Mäklare Lina Öhrström

Lina Öhrström

Om mig

Att få hjälpa kunder med en av sina största och viktigaste affärer i livet är en stor ära och mitt mål är alltid att göra affären så smidig och lönsam som möjligt. Jag tror på att skapa en trygg och förtroendefull relation med mina kunder, och jag är här för att stötta och guida genom hela processen, oavsett om du är ny på bostadsmarknaden eller är van att göra bostadsaffärer. Det är det lilla extra som gör skillnad! Varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun
  • Idag kl 12:00
Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 2
Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 3

Myntbacken 15

Lägenhet
Täljöviken, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
3 095 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/4
6 758 kr/mån
36 845 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt inredda 4 rok i Täljöviken. Gavellägenhet med kvällssol och dubbla utgångar till uteplats om 19,5 kvm. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring, master bedroom i harmoniska färger, två stilfulla badrum med komfortvärme, kök och vardagsrum där den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus och två mindre sovrum som passar perfekt till barnrum, gästrum eller hemmakontor. Golven är genomgående i vitlaserad askparkett och lägenhetens genomgående dimmer går att styra via telefonen. De generösa sällskapsytorna i lägenheten är designade för att skapa trivsamma mötesplatser för dig och dina nära och kära. Köket är modernt utrustat och har bra med förvaringsutrymme och sovrummen är en plats av ro och återhämtning. Den stora och mysiga uteplatsen är den perfekta platsen att njuta av morgonkaffet eller en sommarmiddag. Här kan du blicka mot den vackra skogen och vyn ner mot Täljöviken. Täljöhalvön bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap där skog och hav präglar omgivningen. Ett bostadsområde för blandade åldrar där alla får utrymme för sina aktiviteter. Barnen kan leka fritt i skogen eller cykla tryggt på parkvägarna samtidigt som föräldrarna kan grilla på gården, ta en joggingtur eller grilla med grannarna. Här kan du ta en morgontur med kajaken och studera hägern som bygger sitt bo i vassen eller meditera på bryggan i morgonsolen. Det finns ett flertal varv och Marinor i området för den båtintresserade som lätt kan ta sig ut i Stockholms skärgård och allt den har att erbjuda. Allt detta kan du få och samtidigt ha närhet till Åkersberga centrum som erbjuder ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Att pendla in till Stockholm är också så smidigt och går på ca 35 min. Inom 10 minuters avstånd finns Ullna golfklubb och Åkersberga golfklubb. Denna lägenhet är en dröm som blir verklighet för den som söker en harmonisk tillvaro med närhet till både skogens lugn och vattnets skönhet. Kom och upplev den själv och låt dig förtrollas av allt detta hem har att erbjuda. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Hiss
Uttersmyrvägen 16, Nyhagen, Österåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Uttersmyrvägen 16, Nyhagen, Österåkers kommun, bild 2
Uttersmyrvägen 16, Nyhagen, Österåkers kommun, bild 3

Uttersmyrvägen 16

Villa
Nyhagen, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
4 495 000 kr
99 + 9 m²
4 rum
2 064 m² tomt

Välkommen till Uttersmyrvägen 16 - en charmig villa i natursköna Nyhagen! Huset om totalt 108 kvm är beläget på en höjd med sol hela dagen, två sovrum med möjlighet till ytterligare ett master bedroom på ovanvåningen om så önskas. Vardagsrummet och köket har öppen planlösning med högt i tak som skapar en härlig rymd och det finns gott om plats för umgänge med familj och vänner. Från vardagsrummet och ena sovrummet finns utgång till den stora nya altanen som bjuder in till härliga grillkvällar med vacker utsikt. Utöver det fantastiska huset så har man ett stort garage om 32 kvm med tillhörande förråd. Området är lugnt och idylliskt med närhet till badplats vid Solbergasjön. I sjöns östra ände finns en badbrygga och grillplats som är mycket populär på sommarkvällarna. På vintrarna är sjön idealisk för skridskoåkning eller pimpelfiske. Önskar man ta sig ett havsbad så finns Skärgårdsstads havsbad på behagligt avstånd som är en av de finaste badplatserna i kommunen. Badet underhålls löpande. Där finns klippor med utsikt över Furusundsleden, flytbrygga, gräsmatta samt ren strandkant. Det finns även omklädningsrum, volleyboll plan, toaletter samt en fin grillplats. I närområdet finns Skärgårdsstadsskolan (F-9) samt andra förskolor. Från bostaden tar det ca 10 minuter med bil till Åkersberga C med utbud av butiker, restauranger, gym, bibliotek mm. Besiktningsprotokoll finns under filer och länkar. Varmt välkomna!

  • Premium
Översättravägen 4B, Skärgårdsstad Västra, Österåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Översättravägen 4B, Skärgårdsstad Västra, Österåkers kommun, bild 2
Översättravägen 4B, Skärgårdsstad Västra, Österåkers kommun, bild 3

Översättravägen 4B

Radhus
Skärgårdsstad Västra, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
3 495 000 kr
109 m²
4 rum
139 m² tomt

