Mäklare Sara Ekblom

Sara Ekblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Christian Barnekowsgatan 10C, Simrishamn, Simrishamns kommun
Christian Barnekowsgatan 10C, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Christian Barnekowsgatan 10C, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Christian Barnekowsgatan 10C

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
3 800 000 kr
265 m²
11 rum

Välkommen till "folkhemmet", ett karakteristiskt funkishus i bevarad 50-talsstil - ritat av arkitekt Valdus Wikén. Huset ligger på en höjd i ett lugnt kvarter med närhet till centrum och kommunikationer. Idag bedrivs ett charmigt B&B här. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Djupadalsvägen 25 A - andel 3, Vik, Simrishamns kommun

Djupadalsvägen 25 A - andel 3

Fritidshus
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
525 000 kr
79,4 m²
3 rum
1 249 kr/mån

Semesterboende med panoramautsikt över Djupadals kuperade golfbana, som är lika vacker alla årstider. Det är ett fräscht och fullutrustat boende vilket är bekvämt och bekymmersfritt. Detta andelsboende ger rätt att nyttja huset fem veckor per år, som är jämnt fördelade över året så man får möjlighet att uppleva denna fina plats under alla årstider. Njut av närheten till bl a Rörums backar, havet och Stenshuvud. Här finns något för alla som gillar att vara ute i naturen. Två elcyklar finns att använda så man tar sig smidigt runt för utflykter längs kusten eller till de charmiga byarna i närheten. Boulbana finns att nyttja på föreningens område. Vakna upp till en enastående utsikt över golfbanan varje morgon - för den med golfintresse så kan man inte bo mycket bättre. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka en visning. Observera - det inte är ok att gå runt på föreningens område på egen hand.

Linnégatan 5 B, Simrishamn, Simrishamns kommun

Linnégatan 5 B

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
1 100 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/3
4 948 kr/mån
17 460 kr/m²

Trerumslägenhet på första våningen med stor altan i söderläge. En ljus, genomgående lägenhet med enhetliga ytskikt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Torpavägen 1, Vitaby, Simrishamns kommun

Torpavägen 1

Lägenhet
Vitaby, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
550 000 kr
58,1 m²
2 rum
vån 1/3
3 445 kr/mån
9 466 kr/m²

En charmig hörnlägenhet på första våningen. Här finns en del originaldetaljer bevarade bl a i kök, i övrigt är alla ytskikt förnyade under de senaste åren, bl.a ett nytt 4-stavigt ekparkettgolv i allrummet. Det är en ljus och trivsam lägenhet, där fönster mot tre väderstreck gör sitt till. Hallen är ganska rymlig och här finns garderober, vidare kök med matplats, badrum, sovrum och ett allrum med utgång till balkong med västerläge. Föreningen har en gemensam trädgård med uteplats som fritt kan nyttjas och fria p-platser finns i anslutning till huset. Vitaby har ett bra utgångsläge till det mesta på Österlen och lägenheten passar perfekt både som permanentbostad och för fritidsbruk då det är tillåtet att nyttja lägenheten så. Närhet till havsbad och sandstrand på Vitemölla och även Kivik med all dess serviceutbud finns i närområdet.

Vilhelmsbergsvägen 74, Gladsax, Simrishamns kommun

Vilhelmsbergsvägen 74

Villa
Gladsax, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
5 200 000 kr
168 m²
5 rum
1 087 m² tomt

Vitputsad skånelänga i vinkel med ett ostört läge som sista hus på lilla markvägen. Tomten är helt privat och angränsar övervägande till öppen åkermark - ostört med en vilsam utsikt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Uteplats
Linnégatan 5 A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Linnégatan 5 A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
1 150 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
5 353 kr/mån
16 197 kr/m²

Tidlöst och stilrent. En välrenoverad hörnlägenhet med öppen planlösning och enhetliga ytskikt. Det är en ljus bostad, så som det blir när det är hörnlägenhet och man får ljusinsläpp från tre håll. Ekparkettgolv är genomgående. Balkong mot söder. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Tumatorpsvägen 3 C, Simrishamn, Simrishamns kommun

Tumatorpsvägen 3 C

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
985 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
6 964 kr/mån
10 155 kr/m²

Praktisk familjelägenhet/bostadsrätt på första våningen. Det är en stor hörnlägenhet med fyra rum, varav tre sovrum. Köket har bra arbetsytor, matplats och här har man också utgång till inglasad balkong. Det finns ett större badrum med toalett och även en separat gästtoalett vilket är bra när man är flera i hushållet. Garderobs/förvaringsutrymmen finns i två av sovrummen - klädkammare respektive hel garderobsvägg. Rymlig välkomnande hall. Gästtoaletten är nyligen renoverad och det är delvis nylagda golv och ommålade ytskikt i övriga rum. Utomhus är det välskötta gemensamhetsytor och det finns uteplatser på gården som är fritt att nyttja. En trappa ner, i källaren, finns stor gemensam tvättstuga med torkrum. Kort avstånd till skolor och mataffär. Välkommen på visning!

