Mäklare Ronja Issau

Ronja Issau

Om mig

Jag förstår att vi ständigt ställs inför val i livet, bostadsfrågan är ofta något av den mest betydande beslutspunkten i livet. För vissa är det ett smidigt beslut medan det för andra kan vara en utmaning. Oavsett vilken grupp du tillhör, är min strävan att göra resan betydelsefull och smidig för dig. Jag vill ge dig den expertis och det engagemang du förtjänar. Låt oss tillsammans göra denna resa till en framgångsrik och smidig upplevelse. Utöver svenska och engelska, pratar jag även arabiska!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rågvägen 10, Bergkvara, Torsås kommun

Rågvägen 10

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
950 000 kr
90 + 90 m²
5 rum
1 108 m² tomt

Välkommen till Rågvägen 10! Tillåt mig att få presentera denna trivsamma 1-plans villa med källare på lugn återvändsgata i Bergkvara. Där bilvägen slutar tar cykelvägen vid som tar dig förbi både förskola och skola påväg ner till Bergkvara hamn och Dalskär. Fastigheten ramas in på baksidan av flera björkar och på andra sidan finns ett stort grönområde med lekplats. En asfalterad uppfart leder fram till det fristående garaget med plats för en bil och med ett förråd som erbjuder gott om förvaring. Framför entrén finns ett trevligt och rymligt altandäck som badar i sol, en given plats att landa på efter en lång dag. Invändigt möts du av en ljus och välplanerad bostad. I entréplan finner du en rymlig hall med ett praktiskt kapprum för ytterkläderna. Ett L-format kök med gott om förvaring och bra med arbetsytor. Här finns också utrymme för en större matgrupp samt utgång till den inglasade altanen i söderläge. Två sovrum där båda erbjuder gott om förvaring i de platsbyggda garderober och en härlig grönska utanför sovrumsfönstren. Ett ljust badrum med toalett, tvättställ, bidé och badkar. Vardagsrummet är L-format och bjuder på härlig rymd och vackert ljus via stora fönsterpartier. Önskar man fler rum så finns möjlighet att dela av vardagsrummet. I källarplan finns en gillestuga uppdela i två rum, de båda rummen binds samma med ett fint valv. En charmig inredningsdetalj är den trivsamma eldstaden. Du finner även ett badrum med toalett, tvättställ och dusch, en tvättstuga, ett förråd, matförråd och pannrum. I Bergkvara bor du med närhet till naturen och havet men utan att kompromissa med bekvämligheter. Här finns ett mindre centrum med pizzeria och mataffär samt busstorg där bland annat kustbussen (500-bussen) mellan Kalmar och Karlskrona stannar för av- och påstigning vilket är perfekt för dig som pendlar. Hamnområdet bjuder på trevlig miljö, här finns Dalskär där du har säsongs öppen camping och restaurang. Ute i sundet ligger Garpens fyr, som är ett trevligt utflyktsmål, som du kan besöka med båt som går från hamnen. I Bergkvara finns även flera omtyckta badplatser att besöka under sommarhalvåret. Endast ca 5 km bort så finns Torsås som kan erbjuda full service med bl.a. kommunkontor, nybyggd högstadieskola, bibliotek, kulturskola, sporthall, ICA, Coop, apotek, hälsocentral m.m. För dig som jobbar på annan ort finns det goda kommunikationer med både buss men också med bil där du snabbt kommer ut på E22:an ca 35 min till båda Kalmar i norr och Karlskrona i Söder. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Torhult 107, Torhult, Torsås kommun

Torhult 107

Villa
Torhult, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
850 000 kr
68 m²
4 rum
1 211 m² tomt

Välkommen till Torhult 107, en charmig fastighet med en rad bekvämligheter som kommer att göra detta till din fristad. Torhult 107 är ett charmigt hem som kombinerar modern komfort och tidlös lantlig charm och sitter på en tomt om 1 211 kvm. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Stenbäck 101, Stenbäck, Torsås kommun
 • Borttagen före visning

Stenbäck 101

Villa
Stenbäck, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
450 000 kr
40 + 16 m²
3 rum
823 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Salebodavägen 70, Holmsjö, Karlskrona kommun

