Mäklare Johannes Karlsson

Johannes Karlsson

Om mig

Förtroende, tillgänglighet och målfokus är tre saker som genomsyrar mitt arbete som fastighetsmäklare. Försäljningen av en bostad är en stor affär för många och jag har ett stort inre driv att hjälpa människor. Detta gör det till en självklarhet för mig att se till att göra det lilla extra för att just din bostadsaffär ska bli så trygg och bra som möjligt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Tanneforsvägen 62, Tannefors, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00
Gamla Tanneforsvägen 62, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Gamla Tanneforsvägen 62, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Gamla Tanneforsvägen 62

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
1 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/3
2 757 kr/mån
32 500 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna optimalt planerade 2:a om 46 kvadratmeter i genomgående renoverat skick (2019) med låg avgift. Lägenheten är i hög standard och präglas av trevliga ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck, högkvalitativ maskinell utrustning och genomgående fina ytskikt. Öppen planlösning från kök till vardagsrum bidrar till en härlig social rymd. Här trivs du från första stund! Bostaden omfattar ett fullutrustat och modernt kök, ett luftigt vardagsrum med goda ljusinsläpp, ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter och utrymme för dubbelsäng samt ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme som också är förberett för tvättmaskin. Föreningen har en trevlig innergård till medlemmarnas förfogande och i husets källare finns tvättstuga och lägenhetsförråd. I BRF Adeljon bor du med låg månadsavgift och promenadavstånd till centrum samt Stångåns vackra promenadstråk och en kort cykeltur bort finns universitet och US. I Tannefors finns gott om bra närservice i form av bland annat vårdcentral, mataffärer, restauranger och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Opphemsgatan 14, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:30
Opphemsgatan 14, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Opphemsgatan 14, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Opphemsgatan 14

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
1 295 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 861 kr/mån
50 784 kr/m²

Nu ges äntligen chansen att förvärva denna renoverade och välplanerade etta om 25,5 kvadratmeter i populära Gottfridsberg! Här bor ni med närhet till både universitetet och city i en mycket ekonomiskt stabil HSB-förening med låg avgift. Perfekt för exempelvis studenten eller förstagångsköparen. Lägenheten omfattar hall, allrum och badrum. Allrummet är ljust, rymligt och lätt att möblera. Här finns plats för fullstor säng, matplats och övrigt möblemang. Rummet har öppen planlösning mot renoverad köksdel utrustad med bland annat diskmaskin och köksö. Hallen är öppen och välkomnande med bra förvaring i dubbla spegelgarderober. Från hallen nås även ett fräscht och helkaklat badrum. Sammantaget är detta en ljus bostad med fina ytskikt och låg avgift i ett mycket attraktivt läge att trivas i från första stund! Här bor ni i en välskött och ekonomiskt stabil HSB-förening med mycket låg belåningsgrad som speglas i de låga avgifterna som innefattar värme, vatten, tv och bredband. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom tvättstuga, cykelförråd, övernattningsrum, gym, gemensam tvätthall för bil och samlingslokal. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. Lägesförutsättningarna på Opphemsgatan är optimala. Här bor ni med cykel- och gångavstånd till såväl city som universitetet. Vidare så har ni mycket nära till omfattande närservice i form av bland annat mataffär, bensinstation, restauranger och frisörer. Området är mycket lugnt och trivsamt med närhet till fina grönområden i form av Vallaskogen och Rydskogen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Munkhagsgatan 106 B, Johannelund, Linköpings kommun

Munkhagsgatan 106 B

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
1 425 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
3 157 kr/mån
23 361 kr/m²

Välkommen till denna fräscha tvåa med låg avgift i populära Johannelund. Här finner ni ett trivsamt boende med genomgående god standard! Här möts ni av en välkomnande hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i både garderob och klädkammare. Från hallen nås samtliga rum i lägenheten vilket medför en smart planlösning. Köket som renoverades 2013 har vita luckor och gott om arbetsytor samt ett stort fönster som medför goda ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin (2021), induktionshäll, ugn och rostfri fläktkåpa. Vidare så erbjuder lägenheten ett väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med snyggt parkettgolv, härifrån nås även den mysiga balkongen. Badrummet från 2012 är helkaklat och utrustat med inglasad dusch, WC, handfat i kommod och spegelskåp. Sovrummet är rymligt med plats för fullstor dubbelsäng och nattduksbord. Här bor du i en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som innefattar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom tvättstugor, gym, bastu, övernattningsrum och trivsellokal. Johannelund är ett trevligt och populärt område med närhet till såväl city som den fina Stångån med intilliggande vackra promenadstråk, badplats och volleybollplan. Här bor du nära Johannelunds Centrum med dess generösa utbud av närservice såsom mataffär, vårdcentral, apotek, frisör och restauranger! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3