Mäklare Michael Westerbom

Michael Westerbom

Om mig

Mäklare och delägare i Mäklarhuset Kungsängen/Bro/Kallhäll/Stäket. Uppvuxen i Upplands-Bro och bor idag med mina barn i Kungsängen. Att vara verksam i min hemkommun underlättar för en uppriktig införsäljning av området till presumtiva köpare. Drivs av att varje dag möta olika kunder, identifiera just deras behov för att på bästa sätt göra affärer med nöjdast möjliga säljare och köpare. Välkommen att kontakta mig, oavsett om det gäller försäljning, värdering eller rådgivning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östervägen 98, Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Östervägen 98, Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Östervägen 98, Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Östervägen 98

Villa
Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
5 895 000 kr
128 + 60 m²
5 rum
1 235 m² tomt

Mycket fin 50-talsvilla om totalt ca 190 kvm i hjärtat av Kungsängen med flera påkostade renoveringar utförda. För att nämna ett axplock så är källaren är utgrävd och isolerad och värms delvis upp, precis som entréplan, genom vattenburen golvvärme (bergvärme med pump från 2021). Källaren renoverades även för att få ner radonvärden och det sitter en radonfläkt från 2018. Kök och badrum är renoverade mellan 2016-2019, och dessutom är alla avlopp, golvbrunnar samt inkommande vatten bytt. Nära till natur, Mälaren och bara 500 meter från pendeln som tar dig till City på under halvtimmen. Varmt välkommet att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Valsvägen 1, Brunna, Upplands-Bro kommun
Valsvägen 1, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Valsvägen 1, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Valsvägen 1

Radhus
Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
4 495 000 kr
121 m²
5 rum
415 m² tomt

Mycket fint parhus på en av de största tomterna i området. Nytt fint kök med lyxiga stenskivor och nya vitvaror med garantier, nya fina trägolv och merparten av ytskikten i övrigt såsom väggar, innerdörrar etc. har renoverats. Elinstallationer har uppdaterats och kontroll av detta skedde 2022 precis som ovanstående renoveringar. Sedan tidigare har mycket annat även gjorts i huset. Bl.a. är de flesta fönster bytta 2011, yttertaket är rengjort och behandlat 2017, varmvattenberedare och radiatorer från 2017. Luft/luftvärmepump från 2020 och hela fasaden målades 2021. Huset har även blivit försett med en braskamin, fiber finns indraget och dessutom ett stort garage som idag används som gym. Med inredd vind ges extra boyta och gavelläget innebär att, utöver den härliga altanen under tak, här även erbjuds en stor trädgård inhägnad av häck och staket. Brunna är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor, skolor och restauranger. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, busshållplats och golfklubb. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda med stormarknader och till Kungsängens fina idrottsplats. Pendeltågsstation i Kungsängen centrum med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Besiktigat och energideklarerat.

  • Premium
  • Uteplats
Smedslingan 55, Smidö, Upplands-Bro kommun
  • Mån 28 okt
Smedslingan 55, Smidö, Upplands-Bro kommun, bild 2
Smedslingan 55, Smidö, Upplands-Bro kommun, bild 3

Smedslingan 55

Villa
Smidö, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
10 995 000 kr
176 + 22 m²
5 rum
2 306 m² tomt

Nytt pris!! Välkommen att boka in dig på visning på denna Mälarnära fastighet, 50 min från City, med tillgång till brygga intill tomten med Smidös kanske bästa läge! Representativ villa om totalt ca 200 m² som omges av ett stort trädäck, uppvärmt dubbelgarage, gästhus mm. Flertalet renoveringar har gjorts senaste åren, som t.ex. Badrum på nedre plan 2021, nya garageportar 2023, gästhus totalrenoverat 2023, altan 2020 samt 2023. Huset målades 2021, jordning av alla uttag med jordfelsbrytare 2021, yttertaket renoverades och färgades 2023, inner- och ytterdörrar är bytta 21-23 etc. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Kungsvägen 6 A, Svartviken, Upplands-Bro kommun
  • Sön 27 okt
Kungsvägen 6 A, Svartviken, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kungsvägen 6 A, Svartviken, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kungsvägen 6 A

Lägenhet
Svartviken, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
4 195 000 kr
112 m²
3 rum
vån 6/6
6 853 kr/mån
37 455 kr/m²

