Mäklare Oliver Gabrielsson

Oliver Gabrielsson

Om mig

Jag har i hela mitt liv varit en tävlingsmänniska ända ut i fingerspetsarna. Med en bakgrund som elitidrottare har jag lärt mig vikten av ett hårt och noggrant arbete för att nå bra resultat, vilket är en självklarhet för mig att ta med mig vidare i min roll som fastighetsmäklare. Mina främsta egenskaper för att lyckas med mina framtida affärer är mitt engagemang, driv och förmåga att vara lyhörd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådhusgatan 97 C, null, Östersunds kommun
Rådhusgatan 97 C, null, Östersunds kommun, bild 2
Rådhusgatan 97 C, null, Östersunds kommun, bild 3

Rådhusgatan 97 C

Lägenhet
Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 150 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 850 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna bostadsrätt på Rådhusgatan 97 C i Östersund! Denna bostadsrätt ligger belägen precis utanför Östersunds stadskärna. Här finns allt du behöver inom bekvämt avstånd, såsom matvarubutiker, restauranger, gym och grönområden. För den som studerar, eller letar efter sitt första boende är detta en optimal plats att kalla hemma. Mittuniversitetet och campusområdet ligger inom bekvämt gång- / cykelavstånd. Dessutom finner ni goda bussförbindelser utmed Rådhusgatan, där flertalet busslinjer stannar strax utanför huset. Väl inne i lägenheten möts du av väl tilltagna rum och ett modernt kök, med vita luckor, fullstor kyl & frys, inbyggd micro samt matplats intill det stora fönsterpartiet med sitt härliga ljusinsläpp. Badrummet är rymligt och helkaklat, att det även finns en kombinerad tvättmaskin / torktumlare erbjuder extra bekvämlighet. I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och större matplats att samlas kring. Härifrån nås balkongen, som vetter mot eftermiddagssolen. Perfekt för att koppla av efter en lång dag, eller spendera tid med nära och kära. HSB Brf Stenbiten är en äldre och väldigt populär HSB förening, föreningen är väldigt välskött och har en stabil ekonomi vilket erbjuder dig trygghet, tillsammans med en låg avgift främjas ett långvarigt och tryggt boende. Till lägenheten finns en inre reparationsfond om cirka 17 000 kr, vilket betyder att man med enkelhet kan sätta sin egen prägel på bostaden. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Välkommen hem!

  • Premium
Norrvägen 12B, Kälarne, Bräcke kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Norrvägen 12B, Kälarne, Bräcke kommun, bild 2
Norrvägen 12B, Kälarne, Bräcke kommun, bild 3

Norrvägen 12B

Villa
Kälarne, Bräcke kommun
Mäklarhuset Östersund
425 000 kr
130 + 112 m²
7 rum
5 700 m² tomt

Välkomna till detta välhållna hus i delvis äldre stil med charm i vackra naturnära Jämtland. Huset om ca 130 kvm med biytor utöver detta har hela 7 rum varav 5 sovrum på stor trädgårdstomt om ca 5 700 kvm vilket gör gården till en idyll för hela familjen antingen som permanentboende eller fritidsboende. Huset är genomgånget under senare år med till stor del vackra framtagna trägolv, ljusa tapeter, installerad braskamin med ett bevarat härligt solgult retrokök i 50-talsstil. På gården finns även ett gästhus om ca 40 kvm med indragen el, vatten och avlopp och som även det är genomgånget under senare år. Perfekt som uthyrningsmöjlighet eller generationsboende. Här bor ni ett område med all service inom bekvämt avstånd. Vid närliggande Ansjön finns en mycket trevlig badstrand och möjlighet till bra fiske med fiskekort. Kälarne har bra lokal service och här uppskattar man den lugna trivsamma miljön med närhet till naturen. Varmt välkommen att höra av er för visning eller mer information!

  • Premium
Villavägen 13, Hammarstrand, Ragunda kommun
  • Imorgon kl 13:00

Villavägen 13

Villa
Hammarstrand, Ragunda kommun
Mäklarhuset Östersund
995 000 kr
104 + 101 m²
5 rum
990 m² tomt

