Mäklare Jennifer Collins

Jennifer Collins

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bjälösagatan 25, Ljungsbro, Linköpings kommun

Bjälösagatan 25

Lägenhet
Ljungsbro, Linköpings kommun
2 400 000 kr
83 m²
3 rum
5 566 kr/mån
28 916 kr/m²

Välkomna till Bjälösagatan 25, en smakfullt renoverad markplanstrea med trevlig trädgård! Här välkomnas man av en hall med plats för avhängning . Det trevliga köket är utrustat med spis, ugn, micro, kyl/ frys, fläkt och diskmaskin. I anslutning till köket finns en matplats med plats för stort matbord. Här ifrån når man bostadens trevliga och insynsskyddade trädgård med stort altandäck. Vardagsrummet är väl tilltaget och fönster i två väderstreck bidrar till härligt ljusinsläpp. Vidare erbjuder bostaden två smakfulla sovrum, båda med skjutgarderober. I badrummet finns toalett, handfat och badkar. I bostaden finns även en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare På framsidan av bostaden finns ytterligare en mysig altan. Här bor ni i barnvänliga kvarter med skola och förskolor i närheten. Göta Kanal med härliga promenadstråk ligger alldeles inpå knuten. Varmt välkomna på visning !

Järdalavägen 98, Ekholmen, Linköpings kommun

Järdalavägen 98

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
1 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 6/6
4 703 kr/mån
23 987 kr/m²

Högst upp på våning 6 av 6, i hus med hiss finner ni denna trevliga och renoverade trea med stor inglasad balkong. Här bor ni i en stabil förening där även hushållselen ingår i avgiften. Bostaden har hög standard med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Hallen är välkomnande med plats för avhängning. Det stora köket bjuder på gott om plats och stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin. Utanför köket finns en loftgång med möjlighet att ställa ut mindre utemöbler. Vardagsrummet är väl tilltaget och här ryms både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man bostadens stora inglasade balkong, en härlig plats i sydvästläge med vacker utsikt mot grönområde. Badrummet är helkaklat och här finns toalett, handfat, duschhörna med vikbara glasdörrar, tvättmaskin, handdusktork, badrumsskåp samt ett högskåp med spegel. Vidare finns två sovrum varav ett med garderober samt en praktisk klädkammare. Här bor man i en välskött förening där det mesta ingår i avgiften. Som medlem har man tillgång till föreningens gemensamma utrymmen som samlingslokal och övernattningslägenhet, boulebana, lekplats och odlingslotter. I Ekholmen bor ni med närhet till skola, förskolor, vårdcentral och Ekholmen Centrum. Till Linköpings city finns goda bussförbindelser och cykelvägar. Varmt välkomna på visning !

  • Hiss
Tolvskillingsgatan 7, Vidingsjö, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tolvskillingsgatan 7

Radhus
Vidingsjö, Linköpings kommun
3 950 000 kr
129 + 96 m²
5 rum
525 m² tomt

Välkomna till Tolvskillingsgatan 7! Nu ges chansen att förvärva ett stort hus med generösa utrymmen, perfekt för barnfamiljen. På entréplan finns hela fyra sovrum. Det fina köket är nyligen renoverat och här finns kyl, frys, spis, ugn , fläkt och diskmaskin samt gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrummet är stort och bjuder på fina ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Här ryms både stor soffgrupp och stor matsalsgrupp. Vidare finns ett renoverat badrum , en mindre gäst wc, en klädkammare samt en groventré. Bostadens källare är väl underhållen och uppfräschad de senaste åren. Här finns en stor gillestuga, hobbyrum, matkällare, klädkammare samt en stor tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och arbetsbänk. Detta hemtrevliga hus har en insynsskyddad trädgård och ett dubbelgarage. Här bor man i barnvänliga och lugna kvarter i en mycket omtyckt stadsdel i södra Linköping. Naturen finns inpå knuten och närhet till Vidingsjö Motionscentrum med promenadstråk och motionsleder. Goda busskommunikationer och fina cykelvägar till Linköping city. I närheten finns ett utbud av skolor och förskolor. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Åneplatsen 9, Ånestad, Linköpings kommun