Fantastiskt fin 3a (tidigare 4a) med toppenläge! Högst upp i huset med modernt uttryck i form av stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Det trevliga läget bjuder på utsikt över tallar och Mälarens glittrande vatten, inte minst från den inglasade terrassen i söder. Lägenheten har en social och öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och det moderna köket från 2021. Två stora sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, helkaklat duschrum samt dubbla klädkammare. Stabil och omtyckt förening från 2006 med stark ekonomi och energisparande åtgärder är gjorda såsom installerad bergvärme och solcellspaneler. 10 minuters promenad till centrum med diverse restauranger, affärer, allmän service, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar knappa halvtimmen. Nära till bad- och båtplats i Mälaren samt fina strövområden på historisk mark. Klimatsmart boende med energiklass B som ger möjlighet till Grönt bolån! Anmäl gärna intresse redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tallrisvägen 6, -1 tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun
Tallrisvägen 6, -1 tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun, bild 2
Tallrisvägen 6, -1 tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun, bild 3

Tallrisvägen 6, -1 tr

Lägenhet
Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 895 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/10
3 883 kr/mån
38 092 kr/m²

Fantastisk 3:a på populära Tallrisvägen som erbjuder närmare 3 m i takhöjd och en maffig inglasad balkong om 14 m² i soligt läge. Lägenheten ligger endast ett par minuter från pendeltågsstationen, och ett par minuter därifrån ligger Mälaren, som skymtas från balkongen, med både båtklubb och badplats. Bostaden med sin öppna planlösning har genomgående parkettgolv och ljusa väggar och alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Det helkaklade badrummet inkluderar ny tvättmaskin och torktumlare. Trevligt Vedumkök med snygg och praktisk stenskiva på köksön. Intill köket finns ett väldigt rymligt förråd. P-plats går att hyra i garage som nås från porten utanför dörren, precis som barnvagns- och cykelförrådet. Pendeltågen går med kvartstrafik och tar dig till City på 27 minuter. Föreningen, BRF Mälarbranten, är oerhört populär, inte minst p.g.a. dess goda ekonomi. Trots föreningens unga ålder ligger belåningen endast på anmärkningsvärt låga 4733 kr/m² enl. årsredovisning 2022. I övrigt är Kungsängen verkligen ett område att trivas i och erbjuder badstränder, golfbana, båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strandvägen 39, Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun
Strandvägen 39, Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun, bild 2
Strandvägen 39, Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun, bild 3

Strandvägen 39

Villa
Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
10 500 000 kr
213 + 75 m²
6 rum
616 m² tomt

Arkitektritad Mälarnära villa om totalt närmare 290 m², 600 m från pendeln som tar dig till Stockholm city på knappa halvtimmen. Bergvärme (2 borrade hål), utbyggd bottenvåning med stora fönsterpartier och kaklad pool är några av fördelarna på Strandvägen 39. Hörntomten ligger väldigt ogenerat med sol hela eftermiddagen, och bjuder utsikt över likväl skog som vatten. Populära Strandvägen ligger i närheten av båtklubb, centrum, av- och påfart E-18 samt tidigare nämnda pendeltågsstationen. Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m.

  • Premium
  • Uteplats
Unnas Väg 4 Lgh: 22, Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun
Unnas Väg 4 Lgh: 22, Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun, bild 2
Unnas Väg 4 Lgh: 22, Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun, bild 3

Unnas Väg 4 Lgh: 22

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 145 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/4
6 162 kr/mån
37 440 kr/m²

INGEN MÅNADSAVGIFT I 18 MÅNADER! Nya och rejält sänkta priser i hela projektet (Riksbyggen Brf Odlingslunden)! Se nya prislistan samt säljbroschyr/ekonomisk plan under fliken "dokument". Fantastiskt trevlig vindslägenhet med ljusinsläpp ifrån tre håll, 84 m2. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Mycket fin byggnad och trevlig miljö på innergården. Kontakta oss om ni önskar titta på någon annan lägenhet. Kontakta oss för mer information. Lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/riksbyggen/brf-odlingslunden/1/VjV0NP8Q OBS ! Se fliken "dokument, prislista/lediga".

