Mäklarhuset Lidköping/Vara

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Edsvära Stommen 2, Edsvära, Vara kommun

Edsvära Stommen 2

Villa
Edsvära, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
595 000 kr
81 + 21 m²
4 rum
1 278 m² tomt

Välkomna till Edsvära och detta hus med gammal charm. Villan ligger högt med härlig utsikt över åkrar och skog. Vill man så är det bara att flytta in och med lite nya tapeter och färg kan man göra bostaden till sin egen. På entréplan finns rymlig hall, vardagsrum, litet mysigt kök, matsal samt ett nyrenoverat duschrum. Ovanvåningen rymmer två trevliga sovrum samt hall. Här finns också en kallvind som kan inredas om man så vill. I hela huset ligger ett fint slipat trägolv. På tomten finns ett uthus med utrymme för vedbod, utedass, förråd och jordkällare. I trädgården hittar man flera ställen lämpliga för en uteplats; kanske vill man bygga en altan på framsidan för att njuta av utsikten. Ett par äppleträd finns i den uppvuxna trädgården. Här i Edsvära finns en friförskola/fritidshem på gångavstånd från huset. Till Kvänum med övrig service som skola, butik och restauranger är det ca 8 km.

Tumlebergsvägen 21, Arentorp, Vara kommun

Tumlebergsvägen 21

Villa
Arentorp, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
449 000 kr
96 + 40 m²
4 rum
634 m² tomt

Välkommen till det lilla lugna samhället Tumleberg och detta hus på Tumlebergsvägen 21. Bostaden är om ett och ett halvt plan samt källare. Entréplan rymmer hall, ett sovrum/allrum, badrum, kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås baksidans uteplats. På ovanvåningen hittar man två sovrum och möblerbar hall. Flera praktiska vindsförråd finns här också. I källaren finns pannrum och förrådsrum. Parkerar gör man på den grusade uppfarten eller i carporten. I trädgården växer mycket ätbart, bland annat plommon, rabarber och blåbär. På baksidan finns en altan, delvis under tak för trevliga utekvällar. Växthus, redskapsbod och en liten gäststuga finns också på tomten. En kort promenad från huset finns en fin lekplats. Till Arentorp där det finns skola och obemannad matbutik, är det ca 4 km och till Vara med tågstation och övrig service är det ca en mil.

Norra Kedum Gröneberg 6, Norra Kedum, Lidköpings kommun
 • Fre 8 dec

Norra Kedum Gröneberg 6

Villa
Norra Kedum, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 700 000 kr
155 + 19,5 m²
5 rum
1 447 m² tomt

Norra Kedums gamla Mejeri byggdes i början av 80-talet om till denna bostad. Bostadshuset är om 1 ½ -plan och rymmer fem rum varav tre sovrum. Under de senaste åren har huset fått nytt yttertak och både bostadshuset och garagebyggnaden har målats om. Samtidigt har även det inre fått sig en uppfräschning med både golvbeläggning, tapeter och färg. Bra planlösning med sociala ytor och badrum på entréplan och sovrum samt extra allrum på ovanvåning. Fiber och kommunalt vatten är indraget. Asfalterad gårdsplan och i garagebyggnaden finns tillräckligt med plats för t.ex. båt eller mindre traktor. Ca 3 km bort ligger Marbogårdens badplats med både sandstrand och klippbad.

 • Plus
Portvaktsvägen 3C, Sjölunda, Lidköpings kommun
 • Ons 13 dec kl 15:00

Portvaktsvägen 3C

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 750 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
3 909 kr/mån
26 119 kr/m²

