Mäklare Petter Jansson

Petter Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Projekt Parhus Myran, Parhus, Leksands kommun
  • 4 lediga bostäder

Projekt Parhus Myran

Radhus
Parhus, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
fr. 3 975 000 kr
115 m²
5 rum
340 m² tomt

Välkommen till två stycken trevliga parhus med genomtänkt planlösning. Standard utförande på husen är god med helkaklade badrum, fullutrustat kök, genomgående golvvärme på entréplanet etc. Här finns möjligheten att komma in tidigt innan huset har byggts och kunna vara med om att sätta sin egen prägel såsom tapeter/färgval eller tillägg såsom öppen spis. Till varje fastighet kommer det finnas en Carport med tillhörande förråd. OBS fastigheterna kommer att säljas som tomt och sedan tecknas entreprenadavtal med byggaren . Detta innebär att lagfartskostnad endast utgår på tomtpriset.

  • Nybyggnadsprojekt
Svanvägen 3, Insjön, Leksands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svanvägen 3

Villa
Insjön, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
1 675 000 kr
104 + 104 m²
5 rum
1 036 m² tomt

Välkommen till detta välvårdade och omhändertagna hem på Svanvägen 3 i Insjön! Villan har ett kanonläge med gångavstånd till affärer och kommunikationer samt bara ett stenkast från förskolor, skola med F-6 och Insjöns sporthall. Villan erbjuder en totalarea om 208 kvm och mycket välplanerad planlösning fördelat på fem rum och kök. Planlösningen på entréplanet är uppdelad i en två delar där sociala ytor såsom kök och vardagsrum är i ena änden och de privata ytorna såsom sovrum i den andra. Dessutom finns en källare där det finns gillestuga, hobbyrum, tvättstuga och matkällare. Här finns även ett garage som skulle kunna konverteras till boyta. Bilen parkerar du bekvämt i det fristående garaget och de finns även gott om plats för flera bilar parkerade på uppfarten. På husets baksida finns en trädäckad altan i vinkel där det finns markiser och vindskydd, här sitter man gärna en varm sommardag när solens strålar blir för varma. Plan uppvuxen trädgårdstomt med gott om plats för lek och odling. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Petter Jansson 070-644 45 07 för mer information!

Lundgattu 8, Siljansnäs, Leksands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lundgattu 8

Villa
Siljansnäs, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
1 350 000 kr
94 + 51 m²
4 rum
2 270 m² tomt

Upptäck den förtrollande charmen hos denna unika fastighet med fint läge bara några hundra meter från vattenbrynet. Det historiska huset från 1910 erbjuder 94 kvadratmeter boendeyta, uppdelat på fyra rum och kök. Med en god grundstruktur med behov av uppgraderingar, är detta ett hem med potential. I det mysiga köket finner du en vedspis med bakugn och ett vackert trägolv som ger en varm och inbjudande atmosfär. Sovrummet på entréplanet pryds av en elegant kakelugn, och det rymliga vardagsrummet erbjuder en utsikt ner mot Alviken. På övervåningen möts du av två charmiga sovrum, varav det ena har en karakteristisk äldre kamin. Den oinredda vinden öppnar upp för fantastiska möjligheter med högt i tak och förtrollande utsikt. Det nyligen renoverade badrummet från 2023 är utrustat med en modern dusch och stilfullt tvättställ. Dessutom finns en separat toalett vid entrén för extra bekvämlighet. Den generösa tomten bjuder in till lek och socialt umgänge, med gott om plats för framtida trädgårdsprojekt eller utökningar. En extra bonus är den tillhörande längan med äldre lador, som erbjuder gott om förvaringsutrymme och möjligheter att skapa något unikt. Här finns möjligheten att förvärva en fastighet med bra läge och antingen underhålla och nyttja som sommarboende alternativt lite större renvovering och konvertera till permanentboende. Kontakta oss nu för att uppleva detta unika erbjudande!

Källvägen 14, null, Leksands kommun

Källvägen 14

Villa
Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
3 100 000 kr
165 + 131 m²
6 rum
1 681 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Klockarvägen 8, Insjön, Leksands kommun

Klockarvägen 8

Villa
Insjön, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
3 900 000 kr
110 + 30 m²
4 rum
1 608 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 5