Mäklare Ronja Issau

Ronja Issau

Om mig

Jag förstår att vi ständigt ställs inför val i livet, bostadsfrågan är ofta något av den mest betydande beslutspunkten i livet. För vissa är det ett smidigt beslut medan det för andra kan vara en utmaning. Oavsett vilken grupp du tillhör, är min strävan att göra resan betydelsefull och smidig för dig. Jag vill ge dig den expertis och det engagemang du förtjänar. Låt oss tillsammans göra denna resa till en framgångsrik och smidig upplevelse. Utöver svenska och engelska, pratar jag även arabiska!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ryd Fridhem 113, Söderåkra, Torsås kommun

Ryd Fridhem 113

Fritidshus
Söderåkra, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
785 000 kr
60 + 4 m²
3 rum
1 499 m² tomt

Välkommen till Ryd Fridhem 113 - ett gammalt båtmanstorp som har renoverats i modern stil. Huset, som är rött med vita knutar omringas av öppna landskap och vackra vyer. Vill du hitta en plats som får dig att glömma vardagen för stunden så har du hittat rätt! Hallen välkomnar dig in till ett rymligt sällskapsrum med öppen planlösning till köket. Sällskapsrummet pryds av en stämningsfull eldstad, perfekt för mysiga kvällar. Köket renoverades -16 i modern stil och här finns en vacker vedspis. Sovrummet har du intill sällskapsrummet som sedan leder dig vidare till badrummet som är stilrent renoverat -13. Från hallen når man trappan upp till vindsvåningen. Här finns möjlighet att kunna skapa fler rum om man så önskar. Halva huset omringas av en trivsam altan där du kan sitta i lugn och ro och blicka ut över åkarna på baksidan. På tomten om ca 1 500 kvm finns även en praktiskt vedskjul. Ryd Fridhem 113 är beläget strax utanför Söderåkra. I Söderåkra finns förskola, skola och mataffär bara ett cykelavstånd bort. Du finner även lunchrestauranger och är du golfintresserad har du Möre golfbana på bekvämt avstånd. Bra pendlingsmöjligheter, antingen om du önskar åka kollektivt eller så tar du dig snabbt ut på E22:an där du når Kalmar eller Karlskrona på ca 30 min. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Erik Dahlbergs väg 29, Centralt, Kalmar kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Erik Dahlbergs väg 29, Centralt, Kalmar kommun, bild 2
Erik Dahlbergs väg 29, Centralt, Kalmar kommun, bild 3

Erik Dahlbergs väg 29

Lägenhet
Centralt, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 450 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 6/7
2 543 kr/mån
42 647 kr/m²

Välkomna till denna exklusiva bostadsrätt på Erik Dahlbergs väg 29. Byggår 2017 med fantastisk utsikt och generöst ljusinsläpp. Perfektion i varje detalj, loftbalkong i utmärkt söderläge med plats för loungeset för avkoppling. Hiss, garage, närhet till shopping och natur. Det perfekta boendet! Lägenheten, belägen på sjätte våningen, har en fantastisk utsikt och gott om naturligt ljus. Interiört är hemmet ljust och luftigt med parkettgolv och vitmålade väggar. Köket är välutrustat med bland annat diskmaskin och det helkaklade badrummet har även tvätt- och torkmöjligheter. Månadsavgiften är låg, endast 2 543 kr. Utöver det tillkommer 212 kr för kabel-TV, fiberbredband och telefoni. Hissen, garaget och övernattningslägenheten för gäster är några av bekvämligheterna i huset. Läget på Malmen är oslagbart med närhet till Kvarnholmen för shopping och restauranger. Innergården erbjuder gemensamma möbler och grillplats för trevliga stunder med grannar. Lindö och köpcentret Giraffen ligger inom gångavstånd och Kalmar slott och stadsparken nås på tio minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindsdalsvägen 211, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Fre 2 aug kl 16:30
Lindsdalsvägen 211, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Lindsdalsvägen 211, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Lindsdalsvägen 211

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
2 300 000 kr
105 + 56 m²
5 rum
1 500 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Torsås-Eket 109, Torsås, Torsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Torsås-Eket 109, Torsås, Torsås kommun, bild 2
Torsås-Eket 109, Torsås, Torsås kommun, bild 3

Torsås-Eket 109

Villa
Torsås, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 900 000 kr
174 m²
8 rum
1,7 ha tomt