Välkommen till en ljus, modern och härlig lägenhet överst i huset där kvalitetskänslan är genomgående. Med förmiddagssolen på loftgången vid entrén och eftermiddagssolen på balkongen kan man följa solen under dagen. Inne i lägenheten är det öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Genomgående lite extra fina materialval så som vitlaserad ekparkett och rostfria vitvaror som är extraval utöver vanlig standard. Lägenheten går överlag i ljusa färger förutom i det stora sovrummet där man valt en mörkare nyans av grönt. Helkaklad toalett med dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Den stora balkongen i soligt söderläge ger utsikt mot både grönområde och lekplats. Området är beläget nära vattnet med möjlighet för bad vid Väners strand ca 700 m bort. Sjölunda förskola och skola (1-6) ligger bara ett stenkast bort. Till lägenheten hör en parkeringsplats samt ett förråd i nära anslutning. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

 • Plus
Stenhammarsvägen 43, Övre Stenhammar, Lidköpings kommun

Stenhammarsvägen 43

Lägenhet
Övre Stenhammar, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 950 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/1
7 017 kr/mån
18 750 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig bostadsrätt i Stenhammar park med bland annat nyrenoverat kök och inglasat uterum. Här finner man även öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum i god storlek, fräscht kaklat badrum som är renoverat 2013 och kaklad gästtoalett från -15/16. Dessutom är elen i lägenheten omdragen nyligen, alla uttag är jordade och strömbrytare samt vägguttag är utbytta. Planerad visning inom kort. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Ängsvägen 25, Jung, Vara kommun

Ängsvägen 25

Villa
Jung, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 050 000 kr
140 m²
4 rum
1 020 m² tomt

Nu har ni möjlighet att flytta in i denna hemtrevliga villa med bra planlösning och fint läge i Jung. Tomten gränsar mot åkermark och vyn är ostörd och vacker. På entréplan ligger matplats, kök, badrum, ett sovrum samt stort vardagsrum i vinkel. Från både kök och vardagsrum finns utgång mot baksidan. Ovanvåningen rymmer ljust allrum, två bra sovrum, varav ett med klädkammare, samt duschrum. På baksidan hittar man en stor altan, delvis under tak, med fin utsikt över slätten. Vidbyggt bostadshuset finns dubbelgarage samt stort praktiskt förråd. Orten erbjuder förskola och skola åk F-5 och bensinmack med vägkrog. För att handla åker man till Vara ca en mil bort, eller till Kvänum som ligger ca 7 km från Jung.

Long Skyttagården 2, Long, Vara kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Long Skyttagården 2

Villa
Long, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
295 000 kr
60 + 40 m²
5 rum
1 381 m² tomt

Beläget vid riksväg 47 hittar man denna bostad som med lite arbete kan bli ett framtida trevligt hem eller fritidshus. Bostadshuset om ett och ett halvt plan rymmer kök, vardagsrum, duschrum samt ett sovrum på entréplan och två sovrum och allrum på ovanvåningen. Från vardagsrummet kommer man ut i ett uterum/förråd som är sammanbyggt med en bastu. Hela fastigheten behöver en översyn och renovering både utvändigt och inomhus. Trädgården är lummig och något kuperad och här växer fruktträd och buskar som äpple, päron, plommon och körsbär. Garage och enklare förråd hör också till. Tomten avskärmas mot vägen av ett högt plank. Butiker, skolor och övrig service finns i Vara ca 5 km bort.

 • Plus
Gillstad Rosenlid 1, Gillstad, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gillstad Rosenlid 1

Villa
Gillstad, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
600 000 kr
51 m²
2 rum
3 643 m² tomt

Välkommen till denna fastighet som är belägen strax norr om riksväg 44 i Gillstad. Det lilla huset om ca 50 kvm totalrenoverades 96-97 med tak, fönster samt all interiör. Bostaden har ett kök med stenbänkskivor, toalett med både tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum med parkettgolv och intilliggande sovrum. Samtliga rum har golvvärme och vinden har isolerats för att eventuellt kunna bli ett framtida sovloft. Stor tomt med ett flertal mindre uthus och stenbelagd uteplats i sydväst. Här bor man i rogivande miljö med naturen alldeles intill. Välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
Sjövägen 10, Tofta, Lidköpings kommun

Sjövägen 10

Villa
Tofta, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
3 600 000 kr
148 + 91 m²
5 rum
730 m² tomt

