Mäklare Julia Hult

Julia Hult

Om mig

Mitt mål och min passion är att förverkliga kundernas vision. Ingenting är omöjligt. Med mitt stora personliga engagemang och starka driv kombinerat med trygghet och lugn hjälper jag dig genom din kanske livs största affär. Ring mig så berättar jag mer hur jag kan hjälp dig med att sälja eller värdera din bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stampgatan 54 B, Stampen / Innerstaden, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stampgatan 54 B

Lägenhet
Stampen / Innerstaden, Göteborgs kommun
Mäklarhuset Mölndal
2 995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 156 kr/mån
50 336 kr/m²

På populära Stampgatan presenteras nu denna trevliga tvårummare med attraktiv planlösning och härlig balkong. Bostaden är genomgående ljus och i mycket gott skick och har ett modernt kök i öppen planlösning med vardagsrummet. I vardagsrummet platsar en större soffgrupp och rummet har stora fönsterpartier för gott om ljusinsläpp. Ett mysigt sovrum med garderobsvägg och balkong. Badrummet har badkar och tvättmaskin. Föreningen är trivsam med flera gemensamma utrymmen samt en innergård med lekplats och möjlighet till garageplats i fastigheten. Här bor du med ett högt och fritt läge med mycket fin utsikt över trädtopparna och med ett stenkast till kollektivtrafik, centralstationen på 5 minuters gångväg samt nära Göteborgs hela serviceutbud. I närområdet finns många mysiga restauranger, caféer, mataffär, gym, apotek mm.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Blandsädesgatan 2 A, Bifrost, Mölndals kommun

Blandsädesgatan 2 A

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 603 kr/mån
37 900 kr/m²

Välkommen till denna mycket trivsamma 2:a på 50 kvm två trappor upp i huset utan insyn. Lägenheten har en välkomnande stor hall med plats för önskat möblemang. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. Vardagsrummet är väl tilltaget och lättmöblerat och rymmer både soffgruppen och matbordet, rummet går i en sober färgskala och har ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet. Köket är stilfullt renoverat år 2021 från märket epoq och går i svart. Här erbjuds gott om förvaring och arbetsyta samt en fullständig maskinpark med alla bekvämligheter man kan önska av ett modernt kök. Sovrummet är rofyllt och har tre platsbyggda garderober som underlättar förvaringen. Badrummet har wc, handfat, spegelskåp och badkar samt framdraget för tvättmaskin. Styrelsen arbetar för att stambyte ska planeras och genomföras till år 2028. Till bostaden hör ett källarförråd. Här bor du bekvämt på andra våningen i en stabil och mycket trevlig förening med närhet till centrala Göteborg samt gångavstånd till Mölndals innerstad. Mataffär, kollektivtrafik och natur runt knuten. Varmt välkommen på förhandsvisning!

Ponnygatan 2 C, Åby, Mölndals kommun
  • Tor 2 maj kl 16:15

Ponnygatan 2 C

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
2 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/2
6 111 kr/mån
33 269 kr/m²

På Ponnygatan 2 C finns nu möjlighet att bli ägare av denna insynsskyddade 3:a på 78 kvm som har genomgående hög standard samt enhetliga och genomtänkta materialval. Bostaden har dessutom lyxen att erbjuda 2 st helkaklade badrum med dusch i båda. Köket är trivsamt och vackert med ramluckor i grått och mörk bänkskiva samt belysning som kan dimras. Vardagsrummet är rymligt och platsar stor soffgrupp och övrigt önskat möblemang med enkelhet, rummet har tidigare delats av för att få ytterligare ett sovrum. Två rofyllda sovrum med garderober som vetter mot innergården, det ena med lyxen att ha eget badrum. Mysig balkong som rymmer både utemöbler och växter. Till bostaden hör ett källarförråd. På Ponnygatan bor du bekvämt med parkering, miljöhus och busshållplatsen utanför porten och med gångavstånd till Mölndals galleria som erbjuder ett stort serviceutbud med både butiker, restauranger och caféer samt goda kommunikationsmöjligheter till Göteborg C och söder ut. Här har du också nära till det nybyggda Åbybadet, gym, badmintonhall och Åbytravet. Välkommen att boka på dig på förhandsvisning!

  • Plus
  • Balkong
Arvesgärde 16, Tuve, Göteborgs kommun

Arvesgärde 16

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Mäklarhuset Mölndal
1 195 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 875 kr/mån
29 506 kr/m²

Ta chansen att bo i denna charmiga etta på Arvesgärde 16 i Tuve! Här erbjuds du ett hem med ett vackert renoverat kök och badrum, perfekt för den som uppskattar moderna bekvämligheter och stilrena detaljer. Allrummet är rymligt och ljust, vilket skapar en härlig atmosfär att trivas i. Den inglasade balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. En av de fördelar som denna bostad erbjuder är den rymliga klädkammaren, som är stor nog att använda som en sovalkov. Detta ger dig flexibilitet och utrymme att skapa ditt drömboende. Lägenheten är belägen i ett trevligt område med närhet till både grönområden och stadens puls. Här finns också goda kommunikationer med närliggande buss- och spårvagnshållplatser.

  • Balkong
Ponnygatan 4 B, Åby, Mölndals kommun

Ponnygatan 4 B

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Mäklarhuset Mölndal
2 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
6 111 kr/mån
31 987 kr/m²

Nu saluförs denna mycket trevliga 3:a på Ponnygatan 4 B. På 78 kvm finns ett välutrustat kök i klassiska färger och utgång till balkongen, rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och stora härliga fönsterpartier. Två rejäla sovrum och wc renoverad 2019 samt det lyxiga duschrummet från samma år som erbjuder två takduschar samt tvättmaskin och torktumlare. Hallen är stor och välkomnande och här finns gott om plats för ytterkläderna. Till bostaden hör ett källarförråd. Föreningen har en fin och välskött innergård med flera avdelningar med bänkar och bord samt lekplats. Från lägenheten är det nära till buss, förskola och skola. På bekvämt gångavstånd ligger Mölndals centrum och Galleria med stort utbud av butiker, mataffärer och restauranger. Välkommen på visning !

  • Balkong

Visar alla 5