Mäklare Victoria Fors

Victoria Fors

Om mig

För mig är det viktigt att alla mina kunder känner sig trygga genom hela processen. Detta vill jag skapa genom god kommunikation, kunskap och ett extra öga för detaljer. Då jag både bor och är uppvuxen i kommunen så har jag god kännedom av området. Ambitionen är att vara din mäklare genom tiden - både idag och vid framtida bostadsfrågor. Jag hjälper dig hela vägen från stylingkonsultation till deklaration. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flanellvägen 8, Brunna, Upplands-Bro kommun
  • Sön 5 maj
Flanellvägen 8, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Flanellvägen 8, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Flanellvägen 8

Radhus
Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
4 295 000 kr
152 m²
6 rum
363 m² tomt

Välskött och gedigen villa i en mycket omtyckt del av barnvänliga Brunna! Huset har en trevlig friköpt tomt med ett mysigt uterum som vetter mot skogsparti. Badrummen på både entréplan och ovanvåningen är fräscha, helkaklade samt med fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp. Huset erbjuder gott om yta, sovrum samt arbetsrum. Braskaminen i vardagsrummet ger en mysig atmosfär. Garaget samt uppfarten erbjuder gott om plats för att parkera bilen precis intill huset. Huset är beläget i utmärkt läge med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor och den nya, omtyckta Nyckelbergsparken med lekpark och utegym. Vacker natur som din närmsta granne och med närhet till bad i Mälaren, busshållplats, padelbanor och golfklubb. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda med stormarknader och till Kungsängens idrottsplats. Buss i närheten som tar dig till pendeltågsstation i Kungsängen centrum med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Välkommen!

  • Premium
Mullbärsstigen 39, Tibble, Upplands-Bro kommun
Mullbärsstigen 39, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Mullbärsstigen 39, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Mullbärsstigen 39

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 195 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
6 346 kr/mån
22 398 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 4:a i populära Brf Ekhammar! Bostaden erbjuder ett modernt ljust kök med matplats i direkt anslutning. Tre rymliga sovrum med god plats för förvaring. Lägenheten har ett helkaklat tvättrum med dubbelhandfat, tvättmaskin, torktumlare och wc samt ett helkaklat duschrum med dusch, wc och handfat med kommod. Stort vardagsrum med utgång till den rymliga balkongen. Ordentligt förråd i anslutning till lägenhetens entré. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, Tibble vårdcentral, idrottsanläggning, motionsspår, discgolfbana, förskola, skola, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 27 minuter..

  • Premium
  • Balkong
Björnbärsstigen 28, Tibble, Upplands-Bro kommun
  • Ons 1 maj

Björnbärsstigen 28

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 595 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 433 kr/mån
23 806 kr/m²

Välkommen till denna tvåa om 67m² högst upp i huset med härlig Mälarvy! En chans att förvärva en bostad där du kan sätta din egen prägel belägen i ett av de bästa lägena i området med välplanerade kvadratmeter. Ordentligt förråd intill lägenhetens entré. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, discgolfbana, förskola, skola, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 27 minuter.

  • Plus
  • Balkong
Hjärtstensvägen 11, 4 tr, Brunna Park, Upplands-Bro kommun

Hjärtstensvägen 11, 4 tr

Lägenhet
Brunna Park, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 5/6
5 430 kr/mån
33 261 kr/m²

Önskas visning? - Kontakta mäklaren! Välkommen till denna trevliga 3a belägen högt upp i huset! Här möts du av en hall med klinker och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett rymligt helkaklat badrum utrustat med samtliga bekvämligheter såsom dusch med duschväggar av glas, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Köket är ljust och luftigt med fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är välplanerat och i direkt anslutningen finner du dom båda sovrummen samt utgång till balkong. Balkongen erbjuder utsikt över skogsparti och ligger i ett fritt läge på gaveln. Gångavstånd till den nya handelsplatsen med bl.a Mc-Donalds, Stora Coop, Biltema, Byggmax, apotek och restauranger. På bekväma avstånd når du natur, parkering, badplats samt gång- och cykelavstånd till Kungsängens centrum. Du når E-18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping på 2 minuter. Önskas kommunala medel erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm och Bålsta trafikerar. Resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och tågen går i kvartstrafik.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Femstenavägen 3, Brunna Park, Upplands-Bro kommun

Femstenavägen 3

Lägenhet
Brunna Park, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 795 000 kr
97,8 m²
4 rum
vån 5/6
6 320 kr/mån
28 579 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Flexibelt tillträde! Denna trevliga, rymliga lägenhet är belägen högt upp i huset med en optimal planlösning. Underbart ljusinsläpp från kök, vardagsrum och där balkongen har sitt fantastiska söderläge! Nästan hela Kungsängen syns från denna vackra vy. Köket i vitt ger plats till många gäster och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Två rejäla helkaklade badrum, ett med dusch och det andra med badkar. Tre sovrum, alla i nordväst mot gården. Extra förråd finns i källaren. Självklart finns en rymlig hiss! På ett par minuters promenad har du den nya handelsplatsen Brunna Park och tvärs över gatan ligger Lidls nya butik. Bussen tar dig bekvämt till Kungsängen centrum där pendeltåget mot Bålsta och Stockholm central trafikerar. Tågresan till centralen tar ca 27 minuter. Har du bil? Då tar du dig snabbt ut på E18. Dessutom ges möjlighet att hyra en p-plats i garaget eller en utomhusplats runt huset. Njuter du av vacker natur, bad, båtliv, skridskor, hästar och golf? Ja, då har du kommit rätt! Välkommen till en underbar bostad och område att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5