Mäklarhuset Nacka

Mäklarhuset Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Värmdövägen 173, Nacka forum, Nacka kommun

Värmdövägen 173

Lägenhet
Nacka forum, Nacka kommun
Mäklarhuset Nacka
4 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 5/6
4 012 kr/mån
75 682 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Tillfälle att äga en underbar bostad med en fantastisk takterrass intill köpcentrum central i Nacka! Denna exklusiva lägenhet erbjuder en imponerande takterrass på cirka 21 kvm, perfekt belägen för att fånga morgon-, dag- och eftermiddagssolen. Här är det gott om plats för möblering och du kan njuta av avslappnade stunder eller härliga middagar med nära och kära. Takterrassen är insynsskyddad, vilket ger en privat och fridfull atmosfär samtidigt som den bjuder på enastående panoramautsikt. Den perfekta platsen för att skapa minnen och dela speciella ögonblick med vänner och familj. Härlig vy mot trädtopparna. Denna bostad erbjuder inte bara en takterrass utan även en skönhet och komfort inomhus. Med fokus på integritet och utrymme är detta hemmet som kombinerar stil med funktion och en unik möjlighet att njuta av det bästa av både inomhus- och utomhuslivet. Med en öppen planlösning som är perfekt för det moderna livet, erbjuder den både terrass och balkong för en social atmosfär. När du kliver in möts du av ett smart designat kök som är hjärtat i hemmet, perfekt för samvaro och trevliga måltider. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och samtal med en bekväm soffa och ett stort matbord som skapar den perfekta atmosfären för middagar med vänner. Köket är en designmässig höjdpunkt med eleganta grafitfärgade luckor och en stenskiva. Integrerade apparater som kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och mikrovågsugn kombinerar stil med praktisk användning. Sovrummet är rymligt och smart planerat med gott om förvaring samt ett separat kontor som kan användas som gästrum eller arbetsplats. Badrummet är en fröjd för ögat med sin lyxiga känsla, komplett med en stilren glasvägg dusch, handfat med förvaringsmöjligheter, toalett och en elegant rund spegel med belysning. Tvättmaskinen och torktumlaren är diskret integrerade och skapar en smidig lösning i hemmets vardag. Bostaden håller en hög standard med vattenburen golvvärme, digitalt lås och till och med ett garage i huset.

  • Balkong
  • Hiss
Kvarnholmsvägen 96, Kvarnholmen, Nacka kommun

Kvarnholmsvägen 96

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Mäklarhuset Nacka
6 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 10/11
4 816 kr/mån
98 478 kr/m²

Tillfälle att förvärva ett av de högsta lägena på anrika Kvarnholmen. Lägenheten bjuder på vatten samt en magisk viddstäckt vy från samtliga fönster i tre väderstreck! Påkostad med fina golv och sobra materialval i både badrum och kök. Generösa fönster med industrikaraktär förhöjer intrycket ytterligare och bjuder på milsvid vy över hela nacka. Då lägenheten vetter i tre väderstreck ser man in mot Stockholm och ut över Stockholms inlopp åt andra hållet. Från vardagsrummet ser man även ned över Svindersviken med Marinstaden i blickfånget. Bör upplevas på plats.

  • Plus
  • Hiss
Semaforvägen 51, null, Nacka kommun

Semaforvägen 51

Lägenhet
Nacka kommun
Mäklarhuset Nacka
10 695 000 kr
101 m²
3 rum
vån 7/7
6 316 kr/mån
105 891 kr/m²

Med ett magiskt läge där skog möter hav vid Telegrafberget ebjuds det nu möjlighet att bosätta sig. Högst upp i huset med eget våningsplan med fönster i alla väderstreck och en makalös terrass. Terrasen som är lägenhetens verkliga pärla är mycket generöst tilltagen och mäter upp emot 100 kvm. Här finns det plats för pergola, grill, matgrupp, loungegrupp, planteringslådor och solstolar. Lägenheten disponeras idag som en trea men går enkelt att göra om till en fyra. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Förening med påkostade gemensamma utrymmen som gym övernattningslägenhet och garage. Från lägenheten är det 300 meter till bussförbindelse. Pendelbåt går strax nedanför på kajen och det är promenadavstånd till Yasuragi SPA o restaurang samt Skepparholmen Nacka med uteservering och musik på sommarkvällarna. Området runt Telegragrafberget är omgärdat av två naturreservat med fina strövområden och vandringsleder samt flera sjöar. Välkomna och boka privat visning på 0706202250.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3