Mäklare Izabelle Johansson

Izabelle Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långängsvägen 16, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Tor 23 maj kl 12:00

Långängsvägen 16

Radhus
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 675 000 kr
130 + 64 m²
6 rum
833 m² tomt

Välkommen till detta hemtrevliga kedjehus i två plan med en yta om 130 kvm, beläget på Långängsvägen 16. Här bjuds på en genomtänkt planlösning som bland annat erbjuder härliga sällskapsytor, där man kan umgås och trivas tillsammans, samt ett harmoniskt kök som är perfekt för matlagning och umgänge. Det rymliga vardagsrummet är ljust och luftigt, tack vare stora fönster som släpper in en fantastisk mängd naturligt ljus. Framför den mysiga braskaminen kan man njuta under årets kalla dagar. Bostadens fyra sovrum gör att det finns gott om plats för hela familjen eller för gäster som är på besök. Hemmet innehåller även ett fräscht och stilrent badrum på övervåningen samt wc och dusch på entrévåningen. Behöver du ett extra gästrum eller varför inte en avskild plats för hemmakontoret? Lugn, även det finns här. Denna villa har inte bara ett läge nära stadens centrum, den har också en fantastisk baksida. Med en otrolig trädgård som är helt insynsskyddad kan du i lugn och ro koppla av i din alldeles egna oas. Här kan du njuta av din fika på altanen, grilla med vänner och familj eller bara koppla av i det härliga inglasade uterummet. Genom bostadens fjärrvärme får du ett energieffektivt boende med en skön värme och med fiber installerat garanteras en snabb uppkoppling. Bostaden är centralt beläget med gångavstånd till många bekvämligheter såsom förskola, F-9 skola, livsmedelsaffärer, centrum och vår fina hamn. Sammanfattningsvis är detta ett hem som erbjuder en harmonisk och trivsam atmosfär, perfekt för den som söker ett bekvämt och välplanerat boende centralt. Visst låter det intressant? Varmt välkommen på visning av detta fantastiska hem!

  • Plus
Stora vägen 55, Bockara, Oskarshamns kommun
  • Tis 21 maj kl 17:30
Stora vägen 55, Bockara, Oskarshamns kommun, bild 2
Stora vägen 55, Bockara, Oskarshamns kommun, bild 3

Stora vägen 55

Villa
Bockara, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
3 500 000 kr
136 + 53 m²
5 rum
1,5 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva möjligheternas fastighet, vi presenterar nu Stora vägen 55. Från stenstolparna som leder in till fastigheten kör man fram till den grusade planen framför huset. Här finner du ett bostadshus på 136 kvm, vars totalrenovering 2004 innebar att det nu erbjuder modern komfort i en klassisk och charmig stil. Med bland annat ett nytt tak, ny fasad och nya fönster erbjuder huset ett underhållsfritt boende. Med jordvärme som värmesystem ger det en miljövänlig uppvärmning som sparar på både miljön och kostnaderna. På insidan av huset möts du av genomgående detaljer som fina parkettgolv, ljusa väggar och höga fönster som släpper in rikligt med ljus under hela dagen. Här finns gott om plats för hela familjen och i det stora vardagsrummet öppnar sig ett rymligt och socialt utrymme som inbjuder till både umgänge och avkoppling. Förutom plats för umgänge erbjuder vardagsrummet även en takhöjd som verkligen imponerar. Huset erbjuder även ett väl tilltaget arbetskök för matälskare, tvättstuga i bra storlek samt med utgång till trädgården, tre sovrum och väldigt goda förvaringsmöjligheter. Utöver bostadshuset finner du även ett nyrenoverat och otroligt charmigt gårdshus som erbjuder ytterligare möjligheter att bo eller verka på fastigheten. Detta är en perfekt plats för gäster eller kanske en extra inkomst genom uthyrning. Här finns en trädgård med variation av växter, buskar och fruktträd samt andra blommande träd. Tomten ger möjlighet för den som vill utvecklas med sitt intresse för trädgård och småskalig odling. Här finns även olika uteplatser mot väster där man kan njuta av solens sköna eftermiddagsstrålar. Man kan även omvandla ladan till stall för hästar eller andra boskapsdjur som exempelvis får, höns eller ankor. Skogsbeteshage på 1 ha bredvid ladan är lämpad till bete för djuren. Idag betar fåren där. Fastigheten rymmer en mängd möjligheter för den som vill utnyttja dess potentiella kapacitet som lantlig idyll. Detta är med andra ord en unik plats för den som vill leva ett hållbart och självförsörjande liv. Sammanfattningsvis är Stora vägen 55 det perfekta boendet för den som vill bo och leva i en lantlig idyll med närhet till naturen, samtidigt som man har all bekvämlighet av att bo i ett modernt hem. Det är svårt att bara beskriva denna dröm med ord, den måste verkligen upplevas på plats. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Ugglevägen 14E, Orrängen, Oskarshamns kommun
  • Mån 13 maj kl 12:00