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sigrids Väg 27, lgh 51, Bro Station, Upplands-Bro kommun

Sigrids Väg 27, lgh 51

Lägenhet
Bro Station, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 045 000 kr
85 m²
4 rum
vån 4/5
6 531 kr/mån
35 824 kr/m²

INGEN MÅNADSAVGIFT I 18 MÅNADER! Nya och rejält sänkta priser i hela projektet (Riksbyggen Brf Odlingslunden)! Se nya prislistan samt säljbroschyr/ekonomisk plan under fliken "dokument". Mkt trevlig med ljusinsläpp ifrån tre håll, 84 m2. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Mycket fin byggnad och trevlig miljö på innergården. Kontakta oss om ni önskar titta på någon annan lägenhet. Kontakta oss för mer information. Lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/riksbyggen/brf-odlingslunden/1/VjV0NP8Q OBS ! Se fliken "dokument, prislista".

  • Hiss
Unnas Väg 4 lgh 2, null, Upplands-Bro kommun

Unnas Väg 4 lgh 2

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 785 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
4 527 kr/mån
32 455 kr/m²

Nya och rejält sänkta priser i hela projektet (Riksbyggen Brf Odlingslunden)! Se nya prislistan samt säljbroschyr/ekonomisk plan under fliken "dokument". Inflyttning redan i april! I snitt halva månadsavgiften rabatteras de tre första åren. Kontakta oss för mer information. Bilderna är ifrån en annan lägenhet i föreningen. Lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/riksbyggen/brf-odlingslunden/1/VjV0NP8Q OBS ! Gamla priserna i lägenhetsväljaren, se fliken "dokument". 55 kvm med välplanerad planlösning. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd.

  • Hiss
Unnas Väg 4 lgh 16, Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun

Unnas Väg 4 lgh 16

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
4 169 kr/mån
36 848 kr/m²

Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Nya och rejält sänkta priser i hela projektet (Riksbyggen Brf Odlingslunden)! Se nya prislistan samt säljbroschyr/ekonomisk plan under fliken "dokument". I snitt halva månadsavgiften rabatteras de tre första åren. Kontakta oss för mer information. Lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/riksbyggen/brf-odlingslunden/1/VjV0NP8Q OBS ! Gamla priserna i lägenhetsväljaren, se fliken "dokument, prislista".

  • Hiss
Unnas Väg 4 Lgh 3, Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun

Unnas Väg 4 Lgh 3

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 095 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/4
6 746 kr/mån
33 641 kr/m²

Marklägenhet med ljusinsläpp ifrån 3 håll! Nya och rejält sänkta priser i hela projektet (Riksbyggen Brf Odlingslunden)! Se nya prislistan samt säljbroschyr/ekonomisk plan under fliken "dokument". Inflyttning redan i april! I snitt halva månadsavgiften rabatteras de tre första åren. Kontakta oss för mer information. Bilderna är från en annan lägenhet i föreningen. Lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/riksbyggen/brf-odlingslunden/1/VjV0NP8Q OBS ! Gamla priserna i lägenhetsväljaren, se fliken "dokument". Nu har du möjlighet att flytta hemifrån och bo i en helt ny marklägenhet med välplanerad planlösning och en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd.

  • Hiss
Hjortronvägen 15, 1 Tr, Tibble, Upplands-Bro kommun

Hjortronvägen 15, 1 Tr

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 795 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
5 738 kr/mån
21 369 kr/m²

Välkomna till den här trevliga 3:an i populära Tibble med modernt kök från 2016, stilrent helkaklat badrum med infällda spotlights, tvättmaskin och badkar. Stort vardagsrum med utgång till balkong. Två rymliga sovrum och dessutom en gästtoalett. Den 84 m² stora lägenheten har ett förråd praktiskt nog precis utanför dörren och är även belägen nära parkeringen som erbjuder plats för endast 215 kr/mån. Utöver detta finns en inre reparationsfond med hela 19000 kr till framtida underhåll. HSB Brf Tibble är den natursköna föreningen med närhet till Lillsjön, idrottsanläggning, livsmedelsbutik och bussförbindelser mot både Norrboda med stormarknad och Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 28 minuter. Föreningen har en mycket stabil ekonomi med lån på ca 1 800kr. per m² (årsredovisning 2022).

  • Balkong

Visar alla 12