Mäklarhuset Ronneby

Mäklarhuset Ronneby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ågårdsgatan 5A, Centrum, Ronneby kommun

Ågårdsgatan 5A

Lägenhet
Centrum, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
350 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1
2 522 kr/mån
8 333 kr/m²

Perfekt boende för dig som söker en mindre lägenhet med låg avgift nära centrum! Här bor du på bottenplan och kan gå direkt in till lägenheten utan några trappor. Hissen till altanen samt permobilgaraget kan ingå i köpet om man vill (endast ett steg upp till balkongen utan hissen). Lägenheten innehåller ett rum och kök med ganska öppen planlösning, badrum med tvättmaskin, hall med en skrivbordshörna och garderober. I föreningen Påfågeln bor du bekvämt och dessutom till en riktigt låg månadsavgift. Du betalar endast 2.522 kr per månad inkl allt. Även bredband, hushållsel och grundutbud TV ingår! Varmt välkommen att boka visning!

  • Balkong
Malörtsvägen 14, Hulta, Ronneby kommun
  • Idag kl 17:00

Malörtsvägen 14

Villa
Hulta, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
2 450 000 kr
154 m²
6 rum
702 m² tomt

Varmt välkommen till Malörtsvägen 14 och en mycket välhållen villa på insynsskyddad hörntomt! Villan är för dig som söker ett familjeboende där ni kan flytta rakt in. Hela bostaden har en ljus, tilltalande helhet och en planlösning som passar perfekt för familjen. Du hittar bland annat fyra sovrum, ett extra allrum på övre plan, badrum på båda våningarna, braskamin och inglasad altan. Villan har underhållits och renoverats löpande genom åren. Fiber finns installerat och klart. Baksidan har söderläge med mycket sol och med en skön lummighet som ger bra skydd både mot insyn och vind, och här finns plats för både lek och mys. Trädäcket med kvällssol är ett av de senaste tillskotten, en härlig plats! På framsidan vid entrén finns en dubbelcarport och ett stort, bra förråd. På Hulta har du nära till allt, här finns skogen alltid nära och du hittar lekplatser och bollplaner samt en nybyggd förskola. På gång/cykelvägar tar du dig också snabbt till skola 0-6. Hoppas vi ses på visning!

  • Plus
Hammelins väg 5, Rydénskan, Ronneby kommun
  • Ons 11 okt kl 16:00

Hammelins väg 5

Villa
Rydénskan, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
1 495 000 kr
111 + 60 m²
4 rum
699 m² tomt

Välkommen till Hammelins väg 5! Här hittar du en helteglad villa i 1,5 plan med källare och med garage intill. Villan har en bra planering med tre sovrum samt ett extra rum i källaren. Det stora köket är husets hjärta och har plats för många. Inglasad altan med soligt läge på baksidan av huset, med utgång från köket. Du hittar också två nyrenoverade toaletter. Välkommen att boka visning!

  • Plus
Stormhattsvägen 23, Hulta, Ronneby kommun
  • Idag kl 16:00

Stormhattsvägen 23

Villa
Hulta, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
2 395 000 kr
118 + 41 m²
5 rum
780 m² tomt

Nytt pris! Välkommen till ett attraktivt hörnläge på Hulta! Hela bostaden är luftig och ljus med ljusinsläpp från alla fyra väderstreck. Villan är anpassad till tomten och byggd i olika etage vilket ger en spännande planlösning. Hjärtat i huset är de sociala ytorna med kök, matplats och vardagsrum. Takhöjden, de många fönstren mot baksidan, det moderna köket, allt bidrar till en härlig plats att umgås. Köket och det ena badrummet är helrenoverade 2019 med hjälp av fackmän, båda i en ljus behaglig färgsättning. I övrigt finns här flera sovrum, ytterligare duschrum samt bastu och en separat tvättstuga. Fiber finns indraget och dubbelgaraget är integrerat i huset. Baksidans belägenhet mot skogen får dig att känna dig helt fri, medan framsidan öppnar upp sig mot villaområdet. Hoppas vi ses på visning!

  • Plus

Visar alla 4