Ugglevägen 14E

Lägenhet
Orrängen, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
535 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 056 kr/mån
10 094 kr/m²

Nu finns denna hemtrevliga och genomgående tvårummare på Ugglevägen 14E ute på marknaden! Bostaden är genomgående vilket ger ett generöst ljusinsläpp från två riktningar. Här bor du i en grönskande omgivning, på tredje våningen i en förening som erbjuder hiss. Den mysiga balkongen i soligt söderläge vetter mot innergården och blir en underbar plats för att koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Ett av bostadens stora plus är det mysiga vardagsrummet som har ett otroligt fint ljusinsläpp. Här finns också en praktisk klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Köket har även detta en bra yta med gott om skåpsfövaring samt plats för en matgrupp. Praktiskt med både tvättmaskin och diskmaskin installerat i bostaden. Digital-TV, bredband och IP-telefoni via Telia ingår i månadsavgiften. Ett rymligt förråd i husets vind samt mindre förråd i källarvåningen ingår också. I föreningen finns även ett litet gym och övernattningslägenhet. Praktisk gemensam tvättstuga med flera maskiner och separat torkrum. Ett hem för dig som uppskattar lugnet men samtidigt uppskattar att ha närhet till service. Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen av denna mysiga bostad!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stenåldersplatån 3, Kolberga, Oskarshamns kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00

Stenåldersplatån 3

Villa
Kolberga, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 175 000 kr
84 + 60 m²
3 rum
1 104 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga villa med trivsamt läge i eftertraktade Kolberga! Bostaden disponeras på 84 välplanerade kvadratmeter och här erbjuds bland annat ett charmigt vardagsrum med fina trägolv, två sovrum i bra storlek, ett nyrenoverat och modernt badrum med dusch. Även köket har genomgått en renovering med ett smakfullt och stilrent resultat. Här kan du njuta av modern design och bekvämlighet varje dag. Det stora inglasade uterummet i anslutning till köket ger möjlighet till härliga middagar och avkopplande stunder utomhus oavsett årstid. Detta rum blir en naturlig förlängning utav köket och blir en självklar samlingspunkt med nära och kära. På vinden har nuvarande säljare inrett ett mysigt sovrum och i källaren finns ytterligare ett sovrum eller kanske behövs ett extra tv-rum eller hemmakontor. Här finns med andra ord gott om plats för hela familjen att växa och trivas. På den härliga trädgårdstomten finns bra gräsytor – perfekt för lek, spring och den obligatoriska studsmattan. Huset har genomgått löpande underhåll där renoveringar gällande bland annat tak, fönster och dränering är utfört. Dessutom finns fiber indraget i huset, vilket ger dig snabb och stabil internetanslutning. Uppvärmning sker med luft-vatten värmepump men här finns även en vedpanna installerad. Beläget i ett lugnt område, med bra avstånd till barnomsorg, skola men ändå nära till stadens centrum, har du tillgång till allt du behöver. Missa inte chansen att uppleva detta charmiga boende på nära håll - boka visning idag!

