Mäklare Michael Westerbom

Michael Westerbom

Om mig

Mäklare och delägare i Mäklarhuset Upplands-Bro/Kallhäll/Stäket. Uppvuxen i Upplands-Bro och bor idag med mina barn i Kungsängen. Drivs av att varje dag möta olika kunder, identifiera just deras behov för att på bästa sätt göra affärer med nöjdast möjliga säljare och köpare. Välkommen att kontakta mig, oavsett om det gäller försäljning, värdering eller rådgivning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Unnas väg 4, null, Upplands-Bro kommun

Unnas väg 4

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 450 000 kr
92 m²
4 rum
6 855 kr/mån
37 500 kr/m²

Erbjudande: Avgiftsrabatt i 3 år! Underbar 4:a med ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten har flexibel planlösning och en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Med pendeln inom promenadavstånd är du dessutom i Stockholm på knappa halvtimmen. Skriv avtal nu och flytta in redan våren 2024! Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot nya resmål. När golfsäsongen kommer 2024 har du nära till golfbanorna Bro Bålsta golfklubb och Bro Hof. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser. Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet på Unnas väg 4. Kontakta vår mäklare på Mäklarhuset för att boka visning: 08-58171530.

 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Balkong
 • Hiss
Trombonstigen 5, 1 Tr, Brunna, Upplands-Bro kommun

Trombonstigen 5, 1 Tr

Lägenhet
Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 895 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2
6 431 kr/mån
19 337 kr/m²

Närmare 100 välplanerade kvadratmeter! Välkommen till den här trevliga 4:an i populära Brunna med 3 bra sovrum, semi-öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två badrum, stor balkong och knappt 13000 kr att renovera för i den inre reparationsfonden. På bekvämt avstånd finns parkering, idrottsplats, skola, förskola, restaurang, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum. För dig som gillar motionsspår och längdskidåkning eller bara naturen finns Gröna dalen strax intill. Kvartstrafik med pendeltåget som tar knappt en halvtimme från Kungsängens station till Stockholm City. Den uppskattade HSB-föreningens goda ekonomi syns t.ex. på belåningen som visade 4701 kr/m² enl. årsredovisning 2022, trots att de ombesörjde byte av alla fönster så sent som 2018.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Unnas väg 4, null, Upplands-Bro kommun

Unnas väg 4

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 995 000 kr
46 m²
2 rum
4 169 kr/mån
43 370 kr/m²

Trivsam bostad med balkong i västerläge. 2 rok på 46 kvm med en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor stilfullt kakel moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Skriv avtal nu och flytta in redan våren 2024! Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot nya resmål. Erbjudande: Avgiftsrabatt i 3 år! Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Unnas väg 4 visning med Mäklarhuset 08-58171530 ring boka visning. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Sigrids väg 29, null, Upplands-Bro kommun

Sigrids väg 29

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 995 000 kr
47 m²
2 rum
4 216 kr/mån
42 447 kr/m²

Avgiftsrabatt i tre år och inflyttning våren 2024. Välplanerad 2:a med balkong och öppen planlösning i kök/vardagsrum. 47 kvm med en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Med pendeln inom promenadavstånd är du dessutom i Stockholm på knappa halvtimmen. Skriv avtal nu och flytta in redan våren 2024! Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot nya resmål. När golfsäsongen kommer 2024 har du nära till golfbanorna Bro Bålsta golfklubb och Bro Hof. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser. Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet på Unnas väg 4. Kontakta vår mäklare på Mäklarhuset för att boka visning: 08-58171530. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Hjortronvägen 93, Entréplan, Tibble, Upplands-Bro kommun

Hjortronvägen 93, Entréplan

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 595 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 715 kr/mån
35 444 kr/m²

Intresserad? Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till den här kompromisslöst renoverade hörnlägenheten med en gigantisk uteplats som bjuder sol större delen av dagen, perfekt för grillkvällar med vännerna. Snyggt nyrenoverat kök i ljusa toner, fräscht helkaklat badrum, modernt vardagsrum smart avdelat för att skapa det mysiga sovrummet med öppningsbart fönster. Varenda list och foder är utbytt så inget har lämnats åt slumpen. Tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén, närhet till billig parkering, tvättstuga, buss och matbutik. För 100 kr om året har man dessutom tillgång till snickeriverkstaden på området. HSB Brf Tibble är den natursköna föreningen med närhet till allt som Lillsjön, idrottsanläggning, parkering, livsmedelsbutik och bussförbindelser mot både Norrboda med stormarknad och Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Stamrenovering via relining 2011-2013. Föreningen har en mycket stabil ekonomi med lån på ca 1 800kr. per m² (årsredovisning 2022). Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
Mullbärsstigen 15, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun

