsgatan 2

Villa
Staffansbo, Hylte kommun
675 000 kr
92 + 9 m²
4 rum
2 155 m² tomt

Välkommen till Nyhemsgatan 2 , en villa på 1 ½-plan med delvis källare. Villan moderniserades 2010 och i källaren finns tvättrum och pannrum. Entréplan har badrum, kök, allrum och sovrum medan vi finner ett stort allrum och större sovrum på ovanvåning. Välkommen att kontakta Mäklarhuset för mer information eller för att boka din visningstid.

Långaryds skattegård 105, Långaryd, Hylte kommun

Långaryds skattegård 105

Villa
Långaryd, Hylte kommun
750 000 kr
95 + 29 m²
4 rum
880 m² tomt

Utanför trevliga Långaryd hittar vid denna fastighet på lantligt läge. Fastigheten består av trädgårdstomt, större garagebyggnad och ett hus på 1½-plan med källare. Huset har renoverats och fått ny fasad, nytt kök och fått allmän uppfräschning i flera utrymmen. Med sitt läge har man trevliga utsikt över fälten, men samtidigt närhet till förskola och populära Charlottenlund. Kort körsträcka till Nissastigen gör att man snabbt tar sig upp till Smålandsstenar eller ner till Hyltebruk och Torup. Huset är byggt för permanent boende men läget gör att man även får ett charmigt läge för sitt semesterboende. Väkommen att boka din visningstid.

Hässlehultsgatan 5, Stora Hässlehult, Hylte kommun

Hässlehultsgatan 5

Villa
Stora Hässlehult, Hylte kommun
900 000 kr
100 + 5 m²
3 rum
1 187 m² tomt

Charmigt hus från början av 1900-tal med eldningsbar kakelugn och närhet till centrum, söker ny ägare. Entréplan har ett fräscht kök som renoverats 2019 med moderna färgval och i vardagsrummet finns det bra plats för trevliga familjetillställningar med utgång till inbyggd altan. Ovanvåningen har 2 sovrum med snedtak, hall som delvis går att möblera och en toalett. Trädgården bjuder på blommor som kommer i omgångar under vår och sommar samt en syrenberså. Välkommen att kontakta Mäklarhuset för mer information eller för att boka din visningstid!

Jonsbogatan 14, Staffansbo, Hylte kommun

Jonsbogatan 14

Villa
Staffansbo, Hylte kommun
1 400 000 kr
122 + 91 m²
5 rum
952 m² tomt

Nästan längst upp på Jonsbogatan, hittar vi detta trivsamma hus i gott skick med många renoveringar gjorda. På entréplan välkomnas man av en ljus hall, kök och badrum. Vardagsrummet har bra plats för sällskap och ett större fönsterparti som leder ut till en altan med tak. Ovanvåningen har tre sovrum samt ett allrum. Ett tillbyggt dubbelgarage ger gott om utrymme för familjens bilar och med skola för barn F-6 i direkt närhet så passar detta er som har eller planerar barn. Detta charmiga hus i trivsamt villa område har allt man behöver. Välkommen till Jonsbogatan 14, välkommen till ert framtida hem!

Fasanvägen 23, Kinnared, Hylte kommun

Fasanvägen 23

Villa
Kinnared, Hylte kommun
850 000 kr
141 + 13 m²
1 348 m² tomt

Detta 1½-plans hus rymmer fyra större sovrum, kök med plats för frukostbord och vardagsrum med värmande kamin. Hallen är välkomnande och trappan upp leder oss till ett mindre allrum, badrum och två stora sovrum, varav ena har en "walk in closet". Trädgården är avskärmad och perfekt för barnlek, odling eller vad er önskan är. Området är trivsamt och barnvänligt. Kinnared erbjuder arbetsmöjligheter, skola mellan F-6 och en mindre livsmedelsbutik. Buss till Hyltebruk och mot Halmstad går några gånger per dag, men här finns även tågförbindelse mellan Halmstad och Jönköping. Orkar man inte laga mat på kvällen eller vill ha lite fredagsromantik, då erbjuder restaurang Valvet god mat och dryck. Kinnared omgärdas av natur, så här når man med lätthet natursköna vägar om man är sugen på att ut och gå eller motionera. Välkommen till Fasanvägen 23, välkommen till ert framtida boende. OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Brännövägen 6, Brännögård, Hylte kommun

