Mäklare Tobias Backman

Tobias Backman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ektorpsgatan 168, Ektorp/Kaffebacken, Norrköpings kommun

Ektorpsgatan 168

Lägenhet
Ektorp/Kaffebacken, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping

895 000 kr

41 m²

1 rum

2 386 kr/mån

21 829 kr/m²

Varmt välkommen till Ektorpsgatan 168 i populära Ektorp. Här möts du av en välplanerad lägenhet med en mycket praktiskt planlösning om 41 kvm fördelat över ett rum och kök, samt en stor klädkammare. Insidan erbjuder ett rymligt och praktiskt kök med plats för matbord, ett trivsamt allrum med ett fint parkettgolv och plats för både soffa och säng, ett helkaklat duschrum samt en praktisk klädkammare med möjlighet att användas till både kontor eller förvaring. Mycket välskött HSB-förening med solid ekonomi och flera gemensamhetsutrymmen som bl.a gym med diverse träningsmaskiner och redskap, bastu, samlingslokal och möblerat övernattningsrum för upp till 4 personer. I månadsavgiften ingår värme, vatten, abonnemangskostnaden för el samt bredbandsuppkoppling via Telia där bredband 100/100 Mbit/, bredbandstelefoni och digital TV-kanalpaket Lagom ingår. I Ektorp-Kaffebacken bor ni ett lugnt och barnvänligt område med närhet till mataffär, sporthall, skola, förskola, busshållplats samt fina promenadstråk! Varmt välkommen på visning!

Långdansgatan 130, null, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00

Långdansgatan 130

Villa
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping

3 950 000 kr

127 m²

5 rum

322 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva denna ljusa och hemtrevliga villa om 1,5 plan med friköpt tomt på Långdansgatan 130. Här välkomnas ni av en tidlös design och en röd tråd genom hela fastigheten. Bostadshuset bjuder på 127 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning vilket ger flertalet rymliga sällskapsytor. På entréplan finner vi bostadens kök och duschrum som båda är nyligen renoverade. Vi finner även tvättstuga samt ett vardagsrum med smidig anslutning till bostadens altan, utöver dem rum som vi finner har hela entréplan utsetts med spotlights. Tar vi oss en trappa upp finner vi tre sovrum, ett allrum samt ett badrum. Bostadshuset har genomgående renoverats av nuvarande ägare i form av nytt kök, nytt badrum, nya golv, utbyggnad av altan på både fram och baksida. Tar vi oss utanför bostaden finner vi en carport och en musikstudio som dessutom är välisolerad och ventilerat. Studion kan användas som hobbyrum eventuellt gästrum och intilliggande finner vi ett förråd Här bor ni på en lugn gata med begränsad biltrafik samt närhet till skola, förskola samt kommunikationer i form av spårvagn och buss. Dessutom finns det attraktiva grönområden som Vrinneviskogen med härliga promenadstråk Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Plus
Reenstiernagatan 24, null, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00

Reenstiernagatan 24

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping

1 495 000 kr

70 m²

2.5 rum

4 189 kr/mån

21 357 kr/m²

Varmt välkomna till Reenstiernagatan 24 och denna hemtrevliga lägenhet om 70 kvm med inglasad balkong! Här ges nu chansen att förvärva en stor lägenhet på två och en halv rum som är i genomgående renoverat skick med naturligt ljusinsläpp från två väderstreck. Väl inne i lägenheten finner vi ett stort vardagsrum med goda sällskapsytor, stort sovrum med utrymme för större säng och garderober. Ett helkaklat duschrum i moderna kulörer med goda möjligheter att få in både tvättmaskin och torktumlare. Ett nyrenoverat kök med bänkskiva i kvartskomposit vilket ger en hög standard. Här finner ni även en inglasad balkong som förlänger säsongerna i både vår och höst. Bostadsrättsföreningen Sandstugan är en välskött förening med god ekonomi. Här bor ni till en förmånlig avgift där mycket ingår. För endast 100 kr i månaden har ni dessutom tillgång till det nyrenoverade spat där ni finner flertalet bekvämligheter. I Eneby bor ni ett lugnt kvarter med närhet till grönområden, med knappa 100 meter till Eneby Centrum som erbjuder mataffärer, apoteket, bibliotek och mycket mer. In till Norrköpings centrum tar ni er på några minuter med bil eller spårvagn där hållplatsen är endast ett stenkast ifrån lägenheten. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

  • Plus
  • Balkong
Holmstagatan 3D, null, Norrköpings kommun

Holmstagatan 3D

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping

1 375 000 kr

42 m²

2 rum

2 740 kr/mån

32 738 kr/m²

Varmt välkommen till Holmstagatan 3D och denna tvåa på eftertraktade Söder. Här finner ni en ljus bostad med ett perfekt läge på Söder. Lägenheten är belägen en halv trappa upp och fri från insyn med en balkong i trevligt sydvästläge. Välplanerad tvåa med originalgolv i trä och renoverat kök med ljusa snickerier. Sovrummet bjuder på framknackat tegel och breda fönsterpartier. Här finner ni alla bekvämligheter där till och med badrummet har plats för både tvättmaskin och torktumlare. HSB Brf Lilltuna är en stabil föreningen med god ekonomi där ni bor till en förmånlig avgift. På Söder bor ni i ett lugnt och grönt område med närhet till promenadstråk i Vrinneviskogen. Här erbjuds dessutom närhet till city vilket ni enkelt tar er till med cykel eller spårvagn. Välkommen att anmäla ert intresse!

Fotbollsvägen 12b, Brandholmen, Nyköpings kommun
Fotbollsvägen 12b, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Fotbollsvägen 12b, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Fotbollsvägen 12b

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping

1 495 000 kr

62 m²

2 rum

4 541 kr/mån

24 113 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva denna lägenhet i eftertraktade Brandholmen. På Fotbollsvägen 12b bor ni på moderna 62 kvm i ett hemtrevligt område. Lägenheten erbjuder breda ljusinsläpp i två väderstreck, en stor inglasad balkong som förlänger säsongerna och moderna samt tidlösa designval. Här finner ni närhet till centrum, gym, båtplats och naturen. Området Brandholmen expanderar och har utvecklats till ett av Nyköpings mer attraktiva områden. För att komma in till Nyköpings centrum kan ni ta de fina promenadstråken längs vattnet. Vid kajen finner ni under sommartid ett gott utbud av caféer, restauranger och mysiga butiker. Dessutom erbjuder närområdet skolor, förskolor samt goda kommunikationer. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 5