Renoverad 60-talsvilla i Tofta med fina materialval. Kök med öppen planlösning mot stor matplats och vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. På ovanvåningen finner vi tre sovrum varav ett med egen utgång till balkong i söder samt luft/luftvärmepump med AC. Det finns två helkaklade badrum, ett på vardera planen. I den ombonade källaren finns ytterligare ett sovrum samt ett stort allrum med egen utgång vilket gör det perfekt till framtida ungdomsrum. Här är det mesta renoverat från grund till tak och huset har en praktisk planlösning vilket ger plats även för den lite större familjen. Solen och middagar avnjutes på trädäcket i väst med glasräcken eller i det inglasade uterummet. Inom fastigheten finns även en nybyggd lekstuga, klätterställning samt grävd brunn för den egna bevattningen. Bilen parkeras i det friliggande och isolerade garaget med autoport och separat förrådsdel. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns installerat. Bra läge på lugn gata där man gränsar till gångväg och grönområde med både nybyggd lekplats och mindre pulkabacke. 500 meter från huset ligger förskolan Pärlan och ytterligare 1 kilometer bort ligger Stenhammarskolan F-6 som nås smidigt via belyst gång/cykelväg. Bekväma 1 kilometer bort finner vi Villabadets sandstrand för ett dopp i Vänern. En perfekt familjevilla!

 • Plus
Härjevad Börjestorp 1, Järpås, Lidköpings kommun

Härjevad Börjestorp 1

Villa
Järpås, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 395 000 kr
57 + 6 m²
2 rum
3 501 m² tomt

I Härjevad, lantligt och lugnt, ligger denna trevliga bostad med tillhörande uthus på stor tomt med uppvuxna träd och granar som skärmar av mot vägen. Det fina, renoverade bostadshuset består av två rum och kök. I öppen planlösning med hallen finns mysigt vardagsrum och från hallen nås även ett fräscht duschrum. Längre in hittar man groventré med tvättmaskin. Köket med sina snygga gröna luckor har en trevlig matplats vid fönstret. Från köket kommer man in i sovrummet med bra förvaring i flera garderober. Vid gårdsplanen ligger den väl underhållna ladugården med murad djurdel, vagnbod samt loge/maskinhall med loft. Till fastigheten hör också ett uthus med bra förråd för t ex trädgårdsredskap. En rejäl altan finns utanför groventrén och i trädgården växer ett par äppelträd och plats finns för egen odling. Här bor du fritt och enskilt, men med bara ca 8 km till Järpås där bland annat matbutik och skola finns. Till Vara är det ca 1,5 mil och till Lidköping ca 2 mil.

 • Plus
Majorsallén 23A, Gamla staden, Lidköpings kommun

Majorsallén 23A

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
450 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
3 232 kr/mån
11 538 kr/m²

Välkomna till en välplanerad och trivsam etta med närhet till Örthagsparken och centrum. Här finner man ett rejält vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, kök med matplats och badrum som stamrenoverades 1997. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område i Gamla staden. Tv-utbud och bredband ingår i avgiften. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Tun Gamlegården 1, Tun-Såtenäs, Lidköpings kommun

Tun Gamlegården 1

Gård/Skog
Tun-Såtenäs, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
4 495 000 kr
297 + 15 m²
8 rum
6,3 ha tomt

Välkomna till denna nyligen avstyckade gård som ligger precis i utkanten av Tuns samhälle. Denna fastighet om ca 6 ha erbjuder ett stort bostadshus om ca 300 kvm med kringliggande hagar och ridbana. Vidare finns även gott om ekonomibyggnader i form av en klassisk magasinsbyggnad med källardel, lada med betonggolv, "smedja", hölada och mindre garage med hundgård. Bostadshuset ligger högt och fint med stor träaltan i bästa söder/väster-läge. Vid entrén av huset möts vi direkt av den generösa takhöjden om ca 285 cm samt eldstad. Hela entréplanet är en stor social yta med både kök, vardagsrum, matsal och cigarrum. Ovanvåningen inhyser den privata delen med hela fyra sovrum, badrum samt allrum med utgång till balkong. Uppvärmning via jordvärme och fiber finns inkopplat. Det ståtliga magasinet är perfekt för dig som vill ha en klassisk festlokal eller annan verksamhet. Boxplats för häst finns att hyra hos grannen vid gårdsplan. Här bor du mitt på landet men ändå i precis anknytning till samhället. Enbart 700 meter bort finner vi Tuns Skola samt Ica ToGo.

