Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarpersonlighet

Guldhemmet 2019

Mäklare Anna Henriksson

Anna Henriksson

Om mig

Jag strävar alltid efter att få så nöjda kunder som möjligt, både säljare och köpare. Jag har gedigen erfarenhet av mäkleri och har jobbat som mäklare i över 12 år. Mina kunder beskriver mig ofta som väldigt engagerad, lyhörd, trygg och extremt tillgänglig. Jag vill ständigt finnas till hands och lägger stor vikt vid presentation av bostaden samt vid visningstillfället när jag verkligen får chansen att sälja in bostaden. Jag är även en duktig förhandlare. Jag driver vårt kontor i Karlstad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Aspliden 17, Skived, Forshaga kommun

Aspliden 17

Villa
Skived, Forshaga kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 995 000 kr
180 + 86 m²
6 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till denna rymliga sexrumsvilla om 180+86 kvadratmeter, belägen i omtyckta, trivsamma och fridfulla Skived. Energianalysen av bostaden visar att möjligheten finns att sänka elförbrukningen med ca 46 % med en återbetalningstid på ca 1,3 år. Det generösa ljusinsläppet sätter en tydlig prägel på huset. Det här är ett hemtrevligt boende med sociala ytor. Det vackra ljusinsläppet bidrar i allra högsta grad till den hemtrevliga atmosfär som genomsyrar detta hem. Här mår man bra. Villan är belägen mot ett mysigt skogsområde. Det första som möter dig i huset är en inbjudande och öppen hall med gott om plats för jackor och skor. Huset utgörs vidare av ett härligt och fint kök, fyra sovrum, två badrum, en trevlig gästtoalett samt ett rymligt, charmigt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och vacker utsikt. Utöver det finns ett trevligt hobbyrum med stora ytor och plats för kreativa inslag. I bottenvåningen finns dessutom en stor gillestuga med sociala ytor, öppen spis och plats för soffgrupp. Källardelen bjuder på bra förvaring samt en tvättstuga med bastu (ej i bruk) och dusch. Till bostaden hör en stor och takbeklädd balkong med sol hela morgonen och förmiddagen och plats för matbord och stolar samt en stor, underbar och takbeklädd altan med lättmöblerade ytor. Från dessa platser kan man betrakta husets trevliga och rogivande trädgårdstomt som vetter mot grönskan. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget! Lekpark och förskola ligger ett stenkast från huset och centrala Forshaga finns en cykeltur bort. Närhet till skidspår, fina löpspår samt ridhus. Dessutom har man Karlstad en biltur från bostaden. Varmt välkommen till Aspliden!

Engholmsgatan 26b, 1tr, Lamberget, Karlstads kommun

Engholmsgatan 26b, 1tr

Lägenhet
Lamberget, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
4 679 kr/mån
18 774 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet vars inredning är stilren och noga genomtänkt. En optimalt planerad tvåa i fint skick som bland annat erbjuder fräscha ytskikt, bra planlösning, renoverat kök och badrum samt mycket dagsljus. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en fin och ljus balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas erbjuder sol hela dagen och kvällen och plats för ett mindre bord. Utsikten är fantastisk mot det glittrande vattnet i Lambergstjärn. Läget på Lamberget kan inte bli bättre! Här finns Lambergstjärn direkt utanför bostaden och en kort cykeltur tar dig till Herrhagen. Bushållsplats finns nära, dessutom är det bara några minuter med bil till Centrum. I området finns även en populär idrottsanläggningen som erbjuder både padel och JumpYard! Kort sagt, i ett naturnära läge på Engholmsgatan 26B saknas inget! Hjärtligt välkommen på visning!

  • Balkong
Bråtenvägen 75, null, Kristinehamns kommun

Bråtenvägen 75

Villa
Kristinehamns kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 795 000 kr
65 + 8 m²
3 rum
1 986 m² tomt

