Mäklare Joel Wahlström

Joel Wahlström

Om mig

För mig handlar mäklarbranschen om så mycket mer än bara snabba affärer och försäljningssummor. För mig handlar det om livsavgörande beslut och relationer som är menade att vara längre än bara 1 affär. Med mig som mäklare kan du känna dig trygg i alla delar av försäljningen oavsett om det handlar om att sälja din egen bostad eller att leta efter en ny bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lundenvägen 11b, Lunden, Skövde kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00

Lundenvägen 11b

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
890 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 623 kr/mån
16 182 kr/m²

Välkommen till en fräsch, ljus och helt renoverad tvårummare i trivsamma Lunden. Här möts du av en ljus och trevlig lägenhet med fina ytskikt och fint enhetligt ekparkettgolv i hela bostaden. Ett nyrenoverat kök med öppen planlösning mot matplats, samt ett nyrenoverat badrum. Här bor du i en mycket stabil förening där både el, internet och kabel-TV ingår i avgiften! Bostadens läge är optimalt med närhet till de populära shoppingområdena Stallsiken och Elins Esplanad samt cykelavstånd till högskolan, resecentrum och Skövdes centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Tränggatan 5C, Norrmalm, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 13:00

Tränggatan 5C

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
895 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 543 kr/mån
22 375 kr/m²

Söker du ett boende att kunna flytta in i och trivas från start, då har du hittat rätt - Välkommen till denna 1.5a på Tränggatan 5C ! Med sina 40 välplanerade kvadratmeter skapas här ett praktiskt boende med separat sovutrymme, perfekt för dig som söker boende under studietider, arbete eller första lägenhet. Bostaden innehar ett läckert kök och fräscht badrum i helkaklade ytskikt. Genomgående ekparkett i hall och vardagsrum samt målade väggar från 2022 i hela bostaden. Utöver detta så finns en trevlig balkong i solsäkra söderläge. På Tränggatan bor du med närhet till allt vad Skövde har att erbjuda. Med en kort promenad tar du dig snabbt till högskolan, resecentrum samt Skövde centrum som erbjuder allt från trevliga restauranger till all shopping du behöver. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Majorsgatan 4B, Norrmalm, Skövde kommun

Majorsgatan 4B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
1 050 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 004 kr/mån
23 864 kr/m²

Med sina charmiga trägolv, totalrenoverat badrum och med en absolut närhet in till Skövde centrum utgör detta en perfekt möjlighet för dig som söker ett boende att flytta in och och trivas från start - Välkommen till denna 1.5a på Majorsgatan 4B! Väl inne i bostaden möts vi av 44 välplanerade kvadratmeter som utgörs av ett trevligt och luftigt vardagsrum med ett härligt parkettgolv, badrum med helkaklade ytskikt som totalrenoverades så sent som 2021, ett praktiskt kök samt ett separat utrymme som går att nyttja som sovrum! Här bor du bekvämt med närhet till högskolan, Skövde resecentrum några minuters promenad bort och stadskärnan med restauranger, butiker och nöjesliv alldeles runt knuten. Bostaden är en kommande försäljning - Men passa på att höra av dig redan nu för ytterligare information!

Frostaliden 12, Frostaliden, Skövde kommun

Frostaliden 12

Lägenhet
Frostaliden, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
1 800 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/7
5 297 kr/mån
26 471 kr/m²

Kanske är det bostadens genomtänkta detaljer, tilläggen av de moderna bekvämligheterna eller den fantastiska utsikten som fångar ditt intresse. Oavsett vad så kommer denna bostaden inte göra dig besviken. Med sina 68 välplanerade kvadratmeter utgör detta en perfekt möjlighet för dig som söker ett boende att kunna flytta in i och trivas från start. Varmt välkommen till Frostaliden 12 och denna tvårummare på våning fyra! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en ljus och modern bostad vars öppna ytor skapar en trevlig och social atmosfär. Här erbjuds ett fint sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i stor garderob, badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, stor klädkammare samt ett stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. I vardagsrummet och köket finns flertalet fönster, vilket ger ett underbart ljusinsläpp till rummen och den fina utsikten kan man njuta av vart man än är i bostaden. Från köket når man den stora inglasade balkongen som blir som ett extra rum större delar av året. Lägenheten erbjuder genomgående fräscha ytskikt samt ett vackert parkettgolv som elegant följer genom hela bostaden. Området Frostaliden är perfekt beläget mellan natur och stadsliv. Med sin närhet till både promenadstråk och köpcentrum är detta ett perfekt område att bosätta sig i. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Valhallagatan 5a, Valhall, Skara kommun

