Mäklare Johan Rystadius

Johan Rystadius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kapellgatan 13, null, Tranås kommun
Kapellgatan 13, null, Tranås kommun, bild 2
Kapellgatan 13, null, Tranås kommun, bild 3

Kapellgatan 13

Villa
Tranås kommun
1 675 000 kr
90 m²
3 rum
641 m² tomt

Välkomna till Kapellgatan 13! Charmig sekelskiftesvilla med modern standard och tidstypiska detaljer bevarade. Hörntomt med högt läge och fin utsikt över den populära bad och båt-sjön Sommen. I entréplan finns ett stort och modernt utrustat kök med matplats och ett rymligt vardagsrum. Ovanvåningen inrymmer två sovrum varav ett med balkong och vacker utsikt över Sommen. På ovanvåningen finns även ett helkaklat våtrum. Källare med helkaklad tvättstuga, förråd, pannrum med uppvärmning genom smidig och ekonomisk bergvärme som fortfarande är under garanti. I källaren finns även ett påbörjat badrum. Stort trädäck med infälld belysning, stor markis och ett inglasat uterum samt förberedelse för badtunna. Trevlig trädgård med hörnläge, utsikt över Sommen och plats för odling, på tomten finns även friggebod och nyuppfört förråd. I trädgården växer bland annat plommon, äppleträd och en vacker magnolia. I Sommen bor du nära naturen med fina promenadstråk, löp-och skidspår, trevliga badplatser och båtliv i sjön Sommen. Idylliskt samhälle med minilivs, pizzeria, gym, camping, padelbanor med mycket mera. Skola och förskola till årskurs 6. Välkomna på visning!

  • Premium
Kolaregatan 1, null, Tranås kommun

Kolaregatan 1

Villa
Tranås kommun
2 095 000 kr
100 + 25 m²
4 rum
1 283 m² tomt

Välkomna till Kolaregatan 1! Trevlig 1800-tals villa uppförd i 1½-plan med tidstypiska detaljer och praktisk planlösning. Med ett högt läge erbjuds en slående utsikt över den populära bad och båt-sjön Sommen. Villan erbjuder i entréplan inglasad entré, hall med braskamin, ett stort och välutrustat kök, allrum med fin utsikt över Sommen samt matsal och gäst-wc. På övre plan finns sovrum med stor klädkammare och en balkong med fantastisk utsikt. Övervåningen erbjuder även ett extra sovrum samt badrum med dusch och tvättmöjligheter och wc. På tomten finns även nyuppförd uteplats, lusthus, uthus med bra utrymmen såsom verkstadsbod, förråd och vedbod. Med möjlighet att kunna inreda som framtida gäst-hus. Fastigheten erbjuder även goda odlingsmöjligheter och parkerings ytor för flertalet bilar. I Sommen bor du nära naturen med fina promenadstråk, löp-och skidspår, trevliga badplatser och båtliv i sjön Sommen. Idylliskt samhälle med minilivs, pizzeria, gym, camping, padelbanor med mycket mera. Skola och förskola till årskurs 6. Goda bussförbindelser till Boxholm och Tranås. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Industrivägen, Rimforsa, Kinda kommun

Industrivägen

Övrigt
Rimforsa, Kinda kommun
550 000 kr
1 618 m² tomt

Attraktiv tomtmark med bra läge i Rimforsa industriområde. Bra kommunikationer genom Riksväg 23/34. Tomten får bebyggas till 40% och byggnadshöjd om 5m medges i detaljplan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Klostergatan 25B, Centralt, Linköpings kommun
Klostergatan 25B, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Klostergatan 25B, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Klostergatan 25B

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
3 475 000 kr
112 m²
3 rum
vån 6
6 309 kr/mån
31 027 kr/m²

Välkommen till Klostergatan 25B! Bo mitt i hjärtat av Linköping och med bekvämt gångavstånd till Stångån, Trädgårdsföreningen och centralstationen. Här har man absolut närhet till stadens utbud av, affärer, restauranger och kultur. Byggnadernas välisolerade fasad och fönster i kombination med gatans begränsade trafik och en lugn innergård ger ett stillsamt boende trots det centrala läget. Lägenheten omfattar en rymlig hall öppen mot välutrustat kök med matplats och vardagsrum, från vardagsrummet nås även en rymlig och inglasad balkong. Två sovrum varav ett med stor klädkammare, vardagsrummet kan även delas av till extra sovrum, lägenheten erbjuder även ett generöst utrustat och helkaklat våtrum. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

  • Premium
  • Hiss
Lerglo Lilla Maren, Lerglo, Västerviks kommun

Lerglo Lilla Maren

Fritidshus
Lerglo, Västerviks kommun
4 995 000 kr
156 + 40 m²
3 390 m² tomt

Privat strandtomt nära Loftahammar där havet och husen möts längs en lång brygg- och trädäcksanläggning med plats för flera båtar och underbara badmöjligheter. Fastigheten är belägen i en fin skyddad vik med närhet till havs -och övärlden, med den yttre skärgården bara på andra sidan fjärden och sedan vidare ut på öppet hav. Stor och lättskött naturtomt med lång kustlinje och med ett avskilt och privat läge. Husen är belägna med fantastisk havsutsikt och det finns generöst med plats för många gäster eller för flera familjer tillsammans. Här har generationer njutit av fantastiska natur -och havsupplevelser och nu kan det vara er tur.

  • Plus
Kvickstorpsvägen 17, Kvickstorp, Åtvidabergs kommun

Kvickstorpsvägen 17

Villa
Kvickstorp, Åtvidabergs kommun
2 700 000 kr
124 m²
5 rum
1 227 m² tomt

Välkommen till Kvickstorpsvägen 17! Familjevänlig villa i ett plan uppförd 2015. Bostaden omfattar ett modernt kök med god förvaring och generösa arbetsytor, köket är öppet mot allrumsdel med utgång till stor altan. Tre sovrum varav två har utgång till altan och ett har eget helkaklat badrum, i bostaden finns även ytterligare ett helkaklat badrum. Här bor ni med naturen inpå knuten och nära till Fallsjön. Endast 5 min från Åtvidaberg och 40 min från Linköping.

Visar alla 6