Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sätervägen 8, null, Rättviks kommun

Sätervägen 8

Fritidshus
Rättviks kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
995 000 kr
38 m²
2 rum
615 m² tomt

Varmt välkommen till Sätervägen 8 i Vikarbyn! Här ges möjligheten till Er som vill förverkliga drömmen om ett boende i Dalarna, ett charmigt vinterbonat timmerhus om 38 kvm. Detta boende kan tjäna både som en avkopplande fristad under lediga dagar eller som ett permanent hem för den som söker ett mindre yteffektivt boende. När ni kliver in i bostaden välkomnas ni av ett härligt rum med synliga takbjälkar och generös takhöjd – här är det en öppen och inbjudande planlösning mellan vardagsrum och kök. I vardagsrumsdelen finns en mysig öppen spis och ett större fönster med enastående utsikt över Siljan - här är det omöjligt att stirra sig mätt. Vidare i bostaden finns ett sovrum, här var det tidigare inrett med våningssäng vilket är möjligt att återskapa. Det finns ett badrum med dusch och plats för toppmatad tvättmaskin Tomten har en areal om 615 kvm som omslutas av en äldre gärdsgård och olika sorters träd och buskar - bland annat syrenhäck. På fastigheten finns en till stuga som behöver ses över och delvis renoveras men som kan ge extra sovplatser för övernattande gäster. Vikarbyn är en vacker dalaby vid sjön Siljan. Här finns flertalet bekvämligheter; livsmedelsbutik, flertalet restauranger i form av Bistro Apan, Sjöapan, Vikarbyns Crêperie samt en pizzeria. Stort utbud av bad- och båtliv, fiske, natur- och kulturupplevelser. Med en bilfärd om ca 10 minuter når ni Rättviks centrum där de finns både restauranger, caféer, butiker och bra kommunikationer med buss och tåg. Är du intresserad redan idag ? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information!

Projekt Parhus Myran, Parhus, Leksands kommun
  • 4 lediga bostäder

Projekt Parhus Myran

Radhus
Parhus, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
fr. 3 975 000 kr
115 m²
5 rum
340 m² tomt

Välkommen till två stycken trevliga parhus med genomtänkt planlösning. Standard utförande på husen är god med helkaklade badrum, fullutrustat kök, genomgående golvvärme på entréplanet etc. Här finns möjligheten att komma in tidigt innan huset har byggts och kunna vara med om att sätta sin egen prägel såsom tapeter/färgval eller tillägg såsom öppen spis. Till varje fastighet kommer det finnas en Carport med tillhörande förråd. OBS fastigheterna kommer att säljas som tomt och sedan tecknas entreprenadavtal med byggaren . Detta innebär att lagfartskostnad endast utgår på tomtpriset.

  • Nybyggnadsprojekt
Västra Tvillingvägen 11, Daglöstäkten, Falu kommun
Västra Tvillingvägen 11, Daglöstäkten, Falu kommun, bild 2
Västra Tvillingvägen 11, Daglöstäkten, Falu kommun, bild 3

Västra Tvillingvägen 11

Villa
Daglöstäkten, Falu kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
5 595 000 kr
145 + 62 m²
6 rum
710 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Varmt välkommen till Västra Tvillingvägen 11 Här erbjuds möjligheten att förvärva ett 2-plans hus med källare i trevliga Daglöstäkten! På villans entréplan finnes uterum/hall, kök med intilliggande middagsrum, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och WC. Övre plan har ett badrum och tre sovrum i bra storlek varav ena har egen balkong. Källarplan har tvättstuga, relax med bastu och dusch, pannrum, mat- och vinkällare och bra med förvaringsutrymmen. Vid entrén finns ett rejält tilltagen altan där det finns grillplats, vindskyddad matplats och ett stort parasoll man gärna sitter under en varm sommardag. Bilen parkerar du bekvämt i garaget som har elektrisk port och de finns även gott om plats för flera bilar parkerade på den grusade uppfarten. Fastigheten är en hörntomt som omsluts av tujahäck och längst tomtgränsen ligger slinga för robotgräsklippare nedgräv. Det här är ett energieffektivt hus med både bergvärme och solcellsanläggning installerat. Här bor ni i lugnt villakvarter med gångavstånd till för- och grundskola, sköna promenadstråk och Falu Gruva. Närhet till stadskärnan med dess butiker, restauranger, caféer, Falu lasarett, Högskolan Dalarna samt kommunikationer vid knutpunkten och resecentrum. Är du intresserad ? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Magasinsgatan 16A, Centrum, Falu kommun

