Mäklarhuset Simrishamn

Mäklarhuset Simrishamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nytorpsvägen 11, Brantevik, Simrishamns kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Nytorpsvägen 11, Brantevik, Simrishamns kommun, bild 2
Nytorpsvägen 11, Brantevik, Simrishamns kommun, bild 3

Nytorpsvägen 11

Villa
Brantevik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
8 400 000 kr
139 + 27 m²
4 rum
819 m² tomt

Ett ståtligt kaptenshus med högt läge på Brantevik. Huset är uppfört 1924 och har varsamt renoverats under de senaste åren med bevarande av den tidsenliga atmosfären. Det är generös takhöjd på entréplanet och de vitmålade taken med synliga takbjälkar och friser ger fin rymd i huset. Genomgående trägolv och fina gamla spegeldörrar som delvis är i par. Det finns två eldstäder, en uppmurad öppen spis i allrum samt en gjutjärnskamin i arbetsrum/bibliotek. Kök och badrum håller hög standard. Köket har inredning från Smedstorpskök och är väl påkostat med bl.a gedigna stenbänkar. Både badrum och toalett-/tvättrum är sobert inredda och nyligen renoverade. Det stora allrummet är ljust och rymligt med burspråk mot gatan och ljusinsläpp från tre håll, och det är här den öppna spisen finns. Sovrummen är på övre plan, liksom det generösa badrummet med platsbyggda sittbänkar och havsutsikt. Ett av sovrummen har utgång till balkong och härifrån har man också havsutsikt. Stilrent anlagd innergård med rena, ljust stenlagda ytor och avgränsade planteringar med bl.a rosor i rader. Bostadshuset och de två gårdshusen bildar en skyddad plats i rakt söderläge. Vidare in på tomten finns en lummig trädgård med höga träd, buxbom som är delvis uppstammade, gräsytor, stenlagda gångar och en köksträdgård med litet växthus. De två gårdshusen, med samma exteriör som bostadshuset, smälter fint in i miljön och bidrar till den charmiga innergården. Här har man extra utrymme för boende eller förvaring, vilket ger stor flexibilitet och många användningsmöjligheter. Bekvämt med tre bra bilplatser. Laddbox finns installerat, likaså solceller som bidrar till den låga driftskostnaden. Det är bara en kort promenad ner till hamnen, havet och fiskelägets puls med bl.a bykrog, fiskaffär och plats för boulespel. Natursköna, milslånga promenad- och cykelstråk både norr- och söderut. Välkommen att boka visning.

  • Premium
  • Uteplats
Rubinolagatan 10 - andel 1, Vik, Simrishamns kommun
Rubinolagatan 10 - andel 1, Vik, Simrishamns kommun, bild 2
Rubinolagatan 10 - andel 1, Vik, Simrishamns kommun, bild 3

Rubinolagatan 10 - andel 1

Fritidshus
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
525 000 kr
86 m²
3 rum
1 229 kr/mån

Populärt semesterboende i form av andelshus på Vik. Bostadsrätt är en trygg ägandeform och Brf Odlingen består av fem gedigna stenhus med lättskött interiör och uteplats i söderläge. Detta huset är ett parhus med putsad fasad och spröjsade fönster. Sobert inrett med varm färgskala och enhetligt klinkergolv med golvvärme. Välkomnande hall med öppet mot vardagsrum i kombination med kök. Denna del har öppet upp i nock, eldstad och det är härifrån man har utgång till uteplats mot söder. Det finns två sovrum, ett på vardera plan samt ett kombinerat dusch- och tvättrum. Till huset hör ett litet kvadratsmart gästhus med ett rum, duschrum med toalett och ett enkelt pentry. Ett stort plus och perfekt för de lite större barnen eller långväga gäster under sin vistelse. Husdjur är välkomna! Du får tillgång till fem semesterveckor per år, jämnt fördelade över året, vilket ger möjlighet att uppleva alla årstider här på Österlen. Läget på Vik med dess fantastiska omgivningar – havet, stränder och Rörums kuperade backlandskap – är förnämligt. På Vik finns dessutom två golfbanor, Djupadals hedlandsbana och parkbanan Lilla Vik. Vid Lilla vik finns även två paddelbanor att boka in sig på. All skötsel ingår i den ringa månadsavgiften och husen är komplett inredda med möbler och är i övrigt fullutrustade för vardagligt bruk. Lite som att checka in på hotell.