 • Plus
Lidåkersgatan 10C, Lidåker, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lidåkersgatan 10C

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
750 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 759 kr/mån
10 345 kr/m²

Trevlig trerummare på andra våning med bra läge vid en stor och härlig innergård på Lidåker. Här finner vi en inglasad balkong i soligt söderläge med anslutning från vardagsrummet som ger möjlighet till varma och soliga dagar stora delar av året. Rymligt sovrum mot skuggigare norrsidan med stora skjutdörrsgarderober och ytterligare ett mindre sovrum som även går att använda till kontor eller gästrum. Köket med ursprung från byggår bjuder på tåliga massiva stommar, vita fina luckor och charmiga handtag. Badrummet i kakel och klinker renoverades i samband med stamrenovering omkring 2007. Vacker gårdsmiljö med närhet till skog, grönområde, förskola och skola. Välkommen på visning!

Blomsterstigen 2, Vedum, Vara kommun

Blomsterstigen 2

Villa
Vedum, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
3 500 000 kr
184 + 35 m²
6 rum
1 231 m² tomt

På återvändsgata, med lugnt läge i Vedum ligger detta moderna, stilrena hem. Baksidan gränsar mot grönområde och fin lekplats samt Vedums enda pulkabacke; perfekt för barnfamiljen. Från bostaden tar det bara ett par minuter att promenera till centrala Vedum med livsmedelsbutik, järnvägsstation och skola. Vid ankomst möts man av en stor stenlagd uppfart med plats för flera bilar. Kring uppfarten finns charmiga planteringar och stenpartier. På insidan välkomnas du av härlig takhöjd, snygga materialval, stora fönsterpartier, roliga vinklar och vrår samt avskärmande väggar. Entré, kök och vardagsrum är i öppen, social planlösning. Här kan du laga mat vid köksön och samtidigt ha fin kontakt med gästerna i vardagsrummet. Över master bedroom hittar man ett mysigt loft samt stort förråd. Från vardagsrummet nås master bedroom med rymligt badrum och utgång till altanen. Till höger från entrén ligger sovrumsdelen med tre sovrum, allrum, duschrum och tvättstuga. Utanför entrén finns en trevlig stenlagd uteplats och baksidan är en härlig oas med stor altan, delvis under tak, med spabad och god plats för utemöbler. Vidbyggt huset hittar man garage för en bil samt förråd och på tomten finns ett vedförråd. I trädgården växer äpple-, plommon- och körsbärsträd samt jordgubbar, hallon, björnbär och fina planteringar.

 • Plus
Storegårdsvägen 17, Arentorp, Vara kommun

Storegårdsvägen 17

Villa
Arentorp, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 675 000 kr
128 + 90 m²
4 rum
875 m² tomt

I trevliga Arentorp hittar ni denna härliga bostad som i stort sett har helrenoverats under de senaste åren. Insidan är ljus och modern med öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum på entréplan. Här finns också sovrum, hall och ett rymligt helkaklat duschrum. Ovanvåningen rymmer hall, toalett och två mysiga sovrum. Dessutom finns källaren med tvättstuga, pannrum och flera praktiska förrådsutrymmen. Huset ligger på en kuperad tomt i olika nivåer och här växer fruktträd och bärbuskar. Här finns även plats för egen odling i pallkragar och en lekstuga och sandlåda hör också till. På baksidan hittar man en stor upphöjd altan och på framsidan finns en mindre uteplats. Parkerar gör man på den grusade uppfarten eller i garaget i källaren. Tomten gränsar mot ett allmänt grönområde och det är gångavstånd till ortens skola och obemannad butik. Till Vara med all övrig service kommer man med lokalbuss eller via fin cykel- och gångväg.