Magasinsgatan 16A

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
1 175 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 190 kr/mån
20 796 kr/m²

VÄLKOMMEN TILL MAGASINSGATAN 16A Här erbjuds möjligheten att förvärva en central tvårummare om 56,5 kvm med närhet till allt. Bostaden har stor potential och ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på ditt framtida hem! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Vikavägen 173, Vika, Falu kommun
Vikavägen 173, Vika, Falu kommun, bild 2
Vikavägen 173, Vika, Falu kommun, bild 3

Vikavägen 173

Villa
Vika, Falu kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
6 995 000 kr
176 m²
7 rum
3 778 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Varmt välkommen till Vikavägen 173 Här erbjuds unik möjlighet att förvärva en Enplansvilla med Sjönära Läge i Attraktiva Vika! Villan erbjuder en boarea om 176 kvm och mycket välplanerad planlösning fördelat på sju rum och kök. Med öppna ytor, generöst ljusinsläpp och en takhöjd om 4 meter i kök och vardagsrum skapas en inbjudande atmosfär för plats för umgänge och gemenskap. Köket är utformat för den matlagningsintresserade. Med tilltagna arbetsytor, mycket förvaringsutrymmen och en köksö med spishäll gör det lätt att umgås med gäster eller familj medan man lagar mat. Matplatsen erbjuder utsikt i två väderstreck där man skymtar sjön Runn åt väst och Vikasjön med dess storslagna karaktär åt öst. Huset rymmer fem sovrum varav ett master bedroom med eget badrum med relax och bastu. Från huvudsovrummet finns egen utgång till baksidan med enastående utsikt över Vikasjön. Härifrån kan ni promenera ner till stranden i badrock för ett morgondopp, för att sedan sätta er vid uteplatsen och avnjuta dagens första kopp kaffe medan ni möter morgonens solstrålar och startar dagen. Den stora trädgårdens vackra miljö bjuder på flertalet fruktträd och bärbuskar. Härliga gräsytor bereder ut sig och ger gott om utrymme för trädgårdsentusiasten att plantera och odla. För de andra finns det gott om plats att bara slappna av i en hängmatta, njuta av omgivningen eller svalka kroppen i sjön under sommarens soliga dagar. Tomten utlovar flera sociala umgängesytor som enkelt blir en central och utmärkt plats att samla hela familjen. I Vika finns allt som gör vardagslivet enklare; förskola och grundskola upp till årskurs 6, bibliotek, närlivs och restaurang. Rikt friluftsliv och motionsmöjligheter med elljusspår, aktivitetsfält med hinderbana, beachvolleybollplan, bouleplan, skateramp, discgolfbana, plogade isbanor under vinterhalvåret på Vikasjön och Kyrkbytjärn. Badplats med badbrygga och hopptorn. Närhet till svamp- och bärskogar. Aktivt och lättillgängligt sjöliv med officiellt stopp för båtevenemanget poker Runn. Vika är belägen ca 20 kilometer från både Falun och Borlänge. Detta boende är något utöver det vanliga och behövs upplevas på plats. Varmt välkommen hem! Är du intresserad ? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Källvägen 14, Insjön, Leksands kommun

Källvägen 14

Villa
Insjön, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
2 975 000 kr
165 + 131 m²
6 rum
1 681 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Klockarvägen 8, Insjön, Leksands kommun

Klockarvägen 8

Villa
Insjön, Leksands kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
3 900 000 kr
110 + 30 m²
4 rum
1 608 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Energieffektiv

Visar alla 7