  • Premium
Toftavägen 5, Simris, Simrishamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Toftavägen 5

Radhus
Simris, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
1 200 000 kr
55 m²
3 rum
577 m² tomt

I kyrkbyn Simris strax utanför Simrishamn finns nu litet parhus att renovera. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Vallbyvägen 50, Hammenhög, Simrishamns kommun

Vallbyvägen 50

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
2 800 000 kr
188 + 8 m²
7 rum
802 m² tomt

En gedigen skånelänga som är belägen i utkanten av byn med fria vyer mot söder. Lantligt kök, trivsamma allrum, badrum och bra förrådsutrymmen har man på entréplanet. Sovrummen är uppdelade på två separata övre plan och här finns också ett badrum. Det är mycket charm och tidstypiska detaljer finns bevarat. Trägolv, stengolv, putsade väggar, charmigt tapetserade rum, takbjälkar och spröjsade fönster. Trivsamt med eldstad. Från kök och från det stora allrummet har man utgång mot uteplats och trädgård i söder. Mot söder är det anlagt en medelhavsinsprirerad uteplats, stenlagd och med fasader och mur som skyddar. Uppmurade, vitputsade sittbänkar och planteringbänkar. Vidare är det en prunkande trädgård helt omgärdad av mur och plank och här är det ett hav av högväxande perenner i alla färger. Mycket rosor, stockrosor och lavendel. Köksträdgård med odlingslådor och bl.a hallon, björnbär, jordgubbar, vinbär och körsbär. Mitt i detta står växthuset (Willab Garden) som passar väl för både odling och som uterum. Trädgården här mot söder ligger med fri utsikt över öppet odlingslandskap. Även på framsidan är det inhägnat med staket och en lummigt anlagd trädgård med uteplatser. Vattenburet värmesystem, delvis golvvärme. Praktiska förrådsbodar finns och bra uppställning för bilar. Hammenhög är en levande by med bl.a skola, förskola, mataffär, pizzeria, fritidsbad, padelbanor, kulturhuset "Tingshuset" och även gästgiveri med boende, mat, uppträdanden och utställningar. Allt på behagligt gångavstånd. Bra kommunikationer med buss sträckan Simrishamn – Ystad. Välkommen att boka visning.

Daggrosvägen 2 - andel 9, Vik, Simrishamns kommun

Daggrosvägen 2 - andel 9

Fritidshus
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
445 000 kr
80 m²
3 rum
1 025 kr/mån

Andelsboende med uteplats i bästa solläge! Generösa fönsterpartier i kombination med ljusa ytskikt och inredningar gör bostaden ljus och trivsam. Det finns totalt 4+2 bäddar. Här finns även ett rymligt duschrum med tvättmöjligheter. Från trädäcket har du utsikt mot föreningens gemensamma poolområde. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Norra Kverrestad Landbacken 543, Kverrestad, Tomelilla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norra Kverrestad Landbacken 543

Villa
Kverrestad, Tomelilla kommun
Mäklarhuset Simrishamn
2 100 000 kr
95 + 26 m²
5 rum
5 120 m² tomt

Utmed lilla markvägen, som också är återvändsväg, ligger denna charmiga skånelänga. Ett ostört läge med öppna vyer över odlingslandskap i alla väderstreck. Vitputsad fasad, rustik pardörr, spröjsade fönster och även gamla järnfönster i den del som engång varit stall. Det är väl uppvuxet runt längan vilket ger bra skydd och skapar också flera små rumsliga uteplatser. Invändigt är det en lantlig och gammaldags stil med trägolv, synliga takbjälkar, inslag av charmiga tapeter och putsade gråstensväggar. Två eldstäder – i kök och allrum. Badrummet med klinkergolv och kaklade väggar. Det som är genomgående, förutom den tillbyggda verandan med öppet upp i nock, är den begränsade takhöjden (se vidare under rumsbeskrivning). Det finns en verkstads-/förrådsbyggnad som är perfekt för hobbyverksamhet och här finns också all vattenteknik. Det är enskilt vatten och avlopp, ny borra 2023, även ny trekammarbrunn med infiltration samma år. Friggebod att nyttja som gästrum finns också. Tomten är på 5 120 m² och den största delen är odlingsbar mark som ligger norr om längan. Välkommen att boka visning.

