Mäklare Joel Wahlström

Joel Wahlström

Om mig

För mig handlar mäklarbranschen om så mycket mer än bara snabba affärer och försäljningssummor. För mig handlar det om livsavgörande beslut och relationer som är menade att vara längre än bara 1 affär. Med mig som mäklare kan du känna dig trygg i alla delar av försäljningen oavsett om det handlar om att sälja din egen bostad eller att leta efter en ny bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lundenvägen 31c, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 31c

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
845 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 953 kr/mån
11 736 kr/m²

Letar du efter en rymlig och charmig lägenhet som du kan sätta din egen prägel på? Då har du hittat rätt - Varmt välkommen upp till denna TREA på Lundenvägen 31C! Denna bostad erbjuder ett kök med gott om arbetsyta, förvaringsskåp och plats för matbord. Vardagsrummet utgörs av en rymlig yta som med hjälp av den stora balkongen skapar en naturlig förlängning av rummet. De båda sovrummen möbleras enkelt med säng, sängmöbel och extra förvaring om så önskas. Badrummet är bra, praktiskt och dessutom utrustat med tvättmaskin. Utöver detta så erbjuder bostaden fina ljusinsläpp och en balkong i solsäkert läge. Här bor du i en bra föreningen med ett optimalt läge med närhet till de populära shoppingområdena Elins Esplanad och Stallsiken som erbjuder allt från matbutiker till klädaffärer. Önskar du ta dig in till Skövde centrum, högskolan eller resecentrum så gör du detta enkelt med cykel eller bussen som går med täta avgångar i närheten. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Valhallagatan 13A, Valhall, Skara kommun

Valhallagatan 13A

Lägenhet
Valhall, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
275 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 213 kr/mån
4 435 kr/m²

Letar du efter en bra och rymlig TVÅA i Skara, där du inte behöver tänka på annat än att flytta in och trivas från start? Då har du hittat rätt, välkommen till denna läckert renoverade tvårummare i Valhall! Redan när man kliver in i bostaden sätts standarden för denna fräscha lägenhet. I hallen möts man av en luftig yta med fyra stycken inbyggda garderober och plats för extra förvaringsmöbel om så önskas. Vidare in köket så finner man genomtänkta materialval, gott om arbetsyta och inbyggda spotlight över matplatsen. Från köket når man bostadens balkong som skapar en naturlig förlängning av rummet. Vardagsrummet likt sovrummet består av fräscha och ljusa materialval samt har en yta som man enkelt möblerar som man önskar. Badrummet innehar helkaklade ytskikt och renoverades i samband med föreningens stambyte. I Valhall tar du dig enkelt med cykel eller en promenadtur till Skara centrum som erbjuder allt från mysiga fik till spektakulära kulturhistoriska byggnader. Om du gillar att avnjuta härlig natur och bad så tar du dig med en kortare biltur till härliga områden som Flämslätt, Varnhem, Skärv med mera som innehar flertalet badsjöar och härliga vandringsleder. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Järnvägsgatan 41, Stenstorp, Falköpings kommun

Järnvägsgatan 41

Villa
Stenstorp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Skövde
1 995 000 kr
174 + 117 m²
7 rum
995 m² tomt

År 1944 sätts signaturen på planritningen för vad som kommer att bli en av Stenstorps arkitektritade villor. Arbetet sätts igång och året därpå, 1945, står den klar - den ståtliga vita villan i Stenstorp! Välkommen till Järnvägsgatan 41! Med sina vackra detaljer, på både in- och utsida, fastnar blickarna lätt på denna vackra villa som ligger längs med Järnvägsgatan. Med sitt genomgående burspråk genom samtliga tre våningar, klassiska matsal och en gillestuga man sällan skådar, utgör detta en unik möjlighet att förvärva en av Stenstorps ståtligaste fastighet. Förutom historian bakom denna bostad, har Stenstorp mycket kultur att bjuda på. År 1884 stod tingshuset, tillhörande Gudhems tingslag, klart - numera benämnt som Dalénmuseet. Vidare har orten en egen nobelpristagare, i form av Gustaf Dalén som år 1912 tilldelades nobelpriset i fysik för att ha uppfunnit den välkända AGA-fyren. Stenstorp är idag en bra förbindelseort mellan både Skövde och Falköping. Med goda förbindelser så utgör Stenstorp en perfekt plats för dig som vill bo i en mindre ort, men samtidigt ha närhet till fler större städer. Varmt välkommen att boka in dig på visning för att upptäcka denna unika bostad!

