Mäklarhuset Skövde

Mäklarhuset Skövde

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gärdhemsgatan 4, Skultorp, Skövde kommun

Gärdhemsgatan 4

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
2 995 000 kr
98 + 7 m²
5 rum
916 m² tomt

Välkommen till Gärdhemsgatan 4 och denna villa om fem rum och kök. Här möts ni av ett välskött boende med praktisk planlösning. Boendet inrymmer bland annat fyra sovrum, ett rymligt kök, fräscht badrum samt ett stort och luftigt vardagsrum. På bostadens baksida i sydvästläge finner ni en trevlig uteplats med plats för flera möblemang. I hörnet av tomten står en trevlig fristående terrass med flyttbar bastu. Bostaden bjuder på nya fönster, ny ventilation, luft/vattenvärmepump samt läckert badrum. Vidare erbjuder boendet ett stort dubbelgarage med en tvättstuga. Att bo i Skultorp ger närhet till mataffär, idrottsanläggningar, förskola och skola. I närområdet finner ni flera naturreservat och Sjötorpssjön, som är en mycket populär badsjö. Välkommen att boka på din visning!

Gnistvägen 18 C, Hasslum, Skövde kommun
  • Imorgon

Gnistvägen 18 C

Radhus
Hasslum, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
2 595 000 kr
115 m²
5 rum
6 124 kr/mån
22 565 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Gnistvägen 18C! Ett modernt bostadsrättsradhus som inte bara erbjuder ett perfekt boende utan även en livsstil där varje detalj är noga genomtänkt. Bostaden är byggd 2018 och många tillval har gjorts. Den öppna planlösningen skapar en luftig och inbjudande atmosfär, där vardagsrummet smälter samman med köket, perfekt för samvaro och sociala tillställningar. Köket upplevs lyxigt med riktig stenbänkskiva och modern utrustning. Här erbjuds även två helkaklade badrum med golvvärme, separat tvättstuga samt flera förrådsutrymmen. Bostaden står i dag av tre sovrum och två allrum, önskar man finns det möjlighet att göra ett extra sovrum av det ena allrummet. Ett vackert parkettgolv pryder hela bostaden, vilket ger en känsla av lyx och värme. Varje steg du tar blir en påminnelse om den omsorg och kvalitet som präglar detta hem. Lugnt och populärt område beläget i ett område känt för sin barnvänliga atmosfär, erbjuder Gnistvägen en trygg och lekfull miljö för dina små. I området finns lekplats och fina promenadstråk. Energisnålt Boende! Upptäck känslan av nytt varje dag i detta radhus som är byggt år 2018. Här behöver du inte oroa dig för renoveringar eller uppfräschningar – allt är redan i toppskick, redo att bli ditt nya hem. Kontakta oss idag för en visning och låt detta radhus bli platsen där din nya livsresa börjar. Välkommen hem till Gnistvägen 18 C !

  • Plus
  • Energieffektiv
Valhallagatan 13A, Valhall, Skara kommun

Valhallagatan 13A

Lägenhet
Valhall, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
275 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 213 kr/mån
4 435 kr/m²

Letar du efter en bra och rymlig TVÅA i Skara, där du inte behöver tänka på annat än att flytta in och trivas från start? Då har du hittat rätt, välkommen till denna läckert renoverade tvårummare i Valhall! Redan när man kliver in i bostaden sätts standarden för denna fräscha lägenhet. I hallen möts man av en luftig yta med fyra stycken inbyggda garderober och plats för extra förvaringsmöbel om så önskas. Vidare in köket så finner man genomtänkta materialval, gott om arbetsyta och inbyggda spotlight över matplatsen. Från köket når man bostadens balkong som skapar en naturlig förlängning av rummet. Vardagsrummet likt sovrummet består av fräscha och ljusa materialval samt har en yta som man enkelt möblerar som man önskar. Badrummet innehar helkaklade ytskikt och renoverades i samband med föreningens stambyte. I Valhall tar du dig enkelt med cykel eller en promenadtur till Skara centrum som erbjuder allt från mysiga fik till spektakulära kulturhistoriska byggnader. Om du gillar att avnjuta härlig natur och bad så tar du dig med en kortare biltur till härliga områden som Flämslätt, Varnhem, Skärv med mera som innehar flertalet badsjöar och härliga vandringsleder. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Häggetorps Allé 21, Tibro, Tibro kommun