  • Plus
  • Uteplats
Djupadalsvägen 25 B - andel 10, Vik, Simrishamns kommun
Djupadalsvägen 25 B - andel 10, Vik, Simrishamns kommun, bild 2
Djupadalsvägen 25 B - andel 10, Vik, Simrishamns kommun, bild 3

Djupadalsvägen 25 B - andel 10

Lägenhet
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
525 000 kr
79,4 m²
3 rum
1 250 kr/mån
6 612 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Daggrosvägen 8 - andel 10, Vik, Simrishamns kommun

Daggrosvägen 8 - andel 10

Lägenhet
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
475 000 kr
80 m²
3 rum
1 025 kr/mån
5 938 kr/m²

Trivsamt, lättskött och bekymmersfritt semesterboende/andelsboende i Vik. Generösa fönsterpartier i kombination med ljusa ytskikt och inredningar gör bostaden ljus och trivsam. Det finns totalt 4+2 bäddar. Välutrustat kök som skulle passa vilken permanentboende som helst. Här finns även ett rymligt duschrum med tvättmöjligheter. Extra solskydd finns installerat i fönster mot sydväst vilket ger en behaglig inomhusmiljö sommartid. Solsäker uteplats mot sydväst. Här kan du koppla av och njuta av soliga dagar. Läget är fantastiskt med närhet till havet, Stenshuvud, Knäbäckshusen och många fantastiska promenadstråk, inklusive Skåneleden som passerar genom Vik. För dig som gillar golf finns det två banor på nära håll, Djupadals hedlandsbana och Lilla Viks parkbana. Din andel består av fem veckor som är fördelade över året, så du har möjlighet att uppleva Österlen alla årstider. Du kan se fram emot avkopplande och bekväma semestrar utan att behöva oroa dig för underhåll.

Bornholmsvägen 7, Simrislund, Simrishamns kommun

Bornholmsvägen 7

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
2 500 000 kr
125 + 100 m²
6 rum
680 m² tomt

Högt läge med stenlagd terrass mot havet. Havsutsikt har man från både från bostad, uteplats och trädgård. Det är ett trevligt hus i vinkel och det är just i vinkeln mot havet som man har den stenlagda terrassen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Städet 2, Gislöv, Simrishamns kommun

Städet 2

Villa
Gislöv, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
4 450 000 kr
120 + 120 m²
4 rum
1 332 m² tomt

I kulturbyn Gisöv, som man verkligen kalla knutpunkt, ligger detta gedigna hus, arkitektritat och uppfört 1955. Varför knutpunkt? Jo för här möts vägarna från Skillinge och Branteviks fiskelägen samt från Borrby och Simrishamn – så här bor man verkligen med bra utgångsläge på Österlen! Huset har genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren. Alla rum har väggskikt i samma ljusa färg och har även en profilerad, låg bröstpanel målad i vitt som ger rummen atmosfär. Ett trivsamt kök med vita släta luckor, massiva träbänkar och bra arbetsytor. Från köket har man utgång till den terrass i rakt söderläge. Terrassen ligger perfekt i skydd av husets vinkel och härifrån har man vilsam utsikt över det kuperade landskapet. Man har även utgång till samma terrass vid allrum, det är trivsamt med flera utgångar. Här finns dessutom en utedusch. Allrummet är ett ljus rum med fönster mot tre väderstreck och här har man en uppmurad eldstad med praktiska, också murade, bänkar intill. Det finns tre sovrum, alla med bra förvaringsmöjligheter, i Master bedroom har man en stor walk in closet. Kombinerat bad- och tvättrum. Det är källare under hela huset med många praktiska utrymmen, bl a garage med nyrenoverad nedfart från gatan. Trädgården är lummigt omgärdad utan att skymma utsikten, växtlighet och låga stenmurar ramar in. Stenlagda gångar, en nyuppförd pergola och ett vårdträd stoltserar. Bra förrådsbyggnad med väl tilltagen carport. Förr präglades byn av smedjan och byskolan, i skolan huserar nu konstnärer och smidesmuseet lever kvar. Man har kort avstånd till god mat och dryck så bykrogen Karnelund och restaurang Brick finns här. I närheten, ”lite ner om backen” finns den tvåstjärniga restaurang Vyn. Välkommen att boka visning.

