Mäklare Fredrik Notini

Fredrik Notini

Om mig

Sedan jag blev mäklare 2005 har jag klivit in över tröskeln i otaliga hem. I min historik som fastighetsmäklare ryms det mesta; villor, bostadsrätter, radhus, parhus, kolonistugor, tomter, fritidshus, lokaler. Den allra största delen av min karriär har varit här på Mäklarhuset, den privatägda mäklarkedjan som står på egna ben utan försäkringsbolag eller banker som styr. Här trivs jag kanon. Välj en mäklare som jobbar för högst betalt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Chamottevägen 9, Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun
 • Ons 6 dec kl 18:30
Chamottevägen 9, Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun, bild 2
Chamottevägen 9, Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun, bild 3

Chamottevägen 9

Lägenhet
Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun
1 750 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/4
2 474 kr/mån
53 030 kr/m²

Här finns en perfekt liten etta med snyggt läge i trevliga Porslinskvarteren i Gustavsbergs hamn! Här bor man med bussarna runt hörnet som tar dig till Sthlm på 20-25 minuter, avgångarna är ca var 5:e minut i rusning. Denna etta rymmer allt man behöver; stort badrum med tvättmaskin, kök med plats för matlagningen och vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Dessutom en smart planerad sovalkov. Som pricken över i:et har denna lägenhet en stor och skyddad uteplats mot föreningens vackra innergård. Här har säljaren idag både en soffgrupp och matbord. Stenbelagd uteplats med delvis träspaljéer och delvis buskar. Utanför porten är man nära det mesta; Gustavsbergs hamn med restauranger och båtliv. Centrum med butiker och service. Samt nära till de större köpcentrumen Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum. Välkommen till Chamottevägen och denna trevliga etta!

 • Premium
 • Hiss
Vinterbrinksvägen 7 C, Igelbodaplatån, Nacka kommun
 • Tis 5 dec kl 17:00
Vinterbrinksvägen 7 C, Igelbodaplatån, Nacka kommun, bild 2
Vinterbrinksvägen 7 C, Igelbodaplatån, Nacka kommun, bild 3

Vinterbrinksvägen 7 C

Lägenhet
Igelbodaplatån, Nacka kommun
1 995 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 0/3
2 914 kr/mån
35 310 kr/m²

Mycket välplanerad och mysig 2:a med stor skyddad uteplats i en stabil förening med låga månadsavgifter. Här bor man nära Saltsjöbadens centrum & kommunikationer i form av Saltsjöbanan (för tillfället bussar) och bussarna. Härlig framsida med lite ”radhuskänsla” och egen ingång. Sydvästläge på uteplatsen. Originaldetaljer bevarade i form av glasade väggar i kök och vardagsrum. Grönt och vackert utanför sovrums- och vardagsrumsfönstret. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Vardagsrum och kök i anslutning till varandra. Klädkammare och förvaring i lägenheten, samt bredvid ingången ligger ett separat eget förråd. Brf Igelbodaplatån är en synnerligen välskött förening i Saltsjöbadens centrala delar. Husen har hiss och garage. Taken omlagda, stambyten är färdiga, fönster och dörrar är bytta, bergvärme installerad, solceller på alla tak och föreningen äger marken. Kort sagt en kanonförening! Bara ett par minuters gångväg till trevliga Saltsjöbadens centrum med omtyckta ICA Saltsjöbaden och Willys, restauranger och affärer samt bibliotek, apotek och postutlämning. Här går också Saltsjöbanan normalt sett, i dagsläget pågår en uppdatering för snabbare trafik och högre komfort. Närhet också till Lundsjön, Erstaviksbadet, naturreservatet samt golfklubben. Dessutom förstås alltid nära till båtlivet i "Saltis". Välkommen till "Platån" och denna trevliga 2:a!

 • Premium
 • Hiss
Skarpövägen 57, Västra Orminge, Nacka kommun
 • Tis 5 dec kl 18:00

Skarpövägen 57

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
2 095 000 kr
61 m²
3 rum
vån 4/4
4 707 kr/mån
34 344 kr/m²