Tuvemossevägen 22, Sjölunda, Lidköpings kommun

Tuvemossevägen 22

Villa
Sjölunda, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
5 600 000 kr
200 + 36 m²
7 rum
934 m² tomt

I det populära området Sjölunda finner vi detta moderna enplanshus som lämnar få önskemål obesvarade. Detta är en bostad som med sin välplanerade planlösning och stilrena ytskikt verkligen ger en känsla av öppenhet och ljus. Huset är genomtänkt och inbjuder till sociala stunder, där köket med sin öppna planlösning mot vardagsrummet ger möjlighet till samvaro. Men även till enskildhet med sovrum som är placerade en bit ifrån varandra, det finns idag tre bra sovrum men detta går att utöka till sex stycken ifall man skulle vilja. Alla rum är rymliga och erbjuder gott om utrymme. Vardagsrummet bjuder på en riktigt härlig rymd med sina ca 6 m i nock. Huset har effektiv uppvärmning med bergvärme, smart styrd belysning, vedeldad kamin och frånluftsvärme med återvinning. Allt som allt ger detta ett energieffektivt hus för den som önskar dra ner sina energikostnader. Utomhus finns två stycken altaner för att njuta solen under hela dagen. Välskött och enkel trädgård med tuja häck som ramar in mot vägen och robotgräsklippare tar hand om gräset. Det finns även ett rymligt enbilsgarage med förvaringsutrymme och en verkstadsdel. Detta enplanshus är utan tvekan en dröm för den som söker ett modernt och bra planerat boende på en eftertraktad plats i Lidköping. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hus!

Allégatan 14 Lgh 1202, Centrala Vara, Vara kommun

Allégatan 14 Lgh 1202

Lägenhet
Centrala Vara, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
190 000 kr
19,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 086 kr/mån
9 744 kr/m²

På våning tre i det gula huset på Allégatan 14 hittar man detta charmiga lilla hem om ett rum med kokvrå. Bostaden är perfekt för den som letar efter en övernattningslägenhet, eller för den som ska studera i Vara och vill ha ett eget krypin. Du möts av en praktisk hall med plats för avhängning samt en garderob. På vänster sida i hallen hittar man duschrummet med duschplats, wc och handfat. Längst in i lägenheten finns allrum/sovrum med kokvrå. Kokvrån är utrustad med en liten spis, diskho, samt kyl med frysfack. Plats finns i skåp för att installera ugn eller diskmaskin om man vill. I rummet finns utrymme för både soffa och säng; compact living när det är som bäst! Här bor du centralt med gångavstånd till all service Vara har att erbjuda; skolor, butiker, restauranger och järnvägsstation. Varmt välkomna på visning!

Saleby Karlsro 1, Saleby, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Saleby Karlsro 1

Villa
Saleby, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 375 000 kr
113 + 70 m²
5 rum
1 157 m² tomt

Välkomna till denna lantliga röda villa i utkanten av Saleby. På entréplan finner vi ett snyggt kök från Ikea med vita luckor, rostfria vitvaror och bänkskiva i valnöt. Vardagsrum med braskamin och dörr till uteplats. Husets ovanvåning innehåller bostadens tre sovrum samt en toalett med dusch. I källaren finns tvättstugan samt övriga förvaringsutrymmen. Bostaden har enhetliga golv och ljusa väggar. Uteplatsen med spabad ligger i bra västerläge på baksidan av huset med sol från lunch till solnedgång. Isolerat förråd i gott skick med värmepump och gjutet golv. Nära till förskola, skola och bussförbindelser till Lidköping.

