Mäklare Rebecka Bergström

Rebecka Bergström

Om mig

Jag heter Rebecka Bergström och arbetar som fastighetsmäklare med fokus på bostadsrätter i Partille kommun. I mitt arbete kombinerar jag en hög ambitionsnivå och energi med kompetens, drivkraft och ett stort personligt engagemang. De egenskaperna, tillsammans med en stor kärlek till mitt yrke, har resulterat i hög kundnöjdhet och kunder som rekommenderar mig vidare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Kronvägen 49, Centrala Partille, Partille kommun

Gamla Kronvägen 49

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
2 175 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/7
3 629 kr/mån
40 278 kr/m²

På våning 4 finner man denna nyproducerade 2:a som har närhet till det mesta som man kan tänkas behöva. Lägenheten erbjuder bl.a. moderna materialval, öppen planlösning och en balkong med högt och fritt utsiktsläge. Bostaden har stilren interiör med klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummet är helkaklat med golvvärme och dessutom bekvämt utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Brf Lyckan ligger i ett expansivt område med härlig citykänsla där man har nära till mataffärer, butiker, träning, idrott, kultur, naturområden och kommunikationer. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många grannar. Kommunikationerna är goda med smidig förbindelse till E20 och täta avgångar med expressbuss som når centrala Göteborg på ca 15 minuter. Välkommen att uppleva Partilles nya stadsdel; Partille Port!

  • Balkong
  • Hiss
Kyrktorget 91, Centrala Partille, Partille kommun

Kyrktorget 91

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
1 990 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/8
3 179 kr/mån
56 857 kr/m²

Ta chansen och bli ägare till denna toppmoderna 1:a som stod klar för inflytt 2019. Lägenheten präglas av hög standard och funktionell planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Till lägenheten hör en inglasad balkong på hela 8 kvm som blir ett extra rum nästan året om. Invändigt väntar ett kvalitetskök från Marbodal, helkaklat badrum med kombimaskin, enhetlig parkett och bra med förvaringsmöjligheter. Det finns en naturlig sovalkov i lägenheten som ligger mellan köket och vardagsrummet. Brf Kronhöjden erbjuder verklig citykänsla där man har nära till flera matbutiker, brett shoppingutbud, träning, kultur och kommunikationer. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av stadsdelens många grannar. Föreningen har dessutom en gemensam tvättstuga, privat innergård och övernattningslägenhet. Ett riktigt kanonläge med nära till allt man behöver!

  • Balkong
  • Hiss
Vallhamra Torg 14, Södra Sävedalen, Partille kommun

Vallhamra Torg 14

Lägenhet
Södra Sävedalen, Partille kommun
2 045 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/5
2 470 kr/mån
47 558 kr/m²

Varmt välkomna till denna unika 1,5:a som erbjuder 43 smarta kvadratmetrar plus en stor terrass. Lägenheten ligger på Nya Vallhamra torg i södra Sävedalen, väldigt nära gränsen till Göteborgs kommun. Interiört väntar en genomtänkt planlösning, moderna materialval och ljusinsläpp från flera fönster. På lägenhetens terrass kan man njuta av solen samt umgås med vänner framför en fika eller middag. Planlösningen fördelar sig på hall, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, fullutrustat kök, mysig och avskild sovdel samt vardagsrum med utgång till terrassen. Ett stort plus är den låga avgiften där internet, tv, värme och bostadsrättstillägg ingår. Busshållplatsen ligger runt knuten varifrån man tar sig in till Göteborg C på endast 15 min. Vill du slippa ta dig in till centrala Göteborg når du Partille centrum och Allum med dess stora utbud av butiker på ca 10 minuter. På Vallhamra Torg finner man bland annat en välsorterad ICA Supermarket, pizzeria och apotek. Härlanda tjärn och Skatås finns i närområdet och erbjuder badmöjligheter, motionsstigar och promenadstråk i lättillgänglig natur.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3