Mullbärsstigen 15, 2 tr

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 295 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
2 715 kr/mån
28 778 kr/m²

Trevlig 1,5:a högst upp på gaveln med trivsam utsikt över kolonilotterna från vardagsrummet och den franska balkongen. 45 väldisponerade kvadratmeter där den tidigare matplatsen nu utgör ett mindre sovrum med samma trevliga utsikt. Matplatsen ligger numera i det väl tilltagna vardagsrummet. Tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén, närhet till billig parkering, tvättstuga, buss och matbutik. HSB Brf Tibble är den natursköna föreningen med närhet till allt som Lillsjön, idrottsanläggning, parkering, livsmedelsbutik och bussförbindelser mot både Norrboda med stormarknad och Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Stamrenovering via relining 2011-2013. Föreningen har en mycket stabil ekonomi med lån på ca 1 800kr. per m² (årsredovisning 2022). Anmäl ditt intresse redan idag!

Berberisvägen 5, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun

Berberisvägen 5

Radhus
Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 295 000 kr
112 m²
5 rum
6 315 kr/mån
20 491 kr/m²

Nytt pris, kontakta mäklaren för visning! Välkomna till det här trevliga radhuset i soligt läge mot grönområde! Stilrent kök från 2019, fräscht duschrum nere och badrum uppe - båda renoverade 2014. Övervåningen rymmer 4 bra sovrum, det ena med utgång till balkong i sydväst. Från vardagsrummet på entréplanet tar man sig ut till en mysig uteplats under tak. Fiber är indraget i huset och på parkeringen finns möjlighet till elbilsladdning. Mycket trevligt och uppskattat område, god gemenskap i föreningen. Rejält förråd i anslutning till entrén. Parkering i låsbar carport ingår i avgiften. Goda kommunikationer med pendeltåg som tar ca 30 min till Stockholm Central. Busshållplats med bl.a. direktbuss till Kista finns på ett par minuters gångavstånd. Mycket barnvänligt område nära skola, förskola, natur, golfbanor och bad i Lejondalssjön. Carportplats ingår i avgiften. Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
Rumbastigen 6, Brunna, Upplands-Bro kommun
 • Sön 10 dec

Rumbastigen 6

Radhus
Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 495 000 kr
115 m²
6 rum
170 m² tomt

Välkommen till det här trevliga radhuset i områdets bästa länga med sitt soldränkta och insynsskyddade söderläge i barnvänliga Brunna. Här har mycket gjorts genom åren, bland annat förbättrad planlösning med sammanslaget duschrum/tvättstuga från 2021 som möjliggjort en större matplats intill premiumköket från Puustelli. Samtliga fönster har bytts ut, trappen har renoverats, elcentralen är utbytt med automatsäkringar, ny varmvattenberedare, garaget har försätts med motordriven port, ny liner på poolen och mycket mer (se detaljerad lista under Fakta). Fiber (100/100) och garageplats ingår i samfällighetsavgiften. Brunna är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor och den nya och omtyckta Nyckelbergsparken med lekpark och utegym. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, busshållplats, padelbanor och golfklubb. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda med stormarknader och till Kungsängens fina idrottsplats. Pendeltågsstation i Kungsängen centrum med kvartstrafik till Odenplan och Stockholm City. Missa inte chansen, utan anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
Hjärtstensvägen 15, 3 tr, Norrboda / Handelsparken, Upplands-Bro kommun

Hjärtstensvägen 15, 3 tr

Lägenhet
Norrboda / Handelsparken, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 895 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 593 kr/mån
36 095 kr/m²

**NYTT PRIS!** Välkomna till den här trevliga gavellägenheten med inglasad balkong som ligger i ostört läge mot skogen. Härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck och lägenheten är i genomgående bra skick med parkettgolv, helkaklat badrum och ett stilfullt Marbodalkök. Bostaden ligger alldeles intill den nya handelsplatsen samt har gång- och cykelavstånd till vacker natur och sjöarna Örnäs och Lillsjön. Är intresset golf, ridning, båtåkning, svampplockning, friluftsliv eller skridskoåkning finns fina möjligheter för det i kommunen. Närhet till E18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping. Önskas kommunala medel erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm och Bålsta trafikerar. Resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och tågen går i kvartstrafik. Förråd finns till varje lägenhet, cykelförråd finns. Matbutik finns runt hörnet. Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Magna Sunnerdahls väg 2, Säbyholm, Upplands-Bro kommun
 • Sön 10 dec

Magna Sunnerdahls väg 2

Lägenhet
Säbyholm, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 150 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/2
6 269 kr/mån
31 188 kr/m²