Välkommen till detta helt renoverade hus med en fantastisk lummig tomt som bjuder på lugn och ro i natursköna omgivningar. Här kan du njuta av härliga soltimmar på den trevliga uteplatsen, perfekt för avkopplande sommarkvällar i sällskap med nära och kära. Läget är både centralt och naturnära, vilket ger dig närhet till både bekvämligheter och vacker natur. För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter till friluftsliv och utflykter i området. Dessutom är läget barnvänligt, vilket gör det till en perfekt plats för en barnfamilj att växa och trivas på. Huset är väldigt ljust och luftigt med generösa sociala ytor att samla nära och kära kring, huset är väl omhändertaget under årens lopp och har totalrenoverats under de senaste åren. Samtliga rum är väl tilltagna och alla sovrum är belägna på samma våning vilket ger en bekväm och smidig planlösning för hela familjen, och är man i behov av extra sovrum finns möjligheten att dela av gillestugan en trappa ner till ett extra sovrum. Från vardagsrummet nås den stora inglasade altanen som verkligen förlänger sommaren, här finns möjlighet för både matplats och loungemöblering. På tomten finns en rymlig gäststuga med dragen el, växthus och redskapsbod med gott om plats för förvaring. Förutom detta erbjuder tomten hallonbuskar, vinbärsbuskar, jordgubbsland och äppelträd. Huset erbjuder många praktiska fördelar som ett garage med plats för en bil, men även plats för arbetsbänkar som erbjuder möjligheten att arbeta på bilen eller andra snickerier, en rymlig källare med bekvämligheter som gillestuga, tvättstuga, bastu, wc och rymliga förråd. Med en bostadsyta på 104kvm + biarea på 101kvm och en tomtarea på hela 990 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både inomhus- och utomhusaktiviteter. Detta är verkligen ett boende som erbjuder det bästa av två världar - en perfekt kombination av komfort, natur och närhet till allt du behöver. Välkommen till Villavägen 13 i Hammarstrand!

  • Plus
Prästgatan 65e, null, Östersunds kommun
  • Tor 24 okt kl 12:00

Prästgatan 65e

Lägenhet
Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/4
1 949 kr/mån
41 528 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen mitt i centrala Östersund. Med sitt centrala läge på Prästgatan 65e är detta det perfekta boendet för dig som vill ha nära till allt som Östersund har att erbjuda. Som restauranger, matbutiker, affärer och caféer med mera, här bor man även med gångavstånd till både busstation och tågstation för den som pendlar eller vill ta sig runt och utforska vad staden har att erbjuda. Denna bostadsrätt om 36 väldisponerade kvadratmeter erbjuder, ett rymligt rum som ger dig möjlighet att inreda efter dina önskemål och behov. Här finns även en mysig innergård där du kan koppla av och njuta av lugnet. En extra stor bekvämlighet är att det finns en hiss i trapphuset, vilket gör bostaden lättillgänglig för alla. Här möts du av en anrik byggnad, rik på historia och karaktär. Denna bostad ligger i det otroliga Hellströmska Palatset, byggt under sent 1800-tal till tidigt 1900-tal. Byggnaden är ett historiskt landmärke för Östersund och lyfter verkligen fram den tidens elegans och arkitektur, vilket gör detta boende till något väldigt unikt. Med denna bostadsrätt får du inte bara ett bekvämt boende, utan även en del av Östersunds historia. Missa inte chansen att förvärva denna lägenet, passa på att boka in er visning redan idag!

  • Plus
  • Hiss
Kolonivägen 3, null, Ragunda kommun
  • Imorgon kl 12:00

Kolonivägen 3

Villa
Ragunda kommun
Mäklarhuset Östersund
825 000 kr
106 + 52,6 m²
5 rum
1 315 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Kolonivägen 3, beläget i det lugna och naturnära Hammarstrand. Här bor man i ett lugnt område men väldigt lite trafik, den stora häcken hjälper till att skärma av tomten så man undviker insyn från grannar eller förbipasserande. Området är barnvänligt och den stora lummiga tomten bjuder in till mycket lek och aktivitet. Här bor man centralt och med närhet till allt som Hammarstrand har att erbjuda, vilket bidrar till en väldigt bekväm vardag. Vintertid bor du med ett bekvämt och nära avstånd till både skidspår och skoterled. Denna bostad har genomgått viss renovering de senaste åren. Bland annat har man öppnat upp mellan kök och vardagsrum, perfekt för socialt umgänge och för att samla alla nära och kära. Denna villa om två plan har ett stort sovrum på entréplan och två mindre sovrum på det övre planet, samt ett rymligt allrum med utgång till balkong i bra solläge. Allrummet på det övre planet används idag som ett sovrum och kan med enkelhet omvandlas till 1-2 extra rum om behovet finns, perfekt för den större familjen eller för den som jobbar hemifrån. Garaget har plats för en bil och goda parkeringsmöjligheter finns på den stora garageuppfarten. I anslutning till garaget finns en elbilsladdare för enkel och smidig anslutning. För den trädgårdsintresserade finns äppelträd, vinbärsbuskar och mycket mer. Det finns gott om blomster och även ett mindre trädgårdsland, där det bland annat odlas potatis, jordgubbar och sallad. På tomten finns en lekstuga där barnen kan leka och låta fantasin flöda, det finns även ett förråd som också fungerar som vedbod och hundgård. Till huset finns en stor altan som sträcker sig runt knuten, här finns gott om plats för både matgrupp och loungemöblering. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i Hammarstrand. Ett centralt beläget och barnvänligt boende med närhet till natur och aktiviteter året runt. Passa på att boka er visning redan idag!