 • Plus
Nasenborgsvägen 5, Erstorp, Lidköpings kommun
 • Ons 13 dec kl 14:00

Nasenborgsvägen 5

Lägenhet
Erstorp, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
2 200 000 kr
115 m²
5 rum
5 249 kr/mån
19 130 kr/m²

Välkommen till ett inflyttningsklart, lättskött och modernt kedjehus i bostadsrättsform. Kedjehuset om 115 kvm fördelas på två våningar med social ytor på första plan och sovrum på andra plan. Dessutom finns det carport, förråd och altan utomhus med plats för loungeset och matgrupp. Inte långt från de trivsamma kedjehuset finner du cykelvägar till centrum, f-6 skola och knappt 500m bort en obemannad matbutik. Sjön med badstrand och promenadstråk ligger bara knappt 2 km bort. Huset färdigställdes 2020 tillsammans med 20 likadana hett eftertraktade hus och nu finns chansen för en ny ägare att ta över. Kontakta mäklaren för att boka visning!

 • Plus
Mellangatan 8, Centrala Vara, Vara kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Mellangatan 8

Villa
Centrala Vara, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
2 495 000 kr
127 + 108 m²
8 rum
947 m² tomt

I lugna, familjevänliga kvarter i Vara ligger denna hemtrevliga villa om ett och ett halvt plan samt källare. Huset har låga driftskostnader tack vare bergvärmepump. I bostaden finns hela fem sovrum fördelade på entréplan och ovanvåning, vardagsrum i öppen planlösning mot köket och två toaletter. I källaren finns stort duschrum, toalett samt mysig gillestuga och flera praktiska förrådsrum. På baksidan finns ett härligt inglasat uterum som ger extra plats för umgänge. Trädgården har fina, välskötta gräsytor, buskage och något fruktträd. Här finns också plats för egen odling. Tomten är avgränsad mot grannarna av hög häck och mot gatan av en fin stenmur. Baksidans uteplats är insynsskyddad och privat, perfekt för trevliga sommarkvällar. Garage för en bil hör till fastigheten samt ett förråd för cyklar och trädgårdsredskap. Till centrala Vara med all service är det bekvämt gångavstånd.

Sparlösa Hulan 1, Sparlösa, Vara kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sparlösa Hulan 1

Villa
Sparlösa, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 950 000 kr
167 m²
5 rum
3 031 m² tomt

Lantligt och vackert i Sparlösa ligger denna rymliga villa om ett och ett halvt plan omgiven av en fantastisk trädgård. Hallen välkomnar med öppen planlösning mot vardagsrum, matplats och kök; ytor som inbjuder till umgänge med släkt och vänner; här finns plats för alla. På entréplan finns även tvättstuga, badrum, groventré och två sovrum. Ovanvåningen erbjuder två rymliga sovrum, möblerbar hall och ett duschrum. Från matplatsen kommer man ut på den mysiga inglasade altanen med skjutdörrar. Utanför den inglasade delen fortsätter den trälagda altanen. Omgivande trädgård är kuperad och omväxlande. Här finns fruktträd och planteringar, stenpartier och bergsknallar; många härliga platser att sätta sig ner med en kopp kaffe. Vid entrén porlar ett liten vattenvfall i en damm med näckrosor samt både lusthus och växthus. En skogsdunge hör också till tomten. Till Stora Levene är det ca 7 km och där finns all service man behöver.

Hästhagsvägen 14, null, Lidköpings kommun

Hästhagsvägen 14

Villa
Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
2 995 000 kr
153 + 110 m²
5 rum
857 m² tomt

Stort och välskött hus som har genomgått flera stora renoveringar de senaste åren. Taket är bytt omkring 2015, köket är nytt från 2020, grunden är dränerad och isolerad 2021, källarplanet har fått en rejäl genomgång med nya klinkergolv och en renoverad tvättstuga, ytskikt är bytta på de flesta ställen i huset och på utsidan har en rejäl upphöjd altan med pool byggts. Det här huset passar personen som vill ha ett stort hus på centralt läge där flera stora renoveringar är utförda. Vissa saker finns fortfarande att göra vilket ger möjligheten att skapa sitt eget uttryck. Ett rum på entréplan är tex förberett för att installera ett badrum i. Välkommen att boka dig på visning eller kontakta mäklaren vid frågor.

