Mäklare David Westbeck

David Westbeck

Om mig

Vem är jag? David, ca 40 år, bosatt på Majåker i Lidköping med fru, två barn och flera husdjur. Fastighetsmäklare sedan 2011 och förmedlar villor, lägenheter, tomter och fritidshus inom Lidköpings kommun samt i Källby. Mina starka sidor är att jag är väldigt driven, förtroendeingivande och noggrann. Mitt mål är inte att sälja flest bostäder i Lidköping, utan att göra det bäst. På detta sätt kan jag leverera mer tid åt spekulanter, högre kvalité på min tjänst och därmed högre slutpriser.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Kedum Gröneberg 6, Norra Kedum, Lidköpings kommun

Norra Kedum Gröneberg 6

Villa
Norra Kedum, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 700 000 kr
155 + 19,5 m²
5 rum
1 447 m² tomt

Norra Kedums gamla Mejeri byggdes i början av 80-talet om till denna bostad. Bostadshuset är om 1 ½ -plan och rymmer fem rum varav tre sovrum. Under de senaste åren har huset fått nytt yttertak och både bostadshuset och garagebyggnaden har målats om. Samtidigt har även det inre fått sig en uppfräschning med både golvbeläggning, tapeter och färg. Bra planlösning med sociala ytor och badrum på entréplan och sovrum samt extra allrum på ovanvåning. Fiber och kommunalt vatten är indraget. Asfalterad gårdsplan och i garagebyggnaden finns tillräckligt med plats för t.ex. båt eller mindre traktor. Ca 3 km bort ligger Marbogårdens badplats med både sandstrand och klippbad.

  • Plus
Gillstad Rosenlid 1, Gillstad, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gillstad Rosenlid 1

Villa
Gillstad, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
600 000 kr
51 m²
2 rum
3 643 m² tomt

Välkommen till denna fastighet som är belägen strax norr om riksväg 44 i Gillstad. Det lilla huset om ca 50 kvm totalrenoverades 96-97 med tak, fönster samt all interiör. Bostaden har ett kök med stenbänkskivor, toalett med både tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum med parkettgolv och intilliggande sovrum. Samtliga rum har golvvärme och vinden har isolerats för att eventuellt kunna bli ett framtida sovloft. Stor tomt med ett flertal mindre uthus och stenbelagd uteplats i sydväst. Här bor man i rogivande miljö med naturen alldeles intill. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Sjövägen 10, Tofta, Lidköpings kommun

Sjövägen 10

Villa
Tofta, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
3 600 000 kr
148 + 91 m²
5 rum
730 m² tomt

Renoverad 60-talsvilla i Tofta med fina materialval. Kök med öppen planlösning mot stor matplats och vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. På ovanvåningen finner vi tre sovrum varav ett med egen utgång till balkong i söder samt luft/luftvärmepump med AC. Det finns två helkaklade badrum, ett på vardera planen. I den ombonade källaren finns ytterligare ett sovrum samt ett stort allrum med egen utgång vilket gör det perfekt till framtida ungdomsrum. Här är det mesta renoverat från grund till tak och huset har en praktisk planlösning vilket ger plats även för den lite större familjen. Solen och middagar avnjutes på trädäcket i väst med glasräcken eller i det inglasade uterummet. Inom fastigheten finns även en nybyggd lekstuga, klätterställning samt grävd brunn för den egna bevattningen. Bilen parkeras i det friliggande och isolerade garaget med autoport och separat förrådsdel. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns installerat. Bra läge på lugn gata där man gränsar till gångväg och grönområde med både nybyggd lekplats och mindre pulkabacke. 500 meter från huset ligger förskolan Pärlan och ytterligare 1 kilometer bort ligger Stenhammarskolan F-6 som nås smidigt via belyst gång/cykelväg. Bekväma 1 kilometer bort finner vi Villabadets sandstrand för ett dopp i Vänern. En perfekt familjevilla!

  • Plus
Tun Gamlegården 1, Tun-Såtenäs, Lidköpings kommun

Tun Gamlegården 1

Gård/Skog
Tun-Såtenäs, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
4 495 000 kr
297 + 15 m²
8 rum
6,3 ha tomt

Välkomna till denna nyligen avstyckade gård som ligger precis i utkanten av Tuns samhälle. Denna fastighet om ca 6 ha erbjuder ett stort bostadshus om ca 300 kvm med kringliggande hagar och ridbana. Vidare finns även gott om ekonomibyggnader i form av en klassisk magasinsbyggnad med källardel, lada med betonggolv, "smedja", hölada och mindre garage med hundgård. Bostadshuset ligger högt och fint med stor träaltan i bästa söder/väster-läge. Vid entrén av huset möts vi direkt av den generösa takhöjden om ca 285 cm samt eldstad. Hela entréplanet är en stor social yta med både kök, vardagsrum, matsal och cigarrum. Ovanvåningen inhyser den privata delen med hela fyra sovrum, badrum samt allrum med utgång till balkong. Uppvärmning via jordvärme och fiber finns inkopplat. Det ståtliga magasinet är perfekt för dig som vill ha en klassisk festlokal eller annan verksamhet. Boxplats för häst finns att hyra hos grannen vid gårdsplan. Här bor du mitt på landet men ändå i precis anknytning till samhället. Enbart 700 meter bort finner vi Tuns Skola samt Ica ToGo.

  • Plus

Visar alla 4