  • Uteplats
Karlstorpsvägen 22, Tobisvik / Simrishamn, Simrishamns kommun

Karlstorpsvägen 22

Villa
Tobisvik / Simrishamn, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
11 200 000 kr
267 m²
7 rum
3 277 m² tomt

Klassisk fyrlängad gård som är naturskönt belägen precis intill naturreservatet Bäckhalladalen och med endast 900 meter till sandstrand och hav vid Tobisvik. Några ytterligare 100 meter norrut ligger Vårhallens fina naturområde med sandstrand samt klipphällar och här finns också en hundtillåten badplats. Söderut, från Tobisvik, finns ett nyrenoverat fritidsbad och några kilometer vidare nås Simrishamns småbåtshamn och centrum. Gårdens fyrlängade formation bildar en skyddad kullerstensgård med vacker stenläggning bevarad. Utmed bostadshuset har man också anlagt en upphöjd terrass i anslutning till de två entréerna, så här finns många sköna platser att slå sig ner på. Ytterträdgården består av öppna gräsytor, lite avskärmat med stenmurar och välklippta häckar, men som ändå flyter ihop med de omkringliggande odlingsmarkerna vilket gör att det känns fritt och öppet. Runt hela bostadshuset, alltså mot tre väderstreck - öster/söder/väster, så har man anlagt med trädäck/uteplatser så att man kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Rogivande utsikt är genomgående, både inifrån bostaden och alla uteplatser. Bostadslängan har totalrenoverats i två etapper, övre plan 2017 och hela entréplan 2020 med tillbyggnad av uterum 2023. På entréplan är det genomgående golvvärme vilket ger skön komfort. Kök och allrum är inrett i öppen planlösning och löper hela husets längd. Köket är väl utrustat med påkostade vitvaror och här är stora arbets- och umgängesytor i form av bl.a stor köksö. Det finns två eldstäder och ett stort fönsterparti med utgång till uteplats mot söder. Från köket når man också ett nybyggt uterum med stora fönsterpartier och även här utgång mot söder. Det finns två duschrum med toalett, fyra sovrum varav två på entréplan. Synliga takbjälkar och vitmålade trätak i alla rum. Via en öppen smidestrappa med eksteg når man övre plan. Här är det till största del inrett upp i nock och från allrummet är det öppet ner över entréplan. Två stora gavelsovrum varav ett med fransk balkong mot väster. Gårdens övriga tre längor rymmer f.d stall, stor öppen loge och en av längorna är med gjutet golv, putsade väggar, stort fönsterparti mot öster och dubbelport in mot innergården. Ett perfekt utrymme att nyttja som ateljé, festlokal alternativt uppställningsplats för bilar mm. Det finns också en friliggande carport, stenlagd och med plats för två bilar. Elbilsladdare finns här. Solcellespaneler installerades 2021 vilket ger låg driftskostnad.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dalagatan 6, Simrishamn, Simrishamns kommun

Dalagatan 6

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
3 400 000 kr
134 + 22 m²
5 rum
584 m² tomt

Relativt nyrenoverad villa i 1,5 plan vidbyggt garage och förråd. På entréplanet öppen planlösning med allrum/matrum och kök i ett och där braskamin ger både värme och atmosfär. I anslutning till köket öppningsbart fönsterparti ut till stort trädäck med kvällssol. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Skogsvägen 10, Haväng sommarby, Simrishamns kommun

