Mäklare Fredrik Abrahamsson

Fredrik Abrahamsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagvägen 4, null, Hylte kommun

Hagvägen 4

Villa
Hylte kommun
1 600 000 kr
105 m²
4 rum
734 m² tomt

Denna nyrenoverade villa ligger på lugna Hagvägen 4 i det populära Sjögård i Torup. Med 105 kvm boarea och 4 rum finns det gott om plats för en familj eller ett par som söker efter en modern, hemtrevlig bostad. Med planerade färgval och renoveringarna som gjorts får man ett modernt intryck och det är lätt att känna sig hemma här. Uteplatserna i olika väderstreck är perfekta för att koppla av och umgås med vänner och familj under sommarhalvåret. Torup är känt för sin vackra natur, vänliga atmosfär och goda kommunikation, gör det till en idealisk plats att bo för alla som vill leva en bekväm och barnvänlig livsstil. Med alla moderna bekvämligheter i närheten, som affärer, restauranger och transport, kan du enkelt uppfylla alla dina dagliga behov. Vi inbjuder dig att besöka denna fantastiska villa och uppleva allt det har att erbjuda. Våra agenter väntar på att visa dig runt och svara på alla dina frågor. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Yaberg Notavarpsudden, Yaberg, Hylte kommun
  • Idag

Yaberg Notavarpsudden

Villa
Yaberg, Hylte kommun
3 950 000 kr
67 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Yaberg med mysig lantmiljö vid Yasjön. Här finns ett trevligt B&B med lunchservering och fika och på promenadavstånd längs Yasjöns strand hittar vi denna fastighet, placerad på en udde, med stuga endast ett fåtal meter från vattnet. Stugan är isolerad och utrustad för åretruntboende så här kan man njuta av sitt egna paradis oavsett årstid. Här är det bara att flytta in och använda då renoveringar och tillbyggnader skett löpande. Här finns allt man kan önska med två sovrum, fullt utrustat badrum och kök, stort vardagsrum med stora fönsterpartier som ger härlig utsikt mot sjön. Välkommen på visningar av Yaberg Notavarpsudden.

  • Plus
Trädgårdsvägen 4, null, Hylte kommun

Trädgårdsvägen 4

Villa
Hylte kommun
515 000 kr
49 m²
3 rum
1 373 m² tomt

Välkommen till detta unika lilla hus beläget på Trädgårdsvägen 4 i Hyltebruk. Denna charmiga och hemtrevliga villa är perfekt för den som vill bo bekvämt på få kvadratmeter. Med en rymlig trädgård, förråd och garage är detta ett idealiskt boende för den som lever ensam, ett par eller kanske till och med en mindre familj. Söker ni ett mysigt hem att kalla ert egna? Då är detta hus för dig! Här finns allt du behöver för att leva bekvämt fördelat på 49 m² vilket är optimalt för en enklare livsstil. Huset är fördelat på två sovrum, ett vardagsrum, kök med plats för frukostbordet och ett badrum med dusch. Trädgård är stor nog för att ha gott om plats för odling, lek och avkoppling. Garaget och det rymliga förrådet är ett extra plus som ger möjlighet till extra förvaring och nya hobby-möjligheter. Boka din visning av detta lilla, charmiga hus!

Odengatan 17, Centralt, Hyltebruk, Hylte kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Odengatan 17

Villa
Centralt, Hyltebruk, Hylte kommun
875 000 kr
95 + 92 m²
4 rum
1 145 m² tomt

Välkomna till ett bra boende på Odengatan 17 i ett lugnt och trivsamt område i Hyltebruk . Enplansvilla med källare på stor hörntomt som ger möjligheter. Huset har 4 rum och 95 kvadratmeter boyta. Villan har garage och plats för bilen även utanför. Uppvärmning i huset är luft/vattenvärmepump vilken ger låga driftskostnader. Det är omgivet av en härlig trädgård som bjuder på vackra planteringar och perfekta möjligheter för lite egen odling. Gräsklippning sköts enkelt av robotgräsklippare. Här är hemmet för den som söker en bekväm livsstil. Kök och vardagsrum samt badrum och samtliga sovrum ligger på entréplan. Vill man tillbringa ljumma kvällar utomhus men i skyddat läge så finns den härliga, delvis inglasade altanen, som byggdes till år 2000. I källaren finns gott om förrådsmöjligheter. Ett hobbyrum för den som vill breda ut sig med sin favoritsysselsättning eller ordna med tonårsrum. Pannrum utrustat med luft/vattenpump och tvättstuga med intilliggande torkrum. En liten matkällare finns också. Anslutning till garaget från källarvåningen samt utgång till nedfarten intill garaget gör det enkelt att lasta ur bilen inomhus när det regnar. På kort gångavstånd från bostaden finns allt som vardagslivet kräver, närhet till skola, restauranger och service. Om du letar efter en plats där du har nära till allt, så är detta rätt hus för dig. Huset är besiktigat.