Välkommen till Torsås - Eket 109! Här finns nu möjlighet att förverkliga drömmen om en egen hästgård! Med ett rofyllt och lantligt läge ligger denna hästgård som bara väntar på sin nästa ägare. Bostadshuset som är byggt 1992 och med sina 174 kvm fördelar sig över två plan. I entréplan finner du en välkomnande hall och trappan som leder upp till övervåningen. Till vänster från hallen ligger bostadens hjärta. Köket med härligt ljusinsläpp och överblick över gårdsplanen. Generöst tilltaget och matplatsen har sin givna placering vi fönstret. Du erbjuds bra med arbetsytor för att kunna förbereda dagens måltider och utrustning i form av kyl, frys, spis/ugn, fläkt samt diskmaskin. I anslutning till köket finns en praktiskt tvättstuga med direktutgång till trädgården. Entréplan erbjuder även tre sovrum, ett badrum med toalett, tvättställ och dusch. Samt ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker kronspis som skänker behaglig värme. Från vardagsrummet har du en behaglig vy ut över åkrarna och direktutgång till en rymlig altan under tak. På övre plan finner du två sovrum med gott om ytan, förvaring erbjuds i form av en garderob i vardera rum. Ett badrum med toalett, tvättställ och badkar. Samt ett generöst tilltaget allrum. På tomten finns även ett mindre boningshus som är i behov av renovering. Perfekt att kunna ha som t.ex gäststuga eller varför inte hyra ut? Det finns även ett stall med sju boxar samt gott om utrymme för förvaring. Här finns nu chansen för dig som alltid drömt om en egen hästgård! En plats att få sätta din egen prägel på och att få kalla hem! Här bor du lantligt, omgiven av åkrar och natur, men med central Torsås med fullservice bara ca 6 min med bil bort. Där finner du både mataffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, förskola och skola. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

  • Premium
Kabbetorp 104, Bergkvara, Torsås kommun
Kabbetorp 104, Bergkvara, Torsås kommun, bild 2
Kabbetorp 104, Bergkvara, Torsås kommun, bild 3

Kabbetorp 104

Fritidshus
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
795 000 kr
61 m²
5 rum
2 285 m² tomt

Välkommen till Kabbetorp 104! Bo i den röda stugan med vita knutar, njut av utsikten över åkrarna och bara 1,5 km till havet. Här finner du trevliga promenadstråk och en rogivande atmosfär. På tomten om ca 2200 kvm finns ett garage med plats för en bil, ett uthus med gott om förvaring samt själva bostadshuset. Via den lummiga trädgården välkomnas du in i en hall, där du till vänster finner ett kaklat badrum med toalett, dusch och tvättställ. Till höger från hallen når man köket, med charmiga blåa skåpsluckor, vattenmantlad vedspis, frys/kyl samt spis och ugn. Matplatsen finner sin plats vid fönstret ut mot baksidan. Pärlspont och tapet på väggarna som förstärker den rogivande känslan som bostaden förmedlar. I entréplan finns ett rymligt vardagsrum med lantligt blå och vit tapet och som badar i dagsljus tack vare fönster i tre väderstreck. Ett sovrum som inrymmer en dubbelsäng och med tapeter i en ljusgul nyans. Samt ett matrum, härifrån har du en fin utsikt ut över åkrarna. Här finns även utgång till bostadens framsida samt en trapp till övervåningen. På övre plan finns två inredda rum med snedtak. På tomten finns ett fristående garage samt en förrådslänga. Från bostaden har du ca 1,5 km ner till havet i Järnsida, där du också finner båtplatser samt trevliga badplatser. E22 når du snabbt från bostaden och kan ta dig till Kalmar eller Karlskrona på ungefär 40 min. I närheten finns Skeppeviks camping, Norra Kärr golf och Blomlöfs rökeri. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

  • Premium
Verdavägen 35, Vissefjärda, Emmaboda kommun

Verdavägen 35

Villa
Vissefjärda, Emmaboda kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 095 000 kr
100 m²
4 rum
1 077 m² tomt