Häggetorps Allé 21

Lägenhet
Tibro, Tibro kommun
Mäklarhuset Skövde
745 000 kr
122 m²
5 rum
6 025 kr/mån
6 107 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva detta välskötta och rymliga bostadsrättsradhus med egen trädgårdstäppa! Boendet inrymmer bland annat fyra sovrum, rymligt kök, två badrum och ett stort vardagsrum. Öppen och luftig planlösning med ett trevligt vardagsrum där mysig eldstad finns för mörka höstkvällar samt utgång till det inglasade uterummet. En praktisk klädkammare finns på varje plan. Förråd finns på tomten. Garage och parkering ingår i avgiften. På husets baksida finner ni den mindre trädgården och uterummet. Alldeles intill bostaden finns lekplats och stora grönytor. Hör bor ni i en välskött förening i populärt och familjevänligt område. Välkommen att boka din visning!

  • Plus
  • Balkong
Skövdevägen 7, Skultorp, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skövdevägen 7

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
995 000 kr
132 + 66 m²
3 rum
1 493 m² tomt

Har du väntat på en möjlighet att få förvandla ett hus till ditt perfekta boende, sätta din egen prägel och skapa din helt egna stil? Då behöver du inte vänta längre. Välkommen till denna unika möjlighet att få förverkliga ditt drömboende! Beläget i ett etablerat område, står detta hus som en rå canvas redo att omvandlas till ditt nya boende. Med generösa ytor och stora möjligheter öppnas dörrarna till kreativitet och förnyelse. Den rymliga trädgården har en stor potential som väntar på att bli formad till en oas av grönska och avkoppling. Interiören erbjuder generösa utrymmen och en flexibel planlösning, där du kan skapa ditt egna kök, badrum och sovrum. Flera fönster ger rikligt med naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär att leva och trivas i. Tillägg av moderna bekvämligheter och innovativa detaljer kommer att göra detta renoveringsprojekt till en investering i din livsstil. Missa inte chansen att förvandla detta hus till det perfekta hemmet för dig! Försäljningen kommer att genomföras med en friskrivningsklausul. Kontakta mig redan idag för att utforska denna spännande möjlighet!

Järnvägsgatan 41, Stenstorp, Falköpings kommun

Järnvägsgatan 41

Villa
Stenstorp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Skövde
1 995 000 kr
174 + 117 m²
7 rum
995 m² tomt

År 1944 sätts signaturen på planritningen för vad som kommer att bli en av Stenstorps arkitektritade villor. Arbetet sätts igång och året därpå, 1945, står den klar - den ståtliga vita villan i Stenstorp! Välkommen till Järnvägsgatan 41! Med sina vackra detaljer, på både in- och utsida, fastnar blickarna lätt på denna vackra villa som ligger längs med Järnvägsgatan. Med sitt genomgående burspråk genom samtliga tre våningar, klassiska matsal och en gillestuga man sällan skådar, utgör detta en unik möjlighet att förvärva en av Stenstorps ståtligaste fastighet. Förutom historian bakom denna bostad, har Stenstorp mycket kultur att bjuda på. År 1884 stod tingshuset, tillhörande Gudhems tingslag, klart - numera benämnt som Dalénmuseet. Vidare har orten en egen nobelpristagare, i form av Gustaf Dalén som år 1912 tilldelades nobelpriset i fysik för att ha uppfunnit den välkända AGA-fyren. Stenstorp är idag en bra förbindelseort mellan både Skövde och Falköping. Med goda förbindelser så utgör Stenstorp en perfekt plats för dig som vill bo i en mindre ort, men samtidigt ha närhet till fler större städer. Varmt välkommen att boka in dig på visning för att upptäcka denna unika bostad!

Henrik Gjutares Gata 34B, Norrmalm, Skövde kommun

Henrik Gjutares Gata 34B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
635 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/3
2 673 kr/mån
22 679 kr/m²

Välkommen till Henrik Gjutares gata och denna renoverade och välskötta enrummare. Här möts nu av en ljus bostad med ett vackert parkettgolv som enhetligt följer genom bostaden. Boendet inrymmer ett stort allrum med sovalkov, en trevlig kokvrå samt ett fräscht badrum. Vidare erbjuds bra förvaring i den praktiska klädkammaren. I närheten finner du mataffär, resekommunikationer, Skövde centrum samt Elin Esplanad. Välkommen att boka din visning!

