Mäklare Olof Edlund

Olof Edlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Saleby Karlsro 1, Saleby, Lidköpings kommun
  • Imorgon

Saleby Karlsro 1

Villa
Saleby, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 375 000 kr
113 + 70 m²
5 rum
1 157 m² tomt

Välkomna till denna lantliga röda villa i utkanten av Saleby. På entréplan finner vi ett snyggt kök från Ikea med vita luckor, rostfria vitvaror och bänkskiva i valnöt. Vardagsrum med braskamin och dörr till uteplats. Husets ovanvåning innehåller bostadens tre sovrum samt en toalett med dusch. I källaren finns tvättstugan samt övriga förvaringsutrymmen. Bostaden har enhetliga golv och ljusa väggar. Uteplatsen med spabad ligger i bra västerläge på baksidan av huset med sol från lunch till solnedgång. Isolerat förråd i gott skick med värmepump och gjutet golv. Nära till förskola, skola och bussförbindelser till Lidköping.

  • Plus
Nasenborgsvägen 5, Erstorp, Lidköpings kommun

Nasenborgsvägen 5

Lägenhet
Erstorp, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
2 200 000 kr
115 m²
5 rum
5 249 kr/mån
19 130 kr/m²

Välkommen till ett inflyttningsklart, lättskött och modernt kedjehus i bostadsrättsform. Kedjehuset om 115 kvm fördelas på två våningar med social ytor på första plan och sovrum på andra plan. Dessutom finns det carport, förråd och altan utomhus med plats för loungeset och matgrupp. Inte långt från de trivsamma kedjehuset finner du cykelvägar till centrum, f-6 skola och knappt 500m bort en obemannad matbutik. Sjön med badstrand och promenadstråk ligger bara knappt 2 km bort. Huset färdigställdes 2020 tillsammans med 20 likadana hett eftertraktade hus och nu finns chansen för en ny ägare att ta över. Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
Vargvägen 20, null, Lidköpings kommun

Vargvägen 20

Villa
Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 850 000 kr
88 m²
4 rum
166 m² tomt

Välkomna till Vargvägen 20 och detta välplanerade atriumhus i ett plan beläget i barnvänliga och naturnära Råda! Här har ni möjlighet att köpa ett trevligt boende inrett i smakfull och ljus stil. Bostaden har en bra planlösning och med sina tre sovrum, vardagsrum samt kök passar den de flesta. Den insynsskyddade innergården med god plats för umgänge angränsar mot både gångbana och grönytor. Praktiskt isolerat förråd finns intill huset, garageplats i gemensam länga och egen p-plats. I Råda finns skogs- och fritidsområden med motionsspår och till Lidköpings centrum är det cykelavstånd.

Hästhagsvägen 14, null, Lidköpings kommun

Hästhagsvägen 14

Villa
Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
3 250 000 kr
153 + 110 m²
5 rum
857 m² tomt

Stort och välskött hus som har genomgått flera stora renoveringar de senaste åren. Taket är bytt omkring 2015, köket är nytt från 2020, grunden är dränerad och isolerad 2021, källarplanet har fått en rejäl genomgång med nya klinkergolv och en renoverad tvättstuga, ytskikt är bytta på de flesta ställen i huset och på utsidan har en rejäl upphöjd altan med pool byggts. Det här huset passar personen som vill ha ett stort hus på centralt läge där flera stora renoveringar är utförda. Vissa saker finns fortfarande att göra vilket ger möjligheten att skapa sitt eget uttryck. Ett rum på entréplan är tex förberett för att installera ett badrum i. Välkommen att boka dig på visning eller kontakta mäklaren vid frågor.

Råda Ekelund 1, null, Lidköpings kommun

Råda Ekelund 1

Villa
Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
8 000 000 kr
130 m²
5 rum
4 503 m² tomt

Välkommen till en gammaldags gårdsidyll precis i utkanten av Lidköpings stadskärna. I denna grönskande oas finns ett modernt boende där huvudbyggnaden är ett hus från 2003. Huset är omgärdat av ursprungliga gårdshus som blivit varsamt renoverade till dagens goda standard. Gården är uppväxt med träd och buskar som ger ett fint och lummigt insynsskydd. För den intresserade finns flera goda odlingsmöjligheter, här finns bland annat ett vackert orangeri, ett rejält odlingsland och ett mjölkrum där mycket ätbart går att förvara. För den som vill och kan jobba hemifrån finns det ett gårdshus som har blivit inrett till ett fullisolerat kontor, här finns det såklart flera andra användningsområden för den som vill. Ett annat av gårdshusen är inrett med kök, wc, vardagsrum, allrum och sovrum vilket gör det idealistiskt för gäster eller kanske för tonåringen som bor hemma. Två ladugårdar finns med bland annat snickarbod, pannrum och förvaringsutrymmen. Energieffektiv uppvärmning till huvudbyggnaden och kontoret som sker primärt via jordvärmeanläggning och solfångare men går även att komplettera genom vedeldning kopplat till samma vattenburna system. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett boende utöver det vanliga, lantligt och ändå med närhet till staden.

  • Plus
Mellby Kulla-Hage 1, Mellby, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mellby Kulla-Hage 1, Mellby, Lidköpings kommun, bild 2
Mellby Kulla-Hage 1, Mellby, Lidköpings kommun, bild 3

Mellby Kulla-Hage 1

Gård/Skog
Mellby, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
3 500 000 kr
145 + 6 m²
5 rum
7 ha tomt

Avskilt hus på enskild väg som ligger på fritt läge utan några grannar inom de närmsta 100-tals metrarna, men ändå har bekvämt avstånd om ca 10 minuter till Lidköping. Åt väst och nord ligger den egna jordbruksmarken om ca 6,7 ha som i nuläget är utarrenderad. Huset ligger ca 600 m in från 44:an och döljer sig bra bakom en liten skogsdunge i öster. Huset är renoverat och moderniserat de senaste 5 åren och har bland annat ett nyrenoverat kök och ny jordvärmepump.

  • Premium
Nasenborgsvägen 12, Erstorp, Lidköpings kommun

Nasenborgsvägen 12

Lägenhet
Erstorp, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
2 225 000 kr
115 m²
5 rum
5 249 kr/mån
19 348 kr/m²

Välkommen till ett inflyttningsklart, lättskött och modernt kedjehus i bostadsrättsform. Här på första etappen av Erstorp är de flesta husen färdigbyggda och inflyttade. Inga fler stora byggprojekt att blicka ut över genom fönstren. Kedjehuset om 115 kvm fördelas på två våningar med social ytor på första plan och sovrum samt allrum på andra plan. Dessutom finns det carport, förråd och altan med paviljong som kan stå uppe året runt med plats för loungeset och matgrupp. Inte långt från de trivsamma kedjehuset finner du cykelvägar till centrum, f-6 skola och knappt 500m bort en obemannad matbutik. Sjön med badstrand och promenadstråk ligger bara knappt 2 km bort. Huset färdigställdes 2020 tillsammans med 20 likadana hett eftertraktade hus och nu finns chansen för en ny ägare att ta över. Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus

Visar alla 7