Mäklarhuset Linköping

Mäklarhuset Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rumma Meltorp 2, Rumma, Åtvidabergs kommun

Rumma Meltorp 2

Fritidshus
Rumma, Åtvidabergs kommun

595 000 kr

95 m²

5 rum

1 953 m² tomt

Välkommen till Rumma Meltorp 2! I lummig skogsmiljö bland vackra vyer finner ni detta charmiga sommarhus med två kakelugnar och fungerande vedspis. På nedre plan finns ett välutrustat kök med kyl / frys, ugn , spis , fläkt samt en fungerande gammal vedspis. Intill köket finns ett stort matrum med en fin kakelugn och fint trägolv. Vidare finns ett mysigt allrum/ vardagsrum med ytterligare en kakelugn. På nedre plan finns en mindre toalett. En trappa upp finns två mindre mysiga rum/sovrum med snedtak och original balkar samt ett stort sovrum. På övre plan finns även en hall, ett förrådsutrymme samt ett fint renoverat badrum med badkar. Bostaden har en mysig veranda, idag förvaras tvättmaskin och extra kyl/ frys där. Här njuter man med ett lugnt läge med skogen som närmsta granne och närhet till Röhällsgölen och Västersjön. Fastigheten är belägen i Åtvidabergs kommun, och ligger mellan Falerum och Valdemarsvik. Nuvarande ägares önskan är att möbler och inventarier kan ingå i försäljningen. Varmt välkommen på visning!

Ekholmsvägen 86 B, Ekholmen, Linköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 14:30
Ekholmsvägen 86 B, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 2
Ekholmsvägen 86 B, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 3

Ekholmsvägen 86 B

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun

1 495 000 kr

63 m²

2 rum

3 166 kr/mån

23 730 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en helt ny- och totalrenoverad markplanstvåa i toppskick. Bostaden håller genomgående en mycket hög standard och präglas av goda ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck, fina ytskikt och högkvalitativ maskinell utrustning. Här erbjuds en unik möjlighet till dubbla uteplatser i form av en balkong i väst samt en markdel om ca 7,5 x 3,8 meter som nås från vardagsrummet där ni kan bygga en egen uteplats, perfekt för mysiga grillkvällar. Denna mycket välplanerade bostad som totalrenoverats 2022/2023 omfattar ett påkostat och fullutrustat kök med goda arbetsytor, ett stilrent badrum som är förberett för tvättmaskin, ett luftigt och ljust vardagsrum med access till den potentiella uteplatsen samt ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter som har utgång till balkong. Utöver renoveringar av rummen i sig så har även alla golv lagts om från grunden och det ligger nu genomgående parkett i samtliga rum förutom badrummet. Element och all el har bytts ut. Sammantaget så är detta en mycket attraktiv bostad med flertalet livsförhöjande kvaliteter att kliva in i och trivas från första stund! Här bor du i en oerhört välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som innefattar hushållsel, värme, vatten, kabel-tv, internet och BR-tillägg. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom tvättstugor, cykelförråd, gemensamhetslokal, lekplatser, återvinningsrum och hyresförråd. Till lägenheten hör också två bra förråd. I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, systembolag, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser mellan föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Jägarvallsvägen 1A, null, Linköpings kommun
Jägarvallsvägen 1A, null, Linköpings kommun, bild 2
Jägarvallsvägen 1A, null, Linköpings kommun, bild 3

Jägarvallsvägen 1A

Övrigt
Linköpings kommun

Pris saknas

5 747 m² tomt

Industrifastighet belägen i Jägarvallen industriområde endast ca 4km till centrum och direkt angränsande till Mjärdevi Science Park. Exceptionellt läge med direkt närhet till E4 och väg 23/34. Fastigheten är friköpt med en tomtyta om 5747 m2. Tomten består till stor del av asfalterade ytor för parkering lastning och lossning samt grönytor. Byggnaden erbjuder öppna och anpassningsbara ytor. Totalyta enligt ritning ca 1097m2 Varav kontorsdel ca 110m2. Välkomna att kontakta oss för mer information och boka visning. Försäljningen sker genom indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheten. Fastigheten överlåtes med klausul om friskrivning.