Brännövägen 6

Villa
Brännögård, Hylte kommun
875 000 kr
214 + 135 m²
5 rum
1 807 m² tomt

I Brännögård hittar vi detta trevliga hus med stor potential. Två badrum fördelat på varje våningsplan, tre stora sovrum och på nedervåningen finns stort vardagsrum med direkt tillgång till köket. Det finns även möjlighet att dela upp huset till två lägenheter om detta önskas. Välkommen att boka din visningstid!! OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING ! Priset har sänkts från 1,1 miljoner till 875'000 då badrummet på ovanvåning behöver göras om helt.

  • Plus
Haggatan 9, Örnabäckshult, Hylte kommun

Haggatan 9

Villa
Örnabäckshult, Hylte kommun
1 075 000 kr
100 + 100 m²
4 rum
946 m² tomt

På Örnabäckshult i närhet till skola och dagis finns denna 1-plansvilla med källare i ett barnvänligt område. Källaren är charmigt inredd med två rum som kan användas för kontor och/eller hobbyrum, allrum med en värmande kamin. Ovanvåningen har gott om sovrum, användarvänligt kök och vardagsrum med större fönster parti. Huset värms med luft/luft-värmepump och oljefyllda element, men man håller elkostnaden nere med hjälp av värmen från kaminen. OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Strandvägen 2, Prästgården, Hylte kommun

Strandvägen 2

Villa
Prästgården, Hylte kommun
1 295 000 kr
117 + 59 m²
5 rum
1 009 m² tomt

Detta välskötta och trevliga hem, ligger i hjärtat av Torup med närhet till skola, affärer och naturen. Huset ligger med utsikt över Prästasjön från ovanvåningen och den stora balkongen som man når från köket. Nedervåningen består bland annat av allrum och toalett, medan övervåningen inhyser tre sovrum, kök med matplats, badrum och ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och rogivande utsikt genom större fönster. Garaget är tillbyggt och här finns gott om förvaringsmöjligheter och idag står en pelarlyft som kan ingå i köpet vid förhandling med säljare. Välkommen hem till Torup och Strandvägen 2! OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Södra vägen 7B, Unnaryd, Hylte kommun
Södra vägen 7B, Unnaryd, Hylte kommun, bild 2
Södra vägen 7B, Unnaryd, Hylte kommun, bild 3

Södra vägen 7B

Villa
Unnaryd, Hylte kommun
650 000 kr
120 + 72 m²
6 rum
938 m² tomt

Detta charmiga hus har stor potential för den som vill återställa det till sin forna glans. Här finns möjlighet att driva verksamhet på nedervåningen och ha ett rymligt boende på ovanvåningen, eller varför inte göra om hela huset till boende för den större familjen? Här finns trädgård med plats för lek och varför inte en studsmatta? Om ni är sugna på att öppna ett fik, skulle trädgården vara en härlig plats för uteservering i solen. Huset har sin charm och många fördelar som talar starkt för det, men renoveringsbehovet finns. OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

  • Premium
Örnagatan 19, Örnabäckshult, Hylte kommun

Örnagatan 19

Villa
Örnabäckshult, Hylte kommun
1 450 000 kr
140 + 107 m²
7 rum
1 248 m² tomt

Detta välplanerade hus som byggts ut på en genomtänkt sätt, erbjuder många möjligheter till både den stora som lilla familjen. Källaren är lätt att dela av om man vill göra en separat gästlägenhet eller generationsboende. Här kan man också driva verksamhet eller utföra sin hobby. På entréplan finns stora sociala ytor i bland annat vardagsrum och inbyggd altan. Golvvärme finns i många av utrymmena både på entréplan och ovanvåningen, i vardagsrummet finns också en värmande kamin för de kallare perioderna av året. Skulle man vilja ha det ännu varmare så kan man krypa in i den rymliga bastun. Välkommen till Örnagatan och ert nya hem! OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Västerlånggatan 10, Unnaryd, Hylte kommun

