Mäklare Fredrik Abrahamsson

Fredrik Abrahamsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Centrumvägen 15, Långaryd, Hylte kommun

Centrumvägen 15

Villa
Långaryd, Hylte kommun
750 000 kr
144 + 72 m²
6 rum
1 405 m² tomt

Välkommen till Centrumvägen 15! Detta tvåvåningshus med källare har gott om utrymme för hela familjen. Huset har tidigare varit en bank och har en entré från gatan, så här kan man öppna en butik eller ha hemma kontoret om så önskas. Idag används rummet som ett större sovrum. Huset har två toaletter i nytt skick och badrum i källaren. Möjlighet att installera badrum på ovanvåningen finns med redan framdraget vatten. Huset kräver viss vårdnad men inget är i akut behov av att renoveras omgående. Huset har närhet till skola och tågstationen där du kan ta bussen in till Hyltebruk och enkelt ta tåget till Halmstad eller Jönköping som går flera gånger per dag. Landeryd är ett lugnt, mindre och trivsamt samhälle som passar alla åldrar. Här får man mycket hus för pengarna och huset passar både för förstagångsköpare som för den växande familjen. Välkommen på visning, välkommen till ett trivsamt boende!

Bokkullegatan 4, null, Hylte kommun

Bokkullegatan 4

Villa
Hylte kommun
1 300 000 kr
110 + 140 m²
4 rum
1 670 m² tomt

Välkommen upp till natursköna Nittebo! Denna 1-plans villa med källare med närhet till natur, skola och är ett lugnt och trivsamt område. Villan består av rymligt kök och vardagsrum, tre sovrum och badrum på ovanvåning. Så här finns det plats för de flesta familjer. Källaren är till delvis inredd med stort allrum och extra rum, perfekt för hemmakontoret eller hobbyrum. Villan har underhållits på ett bra sätt genom åren och här kan man flytta in som det är. Välkommen på visning av Bokkullegatan 4!

Nissadalsvägen 28A, Rydöbruk, Hylte kommun

Nissadalsvägen 28A

Villa
Rydöbruk, Hylte kommun
1 500 000 kr
120 m²
1 556 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bäckgatan 12A, null, Hylte kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bäckgatan 12A

Villa
Hylte kommun
1 450 000 kr
205 + 40 m²
6 rum
941 m² tomt

På Bäckgatan ligger detta rymliga och trevliga hus i suterräng. På nedervåningen finner vi ett sovrum som också fungera perfekt som hemma kontor och stort allrum för hobbyverksamhet eller tv-rum. Resten av källaren består av pannrum med duschutrymme, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Vi når garaget från källaren eller genom den eldrivna garageporten. På ovanvåningen har vi familjens ytor med ett rymligt vardagsrum som leder ut till en större balkong med plats för utemöbler, tre sovrum, badrum och kök med plats för matbord. På baksidan har vi en altan med tak och trädgård i nivåer som gränsar mot grönområde som man kan gå genom för att komma direkt till skolan och gymnastikhallen med badhus. Huset värms med fjärrvärme vilket är väldigt kostnadseffektivt och har därför låga uppvärmningskostnader för sin storlek. Välkommen på visning av Bäckgatan 12A, välkommen till ert nya hem!

Fasanvägen 14, null, Hylte kommun

Fasanvägen 14

Villa
Hylte kommun
600 000 kr
141 m²
5 rum
1 083 m² tomt

I trevliga Kinnared har vi detta hus på 1½-plan med tre sovrum, allrum på ovanvåning och rymligt vardagsrum för både soffgruppen och matbordet på nedervåningen. Huset har två badrum och ligger på en hörntomt. Huset är redo för nya boende men är i behov för modernisering och förbättringar. Kinnared har skola för F-6, mindre livsmedelsbutik och tågstation för resande mot Halmstad eller Jönköping med Pågatåget. Välkommen på visning av Fasanvägen 14

Skärshult Norra, Skärshult, Hylte kommun

Skärshult Norra

Tomt
Skärshult, Hylte kommun
600 000 kr
851 m² tomt

Vi har glädjen att åter erbjuda en tomt vid populära Skärshultssjön. Tomten ligger ca 60 meter från sjön och har tillgång för en privat badplats för de boende. Tomen är en hörntomt på ca 850 kvm och kan bebyggas med ett boningshus för antingen permanent eller fritidsboende. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till ett gemensamt vatten och avlopp, som finns i direkt anslutning till fastigheten. Säljaren kommer ansvara för avstyckningskostnaderna och anslutningsavgiften för vatten och avlopp ingår i priset! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
Holländaregatan 10, Kanalstaden, Hylte kommun