 • Premium
Kompanigatan 36, Hagaberg, Linköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 12:30

Kompanigatan 36

Lägenhet
Hagaberg, Linköpings kommun

3 395 000 kr

115 m²

5 rum

6 251 kr/mån

29 522 kr/m²

Välkommen till Kompanigatan 36! Här finner du en stor hörnfemma om 115 kvm med dubbla badrum i populära Hagaberg. Lägenheten präglas av stora ljusinsläpp och är perfekt för den som vill ha ett praktiskt boende utan en massa måste-projekt. Invändigt finns en bra hall med anslutande klädkammare, ett stort duschrum med tvätt-utrustning och ett rejält badrum med badkar. Fyra stycken rymliga sovrum varav ett större "master bedroom" med garderobsförvaring och ett rejält kök med bra bänkytor. Det stora vardagsrummet är lägenhetens centrum, ett rum med mycket utrymme för samvaro och utgång till den härliga inglasade balkongen i kvällssol-läge, vilket blir som ett extra rum att förlänga sommaren i. Hagaberg är ett bostadsområde som kombinerar det citynära med det naturnära och de gamla garnisonerna med de moderna byggnaderna. Tinnerö Eklandskap breder ut sig bara en kort promenad hemifrån. Dessutom finns Vallaskogen, Magistratshagen samt Trädgårdsföreningen inom något längre gångavstånd. Universitetssjukhuset, skolor och övrig service finns i närområdet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ekholmsvägen 62 C, Ekholmen, Linköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 13:30

Ekholmsvägen 62 C

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun

1 795 000 kr

75 m²

3 rum

3 622 kr/mån

23 933 kr/m²

Äntligen ges chansen att förvärva denna optimalt planerade marktrea med låg avgift i lugna och omtyckta Ekholmen. Bostaden präglas av mycket goda ljusinsläpp och en genomgående hög standard med fina kvalitéer såsom en inglasad balkong i soligt söderläge samt en rymlig uteplats, perfekt för mysiga grillkvällar med nära och kära! Lägenheten omfattar ett renoverat fullutrustat kök med diskmaskin och bra arbetsytor, ett fräscht badrum med modern tvättmaskin och torktumlare, två rymliga sovrum där det ena har goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober och ett ljust och spatiöst vardagsrum som utgör ett perfekt socialt utrymme. Sammantaget en ljus bostad med genomgående hög standard i ett attraktivt läge att trivas i från första stund! Här bor du i en oerhört välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som innefattar hushållsel, värme, vatten, kabel-tv, internet och BR-tillägg. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom tvättstugor, cykelförråd, gemensamhetslokal, lekplatser, återvinningsrum och hyresförråd. Till lägenheten hör också två bra förråd. I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, systembolag, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser mellan föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Solrosvägen 70, Valla koloniområde , Valla, Linköpings kommun

Solrosvägen 70, Valla koloniområde

Fritidshus
Valla, Linköpings kommun

495 000 kr

27 m²

3 rum

Välkommen till Solrosvägen 70! En mysig stuga i toppskick uppförd 2009. Nu finns en fantastisk chans för dig som vill odla eller bara koppla . Stugan på ca 27 kvm är isolerad och här finns el indraget. Man välkomnas in på en mysig veranda med fint trägolv. Stora fönsterpartier bidrar till fina ljusinsläpp. Vidare finns ett rum / allrum med en inbyggd garderob. I köket finns kyl / frys, ugn, spis och här finns plats för matbord. I anslutning till stugan finns en altan. Vatten finns tillgängligt på tomten. Trädgården bjuder på vinbärsbuskar, sommar- och hösthallon, blåbärsbuskar, bigarråträd, körsbärsträd, äppelträd, plommonträd, vackra blommor och flertalet odlingslotter. I denna blomstrande oas trivs man direkt och här ges goda möjligheter till odling, pyssel och avkoppling. Gemensam toalett och dusch finns i området. Populära Valla Koloniområde är beläget nära naturen, Gamla Linköping och på några minuter når man Linköping city. Säljaren önskar att möblemang och lösöre ingår i försäljningen. För att förvärva en kolonilott måste man vara folkbokförd i Linköpings kommun. www.linkopingskolonitradgardar.se Varmt välkomna att anmäla Er för visning !