Västerlånggatan 10

Villa
Unnaryd, Hylte kommun
850 000 kr
86 + 80 m²
3 rum
1 040 m² tomt

På Västerlånggatan i Unnaryd hittar vi denna 1½-plansvilla med källare på ett fridfullt område i närhet till sjön och butik. I huset finner vi 2 sovrum med möjlighet till 3 stycken och 2 toaletter och dusch i källare. Det stora isolerade uterummet ger extra mycket yta och trädgården har utrymme för spring och lek. OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Pionvägen 4, Staffansbo, Hylte kommun

Pionvägen 4

Villa
Staffansbo, Hylte kommun
1 300 000 kr
185 m²
8 rum
830 m² tomt

På populära Staffansbo på Pionvägen 4 hittar vi denna villa med renoverat tak och som delats upp till två lägenheter. Här kan man välja att ha generationsboende, uthyrning eller riva en vägg och åter använda huset som en enhet. Lägenhet 1 på nederplan har stor inbyggd altan, badrum i bra skick och nymålade utrymmen. Lägenhet 2 har nytt kök stort luftigt allrum, badrum och tre sovrum. OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Skärshult Norra Stugområdet 5, Skärshult Norra, Hylte kommun

Skärshult Norra Stugområdet 5

Fritidshus
Skärshult Norra, Hylte kommun
790 000 kr
2 rum
1 500 m² tomt

Trevlig stuga på stor trädgårds- o natur- tomt ett "stenkast" från den populära Skärshultssjön där det för utom stugor, bad, camping finns härliga strövområden, alldeles utanför. Stugan är i 1 plan och i innehåller förutom en härlig altan med utsikt ner mot sjön en storstuga med öppen spis, praktisk kök, 1 sovrum och badrum. Godkännt avlopp. Välkomna på visning! OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Ängvägen 14, Givagård, Hylte kommun

Ängvägen 14

Villa
Givagård, Hylte kommun
1 200 000 kr
142 + 80 m²
4 rum
1 270 m² tomt

I populära Torup hittar vi detta trevliga hus i närhet till både sjö och skidbacke. Huset är på 1½-plan med källare och fått ordentlig uppfräschning av insida och ett nytt tak. På nedervåningen finns kök, vardagsrum, toalett och ett sovrum medans på ovanvåningen möts man av en möblerbar hall, två sovrum och ett badrum. Välkommen på visning av Ängvägen 14! OBS ! VISNING AV FASTIGHETEN KOMMER FÖRST SKE UNDER SOMMAREN 2023. NI ÄR VÄLKOMNA ATT FÖRBOKA INTRESSE, SÅ HÖR VI AV OSS SÅ FORT VISNINGSTIDER BLIR TILLGÄNGLIGA.

Skärshult Norra Stugområdet 34, Skärshult Norra, Hylte kommun

Skärshult Norra Stugområdet 34

Villa
Skärshult Norra, Hylte kommun
3 990 000 kr
127 + 51 m²
4 rum
798 m² tomt

Man brukar prata om läge, läge, läge. Här har ni det! Precis intill sjön ligger denna lösvirkesvilla som byggdes 2021. Huset har en härlig planlösning, mycket karaktär och sjöutsikt från de flesta rummen. Det är definitivt unikt i sitt slag. OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Skolgatan 7, Centralt, Hyltebruk, Hylte kommun

Skolgatan 7

Övrigt
Centralt, Hyltebruk, Hylte kommun
2 000 000 kr
2,1 ha tomt

Ett stenkast från centrum hittar vi denna skolbyggnad med charm och historia som är känd som "Gamla Realskolan". Här bedrivs idag skolverksamhet men byggnaden säljs nu av kommunen. I bygganden hittar vi idag bland annat tio stycken klassrum, flertalet kontor och aula som idag används som matsal. Avstyckning kommer ske enligt förslaget från kommunen. Välkommen att boka din visningstid genom att kontakta ansvarig mäklare. OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Visar alla 25