Mäklare Pontus Brodin

Pontus Brodin

Om mig

Engagerad och målmedveten mäklare som brinner för yrket där jag alltid strävar efter en lyckad bostadsaffär. Född och uppvuxen i kommunen med stor lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Jag kommer att göra mitt yttersta för att du ska rekommendera mig vidare. Ring mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sven Beckmans Väg 29, Sylta/Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Sven Beckmans Väg 29, Sylta/Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 2
Sven Beckmans Väg 29, Sylta/Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 3

Sven Beckmans Väg 29

Radhus
Sylta/Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 995 000 kr
101 m²
4 rum
9 190 kr/mån
19 752 kr/m²

Parhus i bostadsrättsform beläget i populära Sylta/Lillsjön! Området är verkligen en sann idyll för barnfamiljen med badplats, skog, lekpark, fotbollsplan och upplyst pulkabacke. Det trevliga huset har dubbla uteplatser så att du kan alternera mellan sol och skugga hela dagen. Huset har en nyrenoverad fasad. Till huset hör carport och asfalterad uppfart där det får plats 2 bilar, samt ett rymligt förråd på framsidan. * Luft/vatten värmepump med vattenburna radiatorer som värmekälla, samt en luft/luft (2023), vilket ger en låg energiförbrukning, * 2st stora uteplatser med sol hela dagen. * Dubbla, helkaklade badrum varav det ena med tvättstuga i anslutning. * Vind med bra förvaringsmöjligheter. Gångavstånd till Lillsjön med strand, badbrygga och möjlighet att hyra kajak och fiskebåt. Områdets närmaste brygga nås på ca 3 minuter. Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m. Bussen från Sylta till Kungsängens station tar ca 5 minuter.

  • Premium
  • Uteplats
Gjutartorget 2, Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun
Gjutartorget 2, Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun, bild 2
Gjutartorget 2, Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun, bild 3

Gjutartorget 2

Lägenhet
Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 245 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/8
4 137 kr/mån
40 818 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Härlig 3a med ca 1 minuts gångavstånd till Kungsängens station! Lägenheten är i nyskick med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Grått kök från Vedum som ger en modern och stilren känsla. Stort ljust, helkaklat badrum. Mysiga sovrum med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Till lägenheten ingår ett källarförråd. Centralt läge mitt i Kungsängens centrum vilket ger närhet till kommunala trafikförbindelser, matbutiker, apotek, gym, restauranger, fiskhandlare, konditori och du tar dig lätt ut i naturen. Tåget tar dig till Stockholms city på 25 minuter. Det härliga Strandvägsområdet ligger precis nedanför, där det finns både badplats och båthamn, vilket gör det till en idealisk plats att bo på!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Prästhagsvägen 11, null, Upplands-Bro kommun
Prästhagsvägen 11, null, Upplands-Bro kommun, bild 2
Prästhagsvägen 11, null, Upplands-Bro kommun, bild 3

Prästhagsvägen 11

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
700 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/3
3 900 kr/mån
33 333 kr/m²

Önskas visning? - Kontakta mäklaren! Centralt belägen 1:a om 21 m² med gångavstånd till likväl pendeltåg och centrum som båt- och badplats. Tillhörande förråd samt tvättstuga. Från lägenheten är det endast ett par minuters promenad till centrum med matbutiker, apotek, allmänservice, buss och pendeltåg. Prisbelönat kulturhus med filmvisning, bibliotek, konst och diverse aktiviteter för såväl barn som senior. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplatser på gröna udden samt vid Ryssgraven. Fina naturområden på cykelavstånd samt flertalet båtklubbar. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m.

