Mäklare Olof Edlund

Olof Edlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lidåkersgatan 10C, Lidåker, Lidköpings kommun

Lidåkersgatan 10C

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
750 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 759 kr/mån
10 345 kr/m²

Trevlig trerummare på andra våning med bra läge vid en stor och härlig innergård på Lidåker. Här finner vi en inglasad balkong i soligt söderläge med anslutning från vardagsrummet som ger möjlighet till varma och soliga dagar stora delar av året. Rymligt sovrum mot skuggigare norrsidan med stora skjutdörrsgarderober och ytterligare ett mindre sovrum som även går att använda till kontor eller gästrum. Köket med ursprung från byggår bjuder på tåliga massiva stommar, vita fina luckor och charmiga handtag. Badrummet i kakel och klinker renoverades i samband med stamrenovering omkring 2007. Vacker gårdsmiljö med närhet till skog, grönområde, förskola och skola. Välkommen på visning!

Portvaktsvägen 3C, Sjölunda, Lidköpings kommun

Portvaktsvägen 3C

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 650 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
4 300 kr/mån
24 627 kr/m²

Välkommen till en ljus, modern och härlig lägenhet överst i huset där kvalitetskänslan är genomgående. Med förmiddagssolen på loftgången vid entrén och eftermiddagssolen på balkongen kan man följa solen under dagen. Inne i lägenheten är det öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Genomgående lite extra fina materialval så som vitlaserad ekparkett och rostfria vitvaror som är extraval utöver vanlig standard. Lägenheten går överlag i ljusa färger förutom i det stora sovrummet där man valt en mörkare nyans av grönt. Helkaklad toalett med dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Den stora balkongen i soligt söderläge ger utsikt mot både grönområde och lekplats. Området är beläget nära vattnet med möjlighet för bad vid Väners strand ca 700 m bort. Sjölunda förskola och skola (1-6) ligger bara ett stenkast bort. Till lägenheten hör en parkeringsplats samt ett förråd i nära anslutning. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
Råda Ekelund 1, null, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Råda Ekelund 1

Villa
Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
8 000 000 kr
130 m²
5 rum
4 503 m² tomt

Välkommen till en gammaldags gårdsidyll precis i utkanten av Lidköpings stadskärna. I denna grönskande oas finns ett modernt boende där huvudbyggnaden är ett hus från 2003. Huset är omgärdat av ursprungliga gårdshus som blivit varsamt renoverade till dagens goda standard. Gården är uppväxt med träd och buskar som ger ett fint och lummigt insynsskydd. För den intresserade finns flera goda odlingsmöjligheter, här finns bland annat ett vackert orangeri, ett rejält odlingsland och ett mjölkrum där mycket ätbart går att förvara. För den som vill och kan jobba hemifrån finns det ett gårdshus som har blivit inrett till ett fullisolerat kontor, här finns det såklart flera andra användningsområden för den som vill. Ett annat av gårdshusen är inrett med kök, wc, vardagsrum, allrum och sovrum vilket gör det idealistiskt för gäster eller kanske för tonåringen som bor hemma. Två ladugårdar finns med bland annat snickarbod, pannrum och förvaringsutrymmen. Energieffektiv uppvärmning till huvudbyggnaden och kontoret som sker primärt via jordvärmeanläggning och solfångare men går även att komplettera genom vedeldning kopplat till samma vattenburna system. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett boende utöver det vanliga, lantligt och ändå med närhet till staden.

  • Plus

Visar alla 3