Apelgatan 17, Valla, Linköpings kommun

Apelgatan 17

Radhus
Valla, Linköpings kommun

7 850 000 kr

182 m²

6 rum

668 m² tomt

Utöver själva boendet som är en uppsjö av möjligheter så är Valla som villaområde lika fullt av möjligheter. Det gränsar till naturreservatet Vallaskogen som är Linköpingsbornas oas mitt i stan och till Gamla Linköping som är ett av Östergötlands största besöksmål och ligger samtidigt på bekvämt gångavstånd till Linköping City, US, Linköpings universitet, Linköpings Golfklubb, Ebbepark mm. Parhus byggt 1947, 2-plan plus källare totalt 182 kvm boarea, biarea 111 kvm plus garage 38 kvm samt ett fristående Attefallshus på ca 15 kvm. Idag finns två bostäder i huset där övervåningen är en separat enhet om tre rum och kök, 81 kvm. Det skapar möjligheter för den som vill hyra ut likväl för den som vill införliva i den gemensamma ytan. Nuvarande ägarna har på ett fantastiskt sätt byggt in en massa både lyxiga och lite spektakulära och samtidigt väldigt praktiska element. Kök och allrum byggdes till 2019 i en påkostad variant med allehanda finesser som via öppningsbart glasparti fortsätter ut på södervänd altan med bla. ett stort spa-bad. Under tillbyggnaden ett stort förråd om ca 30 kvm som nås via en praktisk ramp med värmeslingor i marken. Källarvåningen är inredd till boendestandard med flera rum och praktiska biutrymmen-allt i hög standard, bla annat är golvvärme installerad halva källaren. Garaget är nybyggt 2004 med vattenburen golvvärme, golvad förrådsvind, trefas-el och fogfris golv. Studio/Attefallshus byggt 2022,vinterbonat, dubbeldörr och högt till tak, har många möjligheter att utnyttja på olika sätt, hemmakontor, studio eller generationsboende.

 • Balkong
 • Uteplats
Frängsbo Källmo, null, Åtvidabergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Frängsbo Källmo, null, Åtvidabergs kommun, bild 2
Frängsbo Källmo, null, Åtvidabergs kommun, bild 3

Frängsbo Källmo

Fritidshus
Åtvidabergs kommun

2 250 000 kr

100 m²

5 rum

1,3 ha tomt

I vackra landskap med Hammarsjön som närmaste granne finner vi Frängsbo Källmo. Här erbjuds en lantlig och stor fastighet som går att nyttja som både permanentboende och fritidsnöje bara 10 minuter från Åtvidaberg och 50 minuter från Linköping. För den trädgårdsintresserade är den här fastigheten något utöver det vanliga med mängder av olika planteringar och fruktträd. Trädgården var så speciell att det förr till och med ansågs vara en turistattraktion där folk kom för att inte bara ta del av växtligheten utan även för att köpa handbyggda fågelholkar från det lilla snickeriet i boden. Fastighetens bostadshus är fördelat på 1,5-plan med källare och ett uterum. Här finns fina detaljer som kakelugnar och vedspis samt en praktisk planlösning med två sovrum, en matsal, ett vardagsrum, kök och badrum samt tvättstuga. På fastigheten finns även jordkällare, hönshus, en enklare "sjöbod", två rejäla bodbyggnader där den ena har ett snickeri med loge för extra förvaring och den andra en vidbyggd carport. Här finns ytorna och möjligheterna för mängder av saker, både att ha mindre boskap eller bara en egen oas att njuta i. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Åneplatsen 1, Ånestad, Linköpings kommun

Åneplatsen 1

Radhus
Ånestad, Linköpings kommun

2 795 000 kr

94 m²

4 rum

272 m² tomt

Välkomna till Åneplatsen 1, ett radhus om två plan och källare beläget på hörntomt. Här bor ni i lugna barnvänliga kvarter med trivsam trädgård, ett perfekt läge i populära Ånestad. Köket är stort med goda arbetstytor och förvaringsmöjligheter. I badrummet finns toalett, handfat och dusch. På nedre plan finns ett sovrum med garderob. En trappa upp finns ett väl tilltaget vardagsrum med fina ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Vidare finns två sovrum med trägolv samt en praktisk klädkammare. I källaren finns bla gillestuga, stor tvättstuga, förråd och matkällare. Garage i länga. I Ånestad bor ni i ett lugnt och familjärt område med närhet till barnomsorg och skola. Här finns mycket fina kommunikationer med både bra cykelvägar och täta bussförbindelser. På en kortare cykeltur når ni SAAB, US och centrala Linköping. Ni bor även med närhet till Stångån och Ekholmens centrum med dess stora serviceutbud.