Välkommen till Verdavägen 35! Nu har du möjlighet att förvärva ett enplanshus på lugn och barnvänlig gata i centrala Vissefjärda. Huset har fyra rymliga rum som erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Här finns ett stilfullt renoverat badrum/tvättstuga samt en separat toalett som underlättar familjelivet. Fullt utrustat kök med köksluckor i trä. Här kommer du direkt ut på baksidans altan men även det inglasade uterummet som är perfekt att förlänga sommarkvällarna med. Tomten om 1077 kvm rymmer vackra träd och häcken runt om baksidan skapar en lugn och avskild miljö. Huset är energieffektivt med fjärrvärme. Bostaden ligger i ett lugnt och barnvänligt område. Ett stenkast från hemmet hittar du Vissefjärda skola för F-6. Vissefjärda erbjuder god samhällsservice med exempelvis livsmedelaffär, café och restaurang. Vissefjärda kan också stoltsera med en 18-håls golfbana granne med Kyrksjön. Föredrar du andra fritidsintressen är föreningshuset rätt plats. Gillar man historia kan man hos dem ta del av arkivet med lokal industrihistoria. Promenera längs de fina vandringslederna eller ta ett dopp vid Törestorp badplats och camping. Kommunikationen är utmärkt med tåg från Vissefjärda station som snabbt tar dig till Karlskrona (35 min), Emmaboda (8 min) och vidare till Kalmar, Växjö och till och med Köpenhamn. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Sjöbrings väg 5, Södra området, Kalmar kommun

Sjöbrings väg 5

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
725 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 007 kr/mån
33 721 kr/m²

Välkommen till Sjöbrings väg 5! På andra våningen finns nu möjlighet att förvärva denna trivsamma 1:a med sovalkov! Med ljus klinkers i hallen, fiskbensparkett i vardagsrummet, fransk balkong för att kunna släppa in härlig sommarluft och ett stilfullt kök med gröna skåpsluckor. Här bor du på en kort promenad ifrån Länssjukhuset och med cykelavstånd in till centrala Kalmar. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med vita väggar och med ljus klinkers på golvet. Hallen erbjuder gott om utrymme både för att kunna hänga av sig ytterkläderna men även att kunna få plats med önskad förvaringsmöbel. I anslutning till hallen finns badrummet med vitt kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med toalett, dusch och tvättställ. I allrummet med sovalkov går väggarna i vitt och på golvet finner du ett charmigt fiskbensparkettsgolv. Här har du även härligt ljusinsläpp från ett större fönster samt från den franska balkongen, Perfekt att kunna öppna och släppa in frisk luft. Köket har mörkgröna skåpsluckor med mässing handtag och knoppar. Här finns det du behöver i utrustning för att kunna tillaga dina måltider, spis /ugn, kyl/frys, micro och diskmaskin. Det här är en perfekt bostad för dig som vill ha något eget, en bra första bostad, för dig som studerar eller är ute efter en övernattningsbostad. På promenadavstånd har du både Länssjukhuset och Södercentrum med en välsorterad ICA supermarket samt pizzeria. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

Syrénvägen 4, Torsås centralt, Torsås kommun

Syrénvägen 4

Villa
Torsås centralt, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
895 000 kr
111 + 110 m²
5 rum
858 m² tomt

Välkommen till Syrénvägen 4! Är du i sökandet efter ett enplanshus med källare som du kan renovera efter dina egna önskemål? Då behöver du inte leta längre! Här bor du i ett familjärt och barnvänligt område på lugn gata. Samtidigt endast ett stenkast ifrån centrala Torsås med bl.a. förskola, skola, mataffärer, matställen, apotek och vårdcentral m.m. Bostadshuset inrymmer kök med matplats, trivsamt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, fyra sovrum, samt två badrum med dusch. I källarplanet finner du gillestuga med eldstad, hobbyrum, förrådsrum, matkällare och tvättstuga. Trevlig trädgårdstomt som med stora grönytor inbjuder till lek för barnfamiljen, eller odling för dig med "gröna fingrar". Garage med plats för en bil och smidig uppvärmning med fjärrvärme. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Solhemsvägen 3, Bergkvara, Torsås kommun

Solhemsvägen 3

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
800 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
750 m² tomt

Välkommen till Solhemsvägen 3! Enplansvilla med källare på lugn gata i Bergkvara. Här bor du med förskola, skola, mataffär och bra kommunikationer både till Kalmar och Karlskrona. Under sommaren finns flera trevliga badplatser och en säsongsöppen restaurang. Denna härliga bostad om 90 kvm inrymmer en välkomnande och ljus hall med garderober som tillhandahåller bra med förvaring. Ett mysigt kök med ljusa väggar, fina skåpsluckor i trä och en trevlig vedeldad järnkamin som skänker skön värme. Från köket finns utgång till ett inglasat uterum som förlänger säsongerna. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Badrum med dusch, tvättställ och toalett. Här finner du även tre väl tilltagna sovrum. Källarplan inrymmer tvättstuga, toalett, hobbyrum, förråd och pannrum. Fastigheten har luft/vattenburen värme. Trivsam och lättskött tomt med grönytor, buskar och fruktträd. Önskas mer yta för aktiviteter och rörelse så finns ett stort grönområde mittemot fastigheten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

