Mäklare Carl Eklöf

Carl Eklöf

Om mig

Som erfaren mäklare är mitt fokus trygghet och engagemang. Jag arbetar noggrant och lyhört för att skapa en personlig försäljningsprocess. Mina kunder kan förvänta sig hårt jobb, tydlig kommunikation och tillgänglighet. Mitt mål är att leverera ett bra resultat och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenhagsvägen 98, Blästad, Linköpings kommun
  • Sön 3 mar kl 14:00
Stenhagsvägen 98, Blästad, Linköpings kommun, bild 2
Stenhagsvägen 98, Blästad, Linköpings kommun, bild 3

Stenhagsvägen 98

Radhus
Blästad, Linköpings kommun
2 495 000 kr
92,5 m²
4 rum
4 999 kr/mån
26 973 kr/m²

Välkommen till Stenhagsvägen 98! I familjekära och lugna områden finns nu chans att förvärva ett härligt tvåvåningsradhus om 92,5 kvm i bra förening. Huset har ett trevligt genomgående ljus och två stora uteplatser, en på framsidan och en större på baksidan med inglasat uterum och egen liten grästäppa. Huset ligger fritt från biltrafik där baksidan ligger insynsskyddat och är perfekt för dig som söker ett lättskött boende med egen trädgård. På det öppna entréplanet finner du ett ljust och modernt kök(-16) med anslutande matplats, ett duschrum(-21) och ett vardagsrum med plats för soffgrupp, från vardagsrummet nås även det härliga uterummet(-22). Övre plan har tre stycken rymliga sovrum, varav ett med klädkammare och ett duschrum med tvättutrustning . Stabil förening där avgiften inkluderar tv/internet och där föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till tvättstugor, bastu och samlingslokal. Barnvänligt område med flera lekparker och Blästadskolan som erbjuder skolgång ifrån F-6 ligger bara ett par hundra meter ifrån huset. En kort bit bort finns matbutik och Vidingsjö motionscentrum med café, utegym, grillplats, pulkabacke och äventyrsbana. Goda kommunikationer och vägförbindelser tar dig snabbt in till stan.

  • Premium
  • Uteplats
Blåeldsbågen 47c, Sturefors, Linköpings kommun
Blåeldsbågen 47c, Sturefors, Linköpings kommun, bild 2
Blåeldsbågen 47c, Sturefors, Linköpings kommun, bild 3

Blåeldsbågen 47c

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
2 395 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/2
6 513 kr/mån
27 529 kr/m²

Välkommen till Blåeldsbågen 47c! Här i lugna och omtyckta Sturefors finner du en modern markfyra med hörnläge och en trevlig uteplats att nyttja i bästa västläge. Lägenheten är byggd 2020 och präglas av trevliga ljusinsläpp åt flera väderstreck. Invändigt finns en bra hall med klinkergolv, en gäst-wc, ett stort helkaklat duschrum med tvätt-utrustning, tre rymliga sovrum varav två större med flera garderober och plats för stor säng. I lägenheten finns ett fullutrustat Vedum-kök med anslutande öppet allrum med plats för soffhörna och gott om plats för umgänge. Trevlig förening med bra parkeringsplatser, flera grönytor och lekplatser samt en avgift som inkluderar värme, bredband, tv, bostadsrättstillägg och el-nätsavgift. I Sturefors bor du med naturen som granne och bara ett par hundra meter bort finns motionsspår och härliga strövområden. I Sturefors finns det matbutik och bra cykelvägar samt goda kommunikationer som tar dig snabbt in till city. För barnfamiljerna finns närmsta förskola ett stenkast bort och Vistskolan med årskurser upp till sexan. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Skånevägen 7, Nygård, Åtvidabergs kommun

Skånevägen 7

Villa
Nygård, Åtvidabergs kommun
1 395 000 kr
110 + 20 m²
6 rum
1 052 m² tomt

Välkommen till Skånevägen 7! Här finner du ett lugnt och trivsamt villaboende med en trevlig trädgård i bästa sydvästläge. Huset disponerar över ett rymligt entréplan med källardel samt vidbyggt garage och har en härlig uteplats under tak som löper längs husets baksida. På entréplan finner du flera sovrum, tvättstuga, vardagsrum, två hygienutrymmen och i mitten av huset finns ett trevligt kök med matplats. I källaren finns ett allrum, klädkammare, matkällare och en mysig gillestuga. Huset erbjuder bra förvaringsmöjligheter i flera garderober samt klädkammare och i garaget finns en förrådsdel som ger bra extra utrymme. I familjekära Nygård bor du bara ett stenkast från Nygårds förskola och med närhet till Basthagens tågstation och Åtvidabergs vackra golfbana. Centrala Åtvidaberg nås med en kort promenad och Linköping nås med cirka 30 minuters bilfärd.

  • Uteplats
Leopolds gata 2, Ryd, Linköpings kommun

Leopolds gata 2

Villa
Ryd, Linköpings kommun
3 750 000 kr
105 + 135 m²
6 rum
1 109 m² tomt

Välkommen till Leopolds gata 2! Här i familjekärt område finner du ett trivsamt villaboende på hörntomt med uteplats i västläge och en mysig lummig trädgård med flera fruktträd och exotiska växter. Här bor ni på en totalyta om ca 230 kvm i ett praktiskt enplanshus med källare och vidbyggt garage. Invändigt finner du ett stort entréplan med tre sovrum, ett badrum och generösa förvaringsutrymmen i form av flera garderober. Här finns en öppen hall med garderober och ett rymligt kök som ligger i anslutning till vardagsrummet, från vardagsrummet nås även den härliga uteplatsen. Källarplan inrymmer en stor gillestuga med öppen spis, rymliga förvaringsutrymmen, bastu, dusch, wc och en stor praktisk tvättstuga. I källaren finns även ett extra sovrum, en matkällare och två hobbyrum. I Ryd finns det stora grönområden för promenader och barnlek samt tryggt gångavstånd till skola och förskolor där den närmaste finns några hundra meter bort. I närheten finns Ryd centrum med matbutik och serviceutbud. Cykelavstånd till centrum och goda bussförbindelser. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Järngatan 1, null, Åtvidabergs kommun

Järngatan 1

Tomt
Åtvidabergs kommun
216 000 kr
766 m² tomt

Förverkliga din dröm och bygg ditt nya drömboende! Här erbjuds en trevlig fastighet vid stort grönområde där V&A-anslutningsavgiften är kraftigt nedsatt. Byggrätten tillåter enplansvilla och byggnadsarea på 200 kvm. I Långbrottsområdet finns förskola, aktivitetspark, stora grönområden och närhet till skog samt kort promenadavstånd till Stortorget och tågstationen där Kustpilen går.

Visar alla 5