Valhallagatan 5a

Lägenhet
Valhall, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
5 347 kr/mån
2 321 kr/m²

Varmt välkommen till denna stora och ljusa TREA på Valhallagatan 5A! Bostaden utgörs av rymliga 84 kvadratmeter och innehar ljusa rum, ett trevligt kök med matplats, ett helkaklat badrum samt ett luftigt vardagsrum med fint parkettgolv. Utöver detta så finns en trevlig balkong mot grönområde i ett solsäkert läge. I området Valhall bor du med närhet till Skara centrum. Med en kort promenad eller cykeltur tar du dig enkelt till affärer såsom t.ex. Stora Coop, Dollarstore, Elon, Beijer byggmaterial med mera. Gillar du friluftsliv så tar du dig med en kortare biltur enkelt natursköna områden i Flämslätt, Varnhem, Vallebygden med flera. Lägenheten är tom så möjlighet till snabbt tillträde finns. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Berghemsgatan 5, Skara, Skara kommun

Berghemsgatan 5

Villa
Skara, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
2 900 000 kr
111 + 86 m²
6 rum
1 135 m² tomt

Välkommen till denna charmiga helrenoverade villa som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende. Belägen i ett lugnt och eftertraktat område, sträcker sig denna enplansvilla över en generös boyta med en fullt inredd källare som bidrar till att göra detta hem perfekt för både små och stora familjer. När du kliver in genom dörren möts du av en inbjudande atmosfär där ljusa och luftiga rum skapar en känsla av rymd och öppenhet. Vardagsrummet, med sina stora fönster, badar i naturligt ljus och erbjuder en härlig utsikt över den läckra uteplatsen och trädgården. Den helrenoverade källaren är en av husets pärlor, då den erbjuder ytterligare bostadsyta som kan användas på flera olika sätt. Här finns tre stycken mysiga sovrum, perfekt för filmkvällar eller umgänge, extra sovrum för gäster eller familjemedlemmar, och ett stilfullt badrum med dubbelhandfat, dusch, spabad och en påbörjad bastu. Källaren ger dig också flexibiliteten att skapa ett hemmakontor, gym eller hobbyrum beroende på dina behov och önskemål. Uteplatsen är en annan fantastisk funktion som ger denna villa det lilla extra. Den härliga trädgården är fridfull och idealisk för både avkoppling och lek. Här kan du njuta av sommarens grillkvällar, familjeträffar eller bara koppla av med en kopp kaffe. Uteplatsen är rymlig och välutrustad för att göra utomhusvistelserna så njutbara som möjligt. För den som söker praktiska lösningar och extra utrymme för fordon och förvaring, erbjuder denna villa en stor stenbelagd uppfart som leder till ett dubbelgarage. Här finns gott om plats för två bilar, samt utmärkta förvaringsmöjligheter för verktyg, trädgårdsredskap eller fritidsutrustning. Den väl tilltagna uppfarten ger dessutom utrymme för ytterligare parkering, perfekt för gäster eller större familjer med flera fordon. Villans bekväma läge gör det enkelt att nå skolor, affärer och kommunikationer, vilket underlättar vardagen för hela familjen. Med alla större renoveringar redan genomförda kan du flytta in och börja njuta av ditt nya hem utan att behöva tänka på några omedelbara förbättringar. Välkommen att boka in dig på visning!

Valhallagatan 21B, Valhall, Skara kommun

Valhallagatan 21B

Lägenhet
Valhall, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
175 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
4 855 kr/mån
2 778 kr/m²

Välkommen till denna praktiska och ljusa TVÅA på Valhallagatan 21B! Upptäck denna ljusa och rymliga tvåa på 63 kvm, perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på ditt nya hem! Lägenheten erbjuder ett rymligt kök, ett härligt vardagsrum och ett sovrum med gott om plats för större säng. Bostaden har en fin planlösning och stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Lägenheten har en praktisk och bra balkong där du får plats med loungemöbler och kan njuta av morgonkaffet. På den mysiga innegården finns en härlig lekplats och fina grönområden. Här bor du med praktiskt promenadavstånd till både skola, matbutik och Skaras mysiga centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Lundenvägen 23a, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 23a

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
960 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 775 kr/mån
17 455 kr/m²

