Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Projekt Parhus Myran, Parhus, Leksands kommun
  • 4 lediga bostäder

Projekt Parhus Myran

Radhus
Parhus, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
fr. 3 975 000 kr
115 m²
5 rum
340 m² tomt

Välkommen till två stycken trevliga parhus med genomtänkt planlösning. Standard utförande på husen är god med helkaklade badrum, fullutrustat kök, genomgående golvvärme på entréplanet etc. Här finns möjligheten att komma in tidigt innan huset har byggts och kunna vara med om att sätta sin egen prägel såsom tapeter/färgval eller tillägg såsom öppen spis. Till varje fastighet kommer det finnas en Carport med tillhörande förråd. OBS fastigheterna kommer att säljas som tomt och sedan tecknas entreprenadavtal med byggaren . Detta innebär att lagfartskostnad endast utgår på tomtpriset.

  • Nybyggnadsprojekt
Blystigen 15C, Galgberget, Falu kommun

Blystigen 15C

Lägenhet
Galgberget, Falu kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
1 670 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
5 182 kr/mån
24 559 kr/m²

VÄLKOMMEN TILL BLYSTIGEN 15C Här erbjuds möjligheten att förvärva en hemtrevlig trerumslägenhet på familjevänliga Galgberget! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Kaptensvägen 3, Edshult, Leksands kommun

Kaptensvägen 3

Villa
Edshult, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
3 100 000 kr
106 + 106 m²
7 rum
1 515 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vikavägen 173, null, Falu kommun
Vikavägen 173, null, Falu kommun, bild 2
Vikavägen 173, null, Falu kommun, bild 3

Vikavägen 173

Villa
Falu kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
6 995 000 kr
176 m²
7 rum
3 778 m² tomt

Vänligen kontakta oss för visning! Varmt välkommen till Vikavägen 173 Här erbjuds unik möjlighet att förvärva en Enplansvilla med Sjönära Läge i Attraktiva Vika! Villan erbjuder en boarea om 176 kvm och mycket välplanerad planlösning fördelat på sju rum och kök. Med öppna ytor, generöst ljusinsläpp och en takhöjd om 4 meter i kök och vardagsrum skapas en inbjudande atmosfär för plats för umgänge och gemenskap. Köket är utformat för den matlagningsintresserade. Med tilltagna arbetsytor, mycket förvaringsutrymmen och en köksö med spishäll gör det lätt att umgås med gäster eller familj medan man lagar mat. Matplatsen erbjuder utsikt i två väderstreck där man skymtar sjön Runn åt väst och Vikasjön med dess storslagna karaktär åt öst. Huset rymmer fem sovrum varav ett master bedroom med eget badrum med relax och bastu. Från huvudsovrummet finns egen utgång till baksidan med enastående utsikt över Vikasjön. Härifrån kan ni promenera ner till stranden i badrock för ett morgondopp, för att sedan sätta er vid uteplatsen och avnjuta dagens första kopp kaffe medan ni möter morgonens solstrålar och startar dagen. Den stora trädgårdens vackra miljö bjuder på flertalet fruktträd och bärbuskar. Härliga gräsytor bereder ut sig och ger gott om utrymme för trädgårdsentusiasten att plantera och odla. För de andra finns det gott om plats att bara slappna av i en hängmatta, njuta av omgivningen eller svalka kroppen i sjön under sommarens soliga dagar. Tomten utlovar flera sociala umgängesytor som enkelt blir en central och utmärkt plats att samla hela familjen. I Vika finns allt som gör vardagslivet enklare; förskola och grundskola upp till årskurs 6, bibliotek, närlivs och restaurang. Rikt friluftsliv och motionsmöjligheter med elljusspår, aktivitetsfält med hinderbana, beachvolleybollplan, bouleplan, skateramp, discgolfbana, plogade isbanor under vinterhalvåret på Vikasjön och Kyrkbytjärn. Badplats med badbrygga och hopptorn. Närhet till svamp- och bärskogar. Aktivt och lättillgängligt sjöliv med officiellt stopp för båtevenemanget poker Runn. Vika är belägen ca 20 kilometer från både Falun och Borlänge. Detta boende är något utöver det vanliga och behövs upplevas på plats. Varmt välkommen hem! Är du intresserad ? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information!