Industrivägen, Rimforsa, Kinda kommun

Industrivägen

Övrigt
Rimforsa, Kinda kommun

550 000 kr

1 618 m² tomt

Attraktiv tomtmark med bra läge i Rimforsa industriområde. Bra kommunikationer genom Riksväg 23/34. Tomten får bebyggas till 40% och byggnadshöjd om 5m medges i detaljplan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ekholmsvägen 60a, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen 60a

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun

1 075 000 kr

63 m²

2 rum

3 236 kr/mån

17 063 kr/m²

Välkommen till Ekholmsvägen 60A! Här i lugna och omtyckta Ekholmen bor du två trappor upp med en låg avgift som inkluderar bland annat tv, el och internet med snabb hastighet. Lägenheten har ett härligt genomgående ljus och en väderskyddad balkong på framsidan med fin vy över gården. Invändigt finns en rymlig hall, ljust kök med bra arbetsytor och diskmaskin, ett rejält duschrum med tvättutrustning och ett rymligt vardagsrum med sociala ytor och plats för både matbord och soffgrupp. Övrigt i lägenheten finns ett rymligt sovrum med flera stora garderober som ger gott om extra förvaring. Stor och stabil förening med låg belåning som senaste åren bytt alla fönster och investerat i solceller. I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, systembolag, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser mellan föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning. Välkommen på visning!

Klostergatan 25B, Centralt, Linköpings kommun
Klostergatan 25B, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Klostergatan 25B, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Klostergatan 25B

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun

3 595 000 kr

112 m²

3 rum

6 309 kr/mån

32 098 kr/m²

Välkommen till Klostergatan 25B! Bo mitt i hjärtat av Linköping och med bekvämt gångavstånd till Stångån, Trädgårdsföreningen och centralstationen. Här har man absolut närhet till stadens utbud av, affärer, restauranger och kultur. Byggnadernas välisolerade fasad och fönster i kombination med gatans begränsade trafik och en lugn innergård ger ett stillsamt boende trots det centrala läget. Lägenheten omfattar en rymlig hall öppen mot välutrustat kök med matplats och vardagsrum, från vardagsrummet nås även en rymlig och inglasad balkong. Två sovrum varav ett med stor klädkammare, vardagsrummet kan även delas av till extra sovrum, lägenheten erbjuder även ett generöst utrustat och helkaklat våtrum. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

 • Premium
 • Hiss
Mariedalsgatan 22, Malmslätt, Linköpings kommun

Mariedalsgatan 22

Radhus
Malmslätt, Linköpings kommun

3 250 000 kr

122 m²

4 rum

227 m² tomt

Fint hörnradhus i barnvänliga Malmslätt, läget är attraktivt med familjär och barnvänlig bomiljö . Området är både natur- och stadsnära, stadsbussar till city går frekvent. All övrig service som skola, förskolor, affärer, vårdcentral mm är bekvämt nära. Genom skogen finns idrottsplatsen Hellgrenshagen bara en promenad bort, där finns fotbollsplaner, löparspår, paddelbanor, utegym och rastplats med vindskydd och grillmöjligheter. Huset är på 122 kvm, har fyra rum och kök, välplanerat i två plan med två fina uteplatser. Rymlig hall, stort kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till trädgården, wc/dusch samt en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. På övervåningen finns ett stort allrum/sovrum med takkupa, två sovrum sant badrum med badkar. Trädgården är nätt och lättskött med uteplatser både på fram -och baksida. Till huset hör ett garage i länga och gästparkering. Här bor man i barnvänligt kvarter med bilfria gårdar. Välkomna till Mariedalsgatan 22 i familjära och naturnära Malmslätt!