Varmt välkommen till denna totalrenoverade TVÅA där el ingår i avgiften! Inom sina 55 kvm finner du allt från välskötta ytskikt till moderna inredningsdetaljer. Här är det bara flytta rakt in och trivas från start! Bostaden erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för förvaring och avhängning. I det renoverade badrummet finner vi helkaklade väggar och ett läckert klinkersgolv i grå nyans. Vidare in i lägenheten bjuds vi på ett modernt kök som är upprustat inom de närmsta åren, ett rymligt sovrum som möjliggör plats för både stor säng och plats för större garderober. Det ljusa vardagsrummet erbjuder plats för större soffgrupp samt tv-bänk. Avslutningsvis så har vi en härlig balkong i österläge där man kan avnjuta solens första timmar under dagen, här finns plats mindre bord. Med närhet till både Stallsiken och inte minst Elins Esplanad som erbjuder all shopping du behöver så är Lunden idag ett mycket populärt område! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Tränggatan 7A, Norrmalm, Skövde kommun

Tränggatan 7A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
1 075 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
5 667 kr/mån
16 797 kr/m²

Välkommen upp till andra våning på Tränggatan 7A! Denna lägenhet, belägen i ett bra läge med närhet till Skövde centrum, erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, stil och bekvämlighet. Med två rymliga rum och kök om 64 kvm, är detta det ultimata hemmet för den som söker ett boende att flytta in i och trivas från start. Köket är nyrenoverat från 2016/2017 och är utrustat med fräscha vitvaror, läckert kakel över diskbänken samt praktiska inbyggda spotlights i skåpen som skapar en mysig atmosfär. Vidare så innehar bostaden ett helkaklat badrum vars tidlösa renovering från 2011 fortfarande står sig stilfull. Utöver detta så innehas ett sovrum med en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar samt ett luftigt vardagsrum som möjliggör den möblering du önskar. Samtliga rum har även fräschats upp och målats om under 2023. Från lägenheten har du korta promenadavstånd till såväl resmöjligheter som shopping i Skövde centrum. Varmt välkomna att höra av er för att boka en visning!

  • Balkong
Flistad Finnagården 3, Flistad, Skövde kommun

Flistad Finnagården 3

Villa
Flistad, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
1 775 000 kr
165 m²
5 rum
953 m² tomt

''Flistads kapell skall säljas..'' löd inledningen av tidningsartikeln år 1969 när det var dags för Fria församlingen i Tidan att sälja det som tidigare hade använts som kapell. Bakgrunden var att verksamheten centraliserats till kapellen i Tidan och Lagerfors, och att de flesta numera hade möjlighet att med bil ta sig till dessa.. Mycket har hänt sedan dess, men kvar står det tidigare kapellet som nu söker en ny ägare! Beläget i ett mysigt område, står detta hus redo att omvandlas till ditt nya boende. Med generösa ytor och stora möjligheter öppnas dörrarna till kreativitet och förnyelse. Den rymliga trädgården har en stor potential som väntar på att bli formad till en oas av grönska och avkoppling. Interiören erbjuder generösa utrymmen och en flexibel planlösning, där du kan skapa ditt egna kök, badrum och sovrum. Flera fönster ger rikligt med naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär att leva och trivas i. Tillägg av moderna bekvämligheter och innovativa detaljer kommer att göra detta boende till en investering i din livsstil. Missa inte chansen att förvandla detta hus till det perfekta hemmet för dig! Flistad är bra beläget med bekvämt pendlingsavstånd till Skövde såväl som Mariestad med kringliggande orter. Närhet till bra kommunikationer såsom förskola, mataffärer, 24/7 butik med mera i närliggande orter. Ett perfekt område för dig som vill bo lantligt men ändå ha nära till allt vad man behöver. Kontakta mig redan idag för att utforska denna spännande möjlighet!

Valhallagatan 7A, Valhall, Skara kommun

Valhallagatan 7A

Lägenhet
Valhall, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
220 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 931 kr/mån
3 761 kr/m²

Välkommen upp till denna praktiska TVÅA på Valhallagatan 7A där man låtit uppföra ett extra sovutrymme! Med en optimerad planlösning och extra sovutrymme är detta en perfekt lägenhet för dig som vill ha närhet in till Skara centrum! Bostaden erbjuder ett bra och praktisk kök med gott om arbetsyta. Badrummet består av helkaklade ytskikt i ljusa nyanser. Ett rymligt vardagsrum där man delat av rummet och låtit uppföra ett extra sovutrymme. Sovrummet möbleras enkelt med dubbelsäng och innehar en praktisk klädkammare. Sist men inte minst så har bostaden en bra placerad balkong med härlig utsikt över villaområde och domkyrkan i Skara! Det extra sovutrymme är ett bra tillägg till den redan rymliga och välutnyttjade planlösningen. Med denna flexibilitet kan du anpassa utrymmet efter dina behov – använd det som en gästrum, ett arbetsrum eller varför inte som en mysig läshörna? Här bor du i ett perfekt bostadsområde som erbjuder det bästa av två världar – stadsnära bekvämlighet och naturens lugn! Här har du möjlighet att njuta av närheten till Skara centrum samtidigt som du har enkel tillgång till vackra naturområden utanför stadens gränser. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Bryggaregatan 6k, Axvall, Skara kommun