  • Hiss
Bryggaregatan 6k, Axvall, Skara kommun

Bryggaregatan 6k

Lägenhet
Axvall, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
295 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 171 kr/mån
4 307 kr/m²

Varmt välkommen till Bryggaregatan 6K i Axvall! Familjevänligt och tryggt område med absolut närhet till natur och badsjöar - det är några av fördelarna som Axvall och denna trevliga tvårummare har att erbjuda! När du kliver in i lägenheten möts du av 68.5 välplanerade kvadratmeter. Boendet inrymmer ett trevligt och funktionellt kök i klassisk stil med gott om utrymme för matlagning och förvaring, ett badrum med moderna bekvämligheter, ett inbjudande och rymligt vardagsrum med gott om plats för både avkoppling och underhållning samt ett sovrum med gott om utrymme för en stor säng och förvaring. Axvall - ett trevligt område omgiven av natur och lugn. I närheten finns egen Icabutik, pizzeria, naturreservat, elljusspår, badplats, samt förskola, skola (årskull 1-6) och folkhögskola. För den som önskar större shopping ligger Skövde stad enbart 20 minuter bort. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Lundenvägen 49 B, Lunden, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lundenvägen 49 B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
2 095 000 kr
98,5 m²
5 rum
4 892 kr/mån
21 269 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna charmiga bostad i trevliga Lunden! Ett härligt boende där de flera uteplatserna ger möjlighet till sol från morgon till kväll. Boendet i tre plan erbjuder flera sovrum, gott om sällskapsytor och mycket förvaring. På entréplan inryms ett kök med matplats, stort vardagsrum samt en gästtoalett, vidare på övervåningen finner ni tre sovrum samt ett badrum. Önskar man så kan men, med enkla medel dela av det stora sovrummet för att skapa ett extra rum. Det nedre planet erbjuder ett allrum, tvättstuga med dusch och ett mycket rymligt förråd. Här bor ni med en lekplats precis bredvid bostaden och endast ett stenkast bort ligger skolan. Närhet till stadens hela utbud - såsom Stallsiken, Elins esplanad, Karstorpssjön samt Skövde centrum för att nämna några. Välkommen att boka din visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Lundenvägen 39B, Lunden, Skövde kommun
  • Idag kl 16:30

Lundenvägen 39B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
1 250 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 312 kr/mån
15 924 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna välskötta och välrenoverade bostad om tre rum och kök. Lägenheten har genomgående uppdaterade ytskikt, ett laminatgolv som enhetligt följer genom bostaden ger en modern känsla. Vidare erbjuder detta boende två sovrum, ett stilrent kök, ett mycket fräscht badrum samt ett rymligt vardagsrum samt anslutande stor inglasad balkong i västerläge. Området Lunden är ett trevligt område i Skövde och har en närhet till stadens hela utbud - såsom Stallsiken, Elins esplanad, Karstorpssjön samt Skövde centrum för att nämna några. Fri parkering samt stort förråd i anslutning till lägenheten. Välkommen att boka din visning!

  • Plus
  • Balkong
Styrmansstigen 4, Simsjön, Skövde kommun

Styrmansstigen 4

Villa
Simsjön, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
2 275 000 kr
45 + 12 m²
2 rum
546 m² tomt

Välkommen till Styrmansstigen vid underbara Simsjön – en pärla som erbjuder dig inte bara ett fantastiskt sommarställe utan också ett året runt boende där sjön är din granne! Bostadens vardagsrum ligger i huset mitt och präglas av en vacker öppen spis som med sina element av eld, ljus, ljud och doft, skapar en helhetsupplevelse som går bortom enbart uppvärmning. Bostaden är renoverad från topp till tå, med bland annat ett magiskt uterum, badrum med kakel och klinkers och ett mycket trivsamt kök. På tomten finns även en gäststuga, flertalet förråd samt många olika uteplatser. Kommunalt vatten/avlopp och fiber finns! Underbart, påkostat och välskött är ord som symboliserar detta trivsamma boende som är placerat med skog och natur som granne och sjön en kort promenad bort. Vi ses på visningen!