Skogsvägen 10

Villa
Haväng sommarby, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
3 950 000 kr
85 m²
4 rum
1 096 m² tomt

I Havängs sommarby finns nu möjlighet att blir ägare till ett av få hus som ligger på friköpt tomt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Tuvevägen 36, Borrby tuvor, Simrishamns kommun

Tuvevägen 36

Villa
Borrby tuvor, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
2 925 000 kr
128 + 83 m²
5 rum
2 282 m² tomt

På Borrby Tuvor som området heter ligger gårdar och skånelängor utmed den lilla grusvägen. Här finns nu möjlighet att ta över villa i 1,5 plan med vidbyggd verkstad/garage Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Stora Norregatan 44, Gamla Stan, Simrishamns kommun

Stora Norregatan 44

Villa
Gamla Stan, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
3 950 000 kr
36 + 9 m²
3 rum
32 m² tomt

Ett förtrollande gatuhus på Simrishamns paradgata Stora Norregatan. Otroligt charmigt ligger det inbäddat och lite högrest mitt i raden av de pastellfärgade gatuhusen utmed kullerstensgatan. Man har varsamt förvaltat huset vilket gör att den ursprungliga stilen finns kvar i form av vackra trägolv, brädtak, synliga bjälkar och vitputsade innerväggar. Exteriört uppfyller huset alla kriterier för gatuhus – klassisk entrédörr, putsad fasad, spröjsade fönster och tegeltak. Kök och badrum har uppdaterats för att få till modern bekvämlighet. De få kvadratmeterna är verkligen nyttjade till max så man har både kök, allrum, två sovrum, klädkammare, duschrum med toalett och i källaren finns tvättstuga. Från allrum och kök är det utgång till allmän plats, en gård omgärdad av charmiga gatuhus. I källaren finns även en rejäl vinkällare som är magisk med sina gedigna gråstensväggar. Stora Norregatan har en unik atmosfär med sina vackra gatuhus och närhet till stadskärnans bekvämligheter. Än närmre har man till sandstrand, havet och fina promenadstråk utmed.

Sommargatan 6, Simrislund, Simrishamns kommun

Sommargatan 6

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
1 975 000 kr
105 + 105 m²
4 rum
660 m² tomt

På Sommargatan 6 strax väster om Bruksgatan/Branteviksvägen ligger denna 1-plansvillan som nu ska få ny ägare. Villan och den uppvuxna trädgården är i behov av omvårdnad. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Köpmangatan 32, Borrby, Simrishamns kommun

Köpmangatan 32

Villa
Borrby, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
2 100 000 kr
70 + 20 m²
4 rum
349 m² tomt

Gatuhus med skyddad innergård i söderläge. Det är en nätt och lättskött trädgård mot söder med högt staket som omgärdar. Här är det anlagt med ett väl tilltaget trädäck intill huset och här står också ett spabad. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Östersjögatan 28, Brantevik, Simrishamns kommun
  • Tor 8 aug kl 11:00

Östersjögatan 28

Villa
Brantevik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
6 950 000 kr
80 + 15 m²
4 rum
769 m² tomt

Med högt läge nära stranden i Brantevik ligger denna genuina skepparlänga från slutet av 1800-talet. Längan är välbevarad med många ursprungliga detaljer som brädgolv, synliga bjälkar, spegeldörrar, kaminer och i ena sovrummet målat innertak. Rummen är ljusa med högt i tak och i det öppna köket leder en dörr ut till glasverandan med härlig utsikt mot Östersjön. Vinden är oinredd och bjuder på många möjligheter. Stor trädgård i väster med syrenberså och fruktträd (bl a valnöt, körsbär, päron och äpple), öppen för lek och spring eller för att anlägga drömträdgården. Nedanför verandan i öster finns en lugn skyddad innergård. Samma ägare sedan 1970. Kontakta mig för visning om du vill du fortsätta vårda och förvalta denna lilla pärla på Brantevik.

