Mäklare Billy Johansson

Billy Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnstigen 21, null, Söderköpings kommun

Björnstigen 21

Villa
Söderköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
4 095 000 kr
170 m²
6 rum
904 m² tomt

Välkommen till Björnstigen 21! Låt oss få presentera denna trevliga bostad med gott om utrymme för hela familjen med bra läge i Söderköping med placering i slutet på en lugn återvändsgata med insynsskyddat läge från allmänningen mellan områdena och med närhet till både förskola och lekplats. Husets yta fördelas över entréplan med rymligt kök i anslutning till det stora vardagsrummet, sovrum, tvättstuga samt ett badrum med hörnbadkar. På övervåningen finner vi fyra sovrum, badrum och klädkammare. Huset har senaste tiden genomgått renovering av ytskikt främst på entréplan. Huset är beläget endast minuter från centrala Söderköping där bland annat matbutiker, restauranger, kaféer, vårdcentral, förskolor och skolor finns - allt som behövs för en enkel och smidig vardag! Välkommen med er visningsbokning redan idag!

Köpvägen 74, null, Finspångs kommun

Köpvägen 74

Villa
Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 495 000 kr
55 + 23 m²
4 rum
1 387 m² tomt

Varmt välkommen till Köpvägen 74! Här finner ni ett charmigt hus med toppenläge intill sjön Dovern endast 15 minuter från Norrköping som är totalrenoverat senaste åren med åretrunt standard. Huset med 3 sovrum, nytt kök från HtH med vitvaror från Miele och det helkaklade badrum med kvalitativa inredningsval ger er en mycket god standard. Här kan ni flytta in och bara njuta av det sjönära läget med utsikt över vattnet. Området Köp är ett populärt område endast 15 minuters bilväg från Norrköping där majoriteten av fastigheterna tidigare är sommarhus där en hel del nu nyttjas permanent. Anmäl ert intresse redan idag!

Blommelundsgatan 3A, Haga, Norrköpings kommun

Blommelundsgatan 3A

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
795 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1
1 564 kr/mån
29 444 kr/m²

Varmt välkommen till Blommelundsgatan 3A! Här finner ni en mycket trevlig etta på 27 kvadratmeter med fräscht kök från IKEA, sovalkov och en hall med gott om förvaring. Här bor ni i en stabil förening med en fördelaktigt låg månadsavgift. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och tv. Lägenheten är belägen på mycket omtyckt och lugnt läge i Haga med gångavstånd till grönområden, mataffärer och kommunikationer via buss och spårvagn, samt bara en kort promenad till Folkparken, vackra promenadstråk vid Åbackarna samt citykärnan. Välkommen med ert intresse redan idag!

Rösgången 6, null, Norrköpings kommun

Rösgången 6

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 295 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/10
4 184 kr/mån
19 923 kr/m²

Välkommen till Rösgången 6! En lägenhet om totalt 66 kvadratmeter fördelat på 2,5 rum med en mycket god planlösning samt balkong i sydväst läge. Ljust kök med gott om förvaring som är utrustat med kyl/frys, spis och spisfläkt. Rymligt sovrum med platsbyggd garderob, ett trevligt badrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Lägenhetens vardagsrum når man genom charmiga dubbeldörrar. HSB Brf Vidablick är en stor välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Via föreningen får ni tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, cykelrum, gym samt parkeringsplats via separat kösystem. I månadsavgiften ingår tv, vatten, värme, fast avg. för el samt källarförråd. Fri parkering på gatorna i område. I Vidablick bor ni med närhet till matbutik, Eneby Centrum, Ingelsta Shopping. Bra kommunikationer i form av buss- och spårvagnshållplatser. Promenadavstånd till mysiga grönområden och Hallbergaskogens motionsspår. Varmt välkommen att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Östra Promenaden 33, Öster, Norrköpings kommun
Östra Promenaden 33, Öster, Norrköpings kommun, bild 2
Östra Promenaden 33, Öster, Norrköpings kommun, bild 3

Östra Promenaden 33

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 600 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/4
6 196 kr/mån
17 021 kr/m²

Välkommen till Östra Promenaden 33! Här finner du en välplanerad trea på husets nedersta våningsplan. Lägenheten om totalt 94 kvadratmeter har vacker fiskbensparkett i alla rum utom kök och bad. Ljust kök i vinkel med goda arbetsytor. Lägenheten har en gästtoalett samt ett badrum med kaklade väggar och plastmatta på golv med badkar och handdukstork. Idag är lägenheten ombyggd till en 3,5a med två sovrum samt ett mellanrum/ kontor som tidigare användes som sovrum. Lägenhetens balkong har utsikt över Östra Promenaden. På Östra promenaden bor du mycket centralt, med närhet till centrumkärnan som erbjuder dig shopping, restauranger, resecentrum och mycket mer. Närbutik runt hörnet, buss och spårvagnshållplats på nära gångavstånd. Östra promenaden byggs i nuläget om för att modernisera gatan ytterligare för förbättrade kommunikationsmöjligheter och skapande av en vacker miljö i en av Norrköpings centralaste delar. Östra Brf är en familjär förening om 30 lägenheter i fastigheten Axet 1. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Du Rietzvägen 6, Lindö, Norrköpings kommun

Du Rietzvägen 6

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
5 995 000 kr
195 m²
5 rum
944 m² tomt

Varmt välkommen till Du Rietzvägen 6 och denna stilfulla enplansvilla om 195 kvm. På den populära adressen finner vi denna trivsam och gedigen villa som erbjuder allt ifrån pool till relaxavdelning. Interiört erbjuds öppna sociala ytor som präglas av smakfulla materialval. Villan har en fin planlösning med tre sovrum, ett stort öppet vardagsrum med värmande elstad. Exteriört väntar en stor altan med pool samt en välskött tomt över 900 kvm. Här bor ni med ett barnvänligt attraktivt läge med närhet till motionspår, bårhamn, fina grönområden samt Lindöskolan. Nära till kommunikationer och en kort resa befinner ni er i Norrköpings centrum. Ett familjehus i hjärtat av Lindö, välkommen att anmäla ert intresse!

Visar alla 6