Salebodavägen 70

Villa
Holmsjö, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
895 000 kr
92 m²
3 rum
785 m² tomt

Välkommen till Salebodavägen 70! Ett mysigt rött hus med vita knutar på trevlig trädgårdstomt! Här bor du rofyllt med skogen och naturen inpå knuten. Via en trevlig veranda välkomnas du in i bostaden och möts av en ljus och rymlig hall. Här finns det gott om plats för både jackor och skor, önskar man mer förvaring kan man enkelt få in en hallmöbel. Köket är ljus och trivsamt och en plats man gärna står länge och förbereder kvällens middag i, kanske i sällskap av gäster som slår sig ner i det angränsade matrummet med platsbyggd soffa. Från köket når du vardagsrummet som också det är ljus och med härligt ljusinsläpp från två håll. I bostaden finns två sovrum där du enkelt kan få plats med en dubbelsäng, I ett av sovrummen finns en trevlig detalj i form av en eldstad. Badrummet är rymligt med dusch, toalett, tvättställ och tvättmaskin. Här har du goda kommunikationer mot framförallt Karlskrona, riksväg 28 tar dig hela vägen till Karlskrona på ca 40 min. Längs med vägen passerar du samhällen som Holmsjö och Rödeby. Bussförbindelser finns med en hållplats nästintill utanför dörren. Tåg både till Karlskrona och Emmaboda kan du ta från Holmsjö som också är det närmsta större samhälle. I Holmsjö har du livsmedelsbutik, postservice, ny modern skola som är en F-6 skola, en aktiv hembyggdsförening och ett stort samhällsengemang som inte minst visar sig i Allhallen. Allhallen är en byggnad som stod klar mellan åren 2014-2016 med en yta på ca 2900 kvm finns här plats för både idrottsevenemang, musik och teater. Här finns även gym, ungdomsgård och café. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

Kabbetorp 104, Bergkvara, Torsås kommun
 • Imorgon kl 11:00
Kabbetorp 104, Bergkvara, Torsås kommun, bild 2
Kabbetorp 104, Bergkvara, Torsås kommun, bild 3

Kabbetorp 104

Fritidshus
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
850 000 kr
61 m²
5 rum
2 285 m² tomt

Välkommen till Kabbetorp 104! Bo i den röda stugan med vita knutar, njut av utsikten över åkrarna och bara 1,5 km till havet. Här finner du trevliga promenadstråk och en rogivande atmosfär. På tomten om ca 2200 kvm finns ett garage med plats för en bil, ett uthus med gott om förvaring samt själva bostadshuset. Via den lummiga trädgården välkomnas du in i en hall, där du till vänster finner ett kaklat badrum med toalett, dusch och tvättställ. Till höger från hallen når man köket, med charmiga blåa skåpsluckor, vattenmantlad vedspis, frys/kyl samt spis och ugn. Matplatsen finner sin plats vid fönstret ut mot baksidan. Pärlspont och tapet på väggarna som förstärker den rogivande känslan som bostaden förmedlar. I entréplan finns ett rymligt vardagsrum med lantligt blå och vit tapet och som badar i dagsljus tack vare fönster i tre väderstreck. Ett sovrum som inrymmer en dubbelsäng och med tapeter i en ljusgul nyans. Samt ett matrum, härifrån har du en fin utsikt ut över åkrarna. Här finns även utgång till bostadens framsida samt en trapp till övervåningen. På övre plan finns två inredda rum med snedtak. På tomten finns ett fristående garage samt en förrådslänga. Från bostaden har du ca 1,5 km ner till havet i Järnsida, där du också finner båtplatser samt trevliga badplatser. E22 når du snabbt från bostaden och kan ta dig till Kalmar eller Karlskrona på ungefär 40 min. I närheten finns Skeppeviks camping, Norra Kärr golf och Blomlöfs rökeri. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

 • Premium
Spårvägen 8, Söderåkra, Torsås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Spårvägen 8

Villa
Söderåkra, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
785 000 kr
149 m²
5 rum
932 m² tomt