Bryggaregatan 6k

Lägenhet
Axvall, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
280 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 171 kr/mån
4 088 kr/m²

**NYTT SÄNKT PRIS** Varmt välkommen till Bryggaregatan 6K i Axvall! Familjevänligt och tryggt område med absolut närhet till natur och badsjöar - det är några av fördelarna som Axvall och denna trevliga tvårummare har att erbjuda! När du kliver in i lägenheten möts du av 68.5 välplanerade kvadratmeter. Boendet inrymmer ett trevligt och funktionellt kök i klassisk stil med gott om utrymme för matlagning och förvaring, ett badrum med moderna bekvämligheter, ett inbjudande och rymligt vardagsrum med gott om plats för både avkoppling och underhållning samt ett sovrum med gott om utrymme för en stor säng och förvaring. Axvall - ett trevligt område omgiven av natur och lugn. I närheten finns egen Icabutik, pizzeria, naturreservat, elljusspår, badplats, samt förskola, skola (årskull 1-6) och folkhögskola. För den som önskar större shopping ligger Skövde stad enbart 20 minuter bort. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Tränggatan 9c, Norrmalm, Skövde kommun

Tränggatan 9c

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
850 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 542 kr/mån
21 250 kr/m²

Välkommen till Tränggatan 9C! Nu finns möjligheten att förvärva denna 1,5a med god planlösning som dessutom bara ligger en kort promenad från högskolan, kommunikationer och allt vad centrum har att erbjuda! Väl inne i bostaden möts man av genomgående fina ytskikt och naturligt ljusinsläpp. Allrummet är rymligt och möjliggör den möbleringen man önskar, köket är praktiskt med mycket förvaringsmöjligheter och dessutom så har man låtit uppföra en vägg med skjutdörr mellan köket och sovrummet för att skapa känslan av ett separat rum. Tränggatan är känd för sina närhet till såväl resmöjligheter som shopping i Skövde centrum. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Alströmersgatan 2, Västermalm, Skövde kommun

Alströmersgatan 2

Lägenhet
Västermalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
980 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 213 kr/mån
21 778 kr/m²

Varmt välkommen till Alströmersgatan 2! Med låg avgift och i ett av Skövdes bättre lägen erbjuds här ett boende med stor potential för den som vill sätta sin egen prägel på en charmig tvåa. Med kärlek och omsorg så kan detta bli en riktig pärla! Här bor du centralt med närhet till allt vad Skövde centrum har att erbjuda! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Öglunda Vitsippsvägen 9, Öglunda, Skara kommun

Öglunda Vitsippsvägen 9

Villa
Öglunda, Skara kommun
2 495 000 kr
75 + 25 m²
4 rum
1 643 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda hus i ett plan med ett naturskönt läge. Nu finns möjlighet att bo bekvämt och fridfullt i fantastiska Vallebygden med sjöar och vandringsleder precis runt hörnet. På våren står hela omgivningen i blom och man kan njuta av blåsippor och vitsippor i och runt trädgården. På sommaren tar en kort promenad dig ner till närmsta sjö med badbrygga. När man kliver innanför dubbeldörrarna till huset så möts man av en öppen planlösning med magnifik takhöjd. I det stora vardagsrummet finns en stämningsfull eldstad centralt placerad, denna kan man njuta av både från soffan och från köket. Vid den stora köksön kan man både laga mat och umgås. Två dubbla altandörrar bidrar till fint ljusinsläpp och välkomnar ut på den stort öppna altanen. Här finns bland annat ett välutrustat utekök och en vedeldad badtunna. Perfekt ställe för rekreation och sociala sammankomster med släkt och vänner. I huset finns även två sovrum och ett badrum. Till fastigheten hör också en riktigt fin gäststuga med kök, badrum med dusch och eldstad. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är bekvämligheter värda att nämna. Här kan du flytta in och njuta av ett hus i toppskick, berikat med ett fint läge i naturskönt område. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 15