  • Premium
Silkesvägen 14, Brunna, Upplands-Bro kommun
  • Ons 1 maj
Silkesvägen 14, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Silkesvägen 14, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Silkesvägen 14

Radhus
Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 995 000 kr
130 m²
5 rum
213 m² tomt

Nu erbjuds ett efterlängtat tillfälle att förvärva ett av de populära kedjehusen belägna på Silkesvägen i Brunna! Detta välskötta och trivsamma hus är idealiskt för både små och stora familjer. Med en genomtänkt planlösning erbjuds kök och vardagsrum på entréplanet samt fyra rymliga sovrum på övre plan. Ett badrum med dusch och bastu på övre plan kompletteras av en gästtoalett och tvättstuga på entréplanet. Njut av mysiga kvällar framför braskaminen i det generösa vardagsrummet. Altan på både fram & baksida med många soltimmar. Förråd intill husets entré för generös förvaring samt garage i länga. Brunna är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till busshållplats, stormarknader, golfklubb, svampskog, motionsspår och bad i Mälaren. Cykelavstånd till handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats.

  • Premium
  • Uteplats
Björnbärsstigen 24, Bv, Tibble, Upplands-Bro kommun
Björnbärsstigen 24, Bv, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Björnbärsstigen 24, Bv, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Björnbärsstigen 24, Bv

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 895 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
4 289 kr/mån
28 284 kr/m²

Mycket trivsam 2:a på hörnet om 67 m² med dubbla uteplatser, belägen i en stabil och omtyckt HSB förening! Utbyggd balkong under tak med trätrall, staket och markis. Trevligt och lugnt söderläge med kanske rentav föreningens bästa läge! Mysig lägenhet som har 2 tillbyggda sovrum/sovalkover, perfekt för barnfamiljen som behöver ett extra kryp-in . Välvårdad och bra planlösning. Baksida med altan mot grönska . Ordentligt förråd i anslutning till lägenhetens entré. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, discgolfbana, förskola, skola, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter.

  • Premium
  • Uteplats
Hallonvägen 20, Tibble, Upplands-Bro kommun
Hallonvägen 20, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hallonvägen 20, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hallonvägen 20

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 295 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
3 041 kr/mån
28 778 kr/m²

Välplanerad etta om 45 kvadratmeter på markplan i hörnläge. Stort allrum med avskärmad sovdel där det får plats en dubbelsäng. Rymligt kök med en ordentlig matplats. Ljust, rymligt badrum. Hall med inbyggd garderob med bra förvaringsmöjligheter. Uteplats med trädäck och staket i västerläge med eftermiddagssol. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Uppskattat område nära Lillsjön, idrottsanläggning, livsmedelsbutiker, busshållplats, skola, förskola och den nya handelsplatsen Brunna Park. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum där affärer, restauranger, buss och pendeltåg finns. Tågresan till Stockholm City tar ca 25 minuter. Mycket populär och välskött HSB-förening. Parkeringsplats finns att hyra för 215kr/mån.

  • Premium
  • Uteplats
Visthusgatan 3, Stationslunden, Bålsta, Håbo kommun

Visthusgatan 3

Lägenhet
Stationslunden, Bålsta, Håbo kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 850 000 kr
119 m²
4 rum
vån 6/6
7 685 kr/mån
23 950 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Denna 4:a (3 + 1 rum och kök) erbjuder flera möjligheter! Vill du nyttja 1:an som master bedroom för en privat oas med egen balkong? Eller har du behov av ett generationsboende med en ungdom som är på väg att flytta ut? Har du äldre föräldrar som behöver din närhet? Eller vill du hyra ut och få in hela månadsavgiften medan du bor i 3:an? Ja, möjligheterna är många och du väljer det som passar bäst för dig! Föreningen accepterar fri andrahandsuthyrning! 1:an är utrustad med ett helkaklat duschrum, kök, hall och ett rymligt sov/vardagsrum med utgång till en egen balkong om 5 kvm. 3:an har en 2 st. sovrum, 2 st klädkammare, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Marbodal-kök och vardagsrum med klassiska färger i vitt och grått. Kyl, frys och diskmaskin har integrerade luckor. Från vardagsrummet når du balkongen i ett högt fint läge i sydväst. *Föreningen accepterar juridisk person *Uthyrningsdel *2 balkonger i söderläge *Externt förråd

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 7