Edsvära Klockarebolet 1, Edsvära, Vara kommun

Edsvära Klockarebolet 1

Villa
Edsvära, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 150 000 kr
91 + 8 m²
4 rum
1 645 m² tomt

I lugna Edsvära ligger denna hemtrevliga villa om fyra rum och kök i ett och ett halvt plan. Hela huset har genomgått en upprustning under 2023 och både utsida och insida har fått sig en rejäl ansiktslyftning. På entréplan finns hall med trappa till ovanvåningen och här ligger även ett fräscht dusch/tvättrum. Rakt fram hittar man det rymliga, ljusa köket med snygga skåp från Marbodal och nya vitvaror. En nyinstallerad vedspis finns här också. Från köket nås matsal som även kan användas som sovrum. Intill matsalen har vardagsrummet sin plats. På ovanvåningen ryms två rejäla sovrum samt toalett, hall och förvaring i form av två vindsförråd. Trädgården omges av häckar mot väg och granne och på tomten växer äppleträd, krusbär, hallon och rabarber. Till fastigheten hör också ett uthus; en tidigare ladugård med äldre djurdel, snickarverkstad, utedass och lada. Denna byggnad kan passa bra som ett framtida garage! Här i Edsvära finns en friförskola/fritidshem på gångavstånd från huset. Till Kvänum med övrig service som skola, butik och restauranger är det ca 8 km.

Råda Ekelund 1, null, Lidköpings kommun

Råda Ekelund 1

Villa
Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
8 000 000 kr
130 m²
5 rum
4 503 m² tomt

Välkommen till en gammaldags gårdsidyll precis i utkanten av Lidköpings stadskärna. I denna grönskande oas finns ett modernt boende där huvudbyggnaden är ett hus från 2003. Huset är omgärdat av ursprungliga gårdshus som blivit varsamt renoverade till dagens goda standard. Gården är uppväxt med träd och buskar som ger ett fint och lummigt insynsskydd. För den intresserade finns flera goda odlingsmöjligheter, här finns bland annat ett vackert orangeri, ett rejält odlingsland och ett mjölkrum där mycket ätbart går att förvara. För den som vill och kan jobba hemifrån finns det ett gårdshus som har blivit inrett till ett fullisolerat kontor, här finns det såklart flera andra användningsområden för den som vill. Ett annat av gårdshusen är inrett med kök, wc, vardagsrum, allrum och sovrum vilket gör det idealistiskt för gäster eller kanske för tonåringen som bor hemma. Två ladugårdar finns med bland annat snickarbod, pannrum och förvaringsutrymmen. Energieffektiv uppvärmning till huvudbyggnaden och kontoret som sker primärt via jordvärmeanläggning och solfångare men går även att komplettera genom vedeldning kopplat till samma vattenburna system. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett boende utöver det vanliga, lantligt och ändå med närhet till staden.

 • Plus
Flakeberg Olunda 31, Grästorp, Grästorps kommun

Flakeberg Olunda 31

Villa
Grästorp, Grästorps kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 195 000 kr
144 + 73 m²
4 rum
1 000 m² tomt

I Flakeberg strax utanför Grästorp, har du nu möjlighet att köpa ett hus med två lägenheter för uthyrning; bo själv i den ena och hyr ut den andra. I det trevliga huset finns två lägenheter om vardera två rum och kök och de har snarlik planlösning. I den rymliga källaren finns tvättstuga och förvaringsmöjligheter. På ovanvåningen finns en balkong och en gemensam altan, delvis under tak hittar man på markplan. Trädgården gränsar mot åker och har fin utsikt över markerna. På tomten finns några äppelträd av olika sorter. Ett dubbelgarage med förråd hör också till fastigheten. Parkering finns även på den rymliga gårdsplanen. Bara en halvmil bort ligger Grästorp, dit en cykelväg för närvarande byggs, med butiker, skolor och annan service och i närheten hittar man också det trevliga utflyktsmålet Mäjens Glass & Maräng.

Visar 1 - 25 av 27