Södra vägen 56B, null, Hylte kommun

Södra vägen 56B

Villa
Hylte kommun
1 300 000 kr
106 + 115 m²
4 rum
1 400 m² tomt

Denna trevliga villa på Södra Vägen 56b i Unnaryd är en bostad som passar perfekt för dig som vill bo bekvämt och njuta av en fin sjöutsikt varje dag. Med fyra rum och 106 kvm boarea finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Villan ligger högt med en kort backe som uppfart från stora vägen och har skyddande skog på baksidan. Ingen genomfartsväg direkt utanför huset. Tomten är stor och erbjuder möjlighet till att ordna en vacker trädgård i olika nivåer. Boyta bekvämt fördelat på ett våningsplan. Garage i souterräng med groventré intill garageporten. Detta är ett tillfälle att förvärva en trivsam familjebostad med naturskönt läge. Huset är besiktigat.

Hyltegård Backagård, Östra Hylte, Hylte kommun

Hyltegård Backagård

Villa
Östra Hylte, Hylte kommun
950 000 kr
80 + 6 m²
5 rum
1 776 m² tomt

Hus från 1873 med karaktär. Drömmer du om att vakna upp till fågelsång och en utsikt som sträcker sig över lantliga vidder? Då kan detta charmiga hus från 1873 vara ditt nästa hem eller semesterparadis. Med tre sovrum, en inbjudande storstuga, en separat matsal och ett rymligt kök utrustat med en traditionell vedspis, erbjuder detta hem en perfekt blandning av historisk karaktär och modern bekvämlighet. Flera rum är fyllda med ljus och värme från tre fungerande eldstäder, vilket skapar en mysig atmosfär året runt. Ute finner du en generös trädgårdstomt som väntar på din gröna hand, komplett med uthus, en jordkällare i bra skick för förvaring av hemodlade delikatesser, och en större altan för sommarens middagar under bar himmel. Detta är mer än bara ett hus; det är en möjlighet att leva ett lugnt liv med historia i väggarna. Välkommen hem till en idyll där tiden står stilla. Kontakta oss för en visning och ta steget mot ditt drömboende.

Grylins väg 2, Sjögård, Hylte kommun

Grylins väg 2

Villa
Sjögård, Hylte kommun
900 000 kr
93 + 93 m²
4 rum
821 m² tomt

Välkommen till Sjögård, ett populärt område i Torup med närhet till sjö och bad. Villan är på ett plan med en användbar källare och ligger i ett barnvänligt område med närhet till skola, dagis och sjukvård. Välkommen att boka en visningstid för ditt framtida hem, välkommen till Grylins väg 2!

Centrumvägen 15, Landeryd, Hylte kommun

Centrumvägen 15

Villa
Landeryd, Hylte kommun
600 000 kr
144 + 72 m²
6 rum
1 405 m² tomt

Välkommen till Centrumvägen 15! Detta tvåvåningshus med källare har gott om utrymme för hela familjen. Huset har tidigare varit en bank och har en entré från gatan, så här kan man öppna en butik eller ha hemma kontoret om så önskas. Idag används rummet som ett större sovrum. Huset har två toaletter i nytt skick och badrum i källaren. Möjlighet att installera badrum på ovanvåningen finns med redan framdraget vatten. Huset kräver viss vårdnad men inget är i akut behov av att renoveras omgående. Huset har närhet till skola och tågstationen där du kan ta bussen in till Hyltebruk och enkelt ta tåget till Halmstad eller Jönköping som går flera gånger per dag. Landeryd är ett lugnt, mindre och trivsamt samhälle som passar alla åldrar. Här får man mycket hus för pengarna och huset passar både för förstagångsköpare som för den växande familjen. Välkommen på visning, välkommen till ett trivsamt boende!

Bokkullegatan 4, null, Hylte kommun

Bokkullegatan 4

Villa
Hylte kommun
1 300 000 kr
110 + 140 m²
4 rum
1 670 m² tomt

Välkommen upp till natursköna Nittebo! Denna 1-plans villa med källare med närhet till natur, skola och är ett lugnt och trivsamt område. Villan består av rymligt kök och vardagsrum, tre sovrum och badrum på ovanvåning. Så här finns det plats för de flesta familjer. Källaren är till delvis inredd med stort allrum och extra rum, perfekt för hemmakontoret eller hobbyrum. Villan har underhållits på ett bra sätt genom åren och här kan man flytta in som det är. Välkommen på visning av Bokkullegatan 4!

