Mäklare Johannes Karlsson

Johannes Karlsson

Om mig

Förtroende, tillgänglighet och målfokus är tre saker som genomsyrar mitt arbete som fastighetsmäklare. Försäljningen av en bostad är en stor affär för många och jag har ett stort inre driv att hjälpa människor. Detta gör det till en självklarhet för mig att se till att göra det lilla extra för att just din bostadsaffär ska bli så trygg och bra som möjligt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Munkhagsgatan 84 A, Johannelund, Linköpings kommun

Munkhagsgatan 84 A

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
1 495 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 574 kr/mån
22 481 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade trea med låg avgift i en av Linköpings bästa föreningar! En trappa upp finner ni denna ljusa och inflyttningsklara lägenhet med genomgående bra standard och högkvalitativ maskinell utrustning. Här trivs ni från första stund! Bostaden omfattar ett modernt och fullutrustat kök med bra arbetsytor, ett väl tilltaget vardagsrum med gott ljusflöde, två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum samt en välkomnande hall med god förvaring i skjutdörrsgarderober och rymlig klädkammare. Utöver detta erbjuds även en mycket trivsam balkong med förmiddagssol som vetter mot den trevliga innergården. Här bor du i en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som innefattar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter i form av tvättstugor, gym, bastu, övernattningsrum och trivsellokal. Johannelund är ett trevligt och populärt område med närhet till såväl city som den fina Stångån med intilliggande vackra promenadstråk, badplats och volleybollplan. Här bor du nära Johannelunds Centrum med dess generösa utbud av närservice såsom mataffär, vårdcentral, apotek, frisör och restauranger! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Opphemsgatan 14, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 14:15
Opphemsgatan 14, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Opphemsgatan 14, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Opphemsgatan 14

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
1 295 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 861 kr/mån
50 784 kr/m²

Nu ges äntligen chansen att förvärva denna renoverade och välplanerade etta om 25,5 kvadratmeter i populära Gottfridsberg! Här bor ni med närhet till både universitetet och city i en mycket ekonomiskt stabil HSB-förening med låg avgift. Perfekt för exempelvis studenten eller förstagångsköparen. Lägenheten omfattar hall, allrum och badrum. Allrummet är ljust, rymligt och lätt att möblera. Här finns plats för fullstor säng, matplats och övrigt möblemang. Rummet har öppen planlösning mot renoverad köksdel utrustad med bland annat diskmaskin och köksö. Hallen är öppen och välkomnande med bra förvaring i dubbla spegelgarderober. Från hallen nås även ett fräscht och helkaklat badrum. Sammantaget är detta en ljus bostad med fina ytskikt och låg avgift i ett mycket attraktivt läge att trivas i från första stund! Här bor ni i en välskött och ekonomiskt stabil HSB-förening med mycket låg belåningsgrad som speglas i de låga avgifterna som innefattar värme, vatten, tv och bredband. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom tvättstuga, cykelförråd, övernattningsrum, gym, gemensam tvätthall för bil och samlingslokal. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. Lägesförutsättningarna på Opphemsgatan är optimala. Här bor ni med cykel- och gångavstånd till såväl city som universitetet. Vidare så har ni mycket nära till omfattande närservice i form av bland annat mataffär, bensinstation, restauranger och frisörer. Området är mycket lugnt och trivsamt med närhet till fina grönområden i form av Vallaskogen och Rydskogen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Järdalavägen 102, Ekholmen, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Järdalavägen 102, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 2
Järdalavägen 102, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 3

Järdalavägen 102

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 6/6
4 311 kr/mån
23 542 kr/m²

Äntligen ges chansen att förvärva denna rymliga och välplanerade 3:a på eftertraktad adress i omtyckta Ekholmen! Lägenheten är bekvämt belägen på våning 6 av 6 i hus med hiss och erbjuder en stor inglasad balkong med perfekt läge och utsikt mot vackra grönområden. Lägenheten håller god standard och är genomgående ljus med fönster i två väderstreck. Här trivs man verkligen från första stund! Lägenheten omfattar ett fint kök med bra förvaring och arbetsytor, ett ljust och väl tilltaget vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i soligt västerläge, två bra sovrum, ett förråd samt ett fräscht och helkaklat badrum. Här bor du i en välskött och bra förening med mycket god ekonomi och låga månadsavgifter som förutom vatten och uppvärmning även innefattar el, tv och internet. Föreningen erbjuder vidare gemensamma faciliteter såsom bra tvättstugor med självdoserande tvättmaskiner, gym, hobbyrum, föreningslokal och gästlägenhet. Mellan föreningens byggnader finns trevliga gräsytor, sittgrupper, lekplats, grillplats och boulebana för medlemmar att nyttja. Till lägenheten hör också ett bra förråd. I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, systembolag, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser, du bor också med närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Munkhagsgatan 132, Johannelund, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Munkhagsgatan 132, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 132, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 132

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
1 195 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 535 kr/mån
20 084 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade 2:a med låg avgift i stabil förening. Lägenheten är genomgående ljus och erbjuder rymlig inglasad balkong i bästa västerläge som vetter ut mot den stora och välskötta innergården. Bostaden omfattar ett praktiskt och funktionellt kök med bra arbetsytor, ett rymligt vardagsrum med gott ljusflöde, ett väl tilltaget sovrum med plats för fullstor dubbelsäng, ett helkaklat och fräscht badrum samt en välkomnande hall med mycket god förvaring. Här bor du i en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som innefattar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter i form av tvättstuga i varje hus, festlokal, träningsrum och bastu. I föreningen finns även bra cykelförråd och barnvagnsrum. Till lägenheten hör ett källarförråd samt matkällare. Johannelund är ett trevligt och populärt område med närhet till såväl city som den fina Stångån med intilliggande vackra promenadstråk, badplats och volleybollplan. Här bor du nära Johannelunds Centrum med dess generösa utbud av närservice såsom mataffär, vårdcentral, apotek, frisör och restauranger! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Fridtunagatan 19, T1, Linköpings kommun
Fridtunagatan 19, T1, Linköpings kommun, bild 2
Fridtunagatan 19, T1, Linköpings kommun, bild 3