Intresserad? Anmäl dig på visning! Välkommen till anrika Säbyholm och det vackra sekelskifteshuset Bränna där modernt och bekvämt möter sekelskiftesromantik! Huset totalrenoverades 2015 så den här ljusa bostaden om hela 101 kvm är i nyskick men med bevarad sekelskiftscharm som återspeglas i de vackra detaljerna. Generös takhöjd, stora spröjsade fönster, rikligt med ljusinsläpp och vackra listverk ger ett harmoniskt intryck och minner om svunna tider. Till lägenheten hör både parkeringsplats och en egen uteplats, utöver föreningens gemensamma. Idag har bostaden 2 sovrum, matsal och ett stort sällskapsrum med eldstad och utsikt mot den pampiga äppellunden. Med enkla medel kan rummet delas av för ytterligare ett sovrum. Genomgående fina ekparkettgolv, målade väggar och fönster med spröjs i tre väderstreck mot den vackra naturen. Fullt utrustat kök med diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggdnadsugn, inbyggnadsmicro samt kyl/frys. Nylackade köksluckor i en snygg blå ton med ekbänkar och vitt kakel. Det är verkligen som en tidsresa att komma till Säbyholm med anor som sträcker sig till 1300-talet. Området med hela 23 hektar traditionsrik parkmiljö med slingrande vägar, skogbeklädda höjder, vackra trädgårdar och flera hundra äppelträd i äppellundarna. Området sprudlar av klorofyll och växtlighet som sköts av områdets trädgårdsmästare. Här får man det bästa av två världar med den lantliga idyllen intill Mälaren och ändå bara 30 minuter från City. I avgiften ingår vatten, sophantering och samfällighetsavgift samt parkeringsplats. Brf Säbyholm 4 är en välskött förening och när man totalrenoverade byggnaden försågs den med likväl bergvärme som FTX-ventilation. Förskola finns i området och Bro centrum nås med en kort biltur alt. med buss där hållplatsen nås ett par raska steg. I närheten finns bl.a. vårdcentral, mataffärer, apotek, bensinmack, bibliotek, skolor, förskolor och simhall samt restauranger. Lugna och naturnära Säbyholm är verkligen ett litet paradis med egen badplats och närhet till bl.a. högklassiga golfbanor, galoppbana och kommunikationer m.m. Stockholm City finns på behagligt pendlingsavstånd!

 • Plus
 • Uteplats
Kokillbacken 6, 2 tr, Centrum, Upplands-Bro kommun

Kokillbacken 6, 2 tr

Lägenhet
Centrum, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 895 000 kr
82,5 m²
3 rum
5 422 kr/mån
35 091 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Mycket fin 3a i nyskick vid pendeln, med hög standard och likväl balkong som uteplats. Tilltalande läge med vatten, natur och bra kommunikationer i direkt närhet. Den smart planerade och relativt nya lägenheten har genomgående ljusa väggar och ett modernt vitlaserat ekgolv. Stilrent kök från Ballingslöv med vita skåpluckor och vitt kakel som kontrasterar den mörkgrå bänkskivan. Maskinparken består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, rostfri kyl, frys och inbyggnadsugn samt mikro. Det helkaklade badrummet inkluderar både tvättmaskin och torktumlare och en praktisk arbetsbänk samt överskåp. Lägenheten ligger intill pendeltågstationen i Kungsängen Centrum och tåget tar bara 25 minuter till Odenplan. Dessutom bekvämligheter såsom butiker, restauranger, systembolag i omedelbar närhet. Några hundra meter bort finns även båtklubb och badplats. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa chansen!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hallonvägen 34, bv, Tibble, Upplands-Bro kommun

Hallonvägen 34, bv

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
4 973 kr/mån
23 750 kr/m²

Välplanerad 3:a renoverad 2023! Ljus och fräsch lägenhet med nytt kök, nya golv i hall, kök och sovrum etc. Idag finns en balkong i markplan som går att bygga ut, och vill man ha en stor altan finns möjlighet att öppna upp väggen på baksidan för ett stort trallbygge. HSB Brf Tibble har en mycket god ekonomi och genomfört stambyte via re-lining 2012-2013. Mycket uppskattat område med närhet till förskolor, skolor, badplats samt idrottsanläggning och ett stenkast till tvättstuga, parkering (god tillgång), busshållplats och Coop samt Lidl. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Föreningens belåning anmärkningsvärt låg 1 866 kr/m² enl. årsredovisning från 2022. Snabbt tillträde möjligt i den här inflyttningsklara lägenheten, välkommen att anmäla dig på visning!

 • Balkong

Visar alla 12