Nissadalsvägen 28A, Rydöbruk, Hylte kommun

Nissadalsvägen 28A

Villa
Rydöbruk, Hylte kommun
1 500 000 kr
120 m²
1 556 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bäckgatan 12A, null, Hylte kommun

Bäckgatan 12A

Villa
Hylte kommun
1 250 000 kr
205 + 40 m²
6 rum
941 m² tomt

På Bäckgatan ligger detta rymliga och trevliga hus i suterräng. På nedervåningen finner vi ett sovrum som också fungera perfekt som hemma kontor och stort allrum för hobbyverksamhet eller tv-rum. Resten av källaren består av pannrum med duschutrymme, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Vi når garaget från källaren eller genom den eldrivna garageporten. På ovanvåningen har vi familjens ytor med ett rymligt vardagsrum som leder ut till en större balkong med plats för utemöbler, tre sovrum, badrum och kök med plats för matbord. På baksidan har vi en altan med tak och trädgård i nivåer som gränsar mot grönområde som man kan gå genom för att komma direkt till skolan och gymnastikhallen med badhus. Huset värms med fjärrvärme vilket är väldigt kostnadseffektivt och har därför låga uppvärmningskostnader för sin storlek. Välkommen på visning av Bäckgatan 12A, välkommen till ert nya hem!

Skärshult Norra, Skärshult, Hylte kommun

Skärshult Norra

Tomt
Skärshult, Hylte kommun
600 000 kr
851 m² tomt

Vi har glädjen att åter erbjuda en tomt vid populära Skärshultssjön. Tomten ligger ca 60 meter från sjön och har tillgång för en privat badplats för de boende. Tomen är en hörntomt på ca 850 kvm och kan bebyggas med ett boningshus för antingen permanent eller fritidsboende. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till ett gemensamt vatten och avlopp, som finns i direkt anslutning till fastigheten. Säljaren kommer ansvara för avstyckningskostnaderna och anslutningsavgiften för vatten och avlopp ingår i priset! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
Holländaregatan 10, Kanalstaden, Hylte kommun

Holländaregatan 10

Villa
Kanalstaden, Hylte kommun
890 000 kr
63 + 70 m²
3 rum
1 072 m² tomt

Kanalstaden i Hyltebruk är ett barnvänligt och lugnt villa område som gränsar till handeln längs Storgatan och förskola i direkt anslutning. Man tar sig också till Elias Fries skola utan att behöva korsa någon större väg. Detta är ett av de äldsta områdena i Hyltebruk och består av mysiga hus i mindre storlek. Ett av dessa har du nu chansen att köpa! Källaren är vidgjord och här finns möjlighet att bedriva hobby, anlägga en relaxavdelning eller bara ha den för förvaring. Taket är nytt och inne i huset har man påbörjat en uppfräschning av rummen. Här har man ett trivsamt boende för den mindre familjen. Det stora garaget behöver lite kärlek men har potentialen att bli ett trevligt utrymme för den bilintresserade som vill ha en hemmaverkstad för sin ögonsten. Välkommen på visning, välkommen till Holländaregatan 10!

Landerydsvägen 29, Örnabäckshult, Hylte kommun
  • Imorgon kl 10:30

Landerydsvägen 29

Villa
Örnabäckshult, Hylte kommun
1 450 000 kr
180 + 90 m²
6 rum
1 245 m² tomt

Längst Landerydsvägen hittar vi detta Q-märkta hus där en trevlig uppfart och grillstuga anlagts, genomgående renoveringar i källare och entréplan är utförda. Två fastigheter har sammanslagits så här erbjuds stor tomt för lek och spring. Missa inte detta charmiga hus med gott om plats för den stora familjen. Välkommen att boka din visning!

  • Plus
Nyhemsgatan 2, Staffansbo, Hylte kommun

Nyhemsgatan 2

Villa
Staffansbo, Hylte kommun
675 000 kr
92 + 9 m²
4 rum
2 155 m² tomt

Välkommen till Nyhemsgatan 2 , en villa på 1 ½-plan med delvis källare. Villan moderniserades 2010 och i källaren finns tvättrum och pannrum. Entréplan har badrum, kök, allrum och sovrum medan vi finner ett stort allrum och större sovrum på ovanvåning. Välkommen att kontakta Mäklarhuset för mer information eller för att boka din visningstid.

Skärshult Norra Stugområdet 5, Skärshult Norra, Hylte kommun

Skärshult Norra Stugområdet 5

Fritidshus
Skärshult Norra, Hylte kommun
750 000 kr
40 m²
2 rum
1 500 m² tomt

Trevlig stuga på stor trädgårds- o naturtomt med utsikt över populära Skärshultssjön. Här finns bad, camping och naturen med trevliga strövområden alldeles utanför tomtgränsen. Stugan är i ett plan och har en härlig veranda med utsikt ner mot sjön, ett vardagsrum med öppen spis, praktisk kök, ett sovrum och badrum. Godkänt avloppssystem. Välkomna på visning! OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Ängvägen 14, Givagård, Hylte kommun

Ängvägen 14

Villa
Givagård, Hylte kommun
1 000 000 kr
142 + 80 m²
4 rum
1 270 m² tomt

I populära Torup hittar vi detta trevliga hus i närhet till både sjö och skidbacke. Huset är på 1½-plan med källare och fått ordentlig uppfräschning av insida och ett nytt tak. På nedervåningen finns kök, vardagsrum, toalett och ett sovrum medans på ovanvåningen möts man av en möblerbar hall, två sovrum och ett badrum. Välkommen på visning av Ängvägen 14!

Visar alla 17