  • Plus
  • Uteplats
Tornvägen 5, Onslunda, Tomelilla kommun

Tornvägen 5

Villa
Onslunda, Tomelilla kommun
Mäklarhuset Simrishamn
1 550 000 kr
66 m²
3 rum
201 m² tomt

I området som heter Kalvhagen ligger husen tätt och bildar en värdefull miljö och nu har du möjligheten att ta över ett av dem. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Sommargatan 15, Simrislund, Simrishamns kommun

Sommargatan 15

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
3 200 000 kr
129 + 30 m²
5 rum
782 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Gesällgatan 5 - 3 vån, Simrishamn, Simrishamns kommun

Gesällgatan 5 - 3 vån

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
2 350 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/5
5 801 kr/mån
29 375 kr/m²

Ljus och öppen bostadsrätt som stod inflyttningsklar 2023. Nuvarande ägare har sparsamt nyttjat lägenheten så den är precis som ny. Allrum och kök i öppen planlösning med utgång till överbyggd, stor altan mot söder som är hela 22 kvm. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Rotslingan 5 F, Simrishamn, Simrishamns kommun

Rotslingan 5 F

Radhus
Simrishamn, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
2 195 000 kr
117 m²
5 rum
6 015 kr/mån
18 761 kr/m²

Praktiskt och lättskött radhus i bostadsrättsform, uppfört 2021 i ett barnvänligt område med bra gång-och cykelvägar mot förskola, skolor och även in till Simrishamns centrum. I hela bostaden är det genomgående ljust ekparkettgolv, stora fönster och bra rymd. Det är trevligt med enhetliga inredningar som nuvarande ägare bytt ut alla beslag på, nu gedigna sådana från Byggfabriken. Nytt och fräscht känns lyxigt och bekymmersfritt. Låg driftskostnad är ett plus. Radhuset är i två plan vilket gör att även övre plan nyttjas till max. På övre plan ligger de tre sovrummen och här finns även ett allrum samt badrum med toalett. Entréplanet med rymlig hall, klädkammare, dusch-/tvättrum med toalett, kök med matplats och skafferi, vidare allrum som ansluter direkt ut till uteplats och trädgård mot söder. Trädgård finns på båda sidor om huset. På framsidan är det smart anlagt med plats för både växter och uteplats. Uteplatsen ramas in av en platsbyggd sitt och odlingsmöbel med perenna växter. Läget mot nordväst ger fin kvällssol. Trädgården mot söder har uteplats i form av trädäck, några trappsteg ner har man en liten gräsyta och oväntat gott om plats för odlingslådor och planteringar för den som så önskar. Idag finns fem odlingslådor, hallonland samt vinbärsbuskar. Här finns även förrådet. Gemensam parkeringsyta med egen numrerad plats.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Björkängsvägen 16, Viarp, Simrishamns kommun
Björkängsvägen 16, Viarp, Simrishamns kommun, bild 2
Björkängsvägen 16, Viarp, Simrishamns kommun, bild 3

Björkängsvägen 16

Villa
Viarp, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
11 200 000 kr
215 m²
6 rum
6 891 m² tomt

Välkommen till denna unika fyrlängade gård som är perfekt belägen i en avskild och ostörd miljö. De fyra längorna ramar in en helt hänförande kullerstensinnergård med vacker blodbok. Mot söder är det anlagt en fantastisk trädgård med poolområde. Här finns även gästlägenhet, garage och häststall. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Vilhelmsdalsvägen 23, Tommarp/Vranarp, Simrishamns kommun
  • Fre 9 aug

Vilhelmsdalsvägen 23

Villa
Tommarp/Vranarp, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
11 400 000 kr
188 + 75 m²
5 rum
3,1 ha tomt

På unikt enskilt högt läge ligger denna vackra 4-längade gård, majestätiskt och som sista gård vid vägs ände. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Daggrosvägen 15 - andel 1, Vik, Simrishamns kommun

Daggrosvägen 15 - andel 1

Fritidshus
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
545 000 kr
85 m²
4 rum

Välkommen till ett bekymmersfritt semesterboende - andelsboende med fokus på avkoppling. En andel består av fem veckor som är fördelade över året, så du har möjlighet att uppleva Österlen alla årstider. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar 1 - 25 av 35