Mäklare Kristina Bertilsson

Kristina Bertilsson

Om mig

Med mer än 35 år som fastighetsmäklare och med 10 år inom bank har jag skapat en bra grund att stå på. Ärlighet, jordnära och noggrannhet är viktigt för mig. Som f d elitlöpare finns det fortfarande en drivkraft i mig att så snabbt som möjligt komma i "mål". Jag har dessutom bästa möjliga "besättning" på vårt kontor i form av Sara och Helena. Låter det bra, tveka inte att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolvägen 13, Gärsnäs, Simrishamns kommun

Skolvägen 13

Villa
Gärsnäs, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
1 700 000 kr
83 + 82 m²
3 rum
898 m² tomt

1-plansvilla med källare, garage och vidbyggt uterum, skyddad uppvuxen trädgårdstomt med söderläge. Villan är byggd 1965 och har fasad i rött tegel och "nylagt" yttertak. Bostaden är välskött, f n 2 sovrum (tidigare 3 sovrum), allrum i vinkel, kök med matplats och duschrum. I källarplanet finns förutom tvättstuga, förråd, matkällare, separat toalett och pannrum även gillestuga och sovrum/gästrum. Nära skola, förskola, idrottsplats, utegym, lekplats, affärer och sist men inte minst bra kommunikation med Pågatåg samt buss. Välkommen att boka visning!

  • Uteplats
Pinntuvevägen 12, Pinntuvorna, Simrishamns kommun

Pinntuvevägen 12

Villa
Pinntuvorna, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
3 950 000 kr
217 + 95 m²
7 rum
1 298 m² tomt

Fritt belägen U-formad gård anno 1887. Gården är renoverad/ombyggd på början 1990-talet då bl a tidigare ekonomidel byggdes om och inreddes till stort allrum med synliga bjälkar. Senaste renoveringen gjordes 2010 då i princip alla fönster och fönsterdörrar byttes ut till 3-glas isoler. Boytan är generös, över 200 kvm, 4 sovrum, 3 allrum, 2 duschrum och 3 toalett samt stort lantkök. Vidbyggd länga f d loge nyttjas nu som garage/verkstad och förråd. I trädgården finns bl a magnolia, stockrosor, rosor, buxbom, clematis, schersmin och även äppelträd. Den skyddande häcken skärmar in trädgården mot det öppna Österlenska landskapet. En mindre grusväg leder fram till gården som har kullerstensinnergård. Till Örnahusen och havet vid Kyhls strand är det ca 4 kilometer. Välkommen att boka visning!

Kasevägen 15, Kåseberga, Ystads kommun

Kasevägen 15

Villa
Kåseberga, Ystads kommun
Mäklarhuset Simrishamn
5 850 000 kr
157 + 47 m²
5 rum
993 m² tomt

Skånelänga i de äldsta delarna av fiskeläget, separat lägenhet om ca 60 kvm ingår. Bostaden är generös med öppen planlösning, synliga bjälkar, trägolv, öppen spis med insats mm. Från det stora öppna allrummet i vinkeln har glasad fönsterdörr satt in vilket bjuder in trädgården. Trädgård med stensatta uteplatser och vidare stort trädäck med svalkande pool. Tomten är skyddad med staket i bokhäcken. Längan ligger strax nedanför "backarna" som hyser anrika Ale stenar, välkommen till Kåseberga och Kasevägen 15.

  • Plus
  • Uteplats
Herman Nils väg 4, Örnahusen, Simrishamns kommun

Herman Nils väg 4

Villa
Örnahusen, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
6 950 000 kr
92 + 26 m²
5 rum
757 m² tomt

På Örnahusen, på "rätt" sida kustvägen ligger detta 30-tals hus med magisk havsutsikt, 70 m till badbryggan och kort promenad till milsvid sandstrand. Vacker skyddad inhägnad trädgårdstomt ramar in det vita huset med det nya röda plåttaket. Praktiskt upphöjt stort trädäck med morgon, dags och kvällssol ger extra yta att vistas på under sommarhalvåret. Det renoverade matrummet med nya dubbla fönsterdörrar och djupt fönster bjuder in naturen även på vinterhalvåret, inte illa. Blir det extra kallt så finns nyinstallerad braskamin att tända. Mycket nära finner du bla Jord & Bord (vegetarisk restaurang) samt Gamla Bageriet som bakar med ekologiska produkter, alltid gott med god mat och nybakat bröd, eller hur? Skillinge fiskeläge når du via vacker strandpromenad kan det bli bättre? Välkommen till Herman Nils väg 4.

  • Uteplats
Hanövägen 15, Haväng, Haväng, Simrishamns kommun

Hanövägen 15, Haväng

Tomt
Haväng, Simrishamns kommun
Mäklarhuset Simrishamn
2 800 000 kr
1 059 m² tomt

I Havängs sommarby på friköpt naturtomt mitt i den vackra tallskogen har du nu möjlighet att bygga just ditt drömhus. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 5