  • Plus
Bellisvägen 7, Fallebo, Oskarshamns kommun
  • Tor 16 maj kl 16:30

Bellisvägen 7

Villa
Fallebo, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
3 350 000 kr
140 + 17 m²
5 rum
727 m² tomt

Vi har nu fått förmånen att erbjuda denna smakfullt renoverade enplansvilla med ett mycket attraktivt läge i Fallebo på hörntomt, varmt välkommen till Bellisvägen 7! Det är ett genomtänkt hem både ute och inne i minsta detalj. Bostaden bjuder på stilrena färgval och en hög standard i utförande, design och materialval. Under de senaste åren har man gjort en totalrenovering vilket har resulterat i ett hem där du sätter nycklarna i dörren, flyttar in och börjar trivas redan från dag ett. Ett nyrenoverat kök som är som en dröm med sin stilrena inredning, sin rikliga skåpsförvaring och dess moderna maskiner. I köket finns en praktisk köksö placerad, som blir den perfekta platsen för att duka upp buffén på eller som häng för fördrinken. Köket förlängs av det tilltagna och inglasade uterummet som blir den självklara samlingsplatsen under såväl vår, sommar- som höstkvällar. Vardagsrummet i vinkel erbjuder trevliga sällskapsytor och har ett generöst ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna. I bostaden finns tre sovrum, alla i bra storlek och med gott om förvaringsmöjligheter. Utöver detta erbjuds ett rymligt och modernt badrum med både dusch och badkar. Tvättavdelningen är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, vask och gott om arbetsytor samt förvaring. Ett extra rum som idag används som ett mysigt allrum kan användas som kontor eller sovrum om behovet skulle finnas. Här har du en rad bekvämligheter till hands för att njuta av sommaren med nära och kära. Som pricken över i:et finns här ett fantastiskt poolområde - perfekt för att koppla av och njuta av sommardagarna. Som om det inte vore nog finns här även en värmande jacuzzi med insynsskyddat läge. Med andra ord kommer baksidan att bli sommarens självklara plats för umgänge. Det attraktiva läget i Fallebo är familjevänligt, lugnt och skönt! Här har man närhet till fin natur, motionsspår och bad i Havslätt. Skola och förskola finns också på gångavstånd. Ett hem där inget har lämnats åt slumpen och som du absolut inte vill missa. Varmt välkommen att boka din plats till visningen av detta fantastiska boende!

  • Plus
Furuvägen 18A, Åsa, Oskarshamns kommun
  • Tis 14 maj kl 12:00

Furuvägen 18A

Lägenhet
Åsa, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
750 000 kr
62,6 m²
2 rum
vån 4/8
3 604 kr/mån
11 981 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna smakfulla pärla. Hiss, fjärde våningen, tre balkonger i västerläge, totalrenoverad, ja detta är bara några utav de fina egenskaper som detta hem besitter. Bostaden har under 2020 genomgått en totalrenovering med ett mycket tilltalande resultat. Ytskikten i är valda med omsorg och skapar en enhetlig och smakfull känsla som följer en röd tråd i bostaden. Badrummet är lyxigt och här har man absolut inte snålat. Köket, sovrummet och vardagsrummet förlängs av de tre balkongerna som erbjuder en med fin utsikt över omgivningarna. Med sitt västläge på balkongerna så sitter du här och njuter av fantastiska solnedgångar, en extra lyx i vardagen! Köket är väldigt inbjudande med snygga färgval på både golv och väggar. Här finns det utan problem plats för en matgrupp. Det rymliga vardagsrummet blir den självklara samlingspunkten med dina nära och kära. Genom fiber har man tillgång till IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit samt basutbudet på TV-kanaler, vilket ingår i månadsavgiften. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, tvättstuga och förråd. Övernattningslägenhet kan hyras av föreningens medlemmar. Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och en vacker skärgårdsmiljö. Lekplats och grillplats finns i området. Livsmedelsaffär finns endast några minuters gångväg från huset. Detta är ett hem och en utsikt som upplevs bäst på plats, välkommen att boka din plats till visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norrbackavägen 26, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrbackavägen 26