Åneplatsen 9

Radhus
Ånestad, Linköpings kommun
3 850 000 kr
109 + 46 m²
5 rum
301 m² tomt

Välkomna till Åneplatsen 9, ett mycket fint och utbyggt radhus om två plan och källare beläget på hörntomt. Här bor ni i lugna kvarter med trivsam trädgård, ett perfekt läge i populära Ånestad. Här välkomnas man av en trevlig hall med garderob samt platsbyggd förvaring för avhängning. Från hallen nås ett av bostadens sovrum med plats för dubbelsäng. Det moderna köket är stort och här finns köksö med sittplatser. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, spis, fläkt och diskmaskin. Goda arbetstytor och förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning till köket finns en av bostadens tillbyggda del, ett vardagsrum / matrum med fina ljusflöden, perfekt för sociala sammanhang. Härifrån ges direkt access till bostadens stora altandäck. I det fräscha helkaklade badrummet finns toalett, kommod och dusch. En trappa upp finns ett väl tilltaget vardagsrum/allrum med fina ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Här finns också flertalet garderober. I anslutning till allrumet finns utgång till bostadens tillbyggda altan/ balkong, perfekta platsen för soliga dagar och varma kvällar. Vidare finns två sovrum samt en praktisk klädkammare. I den praktiska källaren finns WC , en stor och trevlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk, verkstad/ pannrum , förråd och vinkällare/ matkällare. Garage finns i länga. I Ånestad bor ni i ett lugnt och familjärt område med närhet till barnomsorg och skola. Här finns mycket fina kommunikationer med både bra cykelvägar och täta bussförbindelser. På en kortare cykeltur når ni SAAB, US och centrala Linköping. Ni bor även med närhet till Stångån och Ekholmens centrum med dess stora serviceutbud.

  • Energieffektiv
Lillgårdsgatan 16, Berga, Linköpings kommun

Lillgårdsgatan 16

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
1 145 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 302 kr/mån
18 618 kr/m²

Välkomna till Lillgårdsgatan 16! Här bor Ni insynsskyddat i en trevlig tvårummare med låg månadskostnad som inkluderar både tv och internet. Lägenheten är välplanerad där fönster i två väderstreck bidrar till ett härligt genomgående ljusflöde. Lägenheten har en välplanerad planlösning med ett wc-utrymme och separat badrum, ett rymligt sovrum, ett kök med goda arbetsytor samt ett stort vardagsrum med gott om plats för umgänge. Från köket och sovrummet nås även den härliga inglasade balkongen. Lägenheten är väldigt praktisk och har goda förvaringsmöjligheter i form av integrerade garderober. Föreningen har generellt bra parkeringsmöjligheter och erbjuder sina medlemmar tillgång till ett flertal bekvämligheter såsom hobbyrum, gemensamhetslokal och fina stora grönytor med lekplatser och gemensamma grillar. Här bor du i lugnt område med närhet till serviceutbud, Universitetssjukhuset och trevliga strövområden längs Tinnerbäcken. För den som gillar natur finns även naturreservatet Tinnerö Eklandskap i närheten. Cirka 10 minuters cykelväg till city och 15 min till universitet samt goda bussförbindelser. Välkommen på visning!

Ekholmsvägen 131, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen 131

Radhus
Ekholmen, Linköpings kommun
3 395 000 kr
114 m²
5 rum
171 m² tomt

Välkommen till Ekholmsvägen 131, barnvänliga kvarter i attraktiva Ekholmen. Här välkomnas man in i en hall med plats för avhängning. Det trevliga köket är ljust och är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. Här finns goda förvarings- och arbetsytor. Vardagsrummet är stort och här ryms både soffgrupp och matsalsmöbler. Här ifrån når man bostadens altan och trädgård med gräsmatta. På nedre plan finns även wc, ett tvättrum/ duschrum och en klädkammare/ garderob. En trappa upp möts vi av en hall och här finns fyra sovrum. I badrummet på övre plan finns dusch, toalett och handfat. I anslutning till badrum finns även en bastu. I köket finns kyl/ frys, fläkt, spis, ugn samt en diskmaskin. Matplats invid fönstret. På övervåningen finns fyra sovrum, en mindre toalett samt ett större badrum. Inom samfälligheten finns en lekpark och till varje bostad hör ett garage och en parkeringsplats. Här bor man i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till Ekholmen centrum med ett brett utbud av service som butiker, restauranger och vårdcentral. Från Ekholmen finns goda förbindelser till Linköping city. Varmt Välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Ullevi koloniområde  kolonistuga U515, Skäggetorp, Linköpings kommun