Fridtunagatan 19

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
1 495 000 kr
55 m²
1 rum
vån 3/4
4 286 kr/mån
27 182 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna optimalt planerade och fräscha 1:a med sovalkov och toppläge i populära T1! Här finner ni en mycket trivsam hörnlägenhet med mycket gott ljusflöde, sociala ytor och fina ytskikt. Lägenheten omfattar ett modernt och fullutrustat kök med gott om förvaring och goda arbetsytor, ett fräscht badrum bekvämt utrustat med tvättmaskin och ett rymligt vardagsrum med bra ljusflöde och trevliga sällskapsytor, härifrån når du även lägenhetens mysiga sovalkov samt den härliga balkongen med sol hela morgonen och förmiddagen. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter som innefattar värme, vatten, bredband, TV och bostadsrättstillägg. Vidare så erbjuder föreningen bekvämligheter i form av tvättstugor, samlingslokal med kök och övernattningsrum, återvinningsrum samt cykelförråd. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. I T1/Valla bor du i ett trivsamt och attraktivt område med direkt närhet till allt Linköping har att erbjuda såsom universitetet, sjukhuset, mataffärer, skolor och vacker natur och parker i form av Vallaskogen och Trädgårdsföreningen. Vidare så når du stadskärnan på en kort cykeltur där du kan ta del av dess generösa utbud av shopping och nöje. Ni är varmt välkomna att kontakta mig om möjlighet till förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mässvägen 3, Ljungsbro, Linköpings kommun

Mässvägen 3

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
2 695 000 kr
71 m²
3 rum
1 192 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i hjärtat av familjekära och lugna Ljungsbro! Här erbjuds flertalet trevliga attribut såsom golvvärme, renoverade ytskikt, rymlig uppfart med garage och en stor tomt om 1 192 kvm inhägnad av grönskande häck. På entréplan finner vi ett ljust och spatiöst vardagsrum och ett helrenoverat kök med bra arbetsytor. Härifrån nås även den rymliga altanen på husets baksida där sköna sommarkvällar kan avnjutas tillsammans med nära och kära. På ovanvåning finner vi två bra sovrum och helkaklat badrum med golvvärme. Läge är allt, och detta hus har verkligen ett centralt och bekvämt sådant, med närhet till butiker, restauranger och skolor. Samtidigt erbjuder Ljungsbro en vacker natur och ett lugnt bostadsområde för dig som söker en harmonisk livsstil. Linköpings centrala delar nås effektivt med kollektivtrafik eller inom 15 minuter med bil. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Honnörsgatan 16

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
1 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/8
4 468 kr/mån
29 063 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna optimalt planerade 2:a om 48 kvadratmeter i toppskick, belägen i eftertraktade Södra Ekkällan i modern fastighet med byggår 2020. Lägenheten är i genomgående hög standard och präglas av fina ljusinsläpp från större fönsterpartier i två väderstreck, högkvalitativ maskinell utrustning och vackra ytskikt. Öppen planlösning från kök till vardagsrum bidrar till en härlig social rymd. Här trivs ni från första sekund! Bostaden omfattar ett modernt kök från Marbodal med högkvalitativ maskinell utrustning och access till balkong i soligt västerläge, ett luftigt vardagsrum med goda ljusinsläpp, ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng och ett fräscht helkaklat badrum i toppskick praktiskt utrustat med kombimaskin. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom en gemensam takterrass på åttonde våningen med oslagbar utsikt över takåsar och trädtoppar, en avkopplande relaxavdelning med bastu och ett praktiskt övernattningsrum för när du har gäster. Södra Ekkällan är ett eftertraktat och trevligt område med närhet till såväl stan som naturen. Här bor du ett stenkast ifrån Tinnerö Eklandskap med dess vackra promenadstråk och med endast en 15 minuters promenads avstånd till innerstaden. För dig som gillar motion finns även en aktivitetspark i närheten med planer för både basket och fotboll. Vad gäller närservice så finns det att tillgå i form av större välsorterad matbutik, restauranger och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Munkhagsgatan 106 B, Johannelund, Linköpings kommun

Munkhagsgatan 106 B

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
1 425 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
3 157 kr/mån
23 361 kr/m²

Välkommen till denna fräscha tvåa med låg avgift i populära Johannelund. Här finner ni ett trivsamt boende med genomgående god standard! Här möts ni av en välkomnande hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i både garderob och klädkammare. Från hallen nås samtliga rum i lägenheten vilket medför en smart planlösning. Köket som renoverades 2013 har vita luckor och gott om arbetsytor samt ett stort fönster som medför goda ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin (2021), induktionshäll, ugn och rostfri fläktkåpa. Vidare så erbjuder lägenheten ett väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med snyggt parkettgolv, härifrån nås även den mysiga balkongen. Badrummet från 2012 är helkaklat och utrustat med inglasad dusch, WC, handfat i kommod och spegelskåp. Sovrummet är rymligt med plats för fullstor dubbelsäng och nattduksbord. Här bor du i en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som innefattar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom tvättstugor, gym, bastu, övernattningsrum och trivsellokal. Johannelund är ett trevligt och populärt område med närhet till såväl city som den fina Stångån med intilliggande vackra promenadstråk, badplats och volleybollplan. Här bor du nära Johannelunds Centrum med dess generösa utbud av närservice såsom mataffär, vårdcentral, apotek, frisör och restauranger! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 8