Vårgårdsvägen 16, Hackefors, Linköpings kommun

Vårgårdsvägen 16

Villa
Hackefors, Linköpings kommun

4 950 000 kr

175 m²

6 rum

756 m² tomt

Ett toppläge i populära Hackefors (Vårgård) med skogsområde som närmsta granne! Välkomna till denna suterrängvilla med gott om plats för hela familjen. Längst in på lugn gata bor ni hemtrevligt på en yta om hela 235 välplanerade kvadratmeter. Idag finns 4 sovrum men kan utökas till flera. På entréplan välkomnas man av en rymlig hall med klinkergolv. Här finns idag två rymliga rum. Ett rum /gillestuga med stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Det andra rummet är även det stort och kan med fördel delas av till två sovrum. Vidare finns ett stort hobbyrum med garderober, här har nuvarande ägare haft en frisörsalong , utrymmet skulle även passa perfekt som gym, biljardrum eller liknande. På entréplan finns wc / dusch, tvättstuga samt bastu. En trappa upp finns ett stort kök, ett rymligt vardagsrum med plats för matsalsbord, 2 sovrum och ett kontor/sovrum. Här finns även ytterligare ett badrum med badkar. Villan som har en stor terrass är omgiven av en trevlig trädgård med plats för lek och gemenskap. Här på Vårgårdsvägen 16 är möjligheterna många! Kanske är ni en stor familj som behöver flertalet rum eller en mindre familj som önskar stora, öppna och sociala utrymmen! I Hackefors bor man i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till city. Flera skolor och förskolor finns i närområdet. Varmt välkomna på visning !

Ramstorpsgatan 25, Ramshäll, Linköpings kommun

Ramstorpsgatan 25

Villa
Ramshäll, Linköpings kommun

8 500 000 kr

135 m²

9 rum

1 109 m² tomt

Med centralt läge i populära Ramshäll finner ni här en bostad med pool och vackra detaljer som ger en känsla av hemtrevnad. Invändigt präglas entréplan av rymd och stora sällskapsytor där flera fönsterpartier och stora burspråk lyser upp hela planet. I entrén ligger vacker kolmårdsmarmor på golvet som övergår till parkettgolv och i anslutning till entrén finns ett bibliotek samt en trevlig sällskapsyta/lounge med plats för mingel vid den öppna spisen. Vidare finns ett sovrum, ett helkaklat duschrum och ett kök med anslutande matsal. 1989 byggdes entréplanet till med ett stort vardagsrum där glaspartier får inne och ute att smälta ihop på ett harmoniskt sett. På flera ställen finns ett vackert smidesräcke som ger en trevlig karaktär åt hela entréplanet. I husets källare finns en gillestuga med öppen spis och ett stort arbetsrum. I källaren finns även en dusch och bastu. En praktisk tvättstuga samt en murad vinkällare och matskafferi. På övervåningen finns två sovrum samt helkaklat duschrum. Det stora sovrummet har utgång till en terrass med utsikt över takåsarna i området. På fastighetens tomt finns en rymlig uppfart samt garage och ett stort poolområde med plattsättning som omges av en härlig grönska och vackra växter. I anslutning till poolen finns även ett inglasat poolhus. I Ramshäll bor du i ett av Linköpings vackraste och mest centrala villaområden. Här har man nära till Trädgårdsföreningen, strövområden och promenad- och cykelstråk längs Tinnerbäcken ner till centrum Välkommen på visning!

 • Uteplats
Fotbollsvägen 5, null, Valdemarsviks kommun

Fotbollsvägen 5

Villa
Valdemarsviks kommun

1 650 000 kr

185 m²

7 rum

1 030 m² tomt

Trevligt suterränghus på återvändsgata i lugnt och omtyckt område. Här finns gott om plats för hela familjen med en boyta om hela 185m2 och 300m2 totalyta. Villan är väldisponerad och inrymmer i entréplan ett stort allrum öppet till kök, tre sovrum, badrum, wc, samt rymlig hall med kapprum. Från entréplan nås även takskyddad altan. Ovanvåning med stort allrum, två sovrum samt wc. Källarvåning med tvättstuga som även inrymmer dusch och vedeldad bastu, stort hobbyrum och tre stora förrådsutrymmen samt matkällare. Fastigheten är ansluten till fiber och på tomten finns ett stort dubbelgarage med fjärrmanövrerade elportar och med stort takloft. Bo i lugnt och omtyckt område med närhet till Valdemarsviken med bland annat bad och restaurang i närområdet. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Munkhagsgatan 118 A, null, Linköpings kommun