Välkommen till detta otroligt fina hus i idyllisk miljö! Här möts du av ett charmigt och mysigt hus om tre rum och kök som erbjuder härlig atmosfär. Ett inbjudande boende där solens strålar är en viktig del av karaktären. Det första som möter dig i huset är ett trevligt, inglasat uterum. Längre in finns ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, braskamin och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett socialt, stilrent och nyrenoverat kök. Badrummet är fräscht och stort med toalett, dusch, kommod, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Längst in finns två sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Huset står på en stor, rogivande, välskött och trevlig tomt som omges av en fin gärdesgård och har fruktträd samt många soltimmar. Här kan du välja på flera uteplatser för umgänge med nära och kära. Huset kan användas både som fritids- eller åretruntboende. Ägarna har gjort stora investeringar i fastigheten det senaste året så som nytt avlopp, ny el och nytt kök. Fastigheten har även en stor och mycket praktisk carport samt en fin gäststuga och ytterligare en byggnad för förvaring.. Från huset har du Vänern ett stenkast bort med möjlighet till bad- och båtplats. Dessutom finns både Kristinehamn och Karlstad en halvtimme från bostaden. Varmt välkommen till Bråtenvägen!

Packhusallén 8f, Tullholmsviken, Karlstads kommun

Packhusallén 8f

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/7
3 851 kr/mån
42 183 kr/m²

Välkommen till denna trea i populära, nybyggda och trivsamma Tullholmsviken! Något som verkligen utmärker den här bostaden är det rika ljusinsläppet. Här hittar du en välplanerad och stilren lägenhet med bra planlösning, fräscha ytskikt och vackert utsikt. I den inbjudande och välplanerade hallen i denna lägenhet finns garderober och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett lättmöblerat och socialt vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus och härliga umgängesytor. Det stilrena, moderna och trevliga köket med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort och harmoniskt sovrum med rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng samt ett till sovrum som fungerar bra som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är stort och smakfullt med toalett, dusch, badrumsskåp, golvvärme, handdukstork, handfat med kommod, torktumlare och tvättmaskin. Att kunna umgås utomhus och ändå vara hemma är en stor trivselhöjare för många, kanske framför allt för dem som bor i stan. Här erbjuds en inglasad, underbar och stor balkong med loungedel, lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Bostadens absoluta höjdpunkt! Ljuvlig utsikt mot vattnet och den grönskande innegården. I detta nya bostadsområde, uppfört i ett av Tullholmsvikens bästa lägen, bor du med strandpromenaden precis utanför porten och Coop samt Inre Hamn en kort promenad bort. I detta nybyggda område har du möjlighet att njuta av allt som Karlstad har att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 11a, Herrhagen, Karlstads kommun

Geijersgatan 11a

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 350 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
4 236 kr/mån
20 455 kr/m²

När du kliver över tröskeln och in denna rymliga tvåa möts du av en ljus lägenhet med högt i tak och där den hemtrevliga stämningen är närvarande i varje rum. Tack vare lägenhetens charmiga karaktär är det här ett hem som sätter färg på vardagen. Bostaden är planerad på ett sätt som gör att varje kvadratmeter utnyttjas. Möjligheten finns att dela av det stora sovrummet till två rum och på så sätt få en praktisk och välplanerad trea. Förslag på detta finns i den alternativ planskissen. Lägenheten består av en stor och inbjudande hall med garderob, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och mysiga vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är socialt, trevligt och fint med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster, skåpluckor i grå kulör och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och renoverat 2017 med toalett, dusch, duschvägg, handfat och kommod. Det stora och harmoniska sovrummet har tapetserade väggar och laminatgolv och erbjuder rymliga garderober, fint ljusinsläpp genom dubbla fönster och plats för dubbelsäng. I hjärtat av Herrhagen bor du attraktivt och trevligt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Coop ligger ett stenkast från lägenheten, Centrum en promenad bort och Univerisitetet ligger en kort bil- eller bussresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett lugnt men centralt läge har du hamnat rätt!

Rörgatan 1, null, Karlstads kommun

Rörgatan 1

Övrigt
Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 750 000 kr
8 851 m² tomt

Fastighet innehållande bensinstation, butikslokal samt verkstad med en lokalyta på ca 250 kvm. Nuvarande ägaren har idag avtal gällande drivmedelsförsäljning samt bedriver verkstad för bilreparationer. Verkstad med 2 portar och gott om uppställningsplats/parkering på fastigheten. Friköpt hörntomt på 8 851 kvm med både asfalterade ytor samt gräsytor. Uppvärmning via fjärrvärme. Bra utvecklingsmöjligheter och mycket bra läge vid vältrafikerad väg i korsningen mellan 63:an och väg 240 mot Hagfors.

Visar alla 6