Valhallagatan 17D, Valhall, Skara kommun
  • Tis 2 apr

Valhallagatan 17D

Lägenhet
Valhall, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
220 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 285 kr/mån
3 411 kr/m²

Välkommen in till denna rymliga tvåa på första våning i Valhall! Här bor du på 64,5 rymliga kvadratmeter och kan möblera i eget tycke. Samtidigt som du slås av de generösa ytorna i varje rum så möts du även av nylagda laminatgolv och nymålade väggar. Planlösningen i bostaden utgörs av ett kök som innehar både en god yta för möblering samt gott om förvaringsskåp, i sovrummet möblerar du enkelt med större säng och garderober, badrummet består av helkaklade ytskikt i ljusa nyanser, och i vardagsrummet har man låtit bevara det trevliga parkettgolvet. I Valhall bor du nära stadens utbud. Med en kortare promenad eller cykeltur tar du dig enkelt till såväl restauranger som matbutiker. Skara är välkänt för sin kulturhistoria samt dess fina natur. En kortare biltur tar dig till natursköna områden och sjöar runt Flämslätt, Axvall och Varnhem för att nämna några. Här kan du flytta in och trivas från start. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Tränggatan 9c, Norrmalm, Skövde kommun

Tränggatan 9c

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
895 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 542 kr/mån
22 375 kr/m²

Välkommen till Tränggatan 9C! Nu finns möjligheten att förvärva denna 1,5a med god planlösning som dessutom bara ligger en kort promenad från högskolan, kommunikationer och allt vad centrum har att erbjuda! Väl inne i bostaden möts man av genomgående fina ytskikt och naturligt ljusinsläpp. Allrummet är rymligt och möjliggör den möbleringen man önskar, köket är praktiskt med mycket förvaringsmöjligheter och dessutom så har man låtit uppföra en vägg med skjutdörr mellan köket och sovrummet för att skapa känslan av ett separat rum. Tränggatan är känd för sina närhet till såväl resmöjligheter som shopping i Skövde centrum. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Länsmansgatan 19D, Norrmalm, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Länsmansgatan 19D

Radhus
Norrmalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
2 795 000 kr
77 + 77 m²
5 rum
294 m² tomt

Välkommen till Länsmansgatan och detta trevliga radhus. Här möts ni av ett charmigt hem med fyra sovrum, ett hemtrevligt kök med anslutande matplats och ett rymligt och socialt vardagsrum med braskamin. I källaren finns bland annat gott om förvaringsutrymme och en praktisk tvättstuga. På baksidan finner ni den härliga uteplatsen i söderläge som ger möjlighet till avkoppling och sol, den anslutande trädgården ger dig möjlighet att odla och njuta av utomhuslivet. Ett praktiskt och trivsamt hem för familjen. Nyare tak och fönster. Fjärrvärme och fiber finns. Välkommen att boka din visning!

  • Plus
  • Uteplats
Nyholmsgatan 5A, Ardala, Skara kommun

Nyholmsgatan 5A

Villa
Ardala, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
1 975 000 kr
148 m²
5 rum
1 011 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna fantastiska villa i trevligt område i Ardala! Omgiven av en rymlig och välskött trädgård med grönytor och växtlighet. Väl inne i bostaden möts ni av genomgående fräscha ytskikt och vackra materialval. Boendet inrymmer bland annat fyra sovrum, ett stort och öppet vardagsrum samt ett modernt och välutrustat kök. Vidare erbjuds bekvämligheters såsom ett inglasat uterum, stor terrass på husets baksida samt en härlig braskamin. Garage samt förråd finns på tomten. Ardala är beläget sex kilometer väster om Skara, Här finns förskola och skola med årskurs 1-6. I samhället finns livsmedelsbutik, pizzeria och frisör Sommartid är utomhusbadet en välbesökt plats. Det finns också ett omtyckt elljusspår. Mellan Ardala och Skara finns cykelväg för den som föredrar cykel som färdmedel. Välkommen att boka din visning!

