Mäklare Lotta  Göransson

Lotta Göransson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Älgbacken 9A, lgh 1201, null, Ronneby kommun

Älgbacken 9A, lgh 1201

Lägenhet
Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
525 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 241 kr/mån
7 143 kr/m²

Nu är det dags för denna fina lägenheten att välkomna en ny ägare! Nuvarande ägare har bott här i många år och trivts mycket bra, men nu är det dags för nästa steg. Lägenheten har renoverats och är i mycket gott skick genomgående, bara att flytta in. Här finns ett bra kök, stort vardagsrum med inglasad balkong och två sovrum. Fönster åt båda håll som ger ett bra ljusinsläpp. Området är välhållet och direkt när du parkerar bilen så ser man att allt är mycket väl i ordning. På Älgbacken bor du bor nära stan, men har också naturen direkt utanför dörren. För barnen finns både lekplats och bollplan i området. Föreningen har också gym, gästlägenhet och en lokal för många personer att hyra ut till de boende. Varmt välkommen!

  • Balkong
Västra Varevägen 1, Härstorpssjön, Ronneby kommun

Västra Varevägen 1

Villa
Härstorpssjön, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
1 995 000 kr
120 + 25 m²
5 rum
926 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga villa vid Härstorpssjön, strax utanför Ronneby! Här bor du med natursköna omgivningar endast en kort bilfärd från Ronneby och med badplats nära huset. Cykelväg finns hela vägen till centrum och även vidare mot havet och Saxemara. 30-talsvillan ger ett härligt boende med mycket charm, luftiga ytor, fint ljusinsläpp med fönster i alla väderstreck, gamla spegeldörrar och 4 kakelugnar. Sjöutsikt i flera av rummen, en vy man gärna vaknar till. Bottenvåningen har två fina rum intill varandra som används som matsal och vardagsrum, köket ligger intill. Sovrummen finns på övre plan tillsammans med dusch och toalett. Dessutom finns både källare och vind med bra förvaringsyta. Fiber finns installerat och klart. Utemiljön bjuder på stora altandäck med plats för sittgrupper, en inglasad altan i modernt snitt som matchar huset på ett fint sätt, spa-bad för extra mys och en trädgård med gräsmatta för spel och lek. Fristående byggnad med garage och förråd samt en vedbod finns också. Hoppas vi ses på visning! Säljarnas egna ord: Kvällssolen på altandäcket är fantastisk, här har vi tillbringat många kvällar. Sjöns skiftningar vid alla årstider och väder är också något väldigt speciellt, det blir som en ny utsikt varje dag. Vi har också tyckt mycket om den mysiga och hemtrevliga känslan i huset med alla kakelugnarna, skafferiet och den öppna inbjudande hallen.

Malörtsvägen 1, Hulta, Ronneby kommun

Malörtsvägen 1

Villa
Hulta, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
1 400 000 kr
148 m²
5 rum
610 m² tomt

Boende på Hulta! Nu kan vi erbjuda en familjevilla på hörntomt! Huset har en fin planlösning som passar de flesta barnfamiljer med tre sovrum, vardagsrum och extra allrum, badrum på båda våningarna och ett riktigt stort kök. Standarden är äldre, så man kan sätta sin egen stil och prägel på bostaden. Uppvärmningen sker smidigt med fjärrvärme. Fiber finns i gatan att beställa. Varmt välkommen att boka visning!

Visar alla 3