Södra Äppelrosvägen 33 - andel 5, Vik, Simrishamns kommun

Södra Äppelrosvägen 33 - andel 5

Fritidshus
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
525 000 kr
85 m²
4 rum
1 025 kr/mån

Välkommen till ett bekymmersfritt andelsboende för skön avkoppling! Enplanshuset har en ljus och stilren interiör med öppna ytor och generösa fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Här finns ett välutrustat kök, rymligt duschrum, tre sovrum och ett allrum. Det är ett helt färdigmöblerat och fullt utrustat koncept. Uteplats i söderläge. Området har gränslösa grönytor och poolområde med uppvärmd pool och solsängar som för tankarna till sydligare breddgrader. Läget är fantastiskt med närhet till havet, Stenshuvud, Knäbäckshusen och många fantastiska promenadstråk, inklusive Skåneleden som passerar genom Vik. För dig som gillar golf finns det två banor på Vik, Djupadals hedlandsbana och Lilla Viks parkbana. Din andel består av fem veckor som är fördelade över året, så du har möjlighet att uppleva Österlen alla årstider. Tveka inte att kontakta oss för mer information om detta andelsboende.

Daggrosvägen 4 - andel 7, Vik, Simrishamns kommun

Daggrosvägen 4 - andel 7

Fritidshus
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
495 000 kr
80 m²
3 rum

Andelsboende med uteplats i bästa solläge! Generösa fönsterpartier i kombination med ljusa ytskikt och inredningar gör bostaden ljus och trivsam. Det finns totalt 4+2 bäddar. Här finns även ett rymligt duschrum med tvättmöjligheter. Från trädäcket har du utsikt mot föreningens gemensamma poolområde. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Stenshuvudsvägen 29C, Svinaberga/Stenshuvud, Simrishamns kommun

Stenshuvudsvägen 29C

Villa
Svinaberga/Stenshuvud, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
5 200 000 kr
95 m²
3 rum
663 m² tomt

Här finns nu en unik möjlighet att förvärva ett nybyggt hus vid Stenshuvudsvägen, beläget bara en knapp kilometer från foten av Stenshuvuds Nationalpark. Ett läckert hus i modern stil med hela väggpartier i glas och med ryggåstak som ger rymd. Entré in till den rymliga sällskapsdelen som är kombinerad med kök. Två sovrum samt ett duschrum med toalett. I vinkel med huset finns tvättstuga och förråd. Enkel lättskött tomt med ett väl tilltaget trädäck i anslutning till husets fasad mot både söder och väster. Ett perfekt solläge både dag och kväll, dessutom naturskön utsikt över stengärden och det kuperade landskapet mot väster. Stenlagd yta med plats för två bilar. I närområdet med Nationalparken i fokus har man milslång vacker kustmiljö och den natursköna skogsmiljön. Det finns dessutom en mängd andra platser och utflyktsmål att utforska i direkt närhet, bl a Café Annorlunda, Allé på Österlen, Kivik Art, Ekenäs gård, Svabesholms Kungsgård med bl a Engelska trädgården, café och diverse specialbutiker. Till fiskeläget Kivik är de ca fem km.

 • Uteplats
Djupadalsvägen 25 E - andel 5, Vik, Simrishamns kommun

Djupadalsvägen 25 E - andel 5

Fritidshus
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
525 000 kr
79,4 m²
3 rum
1 249 kr/mån

Semesterboende med panoramautsikt och med möjlighet att ta med husdjur. Det är ett fräscht och fullutrustat boende vilket är bekvämt och bekymmersfritt. Man nyttjar huset fem veckor per år, jämnt fördelade över året så man får möjlighet att uppleva denna fina plats under alla årstider. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Gamla vägen 21, Gamla Simrislund, Simrishamns kommun

Gamla vägen 21

Villa
Gamla Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
5 700 000 kr
93 + 62 m²
4 rum
461 m² tomt

Ett högrest hus vid havet. Det finns inte så många hus i området som ligger på havssidan, men här finns nu ett gediget 30talshus med magnifik havsutsikt och med trädgård mot havet. Remsan utmed havet domineras av stenhällar, sten och lite sandstrand. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Pilos väg 1, Vitaby, Simrishamns kommun
 • Sön 3 mar

Pilos väg 1

Villa
Vitaby, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
1 750 000 kr
120 + 30 m²
5 rum
850 m² tomt

Detta charmiga byhus ligger mitt i byn och här har bedrivits bl a bank genom åren. Spår av tiden som gått, sedan huset byggdes, är märkbart då det finns en del detaljer bevarade som entrédörrar och kassavalv. Bostaden har mycket atmosfär och är personligt inredd. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Uteplats
Rubinolagatan 10 - andel 4, Vik, Simrishamns kommun
Rubinolagatan 10 - andel 4, Vik, Simrishamns kommun, bild 2
Rubinolagatan 10 - andel 4, Vik, Simrishamns kommun, bild 3

Rubinolagatan 10 - andel 4

Lägenhet
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
475 000 kr
86 m²
3 rum
1 229 kr/mån
5 523 kr/m²

