Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ormingeringen 62 B, Västra Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 62 B

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
1 695 000 kr
38,3 m²
1 rum
3 466 kr/mån
44 256 kr/m²

Mycket trevlig och fräsch 1:a med sovalkov och uteplats. Helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme,. Kök med full maskinell utrustning. Lägenheten är uppförd 2016 och har ca 2.60 i takhöjd. Parkering går att hyra. Förråd finns i anslutning till lägenheten i trapphuset. Mycket centralt läge med gångavstånd till Orminge centrum, 5 minuter till buss.

  • Uteplats
Ormingeringen 55 B, Västra Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 55 B

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
2 750 000 kr
91 m²
3 rum
6 395 kr/mån
30 220 kr/m²

Renoverade badrum och duschrum. Äntligen en riktigt ljus och fräsch 3/4:a. Mycket trevlig lgh en trappa upp i tågvagn med inglasad balkong mot lugn gård. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Idag 2 sovrum som enkelt blir 3 sovrum, fönster mot park utan insyn. Sovrummmen har flera garderober. Nyare el med autosäkringar. Badrum och duschrum är färdigställda dec 2021 och har kvalitetsdokument. Ommålade väggar och fräscha golv. Köket har en köksö med plats för 10 sittande , här finns det även bra förvaring. Välskött HSB förening från 1969. 2 minuter till bussar, kort promenad till Orminge centrum.

  • Balkong
Ljuskärrsvägen 46, Saltsjöbaden/Ljuskärrsberget, Nacka kommun

Ljuskärrsvägen 46

Lägenhet
Saltsjöbaden/Ljuskärrsberget, Nacka kommun
3 095 000 kr
77,8 m²
3.5 rum
4 727 kr/mån
39 781 kr/m²

Modernt renoverad och rymlig 3,5:a på populära Ljuskärrberget i Saltsjöbaden väntar nu på sin nästa ägare! En av de finaste lägenheterna med bra och bekvämt läge på Ljuskärrsberget. Här har allt omsorgsfullt renoverats de senaste åren till en modern bostad med fina materialval. Entré med plats för avhängning, stort vardagsrum med utgång till balkongen med fri utsikt utan insyn som vetter mot grönska och park. Modernt kök i öppen planlösning med fönster mot lummig gård och plats för flera middagsgäster. Två rymliga sovrum, mellan sovrummen finns ett utrymme som idag nyttjas som sovalkov, detta utrymmen kan även användas som arbetsrum, walk in closet eller vad man önskar. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin och fönster. Bekvämt läge i soutteränghus vilket gör att du bor på entréplan utan trappor med balkong i högt fritt läge, bättre än så här kan man inte bo på Ljuskärrsberget! Ljuskärrsberget är en populär, välskött förening med låga byggnader med trivsamma grönskande gårdar och bilfria promenadvägar genom området. På området finns förskola, garage, gemensamhetslokal och tvättstuga. Lummig innergård som erbjuder både lekytor för de små och sittplatser för grillmiddagar. På kort gångavstånd finns Saltsjöbadens Centrum med sitt stora utbud av affärer och service, samt Tippens station där Saltsjöbanan går till Slussen/Henriksdal (buss i dagsläget). I närheten finns flertalet skolor och förskolor. Strax nedanför finns Saltsjöbadens golfklubb med 9- och 18-hålsbana, hela Erstaviks Naturreservat samt bad vid Lundsjön. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall, gymnastikhall, balett/dans mm. Här finns även KSSS. Flertalet badplatser med sandstrand och klippbad finns också inom kort avstånd.

Björksundsslingan 15, Bandhagen, Stockholms kommun

Björksundsslingan 15

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
2 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 0/6
2 953 kr/mån
42 288 kr/m²

Bokad söndagsvisning 18/2 kl 12.00-12.45. Lägenhet som måste ses! Nu visar vi en tvåa med härliga attribut som öppen planlösning, stora ljusinsläpp, rejäl uteplats och belägen i ett modernt hus med hiss och p-plats utanför dörren. Lägenheten är ett så kallat ”Smart hem” där du kan styra bland annat belysningen med rösten eller via appen Plejd! På Björksundsslingan 15-17 uppfördes för ett par år sedan denna fina fastighet om ca 25 lägenheter. Med hiss och moderna faciliteter så passar detta såväl den som vill ha ett bekvämt och enklet boende, som barnfamiljer som har barnvagnar och annat att köra in och ut i hus och lägenhet. Öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett, samt utgång till den stora uteplatsen. Ute kan man ledigt sitta ett större gäng i soffgrupp eller sittgrupp samt varför inte grilla lite, såsom säljaren gör idag? Sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng och förvaring. Badrummet är helkaklat och det finns dusch med möjlighet till badkar om man så önskar. Bandhagen är en trevlig 50-talsstadsdel som blivit alltmer populär de senaste åren. I centrum lyser de röda neonskyltarna ovanför butiker såsom "Blommor", "Restaurang", "Garn" och så vidare. T-banan ligger ett par minuter från lägenheten och resan till T-centralen tar ca 20 minuter. Utanför korsar också linje 161 hela Söderort från Bagarmossen till Telefonplan, liksom de snabbare blåa bussarna mellan Skärholmen och Skarpnäck. Varmt välkommen kontakta mäklaren för mer information och välkommen till Bandhagen!.

  • Hiss
Ringleksvägen 25, Eriksvik / Saltsjö Boo, Nacka kommun

Ringleksvägen 25

Villa
Eriksvik / Saltsjö Boo, Nacka kommun
8 975 000 kr
160 + 20 m²
7 rum
1 670 m² tomt

Trevligt och välplanerat med fritt och högt läge, 2 plan om 7 rok. Mycket bra centralt läge i Eriksvik med endast 2 minuter till buss Stora förrådsutrymmen i huset. Bakre delen av tomten är inhägnad och utan insyn med sol hela dagen. 2 stora badrum varav ett med bastu. Vardagsrum med öppen planlösning mot matsal och fullutrustat kök. Stort allrum med braskamin och 2 sovrum på entréplan och mycket bra förrådsutrymmen. Stort garage med uppfart som har plats för 2 bilar. Goda kommunikationer med övriga Nacka, Värmdö samt Stockholms innerstad. I Orminge Centrum finner du ett brett serviceutbud med bland annat stormarknad, Systembolaget, apotek, frisör, bageri och restauranger. På väg in mot stan passerar du även Nacka Forum med ett mycket bra utbud av butiker och restauranger. Tunnelbana Nacka Forum planerad till ca 2030.

Tistelängsvägen 9, Saltarö, Värmdö kommun

Tistelängsvägen 9

Villa
Saltarö, Värmdö kommun
3 495 000 kr
75 m²
3 rum
2 890 m² tomt

Välkomna till ett mycket trevligt och välplanerad minivilla för sommar eller åretrunt boende. Sol hela dagen med ett Insynsskyddat läge på eftersökta Saltarö. Lättskött berg och skogstomt. Pendlingsavstånd med buss eller bil till Stockholm. Mysig hus i vinkel om 3 rok, fina furugolv i hela huset. wc och kaklat duschrum, 2 bra sovrum med plats för dubbelsängar, stort fullutrustat kök med matplats. Öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum, här finns det även en murad öppen spis. Förrådsutrymmen under huset. Fräscht vinterbonat gästhus, separata förrådsbodar. Gångavstånd till bussar, havet/skärmaröviken, tennisbanor och flera badstränder.

Visar alla 6