Bryggaregatan 6k, Axvall, Skara kommun

Bryggaregatan 6k

Lägenhet
Axvall, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
295 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 171 kr/mån
4 307 kr/m²

Varmt välkommen till Bryggaregatan 6K i Axvall! Familjevänligt och tryggt område med absolut närhet till natur och badsjöar - det är några av fördelarna som Axvall och denna trevliga tvårummare har att erbjuda! När du kliver in i lägenheten möts du av 68.5 välplanerade kvadratmeter. Boendet inrymmer ett trevligt och funktionellt kök i klassisk stil med gott om utrymme för matlagning och förvaring, ett badrum med moderna bekvämligheter, ett inbjudande och rymligt vardagsrum med gott om plats för både avkoppling och underhållning samt ett sovrum med gott om utrymme för en stor säng och förvaring. Axvall - ett trevligt område omgiven av natur och lugn. I närheten finns egen Icabutik, pizzeria, naturreservat, elljusspår, badplats, samt förskola, skola (årskull 1-6) och folkhögskola. För den som önskar större shopping ligger Skövde stad enbart 20 minuter bort. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Tränggatan 9c, Norrmalm, Skövde kommun

Tränggatan 9c

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
895 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 542 kr/mån
22 375 kr/m²

Välkommen till Tränggatan 9C! Nu finns möjligheten att förvärva denna 1,5a med god planlösning som dessutom bara ligger en kort promenad från högskolan, kommunikationer och allt vad centrum har att erbjuda! Väl inne i bostaden möts man av genomgående fina ytskikt och naturligt ljusinsläpp. Allrummet är rymligt och möjliggör den möbleringen man önskar, köket är praktiskt med mycket förvaringsmöjligheter och dessutom så har man låtit uppföra en vägg med skjutdörr mellan köket och sovrummet för att skapa känslan av ett separat rum. Tränggatan är känd för sina närhet till såväl resmöjligheter som shopping i Skövde centrum. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Balkong
Alströmersgatan 2, Västermalm, Skövde kommun

Alströmersgatan 2

Lägenhet
Västermalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
980 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 213 kr/mån
21 778 kr/m²

Varmt välkommen till Alströmersgatan 2! Med låg avgift och i ett av Skövdes bättre lägen erbjuds här ett boende med stor potential för den som vill sätta sin egen prägel på en charmig tvåa. Med kärlek och omsorg så kan detta bli en riktig pärla! Här bor du centralt med närhet till allt vad Skövde centrum har att erbjuda! Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Åkerstigen 24B, Skaraberg, Skara kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åkerstigen 24B

Radhus
Skaraberg, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
495 000 kr
98,5 m²
3 rum
5 127 kr/mån
5 025 kr/m²

Välkommen in till Åkerstigen 24B på Skaraberg! Bostaden utgörs av två plan vilket skapar en naturlig uppdelning av hemmet med sovrum på ovanvåningen och sällskapsytor på entréplan. Fördelarna med detta boende är, som tidigare nämnt uppdelningen på två plan - men även det luftiga köket, det ljusa och rymliga vardagsrummet samt den trevliga uteplatsen med egen gräsplätt i ett solsäkert läge. Vidare så innehåller bostaden två stycken badrum fördelat på både entréplan och ovanvåning. Förvaringsmöjligheter finns i form av utrymme inne i bostaden, utrymme i anslutning till entrén samt ett extra källarförråd i byggnaden mittemot. På Skaraberg bor du i ett familljevänligt område med närhet till förskolor, gym och motionsspår. Med en kort promenad eller cykeltur tar du dig smidigt till större affärer såsom jula, citygross, klädaffär, för att nämna några. Att bo i Skara innebär mycket mer möjligheter än att bara bo. Inom kommunen finner du allt från natursköna områden till kulturhistoriska platser att besöka. Med sina närmare 100 kvm finns här verkligen möjligheten att kunna skapa ett eget drömboende i ett av Skaras populäraste område - Skaraberg Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Uteplats
Gransikagatan 9B, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 9B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
750 000 kr
35,3 m²
1 rum
vån 1/3
2 977 kr/mån
21 246 kr/m²

Välkommen till Gransikagatan 9B! Här finner du en välplanerad ETTA med gångavstånd till Högskolan och Skövde centrum. Väl inne i bostaden möts du av ett rymligt kök, trevligt badrum samt ett ljust och luftig allrum med fint trägolv! Ett perfekt boende för dig som studerar och söker ett boende med låg avgift, närhet till centrum och gångavstånd till högskolan. Visningar av bostaden utgörs av privata bokningar. Varmt välkommen att kontakta mig för att boka en tid till visning!