Ullevi koloniområde kolonistuga U515

Fritidshus
Skäggetorp, Linköpings kommun
395 000 kr
40 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till kolonistuga U515, en fräsch och modern stuga i Ullevi Koloniområde. Den här stugan är något utöver det vanliga med fina materialval, designertänk och högt i tak. Här möts man av en härlig och grönskande trädgård med vackra blommor, trädgårdsland, bärbuskar och fruktträd. Bla äpple, päron, jordgubbar, plommon, rabarber och vindruvor. Här finns också två uteplatser för lata dagar i solen samt ett växthus. Den trevliga stugan har ett allrum i öppen planlösning med ett modernt och välutrustat kök. Här finns gott om plats för både soffa och matbord. De stora fönsterpartierna bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Vidare finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Stugan har också att kaklat badrum med separett toalett. El finns indraget i stugan. I närheten ligger Ullevi koloniförening finns Tornby med mängder av butiker. Busshållsplats finns i närheten. Säljarens önskan är att möbler och inventraier ingår i köpet ! Medlem i föreningen kan den bli som är myndig och har fast bostad i Linköpings kommun.

Norrsättersgatan 7a, Malmslätt, Linköpings kommun

Norrsättersgatan 7a

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
1 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
5 055 kr/mån
22 905 kr/m²

Välkomna till Norrsättersgatan 7 A- en ljus och fint renoverad trea med balkong. Här välkomnas man av en rymlig hall med garderober och plats för avhängning. Köket är ljust och modernt och här finns spis, ugn, fläkt (2022), kyl, frys och diskmaskin. Vardagsrummet är stort och här ryms både soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet når man bostadens mysiga balkong. I det större sovrummet ryms dubbelsäng och här finns flera garderober. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Badrummet är kaklat och här finns toalett, handfat, dusch och tvättmaskin. Malmslätt är attraktivt och läget är både natur- och stadsnära. Stadsbussar till city går frekvent och till Linköping city är det ca 10 minuters resa med bil. All övrig service som skola, förskolor, affärer, vårdcentral mm är bekvämt nära. I Malmslätt finns idrottsplatsen Hellgrenshagen, där finns fotbollsplaner, löparspår, paddelbanor, utegym och rastplats med vindskydd och grillmöjligheter. Välkomna att anmäla Er för visning!

  • Balkong
Djurgårdsgatan 9, Centralt, Linköpings kommun

Djurgårdsgatan 9

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
2 195 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 5/5
2 513 kr/mån
53 537 kr/m²

Välkomna till Djurgårdsgatan 9, en snyggt renoverad vindslägenhet högst upp i hus med hiss. Den här rymliga ettan (1,5:a )med sitt attraktiva cityläge är smakfullt renoverad med stil och tanke. Detta är en lägenhet utöver det vanliga med sitt rooftop-läge och mysiga balkong i perfekt läge mot lummiga Trädgårdsföreningen. Välkomnade hall med läckert betonggolv och plats för avhängning. Fint kök med kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. I köket finns stor köksö samt en vinkyl. I öppen planlösning med köket finns det ljusa vardagsrummet / allrummet som bjuder på gott om plats, härfrån ges access till bostadens mysiga balkong. En glasvägg bort finns ett väl tilltagen "sovdel" med plats för dubbelsäng och här finns garderober. Dörren har kodlås samt säkerhetslås. Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker ett boende med stil i fantastisk omgivning!' Varmt välkomna på visning ! Passar inte tiden, kontakta mäklaren för en privat visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9