Mäklare Andreas Englund

Andreas Englund

Om mig

Med stort engagemang, driv och lyhördhet så ser jag till att din bostadsaffär blir den bästa! Jag är en riktig tävlingsmänniska som är strukturerad, noggrann, har ett öga för detaljer och nöjer mig inte med något förutom det absolut bästa. Jag skräddarsyr varje affär efter just dina önskemål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Marknadsgatan 7a, Molkom, Karlstads kommun
  • Ons 6 mar kl 17:00

Marknadsgatan 7a

Lägenhet
Molkom, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
3 082 kr/mån
6 475 kr/m²

På Marknadsgatan 7a välkomnas du in i denna väldisponerade lägenhet i genomgående fint skick. Här bor du på 61 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En ljus bostad vars hemtrevnadskänsla är genomgående i hela bostaden. Det första som möter oss i denna lägenhet är en praktisk, inbjudande och välplanerad hall med hatthylla, bra förvaring, inbyggda garderober och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande, mysigt och fint sovrum med inbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är stilrent, praktiskt och fräscht med släta luckor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Det rymliga, sociala och stilrena vardagsrummet bjuder på härliga umgängesytor, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, handfat, förvaringsskåp, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens takbeklädda, insynsskyddade och fina balkong med kvällssol och lättmöblerade ytor. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

  • Plus
Uddeholmsvägen 4, null, Munkfors kommun

Uddeholmsvägen 4

Övrigt
Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 495 000 kr
5 281 m² tomt

Ta chansen att äga en kommersiell fastighet med massor av potential i det charmiga Munkfors. Denna fastighet erbjuder inte bara fyra redan uthyrda lägenheter för en stabil inkomst, utan ger dig även möjligheten att skapa ditt eget boende genom pågående renoveringar i den femte lägenheten. Den femte lägenheten genomgår för närvarande renovering, vilket ger dig friheten att anpassa den efter dina egna smakpreferenser. Denna lägenhet om 56kvm med rymlig balkong är inte reserverad vilket öppnar upp för alternativet att själv kunna bosätta sig i. Alternativt öka intäkterna ytterligare genom uthyrning. För den som söker en kombination av investering och boende är detta det perfekta tillfället. Uthyrbar area uppgår till 456 kvm med en genomsnittlig area per lägenhet om 91.2 kvm. Hyresintäkterna för de fyra lägenheter som nu hyrs ut uppgår till 271 tkr motsvarande 594 kr per kvm med ett bedömt driftnetto om 137 tkr. Observera att den lägenhet som renoveras inte är med i uträkningen. Det finns även möjlighet att hyra ut garage/förrådslokalen på fastigheten. Högre hyresintäkter är alltså möjligt. Överlåtelsen kommer att ske i bolagsform där man övertar hela aktiebolaget. Fastigheten är belägen nära skolor, bekvämligheter och natursköna områden, endast ett stenkast från Klarälven. Centrum ligger endast en kort promenad bort. Allt detta gör läget attraktivt för hyresgäster. Denna fastighet representerar inte bara en direkt inkomstkälla genom uthyrning, utan erbjuder också långsiktig potential och flexibilitet i en ort under utveckling. Missa inte chansen att vara en del av Munkfors framväxande samhälle och investera i din framtid. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med denna unika fastighet i hjärtat av Munkfors!

Visar alla 2