Mäklare Ella Söljén

Ella Söljén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillebovägen 5, Norra Bro, Örebro kommun

Lillebovägen 5

Villa
Norra Bro, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 995 000 kr
119 + 83 m²
5 rum
824 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt välbevarat hus på lugn och trivsam gata i Norra Bro. Interiören i original är skonsamt använd av samma familj sedan huset uppfördes 1967. Du kan flytta in omgående och sedan modernisera en del i taget, enligt din stil och smak. Takrenovering gjordes för ca. 20 år sedan och man har på senare år installerat en luft/luftvärmepump, asfalterat uppfart, bytt garageport och lagt nytt golv i hall/kök. Huset bjuder på många exklusiva detaljer, som fönsterbänkar i marmor, vacker kakelugn (sotad och godkänd) i vardagsrummet och laserad ek på väggar. Entréplanet består av tre rymliga sovrum, enskild wc och badrum. Vardagsrummet har stora fönster och altandörr mot trädgården samt en ståtlig kakelugn. I anslutning till vardagsrummet ligger köket med plats för matplats. Stor entrén som ger dig en vy ut mot trädgården. Källarvåningen har ett stort allrum, tvättstuga med dusch, matkällare och mycket bra förvaringsmöjligheter. Garage med separat del för förråd finns intill fastigheten. Altan och trädgård i bästa syd/väst-läge med sol hela dagen samt kvällen. För de minsta finns det mycket att utforska i direkt närhet med en pulkabacke och lekplats ett stenkast från huset. Här bor du med endast 10 min från centrala Örebro, goda cykel- och bussförbindelser finns. Förskolor finns i närheten och för de äldre barnen finns avgångar till Almbro skola (F-6) och Örebros citykärna. Besiktningsprotokoll kommer inom kort! Varmt välkomna på visning.

Kabingatan 4B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Kabingatan 4B

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/6
4 399 kr/mån
26 190 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visningstid! Ljus och modern tvåa om 63 kvm med inglasad balkong - välkommen till Kabingatan 4B! Här bor du bekvämt med fullutrustat ljust kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med inglasad balkong i syd/väst-läge! Helkaklat badrum med golvvärme och dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Sovrum med inredd walk in closet! Bra förvaringsytor i hallen i form av en stor skjutdörrsgarderob. Genomgående parkettgolv förutom klinker i hall och badrum. I bostadsrättsföreningen Vingen finns en föreningslokal med pentry, wc och uteplats som föreningens medlemmar får nyttja. Det finns även en gästlägenhet att hyra för övernattande gäster, en tvättstuga som kompletterar lägenheten. Under huset och gården finns ett garage med access från alla trapphus. Det finns ordentligt med cykelparkering både inne och ute. Strax söder om populära Ladugårdsängen expanderar nya stadsdelen Södra Ladugårdsängen. Med enbart 2 km till centrum, goda kommunikationer, fina naturområden och golfbana blir området bara mer och mer attraktivt allt eftersom bostadsprojekten blir färdigställda! Direkt utanför entrédörren finns busshållplats för linje 6 som tar dig in till centrala Örebro. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Pålsbodagatan 14, Sörbyängen, Örebro kommun

Pålsbodagatan 14

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/4
4 123 kr/mån
21 136 kr/m²

Optimalt planerad 2rok om generösa 66 kvm med två stora klädkammare - välkommen till Pålsbodagatan 14! Ljust kök med alla moderna vitvaror, påkostad bänkskiva i sten samt köksö och vinkyl. Intill köket finns en naturlig plats för ett större matbord. Vardagsrummet ligger i vinkel från köket, en trevlig detalj i planlösningen. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Fransk balkong mot innergården i sovrummet, där också en av bostadens klädkammare är. Den andra klädkammaren är i anslutning till hallen. I avgiften ingår värme, vatten, tv, internet och bostadsrättstillägg. Här bor du i lugn och trevlig stadsdel med ca 1,5 km gångavstånd till city. I området finns även 18-håls golfbana, livsmedelsbutiker och trevliga strövområden samt närhet till Universitetet. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Hiss
Västra Nobelgatan 30a, Centralt väster, Örebro kommun

Västra Nobelgatan 30a

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 170 000 kr
55 m²
2 rum
vån -1/3
4 537 kr/mån
21 273 kr/m²

Endast bokade visningar, kontakta ansvarig mäklare för att boka din tid! En trappa ner hittar du denna fina tvåa som är helrenoverad 2015! Vardagsrum med akustikpanel för en förhöjd filmupplevelse från tv-soffan. Rymligt sovrum med platsbyggd sänggavel som har både ljus och förvaring. Helkaklat badrum med dusch och wc. Praktisk förvaring i form av skjutdörrsgarderober i hallen samt i anslutning till sovrummet Genomgående parkettgolv och spotlights i tak! Brf Tomaten är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Avgiften inkluderar värme, vatten och tv. Både vindsförråd och källarförråd hör till lägenheten. Praktiskt med tvättstuga i samma våningsplan! Här bor du med gångavstånd till city, matbutiker och apotek. Även goda bussförbindelser med direktbuss till Universitet och stadskärnan precis utanför bostaden. Hjärtligt välkommen på visning!