Flexibel inflyttning - snabbt tillträde möjligt! Här kan vi nu visa upp en riktig topplägenhet i Brf Skarpöhöjden - högst upp i huset och med vacker sjöutsikt mot Myrsjön och Boos skogsområden. Ursprungligen en 2:a som idag disponeras som en bra 3:a. Vardagsrum med stort fönsterparti och med utgång till bakongen. Balkong med plats för mindre utegrupp och utsikt mot innergård samt Myrsjön. Köket är snyggt inrett i vitt, svart och grått samt har matplats för 4-5 personer. Sovrum 1 är lite större och sovrum 2 något mindre. Föreningen har välskötta gårdar och fastigheter. Mycket grönska och vackra planteringar. Uteplatser, lekplatser och grillplats. Brf Skarpöhöjden består av 363 lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. Nyligen har trapphusen renoverats och uppfräschats, stammar renoverats och fasader och utemiljö fixats. Föreningen har flera tvättstugor och förråd till medlemmarna. Dessutom 257 parkeringsplatser, vardav 164 utan tak och 85 i garage. Välkommen till Västra Orminge - denna natur- och skärgårdsnära stadsdel i Nacka Kommun och Boo. Här finns ett bra lokalt centrum som är under renovering och tillbyggnad, Orminge centrum, samt flera fritidsaktiviteter såväl sommar som vinter för alla åldrar. Nära till naturreservat och Stockholms inlopp. Bussarna till Slussen går konstant i rusningstrafik och till närbelägna centrumen i Nacka och Sickla är det bra kommunikationer. Flytta till Skarpöhöjden och högsta läget på hörnan! Välkommen!

 • Plus
 • Hiss
Telegrafvägen 38, Telegrafberget, Nacka kommun

Telegrafvägen 38

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
2 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 726 kr/mån
49 904 kr/m²

Välkommen till din nya bostad på Telegrafberget! Denna fantastiska 2-rok lägenhet är optimalt planerad för en social livsstil med en öppen planlösning och ett rymligt sovrum för avkoppling. Vädringsbalkongen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt. Dessutom har du naturen och vattnet inom räckhåll för avkoppling och aktiviteter. Missa inte chansen att bo i detta fantastiska område! Kontakta oss idag för mer information eller en visning. Välkommen till ditt nya hem! Brf HSB kajen är en äkta brf och äger marken. Föreningen har flera gemensamma utrymmen och förmåner för medlemmarna. Föreningar har ett gym/träningslokal på entréplan, Bastu och relaxavdelning och en stor takterrass med grill som går att nyttja av alla medlemmar. Det finns även tillgång till att hyra övernattningslägenheter i brf Fyrhusen på Semaforvägen 59. I föreningen finns det även garage som förvaltas av Coreparks. Telegrafberget ligger naturskönt och avskilt mellan Nacka Strand och Hasseludden där skärgårdstrafik och färjor regelbundet passerar förbi. Området är omgivet av orörd skog, sjöar och Mälaren. Med bara 2 kilometer tar ni er till Orminge centrum där det finns skolor, förskolor, kemtvätt, skrädderi systembolag och flera restauranger. Kommunikationerna är unika då skärgårdsbåtar och färjor tar er till antingen Stockholms innerstad eller skärgården. Busslinje 416 från Telegrafberget tar er till Orminge centrum där flertal bussar tar er till Slussen på ungefär 30 min. Det finns flertal parkeringsplatser och garage i området. I Saltsjö-Boo finns det många olika alternativ för all typ av sport för barnen som för vuxna. Området består av flertal grannar och är en trygg och härlig miljö att leva och växa upp i.

 • Hiss
Centralvägen 20, Björknäs, Nacka kommun

Centralvägen 20

Lägenhet
Björknäs, Nacka kommun
1 995 000 kr
67,7 m²
3 rum
vån 0/4
5 128 kr/mån
29 468 kr/m²

50+ förening, tillfälle för dig över 50 år. Längst ner i huset mot den vackra parken utanför som är hem för stora gräsytor och vackra gamla ekar ligger denna 3:a på gaveln av huset. Här råder visst uppfräschningsbehov. Något äldre skick på de flesta ytskikt. Två bra sovrum med plats för det man behöver, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt med utgång till uteplatsen, en altan med sydostläge och fritt belägen mot parken. Kort sagt; en kanonlägenhet i föreningen. Välskött förening som har tvättstuga, garage, gym mm. Kort gångavstånd utan ett enda trappsteg till Björknäs centrum med det lokala utbudet; ICA-butik, restaurang, apotekt och diverse affärer. Dessutom snabba busskommunikationer till Sthlm. Populära Centralkonditoriet ligger också runt hörnet. Åt ena hållet ligger sedan kommundelens centrum Orminge med mycket bra service, samt åt andra hållet de stora centrumen Nacka Forum och Sickla. Ner till Skurusundet för avkopplande promenader är det bara ett par minuter. Flytta till Björknäs!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 5