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
620 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 243 kr/mån
9 688 kr/m²

På jakt efter en tvårummare i markplan? Som dessutom är väldigt hemtrevlig och välplanerad? Då har du hittat hem, välkommen till Norrbackavägen 26! Bostaden disponeras på 64 kvadratmeter och erbjuder bland annat ett snyggt renoverat kök i bra storlek, din alldeles egna walk-in-closet och en mysig inglasad balkong. Det luftiga vardagsrummet är ett härligt sällskapsrum där du både får plats med soffa och en matgrupp. Från vardagsrummet nås den insynsskyddade och inglasade balkongen som blir ett perfekt komplement av vardagsrummet även under vår och höstdagar. Sovrummet har även detta en bra yta med gott om plats för dubbelsängen samt extra förvaring ifall det behovet finns. Snabbt tillträde av bostaden är möjligt. Att lägenheten ligger i markplan helt utan trappor är också ett stort plus. Norrtorn är ett väldigt trivsamt bostadsområde med fina omgivningar och flera gemensamma uteplatser samt grillplats. Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen för att uppleva bostaden på plats!

  • Balkong
Södra Långgatan 21B, Centrum, Oskarshamns kommun

Södra Långgatan 21B

Lägenhet
Centrum, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
430 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 629 kr/mån
14 098 kr/m²

Nu kan vi presentera denna välplanerad enrummare, belägen på första våningen i kärnan av Oskarshamn. Bostadens yta disponeras på 30,5 kvm och erbjuder ett rymligt rum med en sovalkov, en kokvrå med ett extra fönster, ett helkaklat badrum och en stor inglasad balkong. Balkongen blir en naturlig förlängning utav rummet och blir den självklara platsen att samlas på under härliga sommarkvällar. I rummet får det plats att möblera med både soffgrupp och en mindre matgrupp om så önskas. Det helkaklade badrummet är utrustat med en tvättmaskin för extra bekvämlighet. Att ytskikten är ljusa och stilrena gör det lätt för en ny köpare att flytta in och trivas redan från första dagen. Via Telia levereras bredband, TV-utbud och iptelefoni vilket ingår i månadsavgiften. På den mysiga innegården finns en uteplats att nyttja för föreningens medlemmar. Med andra ord ett perfekt första boende eller som en övernattningslägenhet. Låter det intressant? Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

  • Balkong
Rödslevägen 6, Rödsle, Oskarshamns kommun

Rödslevägen 6

Villa
Rödsle, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
3 100 000 kr
90 + 90 m²
3 rum
864 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Rödslevägen 6! Här har man verkligen lyckats med att skapa en ljuvlig och hemtrevlig känsla genom hela bostaden. Här finns en enhetlighet i renoveringen som är väldigt smakfull och inbjudande när det gäller design och planlösning. Det eleganta köket erbjuder praktiska bänkytor och blir en naturlig samlingspunkt för både matlagning och socialt umgänge. Det otroliga ljusinsläppet i kombination med högkvalitativa detaljer såsom stenbänkskiva i marmor, inbyggd vinkyl och den vägghängda kaminen gör detta hem svårslaget. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matrum och kök skapar en luftig och social atmosfär där familj och vänner kan samlas för gemensamma stunder. I anslutning till vardagsrummet har man utgången till den ljuvliga altanen där det finns gott om plats för trevliga grillkvällar. De två helkaklade badrummen är som hämtade ur ett lyxigt hotell med sin moderna design och sitt gedigna materialval, det ger en direkt känsla av lyx och harmoni. För vinälskaren finns en mindre vinkällare där man kan förvara och njuta av sina favoritviner i en elegant och avskild miljö. Tre rymliga sovrum gör att bostaden även passar familjen med lite äldre barn som vill ha ett eget rum med bra storlek. Walk in closet i anslutning till det stora sovrummet. I källarvåningen finns även ett väl tilltaget allrum, en perfekt samlingspunkt till fredagskvällarna. Denna bostad är utrustad med modern teknik för att maximera komforten och PLEJD-systemet möjliggör fjärrstyrning av belysningen. Huset har genomgått omfattande renoveringar med ett tilltalande resultat. Stora åtgärder så som nya fönster, dränering, nytt V/A från gatan in till huset, nydragen el är bara några utav de stora renoveringar som är utförda. Fiber finns indraget vilket innebär att det finns möjlighet för snabb internetuppkoppling. Området erbjuder även vyer över vackra Döderhultsdalen och en skola (F-9) med endast en kort gångväg från huset. Detta hem har en perfekt harmoni mellan det praktiska och det lyxiga - ett drömboende för den som söker det bästa av båda världar. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse av denna pärla redan idag!

