Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tistelängsvägen 9, Saltarö, Värmdö kommun

Tistelängsvägen 9

Villa
Saltarö, Värmdö kommun
3 175 000 kr
75 m²
3 rum
2 890 m² tomt

Välkomna till ett mycket välskött och välplanerat permanent/fritidsboende med villakänsla. Väl omhändertaget av nuvarande ägare sedan 1984. Sol hela dagen med ett Insynsskyddat läge på eftersökta Saltarö. Lättskött berg och skogstomt. 2 minuter till buss som tar er till Slussen på ca 50 minuter. Charmigt hus i vinkel om 3 rok, fina furugolv i hela huset. separat wc och helkaklat duschrum, 2 bra sovrum med plats för dubbelsängar, stort fullutrustat kök med matplats. Öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum med murad öppen spis, dubbeldörrar ut mot den insynsskyddade uteplatsen, Förrådsutrymmen under huset. Fräscht vinterbonat gästhus, separata förrådsbodar. Ni går på ca 10 minuter tlll badplats. Med bil tar ni er till en större badplats med servering på några minuter. 10 minuter till Hemmesta pendlarparkering, här finns det även affärer.

Skarpövägen 21, Västra Orminge / Saltsjö-Boo, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skarpövägen 21

Lägenhet
Västra Orminge / Saltsjö-Boo, Nacka kommun
1 475 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 194 kr/mån
39 865 kr/m²

Trevlig 1:a med sovalkov och möblerbar balkong med eftermiddagssol. Kök med matplats, helkaklat badrum från tidigare stambyte. Källarförråd Lägenheten ligger en trappa upp och har ett renoveringsbehov. Välskött brf med bergvärme och Orminges lägre månadsavgifter, omgående inflyttning eller enligt ök. Välkomna.

  • Hiss
Ormingeringen 62 B, Västra Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 62 B

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
1 695 000 kr
38,3 m²
1 rum
3 466 kr/mån
44 256 kr/m²

Mycket trevlig och fräsch 1:a med sovalkov och uteplats. Helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme,. Kök med full maskinell utrustning. Lägenheten är uppförd 2016 och har ca 2.60 i takhöjd. Parkering går att hyra. Förråd finns i anslutning till lägenheten i trapphuset. Mycket centralt läge med gångavstånd till Orminge centrum, 5 minuter till buss. Visas även enligt ök, välkomna.

  • Uteplats
Ljuskärrsvägen 46, Saltsjöbaden/Ljuskärrsberget, Nacka kommun

Ljuskärrsvägen 46

Lägenhet
Saltsjöbaden/Ljuskärrsberget, Nacka kommun
3 095 000 kr
77,8 m²
3.5 rum
4 727 kr/mån
39 781 kr/m²

Modernt renoverad och rymlig 3,5:a på populära Ljuskärrberget i Saltsjöbaden väntar nu på sin nästa ägare! En av de finaste lägenheterna med bra och bekvämt läge på Ljuskärrsberget. Här har allt omsorgsfullt renoverats de senaste åren till en modern bostad med fina materialval. Entré med plats för avhängning, stort vardagsrum med utgång till balkongen med fri utsikt utan insyn som vetter mot grönska och park. Modernt kök i öppen planlösning med fönster mot lummig gård och plats för flera middagsgäster. Två rymliga sovrum, mellan sovrummen finns ett utrymme som idag nyttjas som sovalkov, detta utrymmen kan även användas som arbetsrum, walk in closet eller vad man önskar. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin och fönster. Bekvämt läge i soutteränghus vilket gör att du bor på entréplan utan trappor med balkong i högt fritt läge, bättre än så här kan man inte bo på Ljuskärrsberget! Ljuskärrsberget är en populär, välskött förening med låga byggnader med trivsamma grönskande gårdar och bilfria promenadvägar genom området. På området finns förskola, garage, gemensamhetslokal och tvättstuga. Lummig innergård som erbjuder både lekytor för de små och sittplatser för grillmiddagar. På kort gångavstånd finns Saltsjöbadens Centrum med sitt stora utbud av affärer och service, samt Tippens station där Saltsjöbanan går till Slussen/Henriksdal (buss i dagsläget). I närheten finns flertalet skolor och förskolor. Strax nedanför finns Saltsjöbadens golfklubb med 9- och 18-hålsbana, hela Erstaviks Naturreservat samt bad vid Lundsjön. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall, gymnastikhall, balett/dans mm. Här finns även KSSS. Flertalet badplatser med sandstrand och klippbad finns också inom kort avstånd.

Ringleksvägen 25, Eriksvik / Saltsjö Boo, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringleksvägen 25

Villa
Eriksvik / Saltsjö Boo, Nacka kommun
8 975 000 kr
160 + 20 m²
7 rum
1 670 m² tomt

Välplanerad 2-plansvilla om 7 rok med högt och fritt läge,. Helt insynsskyddad och inhägnad baksida med uteplats, gräsmatta, sol hela dagen. Mycket centralt läge i Eriksvik med endast 2 minuter till buss. Stora förrådsutrymmen i huset. 2 stora badrum varav ett med bastu. Vardagsrum med öppen planlösning mot matsal och fullutrustat kök. Stort allrum med braskamin och 2 sovrum på entréplan och mycket bra förrådsutrymmen. Stort garage med uppfart som har plats för 2 bilar. Goda kommunikationer med övriga Nacka, Värmdö samt Stockholms innerstad. I Orminge Centrum finner du ett brett serviceutbud med bland annat stormarknad, Systembolaget, apotek, frisör, bageri och restauranger. På väg in mot stan passerar du även Nacka Forum med ett mycket bra utbud av butiker och restauranger. Tunnelbana Nacka Forum planerad till ca 2030. Välkomna att kontakta mäklaren för visning

Visar alla 5