Kryddvägen 7C, Kvarnsjön, Skövde kommun
 • Ons 17 apr

Kryddvägen 7C

Lägenhet
Kvarnsjön, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
1 360 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
3 884 kr/mån
25 185 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och fräscha TVÅA från 2016! Här bor du på 54 välskötta kvadratmeter. Med härligt parkettgolv och vitmålade väggar så bjuder lägenheten på ljusa och fina ytor. Här finns ett kök och vardagsrum som med hjälp av öppen planlösning skapar en större och rymligare känsla i lägenheten. Från vardagsrummet tar vi oss ut till den rymliga balkongen som erbjuder sol från eftermiddag till kväll och som även har plats loungehörna. Vidare in i lägenheten så bjuds vi på ett fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare från 2016! Sovrummet erbjuder plats för större säng, tv-bänk samt garderober. Avslutningsvis så erbjuder klädkammaren god plats för kläder och förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör också dels ett förråd som finns nedanför entrén samt en parkeringsplats att hyra för 250 kr/mån för respektive bostadsrätt. I härliga Kvarnsjön bor du i ett lugnt område med allt från yngre till äldre människor. Med cykel tar du dig dessutom enkelt till både Stallsiken och populära Elins Esplanad. Visningar av bostaden utgörs av privata bokningar. Varmt välkommen att kontakta mig för att boka en tid till visning!

 • Plus
 • Balkong
Valhallagatan 7B, Valhall, Skara kommun

Valhallagatan 7B

Lägenhet
Valhall, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
150 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 067 kr/mån
3 448 kr/m²

Välkommen upp till andra våning på Valhallagatan 7B! Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en bostad med närhet till centrum, men ändå vill bo i ett lugnare område. Inom sina rymliga 43,5 kvadratmeter finner du kök, badrum samt ett luftig allrum som skapar möjlighet att möblera med både soffgrupp och säng. Här har du möjlighet att flytta in och sätta din egna prägel från start! I området Valhall bor du med närhet till Skara centrum. Med en kort promenad eller cykeltur tar du dig enkelt till affärer såsom t.ex. Stora Coop, Dollarstore, Elon, Beijer byggmaterial med mera. Gillar du friluftsliv så tar du dig med en kortare biltur enkelt till natursköna områden i Flämslätt, Varnhem, Vallebygden med flera. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Öglunda Vitsippsvägen 9, Öglunda, Skara kommun

Öglunda Vitsippsvägen 9

Villa
Öglunda, Skara kommun
2 495 000 kr
75 + 25 m²
4 rum
1 643 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda hus i ett plan med ett naturskönt läge. Nu finns möjlighet att bo bekvämt och fridfullt i fantastiska Vallebygden med sjöar och vandringsleder precis runt hörnet. På våren står hela omgivningen i blom och man kan njuta av blåsippor och vitsippor i och runt trädgården. På sommaren tar en kort promenad dig ner till närmsta sjö med badbrygga. När man kliver innanför dubbeldörrarna till huset så möts man av en öppen planlösning med magnifik takhöjd. I det stora vardagsrummet finns en stämningsfull eldstad centralt placerad, denna kan man njuta av både från soffan och från köket. Vid den stora köksön kan man både laga mat och umgås. Två dubbla altandörrar bidrar till fint ljusinsläpp och välkomnar ut på den stort öppna altanen. Här finns bland annat ett välutrustat utekök och en vedeldad badtunna. Perfekt ställe för rekreation och sociala sammankomster med släkt och vänner. I huset finns även två sovrum och ett badrum. Till fastigheten hör också en riktigt fin gäststuga med kök, badrum med dusch och eldstad. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är bekvämligheter värda att nämna. Här kan du flytta in och njuta av ett hus i toppskick, berikat med ett fint läge i naturskönt område. Varmt välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 11