Vallgatan 23, Berga, Högsby kommun

Vallgatan 23

Villa
Berga, Högsby kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
950 000 kr
142 + 5 m²
4 rum
886 m² tomt

Låt oss presentera denna trevliga familjevilla på Vallgatan 23! Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med sällskapsytor på entrévåningen och sovrum på övervåningen. Köket är mycket smakfullt och renoverades 2023 med ett väldigt tilltalande resultat. Här finns det bra med skåpsförvaring samt plats för en matgrupp. Vardagsrummet och matrummet är ett stort och luftigt rum. Detta blir den perfekta samlingspunkten att spendera tid med nära och kära. Det fantastiska ljusinsläppet i rummet ger en härlig atmosfär och skapar en inbjudande känsla från första stund. Braskaminen i vardagsrummet är en extra värmekälla och förhöjer myskänslan. I båda våningsplanen finns badrum, det ena md dusch och det andra med badkar. Den underbara baksidan i söderläge sträcker sig i olika etager och erbjuder en vacker trädgård som är en fröjd för ögat. Här finns gott om plats för lek och rekreation för hela familjen. Altandäcket är perfekt för grillkvällar och avkoppling under soliga dagar och ljumna kvällar. Här finner du vacker natur, närhet till badsjöar, förskola, skola mellan årskurserna 1-6, livsmedelsbutik och bra kommunikationsmöjligheter via buss och tåg! Berga ligger bara 6-7 minuter från Högsby och 25-30 minuter från Oskarshamn, du har också bra tågförbindelser till både Kalmar, Linköping och vidare. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen för att uppleva bostaden på plats!

Kyrkogårdsgatan 14B, Centrum, Oskarshamns kommun

Kyrkogårdsgatan 14B

Lägenhet
Centrum, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
550 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 997 kr/mån
10 377 kr/m²

Nu kan vi nöjet att presentera denna hemtrevliga tvårummare endast en kort promenad från centrum. Här bor du på första våningen, vilket gör det hela väldigt bekvämt. Bostaden är genomgående och har en generös takhöjd som skapar en luftig och hemtrevlig känsla. Det ljusa köket är ett klassiskt arbetskök med gott om skåpsförvaring och plats för en matgrupp för fyra personer. Badrummet är helkaklat och renoverades 2005 i samband med föreningens stambyte. Det härliga vardagsrummet har en bra yta och blir därför den perfekta platsen för umgänge. Vardagsrummet förlängs av den inglasade balkongen som ligger i söderläge och bjuder in till sköna stunder i solen. Här kan du njuta av eftermiddagsfikan eller en härlig middag. Sovrummet erbjuder även de en bra med gott om plats att möblera med dubbelsäng. Föreningen erbjuder vindsförråd och bra utrymmen i källaren med bl a tvättstuga, övernattningslägenhet och relax. På innergården finns en gräsyta och grillplats. I månadsavgiften ingår även bredband, bredbandstelefoni samt digital-tv via Telia. Ett hem att trivas i med andra ord. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Balkong
Nagelgränd 3, Gröndal, Oskarshamns kommun

