Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hälsingevägen 16B, Lännersta, Nacka kommun
Hälsingevägen 16B, Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Hälsingevägen 16B, Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Hälsingevägen 16B

Tomt
Lännersta, Nacka kommun
10 500 000 kr
2 040 m² tomt

Visningar på plats i augusti - maila mäklaren intresseanmälan redan nu! Ett av de bästa lägena i området på slutet av Hälsingevägen ovanför Lännerstasundet - här kan vi nu stolt presentera en blivande "husdröm"! Bygg eget utifrån nya planen som tillåter upp till 140 kvm i byggyta för tvåplanshus och med möjlig takterrass på tredje plan. I ett plan får man bygga högst 180 kvm byggyta. Komplementsbyggnader får byggas utöver huvudfastighet om totalt max 60 kvm. Läget är magiskt i området ovanför Lännerstasundet med dess vackra omgivningar. Med en vacker skogstomt på entrésidan och en bergsknalle på bortre sidan av tomten finns här möjligheter att föra upp ett vackert hus på en av de bästa adresserna i området. Här planeras kommunalt vatten och avlopp inom kort att påbörjas. Det senaste beskedet är under slutet av 2024. Kommunens utarbetade detaljplan anger bl a att "Lännersta strandpromenad fortsatt ska vara en betydelsefull länk i den sammanhängande strandpromenaden från Tollare till Baggensfjärden" samt att "Värdefulla hus och miljöer ska skyddas". Mer information om kommunens detaljplanering, kostnader för gatuersättning och anslutning till VA-systemet finns på Nacka.se samt i vår annons under "Dokument". Som köpare bör man försäkra sig om att först ventilera ideér med kommun innan man planerar sitt kommande bygge. Från Ångbåtsvägen går bussarna som mest var 10:e minut mot Slussen i rusningstid och det är inte mer än ca 20 minuter till city. Nya Skurubron och den stundande nyöppningen av hela den gamla Skurubron gör att alla får plats numera; motorvägsburna, mopeder, cyklister och gående! Lägg därtill att Nacka Stad börjar ta form och att tunnelbanan snart stannar en bit bort vid Nacka Forum så kan man verkligen konstatera att här bygger man för framtiden! Detta är läget som sällan återkommer: Högst upp på berget i slutet av vägen - Redan idag lite sjöglimt - Sjöutsikt från övre plan och eventuell takterrass - I framtiden förmodligen mer sjöutsikt i takt med avstyckningar nedanför tomten - Generösa byggrätter! Välkommen till Lännersta och Saltsjö-Boo för ditt nästa drömprojekt!

  • Premium
Kocktorpsvägen 51, Björknäs/Saltsjö Boo, Nacka kommun

Kocktorpsvägen 51

Lägenhet
Björknäs/Saltsjö Boo, Nacka kommun
1 675 000 kr
20 m²
1 rum
2 448 kr/mån
83 750 kr/m²

Välkomna till ett mycket trevligt och charmigt Compact living i eftersökta Björknäs ca 20 minuter frän Stockholm City. Atterfallshus med sovloft från 2015 med altaner och tillgång till solig och lummig trädgård, med ett helt insynsskyddat läge. Låg månadsavgift där el/vatten/värme ingår. Gångavstånd till bussar, 10 minuter till Glasbrukssjön, Björknäs Torg med affärer och bra övrig service. T-bana planerad till Nacka Forum 2030, blå linje.

Skarpövägen 19, Västra Orminge, Nacka kommun

Skarpövägen 19

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
1 495 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 194 kr/mån
40 405 kr/m²

Fräsch och välplanerad 1:a med sovalkov och möblerbar balkong med eftermiddagssol. Nymålade väggar och tak, vardagsrum med nyare parkettgolv. Kök med matplats, helkaklat badrum från tidigare stambyte.. Källarförråd. Lägenheten ligger två trappa upp, hiss finns. Välskött brf med bergvärme och Orminges lägre månadsavgifter, 3 minuter till buss, 5 minuter till Badsjö. Omgående inflyttning eller enligt ök.