Malmgatan 10, Bergkvara, Torsås kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00

Malmgatan 10

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
2 350 000 kr
164 + 100 m²
6 rum
1 738 m² tomt

Välkommen till Malmgatan 10 i Bergkvara! Nu finns chansen att förvärva denna rymliga familjevilla. Med närhet till naturen och havet men utan att kompromissa med långa körtider till förskola, skola och mataffärer. Här finns plats för hela familjen, inne som ute! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Kungsgårdsvägen 32A, Skälby, Kalmar kommun

Kungsgårdsvägen 32A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
925 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 351 kr/mån
17 961 kr/m²

Välkommen till Kungsgårdsvägen 32A! En halv trappa upp välkomnas du in i denna 2:a på 51,5 kvm som fördela sig på, en ljus och trivsam hall med gott om utrymme för ytterkläder och skor. Här finns även en garderob med skjutdörrar som erbjuder gott om förvaring. Sovrum som enkelt inhyser en dubbelsäng och förvaring finns i form av två inbyggda garderober. Väggarna går i en behaglig gråblå nyans och på golvet ligger en ljus skön heltäckningsmatta. Lägenhetens kök andas moderniteter, vita skåpsluckor, mönstrad bänkskiva och kakel i blågrön nyans. Här finns gott utrymme för ett mindre matbord och är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och micro. Ett ljus och trivsamt vardagsrum med fint fiskbensparkettsgolv och utgång till en den inglasad balkongen med eftermiddagssol, en trivsam plats för härligt umgänge. Badrum med dusch, tvättställ och toalett. Här i Skälby bor du med närheten både till naturen och till stadskärnan. Du har endast ca 3km till centrum, och som ligger lättillgängligt oavsett om du åker bil, buss eller väljer att cykla eller gå. Cykelbana finns utanför dörren och tar dig hela vägen in till Kvarnholmen med stopp utanför handelscentrumet Giraffen där du har ett stort utbud av all service som behövs. Åt andra hållet på cykelbanan kommer du ut till handelsområdet Hansa city. Skälbygård är ett populärt utflyktsmål för många med lekplats, 4H-gård och fin natur som erbjuder både skogspromenader och motionsslinga ligger endast några minuters promenad från dörren. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Banérgatan 8B, Funkabo, Kalmar kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 12:00

Banérgatan 8B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 104 kr/mån
16 723 kr/m²

Med en fördelaktig kombination av låg månadskostnad och ett centralt läge nära daglig service kommer du att uppleva bekvämt boende! Tvåan på 59,5 kvm är nyrenoverad (2023) där nuvarande ägare har bland annat lagt nytt laminatgolv i hela lägenheten, målat väggarna i vitt och monterat nya vita innerdörrar. Renoveringen skapar en modern och fräsch atmosfär. Köket är också nytt och kommer från IKEA. Vitvarorna såsom kyl/frys, ugn, spis och spisfläkt är också nytt. Köksluckorna är stilrena och går i ljusgrått. Här finns det även plats för matbord, vilket gör det till en trivsam plats för måltider och umgänge. Badrummet är helkaklat och har en ny duschvägg samt ett nytt tvättställ. Föreningen håller just nu på med bland annat att byta elen i hela lägenheten samt installera solceller på taket. Stadsdelen Tallhagen är belägen cirka tre kilometer norr om centrala Kalmar. Området är lugnt och trivsamt. I närområdet finns bland annat Funkaboskolan, en livsmedelsaffär och en grillkiosk. Endast en kilometer bort ligger Berga centrum, som erbjuder omfattande service såsom ICA och en hälsocentral. Natursköna områden är lättillgängliga, antingen genom Tallhagen mot havet eller det vackra Skälby friluftsområdet med en 4H-gård precis runt hörnet. Det finns även gott om möjligheter till rekreation och promenader. Bra bussförbindelser leder in mot centrum, och det finns även fantastiska cykelvägar för dem som föredrar att cykla.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 12