Holländaregatan 10

Villa
Kanalstaden, Hylte kommun
890 000 kr
63 + 70 m²
3 rum
1 072 m² tomt

Kanalstaden i Hyltebruk är ett barnvänligt och lugnt villa område som gränsar till handeln längs Storgatan och förskola i direkt anslutning. Man tar sig också till Elias Fries skola utan att behöva korsa någon större väg. Detta är ett av de äldsta områdena i Hyltebruk och består av mysiga hus i mindre storlek. Ett av dessa har du nu chansen att köpa! Källaren är vidgjord och här finns möjlighet att bedriva hobby, anlägga en relaxavdelning eller bara ha den för förvaring. Taket är nytt och inne i huset har man påbörjat en uppfräschning av rummen. Här har man ett trivsamt boende för den mindre familjen. Det stora garaget behöver lite kärlek men har potentialen att bli ett trevligt utrymme för den bilintresserade som vill ha en hemmaverkstad för sin ögonsten. Välkommen på visning, välkommen till Holländaregatan 10!

Bofinkvägen 6, null, Hylte kommun

Bofinkvägen 6

Villa
Hylte kommun
1 690 000 kr
170 + 7 m²
6 rum
752 m² tomt

Välkommen till Bofinkvägen 6 i utkanten av Torup. Här finner vi ett välvårdat hus på 1½-plan. Huset bjuder på två badrum, kök med god plats för matbordet, hela fem sovrum och ett vardagsrum med trevlig utsikt mot den vackert blomstrande trädgården. Fiber finns indraget och nytt för i år installerad luft/vatten-värmepump som gjort stor nytta för att få huset mer kostnadseffektivt. I närheten finns på kort promenad skolan för årkurs F-6 och Bosgårdsfallet för skön naturupplevelse. Torup har allt man behöver som exempelvis sjö med anlagd badplats, matbutik, konditori, gästgiveri med övernattningsmöjlighet och byggshop. På cykelavstånd finns Rydöbruk med golfbana, ridhus och restauranger. God kommunikation med buss och tåg till Halmstad men även mot Jönköping/Nässjö. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
Landerydsvägen 29, Örnabäckshult, Hylte kommun

Landerydsvägen 29

Villa
Örnabäckshult, Hylte kommun
1 450 000 kr
180 + 90 m²
6 rum

Längs Landerydsvägen hittar vi detta Q-märkta hus där en trevlig uppfart och grillstuga anlagts, genomgående renoveringar i källare och entréplan är utförda och ovanvåning har delats av till egen lägenhet. Idag hyrs ovanvåningen ut och ägarna bor på entréplan. Detta är perfekt för dig som vill ha billigt boende och kan tänka dig ha en hyresgäst på ovanvåningen. Två fastigheter har sammanslagits så här erbjuds stor tomt för lek och spring. MIssa inte detta charmiga hus med möjlighet till billigt boende.

  • Plus
Södra vägen 32, Unnaryd, Hylte kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra vägen 32

Villa
Unnaryd, Hylte kommun
575 000 kr
95 + 30 m²
5 rum
410 m² tomt

På en liten tomt ligger denna stuga vid södra delen av Unnaryd. Stugan består av tre sovrum, stort vardagsrum med eldstad och kök med större matplats. Fungerar bra för permanentboende men har använts för semesterboende. Stugan är i behov av viss modernisering. Välkommen på visning av Södra Vägen 32!

HYLTE LÅNGARYDS-ÅKER 2:7, Åker, Hylte kommun

HYLTE LÅNGARYDS-ÅKER 2:7

Gård/Skog
Åker, Hylte kommun
1 750 000 kr
14,9 ha tomt

Skogsfastighet i två skiften belägen mellan Hyltebruk och Unnaryd i området Åker. Marken är uppdelad enligt följande: Skogsmark ca 10 ha, skogsimpediment ca 1 ha, Åkermark ca 1 ha och Betesmark ca 2 ha. Skogsmarken består av mestadels ungskog och ett större område är planerat för björk. Jakträttigheter finns på marken och fiskerätt i Färgen-sjöarna. Kontakta mäklaren för mer information och bokning av eventuell visning av skogen.

  • Plus
Furuvägen 18, null, Hylte kommun

Furuvägen 18

Villa
Hylte kommun
1 575 000 kr
142 m²
5 rum
744 m² tomt

Välkommen till Torup och Furuvägen 18! En väl omhändertagen villa med bra fördelning av utrymmen och där man öppnat upp planlösningen på ett snyggt och smart sätt. Stort vardagsrum med matplats som leder direkt till köket och åt andra hållet har vi en väl tilltagen överbyggd altan som gränsar mot en insynsskyddad trädgård med lummig del där det idag sker odling. De tre stora sovrummen är fördelade med ett på nedervåning och två på ovanplan, vi har även ett badrum på varje våning. Missa inte detta fantastiska hem för många år av trivsamt boende!