Välkommen till detta fina radhus i två plan på Översättravägen 4B i Västra Skärgårdsstad. Här bor man man i ett lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till naturen. Bostaden om 109 kvadratmeter är fördelade på fyra rum, två helkaklade badrum, tvättstuga samt kök med trevligt burspråk med plats för matbord . När du stiger in möts du av en välkomnande hall som leder in till ett ljust vardagsrum på entréplanet. Övervåningen har tre sovrum varav master bedroom har utgång till en stor och ljuvlig balkong samt egen klädkammare. På den mysiga uteplatsen i bästa solläge finns plats för härliga sommarmiddagar och socialt umgänge. Här kan du även njuta av kvällssolen som går ner över Solbergasjön. Den lättskötta trädgårdstomten har utrymme för odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Till bostaden hör ett förråd i separat byggnad samt parkeringsplats med elstolpe. För enkelhetens skull finns även vissa trädgårdsredskap att låna av samfälligheten, allt för att göra trädgårdsarbetet så smidigt som möjligt. Alldeles inpå knuten finns stora grönområden med flertalet härliga promenadstråk och gillar du att leta efter skogens guld så behöver du inte gå långt. För den aktiva finns både fotbollsplan och tennisbana i närheten och vintertid även skidspår. Närmsta badplats ligger endast en kort promenad bort vid Solbergasjön. I sjöns östra ände finns en badbrygga och grillplats som är mycket populär på sommarkvällarna. På vintrarna är sjön idealisk för skridskoåkning eller pimpelfiske. Närmsta förskola (Skärgårdsstads förskola) finns på krypavstånd och Skärgårdsstadsskolan (F-9) ligger endast ca 10 min promenad bort. Till närmsta busshållsplats tar det ca 6 min att promenera och där går bussarna 622 och 622X till Åkersberga station. Varmt välkommen till detta välplanerade radhus i natursköna Skärgårdsstad!

  • Premium
Ardennervägen 2L, Svinninge, Österåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30
Ardennervägen 2L, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Ardennervägen 2L, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Ardennervägen 2L

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
1 995 000 kr
20 + 13 m²
1 rum
3 578 kr/mån
99 750 kr/m²

Välkommen till detta yteffektiva och mysiga studiohus i natursköna Hästängsudd! Huset är byggt i "New England-stil" med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generös terrass. Här ges möjlighet att leva i egen liten villa i motsats till en vanlig lägenhet. Entréplanets rum får ett fantastiskt ljusinsläpp med högt i tak, stora glasytor och plats för vardagsrumsmöblering. Det mysiga loftet har utrymme för både dubbelsäng och förvaring. Den rymliga terrassen som går runt nästintill hela huset har ett perfekt solläge och och tak vid ytterdörren. Till bostaden ingår ett förråd i fristående förrådsbyggnad utomhus. Egen uppfart med gott om plats för parkering. Detta boende är kvadratsmart i modern tappning. I Hästängsudd bor du med direkt närhet till havet och skärgården. På promenadavstånd finns flertalet badplatser, båtbryggor och grönskande områden. Ett stenkast bort finns idrottsplats med fotbollsplan och lekpark, där det även anordnas stort midsommarfirande varje år. På kort gångavstånd finns busshållsplats där buss 683 går till Åkersberga C eller till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikationer vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms Östra samt Vaxholm. I Rydbo, Täljö eller Åkers Runö finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. Med bil tar du dig på ca 30 min till Stockholms innerstad och ca 15 min till Täby Centrum . Längs med Svinningevägen finns matvarubutiken Tempo, Svinninge Thai Food och en obemannad 24SJU butik. För ett större utbud är det Arninge eller Åkersberga som är närmast med ett brett utbud av butiker och service. I området finns familjedaghem och två förskolor, förskolan Skåvan och den nybyggda friluftsförskolan Svartgarn som endast ligger ett stenkast bort. För skolverksamhet är det Rydbo skola (F-3), Rydbo Friskola (F-6) eller Fredsborgskolan (F-9) som är närmast. Välkommen till Svinninge - landet nära stan!

  • Premium
Svartgarnsvägen 3b, Svinninge, Österåkers kommun
Svartgarnsvägen 3b, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Svartgarnsvägen 3b, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Svartgarnsvägen 3b

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
1 995 000 kr
20 + 13 m²
1 rum
3 578 kr/mån
99 750 kr/m²

* KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING* Välkommen till detta hemtrevliga och moderna studiohus i populära Hästängsudd! Huset är byggt i "New England-stil" med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generös terrass. Entréplanets rum får ett fantastiskt ljusinsläpp med högt i tak, stora glasytor och plats för både vardagsrumsmöblering och mindre köksbord. Det mysiga loftet har utrymme för både dubbelsäng och förvaring. Den rymliga terrassen har ett perfekt solläge och tak vid ytterdörren. Till bostaden ingår ett förråd i fristående förrådsbyggnad utomhus. Egen uppfart med möjlighet att parkera 3-4 bilar. Detta boende är smarta kvadrat i sin bästa form. I Hästängsudd bor du med direkt närhet till havet och skärgården. På promenadavstånd finns flertalet badplatser, båtbryggor och grönskande områden. Ett stenkast bort finns idrottsplats med fotbollsplan och lekpark, där det även anordnas stort midsommarfirande varje år. På kort gångavstånd finns busshållsplats där buss 683 går till Åkersberga C eller till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikationer vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms Östra samt Vaxholm. I Rydbo, Täljö eller Åkers Runö finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. Med bil tar du dig på ca 30 min till Stockholms innerstad och ca 15 min till Täby Centrum . Längs med Svinningevägen finns Svinninge Thai Food och en obemannad 24SJU butik. För ett större utbud är det Arninge eller Åkersberga som är närmast med ett brett utbud av butiker och service. I området finns familjedaghem och två förskolor, förskolan Skåvan och den nybyggda friluftsförskolan Svartgarn som endast ligger ett stenkast bort. För skolverksamhet är det Rydbo skola (F-3), Rydbo Friskola (F-6) eller Fredsborgskolan (F-9) som är närmast. Välkommen till Svinninge - landet nära stan!

  • Premium

Visar alla 5