  • Plus
Kvarnrundan 19, Ångsta, Östersunds kommun

Kvarnrundan 19

Villa
Ångsta, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
3 200 000 kr
134 + 66 m²
5 rum
1 729 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla på Kvarnrundan 19 i natursköna Ångsta! Här erbjuds hela 134+66 kvm bekvämt boende med nuvarande 3 sovrum, och möjlighet till 5, i ett och samma våningsplan. Perfekt för de som söker en bekväm tillvaro. Med en stor och lummig tomt finns gott om utrymme för lek och avkoppling i det gröna. Den stora, trevliga altanen med vidbyggt uterum lockar med många soltimmar, perfekt för sommarens grillkvällar och avkoppling. Här lockar både närheten till Locknesjön med badplats och fiske samt Storsjöbygdens Golfbana. Vintertid går det utmärkt att hoppa på skotern eller ta skidorna precis i närheten för att njuta av härliga vinterdagar. För den lilla familjen finns idag även skola och förskola inom bekvämt avstånd. Tidigast 2030 planeras en ny skola bli klar i närområdet vilken man då tar sig till via skolbuss. Den närliggande busshållplatsen gör det det enkelt att ta sig både till Östersunds stadskärna och till andra närliggande orter. Detta hus imponerar med sina rymliga rum och praktiska detaljer, centraldammsugaren med ny motor och ny slang på 12 meter gör att man enkelt når hela huset. Ventilationen med värmeväxlaren byter luften var fjärde timme i huset, vilket bidrar till ett härligt inomhusklimat. Direkt inifrån huset nås även snickarverkstad och två vidbyggda garage som erbjuder gott om utrymme och möjligheter för att meka på bilar eller andra intressen. Här finns även gott om plats och parkeringsmöjligheter på husets garageuppfart. På tomten finns en friggebod för förvaring samt ett vedförråd och även en hundgård med golvvärme för de fyrbenta vännerna. Detta är verkligen ett drömhem som erbjuder både komfort och en naturnära livsstil. Missa inte chansen att skapa nya minnen i detta fantastiska hem!

  • Plus
Fjällbyn 356, Åkersjön, Krokoms kommun

Fjällbyn 356

Radhus
Åkersjön, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
1 425 000 kr
60 m²
3 rum
270 m² tomt

Välkommen till det snösäkra skoterparadiset Fjällbyn i Åkersjön! Missa inte denna pärla! Passar utmärkt både för den aktiva familjen som vill njuta av allt som fjällvärlden har att erbjuda, men även för de som endast söker en lugn och avkopplande tillflyktsort i en vacker miljö. Här är man välkommen in i ett välskött fritidshus med stor och ljus hall med bra förvaring att hänga av sig ytterkläder och utrustning. Här finns i övrigt två sovrum, ett badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning och braskamin. Från köket nås även ett uterum med stora fönster och milsvid utsikt mot fjällvärlden. Allt är smakfullt inrett i ljusa och moderna färgval och genomgånget under senaste åren. 2 skotergarage, förråd, bastutunna samt lekstuga. I Åkersjön fångar du dagen mer fartfyllt på skotern för utflykter med miltals skoterleder och fjälltoppar att utforska. Men här har du även fina skidspår precis runt knuten och kan avnjuta den vackra miljön och de snötyngda granarna med avkoppling eller träning. I närområdet erbjuds även utförsåkning med 1500 m släplift, två nedfarter, skiduthyrning och skidskola mm. Här trivs du både sommar som vinter med fina fiskemöjligheter året runt och vandringsleder bär- och svampplockning under sommar och höst. Varmt välkommen på visning!

Odenskogsvägen 54, Odenskog, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Odenskogsvägen 54

Lägenhet
Odenskog, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
950 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 311 kr/mån
14 504 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna rymliga och lättmöblerade 2:a om hela 65,5 kvm i välskött och stabil bostadsrättsförening. I omtyckta och populära Odenskog bor du med välsorterad matvarubutik, restaurang, gym och kollektivtrafik i kvarteret. Dessutom har du endast ca 4 km till centrala Östersunds och närhet till både Lillänge affärscentrum, Storsjöns strand och Lillsjön med både badplats och fina promenadstråk. Här erbjuds denna trevliga lägenhet som är inredd och renoverad i ljus färgsättning, belägen på andra våning med hiss och mysig balkong. Måste ses!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8