Hestravägen 5, Broaryd, Gislaveds kommun

Hestravägen 5

Villa
Broaryd, Gislaveds kommun
975 000 kr
172 + 63 m²
10 rum
2 509 m² tomt

På Hestravägen i Broaryd hittar vid detta stora hus som genomgått flera renoveringar. Huset kan med enkelhet delas upp i två lägenheter eller användas av den stora familjen eller er som vill ha de där extra utrymmena. Huset ligger på en hörnfastighet och kurvan utanför kallas idag för Stinas kurva, efter kvinnan som drev butik i huset under 70 år. Butikslokalen finns kvar och har påbörjats renoveras. Så här kan fortsätta traditionen efter Kristina Bard som hon hette. I källaren finns ett garage och på tomten står ett uthus med dubbelgarage och gott om utrymme för förvaring. Huset värms av en pelletsbrännare och har ett stort bulkförråd. Missa inte detta charmiga hus i trevliga Brorayd! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller tidsbokning för visning.

Nyhemsgatan 2, Staffansbo, Hylte kommun

Nyhemsgatan 2

Villa
Staffansbo, Hylte kommun
675 000 kr
92 + 9 m²
4 rum
2 155 m² tomt

Välkommen till Nyhemsgatan 2 , en villa på 1 ½-plan med delvis källare. Villan moderniserades 2010 och i källaren finns tvättrum och pannrum. Entréplan har badrum, kök, allrum och sovrum medan vi finner ett stort allrum och större sovrum på ovanvåning. Välkommen att kontakta Mäklarhuset för mer information eller för att boka din visningstid.

Brännövägen 6, Brännögård, Hylte kommun
  • Ons 6 mar kl 16:30

Brännövägen 6

Villa
Brännögård, Hylte kommun
875 000 kr
214 + 135 m²
5 rum
1 807 m² tomt

I Brännögård hittar vi detta trevliga hus med stor potential. Två badrum fördelat på varje våningsplan, tre stora sovrum och på nedervåningen finns stort vardagsrum med direkt tillgång till köket. Det finns även möjlighet att dela upp huset till två lägenheter om detta önskas. Välkommen att boka din visningstid!! OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING ! Priset har sänkts från 1,1 miljoner till 875'000 då badrummet på ovanvåning behöver göras om helt.

  • Plus
Strandvägen 2, Prästgården, Hylte kommun

Strandvägen 2

Villa
Prästgården, Hylte kommun
1 295 000 kr
117 + 59 m²
5 rum
1 009 m² tomt

Detta välskötta och trevliga hem, ligger i hjärtat av Torup med närhet till skola, affärer och naturen. Huset ligger med utsikt över Prästasjön från ovanvåningen och den stora balkongen som man når från köket. Nedervåningen består bland annat av allrum och toalett, medan övervåningen inhyser tre sovrum, kök med matplats, badrum och ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och rogivande utsikt genom större fönster. Garaget är tillbyggt och här finns gott om förvaringsmöjligheter och idag står en pelarlyft som kan ingå i köpet vid förhandling med säljare. Välkommen hem till Torup och Strandvägen 2! OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Pionvägen 4, Staffansbo, Hylte kommun

Pionvägen 4

Villa
Staffansbo, Hylte kommun
1 300 000 kr
185 m²
8 rum
830 m² tomt

På populära Staffansbo på Pionvägen 4 hittar vi denna villa med renoverat tak och som delats upp till två lägenheter. Här kan man välja att ha generationsboende, uthyrning eller riva en vägg och åter använda huset som en enhet. Lägenhet 1 på nederplan har stor inbyggd altan, badrum i bra skick och nymålade utrymmen. Lägenhet 2 har nytt kök stort luftigt allrum, badrum och tre sovrum. OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Skärshult Norra Stugområdet 5, Skärshult Norra, Hylte kommun

Skärshult Norra Stugområdet 5

Fritidshus
Skärshult Norra, Hylte kommun
790 000 kr
40 m²
2 rum
1 500 m² tomt

Trevlig stuga på stor trädgårds- o naturtomt med utsikt över populära Skärshultssjön. Här finns bad, camping och naturen med trevliga strövområden alldeles utanför tomtgränsen. Stugan är i ett plan och har en härlig veranda med utsikt ner mot sjön, ett vardagsrum med öppen spis, praktisk kök, ett sovrum och badrum. Godkänt avloppssystem. Välkomna på visning! OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Visar alla 18