Populärt semesterboende i form av andelshus med tillhörande gästhus. Här får man tillgång till fem semesterveckor per år, jämnt fördelade över året. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Skärbäcksvägen 1, Vitaby, Simrishamns kommun
 • Sön 3 mar

Skärbäcksvägen 1

Villa
Vitaby, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
2 350 000 kr
100 + 100 m²
4 rum
666 m² tomt

En tidsresa till det förflutna. Detta är ett gediget 50-talshus här har tiden delvis stått stilla. Här är så mycket atmosfär och det finns många retrodetaljer bevarade. Huset uppfördes på 50-talet så som café och bageri, därefter har det även huserat chokladfabrik här. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Balkong
Stenbrottsvägen - tomt A (väster), Komstad, Simrishamns kommun

Stenbrottsvägen - tomt A (väster)

Tomt
Komstad, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
850 000 kr
2 500 m² tomt

Tomtmarken är idag betesmark med inslag av träd, buskar och stengärden. Vackert och rogivande. Positivt förhandsbesked finns och tomten är under avstyckning. Ny byggnad ska vara anpassad till odlingslandskapet, platsens topografi och inte dominera över landskapet, dessutom uppföras i en skala och utformning som tar god hänsyn till omgivande bebyggelsestruktur och karaktär. Tomten blir större än en normal småhustomt, ca 2.500 m². Man hänvisar i första hand till enskilt vatten och avlopp. Kommunalt finns i tomtgränsen men kan inte garanteras. Kontakta mäklaren för mer information.

Stenbrottsvägen - tomt B (öster), Komstad, Simrishamns kommun

Stenbrottsvägen - tomt B (öster)

Tomt
Komstad, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
850 000 kr
2 500 m² tomt

Tomtmarken är idag betesmark med inslag av träd, buskar och stengärden. Vackert och rogivande. Positivt förhandsbesked finns och tomten är under avstyckning. Ny byggnad ska vara anpassad till odlingslandskapet, platsens topografi och inte dominera över landskapet, dessutom uppföras i en skala och utformning som tar god hänsyn till omgivande bebyggelsestruktur och karaktär. Tomten blir större än en normal småhustomt, ca 2.500 m². Man hänvisar i första hand till enskilt vatten och avlopp. Kommunalt finns i tomtgränsen men kan inte garanteras. Kontakta mäklaren för mer information.

Björkängsvägen 16, Viarp, Simrishamns kommun
 • Fre 29 mar
Björkängsvägen 16, Viarp, Simrishamns kommun, bild 2
Björkängsvägen 16, Viarp, Simrishamns kommun, bild 3

Björkängsvägen 16

Villa
Viarp, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
11 200 000 kr
215 m²
6 rum
6 891 m² tomt

Välkommen till denna unika fyrlängade gård som är perfekt belägen i en avskild och ostörd miljö. De fyra längorna ramar in en helt hänförande kullerstensinnergård med vacker blodbok. Mot söder är det anlagt en fantastisk trädgård med poolområde. Här finns även gästlägenhet, garage och häststall. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Daggrosvägen 2 - andel 9, Vik, Simrishamns kommun

Daggrosvägen 2 - andel 9

Fritidshus
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
445 000 kr
80 m²
3 rum
1 025 kr/mån

Andelsboende med uteplats i bästa solläge! Generösa fönsterpartier i kombination med ljusa ytskikt och inredningar gör bostaden ljus och trivsam. Det finns totalt 4+2 bäddar. Här finns även ett rymligt duschrum med tvättmöjligheter. Från trädäcket har du utsikt mot föreningens gemensamma poolområde. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Annedalsvägen, Gröstorp, Simrishamns kommun

Annedalsvägen

Tomt
Gröstorp, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
950 000 kr
7 112 m² tomt

I Gröstorps västra utkant, gränsande till naturreservatet Impan ligger denna tomt om 7112 m². Positivt förhandsbesked finns för byggnation på tomtens södra del, med utfart mot Annedalsvägen. Tomten ligger utom verksamhetsområde för kommunalt VA, man hänvisas till enskild lösning/privat anslutning. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Malmövägen 55, Gärsnäs, Simrishamns kommun

Malmövägen 55

Villa
Gärsnäs, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
1 250 000 kr
66 + 66 m²
4 rum
504 m² tomt

Enkelt byhus med rödteglad fasad och gråstensgrund. Huset ligger mitt i byn och har en helt insynsskyddad innerträdgård mot sydväst. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Hemgårdsvägen / Mensalvägen, Stora Herrestad, Ystads kommun

Hemgårdsvägen / Mensalvägen

Tomt
Stora Herrestad, Ystads kommun
Mäklarhuset Simrishamn
650 000 kr

I Stora Herrestad finns nu fyra tomter till salu som säljs med villkor att entreprenadkontrakt tecknas med LB-hus. Här får du möjligheten att bo i mindre by men ändå med närhet till centralorten Ystad. Det är ca 6 km in till centrum och en stor fördel är att det även finns cykelväg in. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Nyproduktion

Visar alla 22