Nagelgränd 3

Villa
Gröndal, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 750 000 kr
148 + 22 m²
6 rum
1 143 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa som är högt belägen och som bjuder på en unik och vidsträckt utsikt över området. Här kan du bo i en insynsskyddad miljö med ett generöst ljusinsläpp vilket tillsammans skapar en härlig och luftig atmosfär i hemmet. Den värmande kaminen med kassett, som finns placerad i vardagsrummet, ger en extra mysig känsla när kylan råder utanför. På övervåningen finns det trevliga och härliga sällskapsytorna med köket, matrummet och vardagsrummet i vinkel. Bostaden erbjuder fyra sovrum och passar därför den stora familjen men även den mindre familjen som önskar det där extra gästrummet eller sitt alldeles egna kontor. Från det stilrena köket når man den inglasade altanen som bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner oavsett väder och vind. Här kan du koppla av och umgås med familj och vänner i en trivsam miljö. Att huset är utrustat med bergvärme för en energieffektiv uppvärmning är bara ytterligare en bonus. Huset är beläget i Gröndal som är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, mataffär och kommunikationer. Missa nu inte chansen att uppleva denna villa på plats! Ett drömhem för dig som söker ett fridfullt, charmigt och hemtrevligt boende med insynsskyddat läge. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Kolbergavägen 19, Kolberga, Oskarshamns kommun
  • Imorgon kl 11:30

Kolbergavägen 19

Villa
Kolberga, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 750 000 kr
162 + 60 m²
6 rum
984 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med högt i tak, fina detaljer och trevliga sällskapsytor! Med sitt brutna sadeltak och vackra trädetaljer är detta hem en dröm för den som älskar gammaldags charm. Husets alla rum har en härlig rymd både gällande storlek och takhöjd. De öppna sällskapsytorna är utformade för att skapa ett naturligt flöde mellan rummen och ge gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Det sociala köket är en given samlingsplats med härligt ljusinsläpp och gott om plats för matlagning och umgänge. Från köket tar du dig till det inglasade uterummet som förlänger både vår och höstsäsongen. På övervåningen finns det tre sovrum, alla i bra storlek och med förvaringsmöjligheter. Badrummet erbjuder både dusch och badkar. Huset har också en vind med plats för förvaring och en praktisk källare med tvättstuga, förvaringsutrymmen och pannrum. Huset har genomgått löpande underhåll där nuvarande ägare har utfört renoveringar gällande bland annat tak, fönster och fasad. Detta charmiga hem är det perfekta valet för familjen som värdesätter läget nära centrum, natur och hav. Välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
Hammarvägen 3, Högsby, Högsby kommun

Hammarvägen 3

Villa
Högsby, Högsby kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
750 000 kr
120 m²
5 rum
829 m² tomt

Här har vi nöjet att presentera en trevlig och välplanerad familjevilla med gott om plats för sovrum, sällskapsutrymmen och förvaring. Köket är hemtrevligt och erbjuder en bra yta med plats för matlagning. Vardagsrummet har en centralt placerad eldstad som sprider skön värme och ifrån vardagsrummet kommer man även ut till altanen som är under tak. Praktiskt med badrum i varje våningsplan. Med andra ord erbjuder denna villa gott om plats för hela familjen för att bo bekvämt och trivas. Bostaden är välvårdad, men för den som önskar finns möjligheter att sätta sin egen touch på interiören. På fastigheten finns ett garage med en förrådsdel. Fiber finns indraget. I Högsby finns bekvämligheter såsom bl. a. livsmedelsaffärer, bank, vårdcentral, byggvaruhandel och gym. Även skola upp till årskurs 9 och barnomsorg finns för barnfamiljen. Låter det intressant? Välkomna att boka tid för visning!