Välkommen till Spårvägen 8! Nu finns möjligheten att förvärva en gedigen familjevilla att sätta sin egen prägel på. På lugn återvändsgata i barnvänligt område ligger denna 1,5-plans villa med en trädgårdstomt på 932 kvm med buskar och persikoträd. I entréplan finner du en välkomnande och rymlig hall, här finns redan en praktisk del för att kunna häng av sig ytterkläderna, men även utrymme för att kunna få plats med en hallmöbel för mer förvaring om så önskas. Kök är från Marbodal som renoverades 2019 med vita skåpsluckor och med gott om arbetsytor. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis och ugn. Vid köksfönstret får du enkelt plats med en matgrupp. I anslutning till köket finns en praktisk kombinerad tvättstuga och groventré. Två rymliga sovrum som inrymmer en dubbelsäng och praktiskt förvaring i flera garderober. Vardagsrum som erbjuder stora sällskapsytor och utgång till ett härligt och generöst tilltaget inglasat uterum. En trappa upp finner du ett allrum som badar i ljus tack vare de stora fönsterna som löper längst ena gaveln och utgång till bostadens balkong som också den är inglasad. Ett större sovrum med en rymlig klädkammare. Samt ett badrum med dusch och bastu. På tomten finns det ett bevattningssystem med pump och bevattningsrör utlagda i trädgården. En asfalterad uppfart leder fram till det fristående garage med redskapsbod och hobbyrum. På baksidan finns en friggebod. Här bor du med förskola, skola samt mataffär på promenadavstånd. Du finner även lunchrestauranger och är du golfintresserad har du Möre golfbana på bekvämt avstånd. I närheten av bostaden finns även lekplats samt en pulkabacke. Bra pendlingsmöjligheter, antingen om du önskar åka kollektivt eller så tar du dig snabbt ut på E22:an där du når Kalmar eller Karlskrona på ca 30 min. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

Solhemsvägen 3, Bergkvara, Torsås kommun

Solhemsvägen 3

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
950 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
750 m² tomt

Välkommen till Solhemsvägen 3! Enplansvilla med källare på lugn gata i Bergkvara. Här bor du med förskola, skola, mataffär och bra kommunikationer både till Kalmar och Karlskrona. Under sommaren finns flera trevliga badplatser och en säsongsöppen restaurang. Denna härliga bostad om 90 kvm inrymmer en välkomnande och ljus hall med garderober som tillhandahåller bra med förvaring. Ett mysigt kök med ljusa väggar, fina skåpsluckor i trä och en trevlig vedeldad järnkamin som skänker skön värme. Från köket finns utgång till ett inglasat uterum som förlänger säsongerna. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Badrum med dusch, tvättställ och toalett. Här finner du även tre väl tilltagna sovrum. Källarplan inrymmer tvättstuga, toalett, hobbyrum, förråd och pannrum. Fastigheten har luft/vattenburen värme. Trivsam och lättskött tomt med grönytor, buskar och fruktträd. Önskas mer yta för aktiviteter och rörelse så finns ett stort grönområde mittemot fastigheten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

Malmgatan 10, Bergkvara, Torsås kommun
 • Tor 30 maj kl 17:00

Malmgatan 10

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
2 350 000 kr
164 + 100 m²
6 rum
1 738 m² tomt

Välkommen till Malmgatan 10 i Bergkvara! Nu finns chansen att förvärva denna rymliga familjevilla. Med närhet till naturen och havet men utan att kompromissa med långa körtider till förskola, skola och mataffärer. Här finns plats för hela familjen, inne som ute! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Kungsgårdsvägen 32A, Skälby, Kalmar kommun

Kungsgårdsvägen 32A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
925 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 351 kr/mån
17 961 kr/m²

