Mäklare Fredrik Notini

Fredrik Notini

Om mig

Sedan jag blev mäklare 2005 har jag klivit in över tröskeln i otaliga hem. I min historik som fastighetsmäklare ryms det mesta; villor, bostadsrätter, radhus, parhus, kolonistugor, tomter, fritidshus, lokaler. Den allra största delen av min karriär har varit här på Mäklarhuset, den privatägda mäklarkedjan som står på egna ben utan försäkringsbolag eller banker som styr. Här trivs jag kanon. Välj en mäklare som jobbar för högst betalt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Chamottevägen 9, Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun
  • Kommande
Chamottevägen 9, Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun, bild 2
Chamottevägen 9, Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun, bild 3

Chamottevägen 9

Lägenhet
Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun
1 750 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/4
2 721 kr/mån
53 030 kr/m²

Visas senare under 2024. Accepterat pris - Här finns en perfekt liten etta med snyggt läge i trevliga Porslinskvarteren i Gustavsbergs hamn! Här bor man med bussarna runt hörnet som tar dig till Sthlm på 20-25 minuter, avgångarna är ca var 5:e minut i rusning. Denna etta rymmer allt man behöver; stort badrum med tvättmaskin, kök med plats för matlagningen och vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Dessutom en smart planerad sovalkov. Som pricken över i:et har denna lägenhet en stor och skyddad uteplats mot föreningens vackra innergård. Här har säljaren idag både en soffgrupp och matbord. Stenbelagd uteplats med delvis träspaljéer och delvis buskar. Utanför porten är man nära det mesta; Gustavsbergs hamn med restauranger och båtliv. Centrum med butiker och service. Samt nära till de större köpcentrumen Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum. Välkommen till Chamottevägen och denna trevliga etta!

  • Premium
  • Hiss
Tryffelvägen 34, Hjortängen, Nacka kommun
  • Kommande
Tryffelvägen 34, Hjortängen, Nacka kommun, bild 2
Tryffelvägen 34, Hjortängen, Nacka kommun, bild 3

Tryffelvägen 34

Radhus
Hjortängen, Nacka kommun
Pris saknas
102 + 10 m²
4 rum
366 m² tomt

Visningar i slutet av april och maj. Kontakta mäklaren för information om eventuella förhandsvisningar. Radhusdröm med ägandeform i Hjortängen, ett lugnt område nära Björknäs centrum men ändå med skog och natur runt om på alla håll och kanter. Visst uppfräschningsbehov föreligger. Idag finns två inredda sovrum men det kan enkelt bli tre. Dessutom finns en inredd friggebod på tomten som kan nyttjas som kontor eller gästrum. Två badrum och tvättstuga med bastu. Kök och vardagsrum är i bra skick och har öppen planlösning. I Hjortängen har alla gatorna namn efter olika svampar och därför kallas även området i folkmun för "Svampområdet". Det är väldigt vackert beläget med skog, lekplatser, gångvägar och även badsjöar i närheten. Perfekt läge för en barnfamilj att flytta hit! Samdigt är det bara ca 15 minuter till stan med bil. Bussar går med bra regelbundenhet från såväl Värmdövägen eller Sockenvägen ca 10 minuters promenad från huset. I Björknäs centrum finns det man behöver till varda'gs, samtidigt är det nära till det större kommundelscentrumet i Orminge och shoppinggalleriorna i Nacka eller Sickla. Kort eller långt tillträde - välj själv! Välkommen till Hjortängen och Saltsjö-Boo!

  • Premium
Centralvägen 20, Björknäs, Nacka kommun
  • Kommande

Centralvägen 20

Lägenhet
Björknäs, Nacka kommun
2 195 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/4
5 128 kr/mån
32 761 kr/m²

Lite längre fram i vinter/vår kommer vi visa upp en 3:a i ett 50+hus med mycket trevlig inne- och utemiljö. Inglasad balkong med kvällssol, en trappa upp i huset. Här på Centralvägen 20 har man inte ett endaste trappsteg upp från bussar och Björknäs centrum - smidigt för alla med andra ord! Stor lummig gård mellan husen på baksidan och framsidan vetter mot återvändsgränd. Lägenheten är i bra skick och har ett mindre och större sovrum. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt utgågn till den mycket trevliga balkongen gör sitt till. Badrum med plats för badkar och plats för tvättmaskin om så önskas. Nere på torget i Björknäs finns det mesta man behöver; apotek, restauranger, ICA Supermarket, diverse småaffärer mm. Vidare är nu Skurubrun uppdelad på den gamla och nya bron; lättare ta sig över med cykel eller som gående. Nedanför Björknäs ligger Skurusundet och väntar på att besökas för en avkopplande kopp kaffe och en pocketbok? Bussarna mot stan tar dryga kvarten till Slussen. Välkommen till charmiga Björknäs i Saltsjö-Boo. Här trivs man bra - det är därför det är så få som flyttar från föreningen. Kontakta mäklaren idag för att få mer information om privat visning eller kommande visningar.

  • Hiss

Visar alla 3