Kyrkogårdsgatan 14A, Centralt, Oskarshamns kommun

Kyrkogårdsgatan 14A

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 937 kr/mån
11 442 kr/m²

Nu kan vi presentera denna charmiga och hemtrevliga tvårummaren belägen på Kyrkogårdsgatan 14A! Läget är perfekt med centrum runt hörnet och att ha alla bekvämligheter samt nöjen inom räckhåll. Redan när man kliver in i hallen möts man av ett charmfullt intryck med en känsla av rymd och vackra trägolv. Bostaden har väldisponerade kvadrat och en generös takhöjd som gör att den känns luftigt och rymlig. Från vardagsrummet nås den mysiga inglasade balkongen med plats för liten sittgrupp. Det ljusa köket erbjuder plats för matgrupp. Badrummet är helkaklat och renoverades 2005 i samband med föreningens stambyte. Föreningen erbjuder vindsförråd och bra utrymmen i källaren med bl a tvättstuga, övernattningslägenhet och relax. På innergården finns en gräsyta och grillplats. I månadsavgiften ingår även bredband, bredbandstelefoni samt digital-tv via Telia. Varmt välkommen att boka tid för visning för att uppleva denna bostad på plats!

  • Plus
  • Balkong
Köpmangatan 24B, Centralt, Oskarshamns kommun

Köpmangatan 24B

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
695 000 kr
77 m²
2 rum
vån 4/4
4 615 kr/mån
9 026 kr/m²

Nu kan vi presentera en välplanerad tvårummare med perfekt avstånd till centrum. En stor fördel är att det finns hiss i huset och den trivsamma innergården som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor du på en väl tilltagen och rymlig vindsvåning med en yta på hela 77 kvm. Bostaden erbjuder bland annat ett vardagsrum med en bra yta och ett trevligt kök med plats för en matgrupp. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte och har snygga keramiska ytskikt i neutrala färger. Sovrummet är stort och luftigt med plats för en stor dubbelsäng och förvaringsmöbler utan problem. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare. Gemensam tvättstuga finns längst ner i huset och på vinden finns tillhörande förråd. Fiber finns installerat och ingår i månadsavgiften. Detta tillfälle får inte missas. Välkomna att boka er plats på visning!

  • Plus
  • Hiss
Solvändan 14, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Solvändan 14

Lägenhet
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 430 kr/mån
16 273 kr/m²

Varmt välkommen till Solvändan 14 och denna trivsamma tvårummare! Här har njuter man av närheten till livsmedelsbutiker, skola, förskola, restauranger, motionsslinga, padelhall, badplatser och en kortare promenad in till Oskarshamns centrum. Området byggdes upp 2019 med fem huskroppar, förråd och parkeringsplatser. Här erbjuds en stilren och smakfull inredning med fräscha ytskikt och det bästa är att allt går i en rödtråd. I och med de neutrala färgerna blir det enkelt för en ny ägare att flytta in och sätta sin egen prägel på det. Bostaden har en mycket tilltalande planlösning med smarta system, rymligt sovrum och en sällskapsyta som är perfekt för umgänge. Badrummet är stilrent och har en väl tilltagen yta. Balkongen har plats för en mindre sittgrupp och bjuder in till fantastiskt kvällssol. Ett hem att trivas i från första dagen. Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen av detta trevliga hem!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Solvändan 26, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Solvändan 26

Lägenhet
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 430 kr/mån
17 273 kr/m²

Varmt välkommen till denna smakfulla och moderna tvårummare på Solvändan 26! Området byggdes upp 2019 med fem huskroppar, förråd och parkeringsplatser. Bostaden är belägen på andra våningen och erbjuder en ljus och inbjudande interiör som ger dig möjligheten att skapa ett personligt hem. En rymlig hall välkomnar dig direkt när du kliver in. Härifrån når du ett fint och väl tilltaget badrum med kaklade väggar, självklart utrustat med tvättmaskin. Ytan disponeras på välplanerade 55 kvm med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en trivsam och harmonisk atmosfär. Tack vare gavelläget på bostaden har man ett extra fönster vilket bidrar till ännu mer ljusinsläpp. Bostaden erbjuder även en balkong i västerläge som gör det möjligt för dig att njuta av solen hela eftermiddagen och kvällen. I anslutning till entrén finns också plats för en mindre sittgrupp om så önskas. Sammanfattningsvis erbjuder denna tvårummare dig den perfekta kombinationen av modern design, bekvämlighet och närhet till allt du behöver. Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen för att uppleva bostaden på plats!

  • Balkong
  • Energieffektiv

Visar alla 18