Mäklare Emma Sunesson

Emma Sunesson

Om mig

Toppfräsch och optimalt planerad fastighetsmäklare med humöret i söderläge! Nu har ni chansen att anlita just mig, denna 90-tals pärla med den perfekta kombinationen av driv, charm och en vilja att alltid vilja överträffa sina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frödingsvägen 6, Fredhäll, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Frödingsvägen 6, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Frödingsvägen 6, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Frödingsvägen 6

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Nacka
3 695 000 kr
48 m²
2.5 rum
vån 1/3
2 392 kr/mån
76 979 kr/m²

Varmt välkommen till denna överraskande pärla i Fredhäll! Med en yta på 48 kvm bjuder denna lägenhet på en användbar och smart planlösning, disponerad som en 2,5 rumslayout. Här bevaras många karakteristiska detaljer från byggåret, inklusive vackert spröjsade fönster, högt i tak och parkettgolv. Belägen på en av Fredhälls mest attraktiva platser, erbjuder detta hem närhet till kommunikationer, charmiga badklippor och naturskön grönska, med en härlig utsikt mot föreningens mysiga innergård. Det öppna köket är en smakfull del av vardagsrummet och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter bakom eleganta vita skåpluckor. Fullt utrustat med spishäll, ugn, fläkt samt kyl och frys. Det generösa vardagsrummet är ljust och luftigt med ett vackert fönster som öppnar upp mot föreningens innergård. Här finns gott om plats för soffmöblemang och förvaringsmöbler, vilket ger en trivsam atmosfär. Från vardagsrummet når du sovrummet med plats för dubbelsäng. Badrummet är elegant och fräscht med helkaklade väggar, ljus klinker på golvet och stilrena detaljer. Här finns wc, dusch med vikbar duschvägg, handfat och ett vägghängt spegelskåp med förvaring samt en kommod. Denna lägenhet är idealisk för den som söker en naturnära boendemiljö med närhet till allt. Med sin höga charmfaktor passar den lika bra för en person som för ett par! Missa inte chansen att uppleva detta charmiga hem.

  • Premium
Alphyddevägen 45, Alphyddan, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Alphyddevägen 45

Lägenhet
Alphyddan, Nacka kommun
Mäklarhuset Nacka
3 995 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 4/7
5 031 kr/mån
52 222 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilfulla och rymliga trea med en tidlös design. Belägen på fjärde våningen, erbjuder lägenheten en magnifik utsikt. Boendet är välplanerat med ett stort vardagsrum och ett separat kök med matplats, medan de två rymliga sovrummen ligger avskilt i den andra delen av bostaden. Ljuset flödar genom hela interiören, och den inglasade balkongen blir som ett extra rum, särskilt under sommarmånaderna. Bostaden är även genomgående vilket bidrar till naturligt ljus i hela lägenheten. Badrummet är kaklat med både tvättmaskin och badkar. Här finner du den perfekta kombinationen för en bekväm och modern livsstil, med närhet till både stadsliv och natur. Alphyddan är idylliskt beläget nära naturen och har samtidigt ett centralt läge med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med en enkel bussresa tar du dig till Slussen på endast 5 minuter eller använd dig av tvärbanan som tar dig söder om Stockholm förbi Gullmarsplan hela vägen till Solna. Dessutom kommer tunnelbanans blå linje att trafikera Nacka och göra det ännu smidigare att ta sig runt. Intill Alphyddan finner du Sickla köpkvarter, en livfull plats där du kan utforska allt från shopping och mataffärer till restauranger och klätterhallar.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 2