  • Hiss
Solviksvägen 36, Kummelnäs / Saltsjö Boo, Nacka kommun

Solviksvägen 36

Tomt
Kummelnäs / Saltsjö Boo, Nacka kommun
6 500 000 kr
1 688 m² tomt

Bygg nytt i en härlig miljö nära hav och badsjö. Fina och lugna villakvarter med bra avstånd mellan husen. Trevligt tomt med generös byggrätt i eftersökta Kummelnäs, VA betalt. Tomten är obebyggd och har ett mycket eftersökt läge i området. Lätt kuperad naturtomt med delvis gräsmatta,, plan infart från vägen, soligt sydväst läge, Generös byggrätt. Närhet till naturområden och trevliga promenadstråk. 5 minuter till Sågsjön med badplats/sandstrand och bryggor, 5 minuter till Havet. Gångavstånd till Kummelnäs Förskola., bussar mot Slussen. I Orminge finns det infartsparkeringar, närmast är på Skarpövägen. Orminge centrum har ett bra utbud av affärer. 15 minuter med bil till Nacka Forum som har t-bana planerad till 2030, blå linje Mer information finns i länkarna längs ner i beskrivningen. Välkomna att kontakta fastighetsmäklaren för mer information och visning. .

Ormingeringen 62 B, Västra Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 62 B

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
1 695 000 kr
38,3 m²
1 rum
3 466 kr/mån
44 256 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING, VÄLKOMNA. Mycket trevlig och fräsch 1:a med sovalkov och uteplats. Helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme,. Kök med full maskinell utrustning. Lägenheten är uppförd 2016 och har ca 2.60 i takhöjd. Parkering går att hyra. Förråd finns i anslutning till lägenheten i trapphuset. Mycket centralt läge med gångavstånd till Orminge centrum, 5 minuter till buss. Visas även enligt ök, välkomna.

  • Uteplats
Ljuskärrsvägen 46, Saltsjöbaden/Ljuskärrsberget, Nacka kommun

Ljuskärrsvägen 46

Lägenhet
Saltsjöbaden/Ljuskärrsberget, Nacka kommun
2 975 000 kr
77,8 m²
3.5 rum
4 727 kr/mån
38 239 kr/m²

Visas i augusti! Mycket fint renoverad och rymlig 3,5:a på populära Ljuskärrberget i Saltsjöbaden väntar nu på sin nästa ägare! En av de finaste lägenheterna med bra och bekvämt läge på Ljuskärrsberget. Här har allt omsorgsfullt renoverats de senaste åren till en modern bostad med fina materialval. Entré med plats för avhängning, stort vardagsrum med utgång till balkongen med fri utsikt utan insyn som vetter mot grönska och park. Modernt kök i öppen planlösning med fönster mot lummig gård och plats för flera middagsgäster. Två rymliga sovrum, mellan sovrummen finns ett utrymme som idag nyttjas som sovalkov, detta utrymmen kan även användas som arbetsrum, walk in closet eller vad man önskar. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin och fönster. Bekvämt läge i soutteränghus vilket gör att du bor på entréplan utan trappor med balkong i högt fritt läge, bättre än så här kan man inte bo på Ljuskärrsberget! Ljuskärrsberget är en populär, välskött förening med låga byggnader med trivsamma grönskande gårdar och bilfria promenadvägar genom området. På området finns förskola, garage, gemensamhetslokal och tvättstuga. Lummig innergård som erbjuder både lekytor för de små och sittplatser för grillmiddagar. På kort gångavstånd finns Saltsjöbadens Centrum med sitt stora utbud av affärer och service, samt Tippens station där Saltsjöbanan går till Slussen/Henriksdal (buss i dagsläget). I närheten finns flertalet skolor och förskolor. Strax nedanför finns Saltsjöbadens golfklubb med 9- och 18-hålsbana, hela Erstaviks Naturreservat samt bad vid Lundsjön. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall, gymnastikhall, balett/dans mm. Här finns även KSSS. Flertalet badplatser med sandstrand och klippbad finns också inom kort avstånd.

Visar alla 6