  • Premium
Tommos väg 14, Källberget, Leksands kommun

Tommos väg 14

Villa
Källberget, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
4 975 000 kr
271 + 62 m²
8 rum
1 726 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Forssa Gränd 3, Forssa, Borlänge kommun

Forssa Gränd 3

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
650 000 kr
43 m²
1 rum
vån 4/4
3 833 kr/mån
15 116 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! VÄLKOMMEN TILL FORSSA GRÄND 3 Här presenteras en trevlig bostadsrätt om 43 kvm i Forssa. Bo bekvämt högst upp i huset med hiss och ett förråd på samma våningsplan som lägenheten. Välskött förening och närhet till alla bekvämligheter som gör vardagslivet lättare! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Björkbergsvägen 14, Siljansnäs, Leksands kommun
Björkbergsvägen 14, Siljansnäs, Leksands kommun, bild 2
Björkbergsvägen 14, Siljansnäs, Leksands kommun, bild 3

Björkbergsvägen 14

Villa
Siljansnäs, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
1 975 000 kr
116 + 92 m²
6 rum
2 132 m² tomt

Ring för visning! Välkommen till denna spännande fastighet med inte bara ett bostadshus utan även en kyrka med på köpet. Bostaden är i grunden i gott skick men i behov av viss renovering, en del av de kostsamma delarna är redan tagna som dränering, bergvärme samt nyligen renoverade badrum. Bostadshuset om 116 kvm fördelat på fem rum och kök. Källare med egen ingång och ett rum som har ordentligt fönster som skulle kunna göras om till ett tonårsrum eller uthyrning. På entréplanet finns kök, vardagsrum, två sovrum samt Gäst-WC. Öppen spis i vardagsrummet samt utgång till en stor altan i sydostläge med lugn omgivning. På ovanvåningen finns det två sovrum, hall/allrum samt badrum. Kyrkan om 192 kvm i bottenplan är en unik byggnad. På entréplanet finns den gamla expeditionen, två besökstoaletter, ett genomgångskök som leder till ett mindre rum med skjutdörrar mot själva kyrksalen och slutligen själva kyrksalen med 4 meters takhöjd. Utöver finns en lägenhet om 76 kvm fördelat på två rum och kök en trappa upp med fantastisk utsikt ner mot Alviken. Potentialen med denna byggnad är oändlig; ateljé, utställningslokal, uthyrningsbostad etc, här är bara fantasin som sätter gränser!

  • Premium
Källvägen 14, null, Leksands kommun

Källvägen 14

Villa
Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
3 100 000 kr
165 + 131 m²
6 rum
1 681 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Klockarvägen 8, Insjön, Leksands kommun

Klockarvägen 8

Villa
Insjön, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
3 900 000 kr
110 + 30 m²
4 rum
1 608 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Sveagatan 23, Haga/Britsarvet, Falu kommun

Sveagatan 23

Lägenhet
Haga/Britsarvet, Falu kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
1 050 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 912 kr/mån
26 923 kr/m²

VÄLKOMMEN TILL SVEAGATAN 23 Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga vindsvåning om 39 kvm med snedtak och stora takfönster i Haga/Britsarvet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Västra Tvillingvägen 11, Daglöstäkten, Falu kommun
Västra Tvillingvägen 11, Daglöstäkten, Falu kommun, bild 2
Västra Tvillingvägen 11, Daglöstäkten, Falu kommun, bild 3

Västra Tvillingvägen 11

Villa
Daglöstäkten, Falu kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
5 595 000 kr
145 + 62 m²
6 rum
710 m² tomt

Vänligen kontakta oss för visning! Varmt välkommen till Västra Tvillingvägen 11 Här erbjuds möjligheten att förvärva ett 2-plans hus med källare i trevliga Daglöstäkten! På villans entréplan finnes uterum/hall, kök med intilliggande middagsrum, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och WC. Övre plan har ett badrum och tre sovrum i bra storlek varav ena har egen balkong. Källarplan har tvättstuga, relax med bastu och dusch, pannrum, mat- och vinkällare och bra med förvaringsutrymmen. Vid entrén finns ett rejält tilltagen altan där det finns grillplats, vindskyddad matplats och ett stort parasoll man gärna sitter under en varm sommardag. Bilen parkerar du bekvämt i garaget som har elektrisk port och de finns även gott om plats för flera bilar parkerade på den grusade uppfarten. Fastigheten är en hörntomt som omsluts av tujahäck och längst tomtgränsen ligger slinga för robotgräsklippare nedgräv. Det här är ett energieffektivt hus med både bergvärme och solcellsanläggning installerat. Här bor ni i lugnt villakvarter med gångavstånd till för- och grundskola, sköna promenadstråk och Falu Gruva. Närhet till stadskärnan med dess butiker, restauranger, caféer, Falu lasarett, Högskolan Dalarna samt kommunikationer vid knutpunkten och resecentrum. Är du intresserad ? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information!

  • Premium
Hagmarksgatan 32, null, Hofors kommun

Hagmarksgatan 32

Radhus
Hofors kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
1 595 000 kr
165 m²
7 rum
903 m² tomt

NYTT LÄGRE PRIS! Kedjehus i barnvänligt område där hela familjen får plats! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 12