  • Balkong
Alströmersgatan 2, Västermalm, Skövde kommun

Alströmersgatan 2

Lägenhet
Västermalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
980 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 213 kr/mån
21 778 kr/m²

Varmt välkommen till Alströmersgatan 2! Med låg avgift och i ett av Skövdes bättre lägen erbjuds här ett boende med stor potential för den som vill sätta sin egen prägel på en charmig tvåa. Med kärlek och omsorg så kan detta bli en riktig pärla! Här bor du centralt med närhet till allt vad Skövde centrum har att erbjuda! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Skaraborgsgatan 44b, Skara, Skara kommun

Skaraborgsgatan 44b

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
595 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/3
5 951 kr/mån
6 538 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet i centrala Skara! Denna bostad om fyra rum och kök är optimalt planerad för att skapa en öppen och luftig känsla. Redan i hallen möts ni av en känsla av rymd, där alla rum knyts samman på ett naturlig sätt. Vidare in i bostaden finner ni bland annat ett stort och socialt vardagsrum men anslutande balkong i söderläge, ett praktiskt kök med matplats, tre sovrum, gästtoalett samt ett välutrustat badrum. Bostaden erbjuder även två separata ingångar från trapphuset. Här bor ni med Skaras mysiga centrum med butiker, caféer och restauranger runt knuten. Välkommen att boka din visning!

  • Balkong
Lögevägen 8, Bråbacka, Tibro kommun

Lögevägen 8

Villa
Bråbacka, Tibro kommun
Mäklarhuset Skövde
1 795 000 kr
39 m²
3 rum
965 m² tomt

Detta underbara sommarställe eller permanentboende väntar på sin nya ägare! En möjlighet att äga din egna fristad i en vacker miljö med närheten till sjön Örlen! Ett välkomnande och omsorgsfullt underhållet fritidshus med moderna bekvämligheter inklusive fullutrustat kök, badrum, snabbt internet och en inglasad uteplats. Anslutet till kommunalt vatten/avlopp. På den trevliga och välskötta tomten finns också en gäststuga med flera sovplatser, en tvättstuga med bastu, carport samt flera avkopplande uteplatser. Vid sjön finns en badbrygga samt möjlighet att hyra en båtplats! Mer information om samfällighetsföreningen finns på: https://brabackasamfallighetsforening.se/index.html Välkommen att besöka och upptäcka detta under visningen!

Åkerstigen 24B, Skaraberg, Skara kommun

Åkerstigen 24B

Radhus
Skaraberg, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
495 000 kr
98,5 m²
3 rum
5 127 kr/mån
5 025 kr/m²

Välkommen in till Åkerstigen 24B på Skaraberg! Bostaden utgörs av två plan vilket skapar en naturlig uppdelning av hemmet med sovrum på ovanvåningen och sällskapsytor på entréplan. Fördelarna med detta boende är, som tidigare nämnt uppdelningen på två plan - men även det luftiga köket, det ljusa och rymliga vardagsrummet samt den trevliga uteplatsen med egen gräsplätt i ett solsäkert läge. Vidare så innehåller bostaden två stycken badrum fördelat på både entréplan och ovanvåning. Förvaringsmöjligheter finns i form av utrymme inne i bostaden, utrymme i anslutning till entrén samt ett extra källarförråd i byggnaden mittemot. På Skaraberg bor du i ett familljevänligt område med närhet till förskolor, gym och motionsspår. Med en kort promenad eller cykeltur tar du dig smidigt till större affärer såsom jula, citygross, klädaffär, för att nämna några. Att bo i Skara innebär mycket mer möjligheter än att bara bo. Inom kommunen finner du allt från natursköna områden till kulturhistoriska platser att besöka. Med sina närmare 100 kvm finns här verkligen möjligheten att kunna skapa ett eget drömboende i ett av Skaras populäraste område - Skaraberg Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Gransikagatan 9B, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 9B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
750 000 kr
35,3 m²
1 rum
vån 1/3
2 977 kr/mån
21 246 kr/m²

Välkommen till Gransikagatan 9B! Här finner du en välplanerad ETTA med gångavstånd till Högskolan och Skövde centrum. Väl inne i bostaden möts du av ett rymligt kök, trevligt badrum samt ett ljust och luftig allrum med fint trägolv! Ett perfekt boende för dig som studerar och söker ett boende med låg avgift, närhet till centrum och gångavstånd till högskolan. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Gröna Vägen 42B, Hentorp, Skövde kommun

Gröna Vägen 42B

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
575 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/3
2 799 kr/mån
16 912 kr/m²

