Mäklare Carl Eklöf

Carl Eklöf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Ortgatan 14, Vidingsjö, Linköpings kommun
 • Idag kl 17:15

Ortgatan 14

Villa
Vidingsjö, Linköpings kommun

4 495 000 kr

126 m²

8 rum

684 m² tomt

Välkommen till Ortgatan 14! Här i familjekära Vidingsjö finner du ett avskilt och trivsamt villaboende med mysig trädgård och uteplats i sydvästläge. Här bor ni på en totalyta om ca 233 kvm och med en trevlig lummig trädgård med odlingsmöjligher där baksidan vetter mot ett större grönområde vilket bidrar till en härlig naturkänsla. Invändigt finner du ett stort entréplan med fyra sovrum och generösa förvaringsutrymmen i form av flera garderober. Här finns en rymlig hall med golvvärme och skjutdörrsgarderober, ett rymligt kök med utgång till altanen och med anslutande matsal. Snyggt badrum renoverat 2013 och ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp. Källarplan inrymmer en stor gillestuga, rymliga förvaringsutrymmen, bastu, dusch och en stor praktisk tvättstuga. I källaren finns även ett sovrum med egen ingång som passar perfekt som tonårsutrymme. Huset är tilläggsisolerat, anslutet till fiber och har ett centraldammsugarsystem som underlättar vardagsstöket. I Vidingsjö bor du med naturen som granne och närhet till service med välsorterade matbutiker och skolor. Här finns vackra Tinnerö eklandskap och Vidingsjö motionscentrum som erbjuder bland annat elljusspår och utegym. I närheten finns Ekholmens Centrum med dess utbud och in till stadskärnan finns både bra bussförbindelser och fina gång- och cykelvägar längs Tinnerbäcken. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Bronsåldersgatan 10, Ullstämma, Linköpings kommun
 • Sön 5 feb kl 12:30

Bronsåldersgatan 10

Villa
Ullstämma, Linköpings kommun

5 500 000 kr

146 m²

4 rum

368 m² tomt

Välkommen till Bronsåldersgatan 10! Här i familjekära Ullstämma finner du ett modernt tvåplanshus utöver det vanliga. Huset ligger skyddat från trafik på hörntomt och har en mysig baksida som vetter mot härligt söderläge. Invändigt finner du ett öppet entréplan med stora ljusinsläpp och genomgående spotlightbelysning. Här finns en rymlig hall med flera garderober, ett exklusivt kök från Danska Kvik med snygga materialval, praktisk tvättstuga med dörr till garaget, helkaklat duschrum, rymligt sovrum och ett stort vardagsrum med gott om yta för socialt umgänge och tv-mys. Från vardagsrummet nås även det härliga uterummet med anslutande altan i underhållsfritt komposittrall. Övre plan inrymmer ett sovrum, en praktisk hall som går att använda som arbetsrum, ett trevligt badrum med lyxigt bubbelbadkar och infraröd bastu och ett stort barnrum som med fördel kan delas upp till två sovrum. Ullstämma är en attraktiv stadsdel, med flera skolor i närheten och närmsta förskola och matbutik ligger bara ett stenkast bort. För den frilufts-intresserade finns trevliga strövområden och stadsdelen gränsar till det vackra eklandskapet, gångavstånd till Ekholmen Centrum och med bara några kilometer från Linköpings innerstad. I närheten finns välsorterad matbutik, Landeryds fina golfbanor och Vidingsjö motionscentrum med utegym, motionsspår och café.

 • Plus
 • Uteplats
Engelbrektsgatan 25, Vasastaden, Linköpings kommun
Engelbrektsgatan 25, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 25, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 25

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun

2 495 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 529 kr/mån

41 933 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan 25! På femte våningen i populära Vasastaden finner du här en påkostad tvåa med dubbla balkonger som er sol hela dagen. I den här fantastiska lägenheten kan du fokusera på annat i livet än renoveringar och fixa-hemma-projekt. Lägenheten präglas av trevliga ljusinsläpp samt lyxiga och moderna detaljer såsom ett snyggt kök med integrerad utrustning och ett anslutande öppet allrum med plats för soffhörna och gott om plats för umgänge. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av generösa skjutdörrsgarderober, ett stort sovrum samt ett nyrenoverat och stilrent duschrum med Höganäs-klinker och tvättutrustning. Vasastaden är en genuint levande stadsdel där stadskärnan och stationen nås med en kort promenad samt universitet med en cykeltur. I närheten finns även Linköpings nya stadsdel Övre Vasastaden med mysiga kvarterskrogar och generösa utbud som större matbutik med mera. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hovetorpsgatan 64, Berga, Linköpings kommun
Hovetorpsgatan 64, Berga, Linköpings kommun, bild 2
Hovetorpsgatan 64, Berga, Linköpings kommun, bild 3

Hovetorpsgatan 64

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun

1 350 000 kr

61,5 m²

2 rum

3 007 kr/mån

21 951 kr/m²

Välkommen till Hovetorpsgatan 64! Den här trevliga hörntvåan är belägen i insynsskyddat läge och med stora fönster som bidrar till ett skönt ljusflöde. Lägenheten präglas av snygga detaljer som ett fullutrustat kök i snygg grå kulör från 2021 och en inglasad balkong. Ett stort vardagsrum med vacker stavparkett och gott om plats för både soffa och matsalsbord. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av flera stora garderober, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat duschrum samt ett separat wc-utrymme. Föreningen erbjuder en låg avgift som inkluderar internet samt tv och föreningens medlemmar har tillgång till ett flertal bekvämligheter såsom hobbyrum, gemensamhetslokal och fina stora grönytor med lekplatser och gemensamma grillar. Här bor du i lugnt område med närhet till serviceutbud, Universitetssjukhuset och trevliga strövområden längs Tinnerbäcken. För den som gillar natur finns även Naturreservatet Tinnerö Eklandskap i närheten. Cirka 10 minuters cykelväg till city och 15 min till universitet samt goda bussförbindelser. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 4