Pråmkajen 63, Småbåtshamnen / Pråmkajen, Örebro kommun

Pråmkajen 63

Lägenhet
Småbåtshamnen / Pråmkajen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
5 252 kr/mån
39 408 kr/m²

Nu finns den unika chansen att förvärva en trea i markplan med kanonläge i området! Lugnt och ostört läge, inget promenadstråk utanför. Här får du en radhuskänsla med egen ingång, men samtidigt ett lättskött och modernt boende. Ljust och fint kök med alla moderna vitvaror och öppen planlösning mot vardagsrummet. Bekvämt med separat tvättstuga och helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Två sovrum, varav ett med en stor klädkammare. På framsidan finns en stenlagd uteplats i västerläge, sol från eftermiddag till kväll. Uteplatsen på baksidan ligger i österläge, med sol från morgon till tidig eftermiddag. Föreningen har ett förmånligt gemensamt elavtal där de boende endast betalar för din egen förbrukning. Det finns 16 garageplatser och 35 parkeringsplatser med el till föreningens 48 lägenheter. Det finns dessutom fri gästparkering. Perfekt bostad för dig som värdesätter närheten till naturen och samtidigt ha gång- och cykelavstånd till city. I närområdet finns kvarterskorgen småbåtshamnen, förskola, gym, rynningeviken och Wadköping/Stadsparken. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
Södermalmsallén 42E, Centralt / Södermalm, Örebro kommun

Södermalmsallén 42E

Radhus
Centralt / Södermalm, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 495 000 kr
135 m²
6 rum
8 687 kr/mån
25 889 kr/m²

Centralt beläget på Södermalm i hörnläge finns nu detta radhus om 135 kvm fördelat på 6 rok till salu! Stor altan om ca. 30 kvm på baksidan och stenlagd uteplats på framsidan - allt för att du ska kunna fånga solens alla timmar. Invändigt finns 2 helkaklade badrum (dusch och badkar), separat tvättstuga och kök med alla moderna vitvaror. Hela 5 sovrum! Generös takhöjd på 2,7 m på entréplanet och 2,6 m på ovanvåningen vilket ger en luftig känsla. Fantastiskt grönskade och välskött innergård med lekplats! I avgiften ingår uppvärmning, kall- och varmvatten samt bostadsrättstillägg. Föreningen har installerat laddstolpar till varje parkeringsplats. Till radhuset finns ett utvändigt förråd samt ett förråd i källaren. Förningen har även bra gemensamma ytor som två övernattningsrum, två relaxutrymmen med bastu och träningsrum. Gångavstånd till city, mataffär, badhus och gym. Nära till påfart på motorväg och tågstation. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Gullrisgatan 2 C, Kumla Sörby, Kumla kommun

Gullrisgatan 2 C

Radhus
Kumla Sörby, Kumla kommun
Mäklarhuset Örebro
2 495 000 kr
137 m²
5 rum
6 662 kr/mån
18 212 kr/m²

Välkommen till detta radhus om 137 kvm (nybyggt 2019) beläget i familjevänliga Sörby i Kumla! Fullutrustat kök med bra ytor för matlagning, precis intill finns en naturlig plats för ett större matbord. Badrum med dusch på nedre plan och badkar på ovanvåning. Från vardagsrummet når du altanen och trädgård i söderläge som ger sol hela dagen! Här får hela familjen plats med 4 sovrum och 2 badrum . Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp! Frånluftsvärmepump för låga driftskostnader och fiber är installerat för tv och internet. Det finns flera parkeringsplatser utanför ytterdörren. Gå gärna in på föreningen hemsida www.brfgullriset.se Inom gångavstånd når du skola F-9, idrottshall och fotbollsplan. Willys öppnar snart i området men andra stora matbutiker finns ett stenkast bort. Genom motorvägen kommer du in till Örebro city på bara ca. 15 minuter. Hjärtligt välkommen på visning!

Visar alla 7