Munkhagsgatan 118 A

Lägenhet
Linköpings kommun

1 795 000 kr

71 m²

3 rum

3 597 kr/mån

25 282 kr/m²

Välkommen till Munkhagsgatan 118 A! Här erbjuds nu chansen att förvärva en trea på 71 kvm, i populära Johannelund. Här bor Ni med perfekta läget på första våningen. Lägenheten är välplanerad och i genomgående bra skick med fina golv och ytskikt Bostaden erbjuder allt du kan tänkas behöva och disponeras enligt följande: en öppen hall med bra förvaringsmöjligheter, ett fräscht kök utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro och inbyggd ugn, ett trevligt vardagsrummet med utgång till bostadens mysiga balkong. Vidare så består bostaden 2 rymliga sovrum med plats för både säng och skrivbord, en klädkammare som erbjuder extra förvaring samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. I BRF Trumspelaren bor du i en välskött och bra förening med god ekonomi och låg månadsavgift som innefattar vatten, värme, tv och bredband. Vidare så erbjuder föreningen gemensamma faciliteter såsom gym, bastu, tvättstugor med självdoserande tvättmaskiner, övernattningsrum och hobbyrum. Johannelund är ett trevligt och populärt område med närhet till såväl city som den fina Stångån med intilliggande vackra promenadstråk, badplats och volleybollplan. Här bor du nära Johannelunds Centrum med dess generösa utbud av närservice såsom mataffär, vårdcentral, apotek, frisör och restauranger! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Lerglo Lilla Maren, Lerglo, Västerviks kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00

Lerglo Lilla Maren

Fritidshus
Lerglo, Västerviks kommun

4 995 000 kr

156 m²

3 390 m² tomt

Privat strandtomt nära Loftahammar där havet och husen möts längs en lång brygg- och trädäcksanläggning med plats för flera båtar och underbara badmöjligheter. Fastigheten är belägen i en fin skyddad vik med närhet till havs -och övärlden, med den yttre skärgården bara på andra sidan fjärden och sedan vidare ut på öppet hav. Stor och lättskött naturtomt med lång kustlinje och med ett avskilt och privat läge. Husen är belägna med fantastisk havsutsikt och det finns generöst med plats för många gäster eller för flera familjer tillsammans. Här har generationer njutit av fantastiska natur -och havsupplevelser och nu kan det vara er tur.

 • Plus
Munkhagsgatan 106 B, Johannelund, Linköpings kommun

Munkhagsgatan 106 B

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun

1 425 000 kr

61 m²

2 rum

3 157 kr/mån

23 361 kr/m²

Välkommen till denna fräscha tvåa med låg avgift i populära Johannelund. Här finner ni ett trivsamt boende med genomgående god standard! Här möts ni av en välkomnande hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i både garderob och klädkammare. Från hallen nås samtliga rum i lägenheten vilket medför en smart planlösning. Köket som renoverades 2013 har vita luckor och gott om arbetsytor samt ett stort fönster som medför goda ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin (2021), induktionshäll, ugn och rostfri fläktkåpa. Vidare så erbjuder lägenheten ett väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med snyggt parkettgolv, härifrån nås även den mysiga balkongen. Badrummet från 2012 är helkaklat och utrustat med inglasad dusch, WC, handfat i kommod och spegelskåp. Sovrummet är rymligt med plats för fullstor dubbelsäng och nattduksbord. BRF Trumspelaren i Johannelund är en mycket välskött och bra förening med god ekonomi och låg månadsavgift som innefattar allt utom den egna elen. Vidare så erbjuder föreningen gemensamma faciliteter såsom gym, bastu, tvättstugor med självdoserande tvättmaskiner, övernattningsrum och hobbyrum. Johannelund är ett trevligt och populärt område med närhet till såväl city som den fina Stångån med intilliggande vackra promenadstråk, badplats och volleybollplan. Här bor du nära Johannelunds Centrum med dess generösa utbud av närservice såsom mataffär, vårdcentral, apotek, frisör och restauranger! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 19