Välkommen till Kungsgårdsvägen 32A! En halv trappa upp välkomnas du in i denna 2:a på 51,5 kvm som fördela sig på, en ljus och trivsam hall med gott om utrymme för ytterkläder och skor. Här finns även en garderob med skjutdörrar som erbjuder gott om förvaring. Sovrum som enkelt inhyser en dubbelsäng och förvaring finns i form av två inbyggda garderober. Väggarna går i en behaglig gråblå nyans och på golvet ligger en ljus skön heltäckningsmatta. Lägenhetens kök andas moderniteter, vita skåpsluckor, mönstrad bänkskiva och kakel i blågrön nyans. Här finns gott utrymme för ett mindre matbord och är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och micro. Ett ljus och trivsamt vardagsrum med fint fiskbensparkettsgolv och utgång till en den inglasad balkongen med eftermiddagssol, en trivsam plats för härligt umgänge. Badrum med dusch, tvättställ och toalett. Här i Skälby bor du med närheten både till naturen och till stadskärnan. Du har endast ca 3km till centrum, och som ligger lättillgängligt oavsett om du åker bil, buss eller väljer att cykla eller gå. Cykelbana finns utanför dörren och tar dig hela vägen in till Kvarnholmen med stopp utanför handelscentrumet Giraffen där du har ett stort utbud av all service som behövs. Åt andra hållet på cykelbanan kommer du ut till handelsområdet Hansa city. Skälbygård är ett populärt utflyktsmål för många med lekplats, 4H-gård och fin natur som erbjuder både skogspromenader och motionsslinga ligger endast några minuters promenad från dörren. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Strömby Mellangården 136, Strömby, Torsås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Strömby Mellangården 136

Villa
Strömby, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 095 000 kr
90 m²
3 rum
1 740 m² tomt

Varmt välkommen till Strömby 136! Strömby 136 benämndes tidigare "Fridhem" – ett tidigare timmerhus som har fått en modern renovering år 2021! På entréplanet möts du av en rymlig hall med praktiska skjutgarderober och behaglig vattenburen golvvärme som sträcker sig genom hela planet. Här finns även ett modernt badrum med dusch, tvättställ och wc-stol och en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Köket utgör hjärtat av huset med vitvaror från 2021, inklusive en induktionshäll, mikro, ugn, kyl/frys och en charmig vedspis. Här finns också gott om plats för en matgrupp där familj och vänner kan samlas. Det angränsande vardagsrummet lockar med en stilfull fondvägg och ljusa vita väggar som kontrasterar mot det varma kährsgolvet. Här hittar du även en värmande kamin. En särskild detalj på entréplanet är den vackra trätrappan som leder till det övre planet, tillverkad av det gamla almträdet som en gång växte i trädgården. Den inredda vinden bjuder på två rum med spotlights och trädetaljer från den gamla almen, som ger en unik karaktär till det övre planet. På tomten finns även ett friliggande garage samt förråd som skänker gott om förvaringsutrymme. I Strömby bor du med närhet till bl.a köpcenter med affärer och matställen i Söderåkra, samt till Påryd med bl.a. affärer och lantcafé. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Banérgatan 8B, Funkabo, Kalmar kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 26 maj kl 16:15

Banérgatan 8B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 104 kr/mån
16 723 kr/m²

Med en fördelaktig kombination av låg månadskostnad och ett centralt läge nära daglig service kommer du att uppleva bekvämt boende! Tvåan på 59,5 kvm är nyrenoverad (2023) där nuvarande ägare har bland annat lagt nytt laminatgolv i hela lägenheten, målat väggarna i vitt och monterat nya vita innerdörrar. Renoveringen skapar en modern och fräsch atmosfär. Köket är också nytt och kommer från IKEA. Vitvarorna såsom kyl/frys, ugn, spis och spisfläkt är också nytt. Köksluckorna är stilrena och går i ljusgrått. Här finns det även plats för matbord, vilket gör det till en trivsam plats för måltider och umgänge. Badrummet är helkaklat och har en ny duschvägg samt ett nytt tvättställ. Föreningen håller just nu på med bland annat att byta elen i hela lägenheten samt installera solceller på taket. Stadsdelen Tallhagen är belägen cirka tre kilometer norr om centrala Kalmar. Området är lugnt och trivsamt. I närområdet finns bland annat Funkaboskolan, en livsmedelsaffär och en grillkiosk. Endast en kilometer bort ligger Berga centrum, som erbjuder omfattande service såsom ICA och en hälsocentral. Natursköna områden är lättillgängliga, antingen genom Tallhagen mot havet eller det vackra Skälby friluftsområdet med en 4H-gård precis runt hörnet. Det finns även gott om möjligheter till rekreation och promenader. Bra bussförbindelser leder in mot centrum, och det finns även fantastiska cykelvägar för dem som föredrar att cykla.

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 11