Välkommen till trivsamma Hentorp och denna etta om 34 kvadratmeter! Här möts ni av en lägenhet med det mesta man kan tänkas behöva på liten yta, såsom ett rymligt allrum med plats för soffa, säng och bord. Vidare inrymmer bostaden ett fräscht badrum, trevlig kokvrå samt gott om förvaring. Här bor du i en välskött förening med härliga gemensamhetsutrymmen som t.ex. spa och relaxavdelning med solarium, gym och biltvätthall. Boendet är beläget med närhet till allt du kan tänkas behöva. Matbutik en kort promenad bort, busshållplats med täta avgångar och kort bussresa in till Skövdes centrum och högskolan. Natursköna promenadstråk finner man alldeles utanför dörren. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kryddvägen 7C, Kvarnsjön, Skövde kommun
  • Idag

Kryddvägen 7C

Lägenhet
Kvarnsjön, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
1 360 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
3 884 kr/mån
25 185 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och fräscha TVÅA från 2016! Här bor du på 54 välskötta kvadratmeter. Med härligt parkettgolv och vitmålade väggar så bjuder lägenheten på ljusa och fina ytor. Här finns ett kök och vardagsrum som med hjälp av öppen planlösning skapar en större och rymligare känsla i lägenheten. Från vardagsrummet tar vi oss ut till den rymliga balkongen som erbjuder sol från eftermiddag till kväll och som även har plats loungehörna. Vidare in i lägenheten så bjuds vi på ett fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare från 2016! Sovrummet erbjuder plats för större säng, tv-bänk samt garderober. Avslutningsvis så erbjuder klädkammaren god plats för kläder och förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör också dels ett förråd som finns nedanför entrén samt en parkeringsplats att hyra för 250 kr/mån för respektive bostadsrätt. I härliga Kvarnsjön bor du i ett lugnt område med allt från yngre till äldre människor. Med cykel tar du dig dessutom enkelt till både Stallsiken och populära Elins Esplanad. Visningar av bostaden utgörs av privata bokningar. Varmt välkommen att kontakta mig för att boka en tid till visning!

  • Plus
  • Balkong
Valhallagatan 7B, Valhall, Skara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Valhallagatan 7B

Lägenhet
Valhall, Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
150 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 006 kr/mån
3 448 kr/m²

Välkommen upp till andra våning på Valhallagatan 7B! Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en bostad med närhet till centrum, men ändå vill bo i ett lugnare område. Inom sina rymliga 43,5 kvadratmeter finner du kök, badrum samt ett luftig allrum som skapar möjlighet att möblera med både soffgrupp och säng. Här har du möjlighet att flytta in och sätta din egna prägel från start! I området Valhall bor du med närhet till Skara centrum. Med en kort promenad eller cykeltur tar du dig enkelt till affärer såsom t.ex. Stora Coop, Dollarstore, Elon, Beijer byggmaterial med mera. Gillar du friluftsliv så tar du dig med en kortare biltur enkelt till natursköna områden i Flämslätt, Varnhem, Vallebygden med flera. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Eggby Noläng 1, null, Skara kommun

Eggby Noläng 1

Gård/Skog
Skara kommun
Mäklarhuset Skövde
6 995 000 kr
177 m²
6 rum
7,4 ha tomt

Välkommen till en mycket vackert belägen gård om 7 ha med stall, betesmark samt 2 bostäder. Äldre boningshus med fyra sovrum i snyggt och uppdaterat skick med bergvärme. Ny boningsdel vägg i vägg med stall i mycket läckert och charmigt utförande, även här bergvärme. På gården finns gott om förråd, garage, maskinhall och utrymme att utveckla verksamhet eller önskad lantlig livsstil.

Björkvägen 6, Lerdala, Skövde kommun

Björkvägen 6

Villa
Lerdala, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde
2 795 000 kr
215 + 210 m²
9 rum
1 957 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i ett plan med två separata lägenheter. Ett utmärkt tillfälle för dig som söker både ett hem och en investering. Här kan du bo i en lägenhet och samtidigt hyra ut den andra för extra inkomst eller hyra ut båda två och taxera om det till en hyresfastighet. Radhuset har genom åren genomgått renoveringar för att hålla det modernt och bekvämt. En lägenhet renoverades 2002 och den andra 2015/2023, vilket gör att varje lägenhet har sin egen stil och uppdaterade bekvämligheter. Båda lägenheter har även egen uteplats i härlig kvällssol samt tillgång till trädgård. På fastigheten finns även två robotgräsklippare och elbilsladdare. Källaren erbjuder praktiskt utrymme med en gemensam tvättstuga samt gott om förråd och förvaring. Välkommen att boka din visning!

Visar 1 - 25 av 28